KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RAGACO-Naša jesen

Strana 2 od 24 Prethodni  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Sledeći

Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od MAAKKI taj 18/10/2013, 19:28

Srecno, ne rade mi smajlici ali evo zalivam i zalivam.
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 52
Location : ravnica
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od leptirko82 taj 18/10/2013, 19:29

Ragaco, navijam!!!! igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
Navijam da se sve zavrsi beta beta beta beta beta beta
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 38
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od KoMetaK taj 18/10/2013, 19:45

Ragaco, neka je sa srecom i neka ovaj postupak bude dobitni! Fale nam oktobarske trudnice, pa cu da te povucem jaaaak oza nosic i zaprasim bebecom prasinom, da nam se pridruzis na gornjim stranicama!!! vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 47
Location : Italija
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od SoJa taj 18/10/2013, 21:02

Ragaco, neka je sa srećom početak bockanja sretan početak , puno lepih ćelijica juriš , odličnih embriona, da sve protekne glatko i srećno, pa da ovaj jesenji dnevnik zatvoriš veeeeeelikom beta i da nam budeš jesenja trudnica 
navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 
vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv 
ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav

SREĆNO

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od Ambra taj 18/10/2013, 22:11

I ja da se pridruzim u zeljama & cestitkama sa sve srecnim krajem sreca 
Ambra
Ambra

Broj poruka : 1233
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od BiKsi :) taj 18/10/2013, 22:46

E nek je sa srećom bockanje! Da te selimo na trudničke posle ovog postupka!

_________________
Kad nemamo decu,jedva čekamo da ih dobijemo,a kad ih dobijemo,jedva ćemo čekati nekome da ih uvalimo!Wink
Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;
1) Spebo, XI 2009.ICSI, 3 osmocelijska-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET, 2 blaste-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI, 3 cetvorocelijska-beta 168,8, 7.6.2013. videli srce 14.12.2013. Kinder suprise!
4) Spebo, IV 2016.ICSI,1 osmocelijski i 1 blasta-beta 4,
5) Spebo, V 2017. FET, 2 blaste-beta 2,
6) Spebo, VI 2018. FET, 3 blaste-beta 214 🐥, 29.10.2018. videli ❤ 6.6.2019. stigla Rodjena
Lilypie Kids Birthday tickersLilypie First Birthday tickers
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22581
Godina : 39
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od Ninche taj 18/10/2013, 22:57

SRETNO!!!! Ne znam da li se racuna ako ja zaprashim :) ali svejedno cu da pospem mamechu prashinu :)
vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv
a evo i koja ptichica :)
roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 48
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od saska1 taj 18/10/2013, 23:08

Ragaco srećno bockanje i da ti ova jesen bude plodnonosna navijam najjače igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od ragaco taj 19/10/2013, 09:47

Dobro jutro,devojke!
Hvala na lepim željama i pozitivnim vibracijama!Računa se svaka vrsta prašinice-bebeća,mameća...,vuča za nos,uši,rodice,zalivanje..ma baš sve!

Htedoh juče da napišem nešto malo više o proteklih 17 dana,devojkama koje su već bile u Frontu na postupku zvučaće sigurno poznato,ali neka bude za one koje nisu ili razmišljaju u tome.
Naime,svako ko je ikada tamo iz bilo kog razloga bio,treba da bude spreman na ČEKANJE,da bar sa tim ne mora da se opterećuje-odeš,pa kad završiš.
Razmišljala sam da li da ostanem na poslu do početka stimulacije,pa da onda odem-jer nije postojala mogućnost bolovanja,vezanih slobodnih dana i to,ali sam ipak prestala da radim sa prvim Diferelinom,što se pokazalo pametnom odlukom-em nisam morala da razmišljam hoće li moji izostanci i kašnjenja negativno uticati na rezultate rada-a ja rastrzana na više strana i trudim se da pohvatam sve konce,em situacija se tako odvijala da prosto fizički ne bih mogla sve da postignem i ispoštujem.
Za devojke na dugom programu situacija je do određenog momenta vrlo jednostavna-svakog dana u 11:30 bocka i završio si do sutra.
To je lepo funkcionisalo par dana,ali kako pristižu nove pacijentkinje,padaš niže na onom spisku,pa duže i čekaš na terapiju.
Ako se još desi da je utorak,pa je gužva zbog drugostepene komisije ili bilo šta drugo što remeti svakodnevnu rutinu,onda se sve oduži.
Osoblje je ok,dok ćutiš,slušaš i ne praviš gužvu.Ima 7 sestara,čini mi se,svaka od njih radi i u sali i na šalteru i daju terapiju,tako da smo sa svima u kontaktu.
Uglavnom su ok,mada ponekad imaju neke ispade-svakome valjda naiđe takav dan.
Za neke stvari banalne znaju da ti ponavljaju više put kao debilu-kad da dođeš sutra,kome da se javiš,šta da poneseš i slično,a ako imaš neko svoje pitanje onda znaju i da te gledaju belo ili odmahuju glavom ili ono čuveno-pa sačekajte,gospođo-takvim tonom da situacija bude vrlo neugodna...
U Frontu nemamo svog lekara,već svi oni zajedno rade na svim slučajevima,pa ako određenog dana ispadnete iz dotadašnje šeme,morate čekati njihov sastanak da donesu odluku po vašem pitanju i to zna da se oduži dosta dok se svi oni sastanu,jer se aspiracije i embriotransferi,konsultacije razne obavljaju svakodnevno i lekare uglavnom viđate kad protrče kroz hodnik i zamaknu za neka vrata.
Sve te njihove odluke prenose sestre,ali bez ikakvih objašnjenja,jer nisu nadležne,a vi nemate koga šta ni da pitate...
A da,sve se to odvija u jednom hodniku-sala,bolesničke sobe,soba za terapiju i UZ,komisije,šalter-sve u 50-ak m hodnika bez ikakve ventilacije.
Dok čekate razgovarate sa ostalim saborkama,a onda izlaze sestre pa vas kao ovčice teraju sa kraja na kraj hodnika,jer zaboga ometate proces rada,a ako kojim slučajem ne čuješ kad te prozovu,jer si na drugom kraju hodnika,znaju da se naljute.
Politika im je valjda takva da pacijent o određenim stvarima ne treba da razmišlja,nego da brine o tome da se pojavi na vreme i ispoštuje odluku koju su oni za njega doneli.
To naravno odgovara ženama koje iz bilo kog razloga ne žele da se opterećuju niti žele da znaju zašto od terapije dobijaju to što dobijaju,čime ih uopšte bockaju,zašto na njih terapija deluje tako kakao deluje...a verujte,dosta takvih ima.Meni je to recimo jako čudno,ali poštujem njihov izbor.
Posle ,recimo,3 dana kašnjenja ciklusa obratila sam se sestri,koja prokomentariše da je to normalno i ne stignem drugo da pitam,jer tarapiju dele takvom brzinom da si pre izašao nego ušao,sa sve zavrnutom majicom,pa se zapasuješ na sred tog hodnika.
Već posle 6,bila sam mnogo zabrinutija,a i u takvom psihičkom stanju da nisam imala mnogo volje da brinem kvarim li im raspored,pa sam ostala u toj sobi dok se nisam obukla i detaljno obrazložila sestri svoju situaciju,pa da je ona iznese doktorima.
7. dana,bez najave,prozivaju me za UZ,koji na sreću radi dr Arsić,jedina koja će vam se ljudski obratiti,a ne samo izdiktirati sestri par reči i nestati.
Ultrazvučni nalaz kazuje da od mog očekivanog krvarenja neće ništa ni biti,tako sam odreagovala na Cikloproginovu i Diferelin,te da sutra dam krv za hormone i ponovim UZ.
8. dana ujutru uzeše krv,ali sad UZ radi dr Jović,endo preko noći narastao kao za 3 mm.Dok ona vrlo žustro i revnosno batara UZ palicom,a ja se trudim da ne zajaučem,pitam je li to moguće za tako kratko vreme i da li da očekujem ciklus,ali ona naravno sama ništa ne može da mi kaže dok ne stigne nalaz hormona i dok se ne dogovore šta dalje.
Ništa ni kasnije nisu rekli,već mi je sestra prenela da 18.ponovo imam UZ i hormone.
Volela bih da me je bilo ko od dr primio,objasnio šta sve može da bude sa ciklusom u ovakvim okolnostima,šta mogu da očekujem...a ne da me ostave naredna 3 dana da mozgam i da se brinem hoće li prekidati terapiju,odložiti me za sledeći mesec ili isključiti iz programa-moje noćne more nakon 3 potpisane izjave te vrste kod njih.
Prosto,kao da im ne pada na pamet da ne rade sa robotima,već sa živim ljudima koji tu ne obavljaju svakodnevni posao već rešavaju životni problem i imaju razne nedoumice i strahove...
Ali opet,ne zaboravljaju vas,svakog dana se preispituje vaš slučaj na tom konzilijumu,vidite svoj karton kako šeta od kartoteke do lekarske sobe,neko to naravno prati i posmatra,ali neko ko vama nije dostupan za pitanja.
Na stranu tehnički uslovi-takvi su kakvi su,stručnost im za sada ne dovodim u pitanje,ali fali im ljudskosti i osećaja za pacijente.
Ponekad se osećam kao da sam vazduh tamo,sestre ispred vas prokomentarišu postupke dr-a ili pričaju o nekim ličnim stvarima,mene bude sramota što to čujem,a u stvari one treba da se postide svog ponašanja.
Nekad pitaju-Vi ste...pa br. kartona?-meni to zasmeta...ali realno mi smo za njih pacijent br. taj i taj i ništa drugo.
Ne očekujem sad ne znam kakav tretman,ali surovo su poslovni,distancirani i vrlo često izgube iz vida da mi nismo samo sistem reproduktivnih organa.
Toliko za sada o utiscima.
Trenutno sam opuštena ,ali znam da je to trenutna faza.
Eto šta je ljudska priroda-mislila sam samo da konačno prodjemo tu famoznu komisiju,pa ću da odahnem ,a onda samo da već jednom stigne poziv,pa samo da krene supresija,pa samo da više dođe i taj ciklus što me zeza,pa samo da počne stimulacija-tako će sigurno biti do kraja procesa...
Valjda mu i to dođe normalno...
Odoh na terapiju,raspisala sam se...
Vikend je tamo lep,nema gužve i užurbanosti,nekako je sve opuštenije.
Pozdrav i poljubac,drage moje osmeh srce 

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 39
Location : Beograd
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od lelas taj 19/10/2013, 11:26

Ragaco,imala sam stimulaciju u Frontu i sve mi je poznato!Embriolog je odlican,sto isto dosta znaci,sestre su ok,glavna ume da bode neprijatna, dr Jovic kad radi ultrazvuk prebrojis zvezde ali sve to prodje.Meni je racimo za pohvalu sto rade ultrazvuk svaki drugi dan a u stimulaciji proveravaju hormone svakodnevno.
Imaj svoj cilj na umu i sve ce biti lakse.Jer ovo je vasa jesen.
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od Stenli taj 19/10/2013, 11:34

Ragaco sa srecom i kao sto rece Biksi, da te vidimo na trudnickim. Vucem za nos!
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Location : Beograd
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od BiKsi :) taj 19/10/2013, 12:03

Uh Ragaco, pročitah i zamislih, samo se izdigni iz te situacije, mislim da ti dobro za sada ide, ako već ništa ne možeš promeniti, znajući sebe, ja bih bila popizditis, nisam od onih koji baš udave doktore, al bar osnovne stvari volim da znam, makar na moja pitanja da odgovore, kao što si ti očekivala za ciklus da ti objasne. No, dobro, ono što se ne može promeniti, ostaje da se prihvati, osmeh na lice, bitno da oni tebi pogode stimulaciju i da bude lepih embriona. A videćeš kad ostaneš trudna za koju nedelju, sve je kako kažeš, prvo misliš ma baš me briga samo da bude dobar odgovor, na stimulaciju, ma da bude dobrih spermića, ma da bude dobrih embriona, ma da se jedan bar usadi, a onda kreću nova ma, ma, ma :), da mi je da bude sve ok, samo da prodje prvih 12 nedelja, ma da doguram do pola, ma da udjem u 7. mesec i tako, do porodjaja jedno! :) Od srca ti želim uspešan postupak i otvaranje novih pitanja i podpitanja vezanih za trudnoću! trudnica roda roda roda roda roda roda roda roda 

_________________
Kad nemamo decu,jedva čekamo da ih dobijemo,a kad ih dobijemo,jedva ćemo čekati nekome da ih uvalimo!Wink
Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;
1) Spebo, XI 2009.ICSI, 3 osmocelijska-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET, 2 blaste-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI, 3 cetvorocelijska-beta 168,8, 7.6.2013. videli srce 14.12.2013. Kinder suprise!
4) Spebo, IV 2016.ICSI,1 osmocelijski i 1 blasta-beta 4,
5) Spebo, V 2017. FET, 2 blaste-beta 2,
6) Spebo, VI 2018. FET, 3 blaste-beta 214 🐥, 29.10.2018. videli ❤ 6.6.2019. stigla Rodjena
Lilypie Kids Birthday tickersLilypie First Birthday tickers
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22581
Godina : 39
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od fight&faith taj 19/10/2013, 12:49

Ragaco i ja sam dva puta radila u NF i mogu ti reći da si dobro i prilično realno opisala situaciju. I mene je najviše nerviralo čekanje, koje će postati još duže kad pored stimulacije uključe i svakodnevni UZ i vađenje krvi u 7h. Kod dr Jović je malo bolniji UZ jer broji antralne folikule, a još jedan UZ kod nje te čeka na kraju stimulacije, kada bude procenjivala koliko imaš zrelih jajnih ćelija.
Stvarno je bezveze što ništa ne objašnjavaju, ali su stvarno stručni i baš imaju uspeha. Mnoge devojke koje su bile sa mnom postale su mame.
Naoružaj se strpljenjem i poverenjem u doktore, veruj u uspeh i on neće izostati. Mi ćemo ti slati pozitivnu energiju.
vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv


Poslednji izmenio fight&faith dana 21/10/2013, 12:36, izmenjeno ukupno 1 puta

fight&faith

Broj poruka : 1852
Location : Beograd
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od sigmabh taj 19/10/2013, 13:00

srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda navijamo za ovakav kraj...s visokom betom...ako Bog da..
sigmabh
sigmabh

Broj poruka : 81
Godina : 34
Location : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 20.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od leptirko82 taj 19/10/2013, 13:30

Draga Ragaco, zelim ti da sve sto ti se ne dopada uskoro zaboravis kad budes videla beta beta beta
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 38
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od ragaco taj 19/10/2013, 13:37

U principu,ono što mi je najvažnije je da ne rade ofrlje.
Svaka koja se požalila na bilo šta,nije zanemarena,evo ja tek počela sa stimulacijom,a već imam 3 UZ i 2 vadjenja krvi iza sebe..
O UZ dr Jović da ne pričam,imala sam tu čast 6-7 puta u zadnje 3 godine i svaki se put osećam kao da je kamion prešao preko mene .
Ko zna,da me nije onako dobro pročačkala u utorak,možda ne bih ni dobila,hvala joj lol! 
Šalim se malo!
U svakom slučaju,znam zašto sam tamo,nisam ni jedina,pa sve to treba podneti kao neminovno sredstvo da se dođe do cilja,mada s obzirom na naš istorijat i muke da uopšte stignemo dokle jesmo,ovo takođe smatram uspehom.
Danas samo terapija-uz Diferelin po jedan Gonal,Menopur i Puregon,sutra isto tako,pa u ponedeljak najverovatnije vađđenje krvi.
I jedna vrlo svetla tačka u svemu ovome,imam divne VTO drugarice,pa ona kafa nakon terapije dođe kao šlag na tortu.
Divno je kad imaš sa kim da prolaziš kroz ovo,na forumu sa vama,u klinici sa njima!
Ljubac svima i hvala vam,vaša podrška puuuuunooooo znači!

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 39
Location : Beograd
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od Ambra taj 19/10/2013, 13:38

Ragaco, tvoja prica je iz NF-a. Moja ide od Ivanovica koji su za MOJE debele pare radili to isto. Ja sam bila samo ime na papiru za koje ih je toliko bolelo uvo i onog momenta kad mi istekne pregled u trajanju od 5 minuta, tu se cela prica o mojoj vto zavrsava. Slali su me kod neurohirurga kad mi je padao secer (nisu umeli da prepoznaju simptome ili ih je bolelo uvo), pravili od mene budalu a ja sam sve to placala nadajuci se cudu zvanom dete.
Na kraju sam zavrsila sa pokidanim zivcima, pod zescim stresom, postala sam anksiozna i zrela za psihologa i uvela sam sebe u probleme koji su mi bitno uticali na zivot i jos uvek uticu. Svaki dan posaljem Ivanovicima po jednu socnu psovku ali isto tako sakupih delice duse i udjoh u novu VTO pricu.

Zasto sam ti ovo ispricala... nemoj kao ja da dozvolis da ti teret psihe nanese posledice koje ce ti uticati na postupak, na samu vto i njenu proceduru. Pokusaj negde duboko u sebi da nadjes snagu da preko svih nebuloza i gluposti sa kojima se svakodnevno susreces predjes bez teskih misli i dubokog mozganja. Sto vise sebi postavljas pitanja na koja nemas odgovore - bice ti sve teze. I tako dodjes do faze da ti vto ode do djavola.
Imas nedoumice, bolje pitaj zene sa ovih diskusija, vise ce ti reci jer mnogo znaju nego da se nerviras sto ti lekar nije posvetio ni minut i sto nema pojma ko si a sestre bas briga.
U vto prici (moje misljenje) smo sami. I ako ima neko nekog da je radio vto, problemi nisu isti pa je otud i slaba pomoc. Meni niko nije rekao da za prolazak kroz vto treba da budem zmaj, da prvo izdresiram sebe da ne pokleknem i ne padnem i da moram psihicki da se pripremim na taj korak. Ja sam usla u pricu potpuno nespremna i neinformisana, misleci da je to jedna sasvim obicna prica, a nije. Zato mi je i propala. Ne zato sto Ivanovici nisu dobro uradili svoj posao vec zato sto sam svojim stanjem glave sve unistila.
Veruj u sebe, izdigni se iznad svega, koristi svoj instinkt, osluskuj sebe, nikad ne dozvoli da psihicki padnes i da te dovedu u poziciju da posumnjas u njihov rad, bori se za sebe.
Sve polazi iz glave (na zalost iz moje nije dobro poslo), ti si najvaznija, ti si na putu da postanes mama, ti mozes sve da izdrzis, tebe ne moze nista da uzdrma, i ti verujes u uspeh bez obzira na sve okolnosti. Ti, ti i samo ti i to je recept za uspeh. sreca 
Ambra
Ambra

Broj poruka : 1233
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od ragaco taj 19/10/2013, 13:44

Jefto,svaka ti je zlatna! osmeh srce 

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 39
Location : Beograd
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od Ambra taj 19/10/2013, 13:59

Nista ti tu ne mozes da promenis... nema ciklusa - doci ce. Guzva u NFu - doci ces na red, nervozna sestra - neces je ti odobrovoljiti, brzopotezni lekar - ni striptiz da mu izvedes, neces bolje proci.

Nemas uticaja na druge ali zato imas na sebe Very Happy

Je l' guzva - citaj novine/knjigu, zanima te nesto - namestis osmeh broj 28, obuces 3 para carapa pa dok se skidas/oblacis iskoristis da pitas lekara, treba ti podrska - dodjes na kutak, osecas da nadolaze crne misli - izadjes iz kuce i odes kod nekoga ko te provereno dize. Organizujes se tako da te prosto nista ne nervira i da glat ides iz dana u dan. I guras do cilja. Very Happy
Ambra
Ambra

Broj poruka : 1233
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od tatjana2 taj 19/10/2013, 23:41

Ragaco neka ti je srecno bockanje igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
tatjana2
tatjana2

Broj poruka : 41
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od KoMetaK taj 20/10/2013, 09:39

Ragaco, zao mi je sto je tako, ali kako sam shvatila, u drzavnim klinikama si samo broj, a neretko i u vecini privatnih. Jefta ti je dala odlicne savete, slusaj je. Osmeh na lice i samo pozitivno. Nadji nesto sto ce te rdzati u tom stanju i uvek gledaj sve sto mozes sa pozitivne strane, makar bila samo jedna jedina pozitivna stvar. Eto, upoznala si divne zenice po hodnicima cekajuci, pa je kafica sa njima posle svega opustanje. Gledaj to sa pozitivne strane. Izdigni se iznad njih, izgleda da oni odlicno znaju sta rade, ali malo pricaju. Pozitiva je jako bitna u postupku! Veruje da ces postati trudnica i zamisljaj sebe u tom stanju i ne razmisljaj o sestrama i lekarima tamo!

Ja prasim i vucem zan osic i navijam jako da ovaj postupak bude dobitni!!!
vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 47
Location : Italija
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od JocY taj 20/10/2013, 10:05

Ragaco sve sto si napisala bilo je i pre u Frontu. To jednostavno prihvati tako kao cinjenicu. Znaj da si u strucnim rukama, ja sam bila zadovoljna sto se tog strucnog dela tice. Dr Jovic je neverovatno gruba na UZ i to mi je tamo najvise smetalo. Savet moj ti je da pitas stalno sta ti nije jasno, i nemoj se stideti i misliti da dosadjujes nekom, trazi da razgovoras sa dr da ti se lepo obajsni. Meni npr nije bilo jasno sta nam je rekao embriolog pa sam trazila ponovni razgovor, sacekala sam neko vreme i pitala sta mi nije bilo jasno.
Sto se sestara tice one moraju da sve objasnjavaju po vise puta jer im je tako nalozeno, ukoliko pacijentkinja ne razume one su krive...
Zelim ti svu srecu opusti se, znaj da si u dobrim rukama oni zaista nista ne prepustaju slucaju zato tamo tako cesto vade krv i rade UZ, sve ostalo je na prirodi...ljubav
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Godina : 44
Location : Beograd
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od OKacica taj 20/10/2013, 10:34

Ragaco, draga moja bockalice, drago mi je da si konacno dobila stimulaciju!!!

Ljubim te puno i grlim!!!


srca1 srca1 srca1 srca1 srca1 
OKacica
OKacica

Broj poruka : 1352
Location : Beograd
Datum upisa : 13.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od sareni leptir taj 20/10/2013, 12:48

... a ja se pitala gde ode ragaco .....srca1 srca1 srca1
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 44
Location : SRBIJA
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od fmala taj 20/10/2013, 13:52

Ragaco, malo kasnim, ne znam kako mi je promakao tvoj dnevnik! Embarassed 
Cestitam od srca, nek iz prve uspe, a u to ime posipam bebecu prasinu i vucem za nosic jako, najjace!

bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb
fmala
fmala

Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

RAGACO-Naša jesen - Page 2 Empty Re: RAGACO-Naša jesen

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 24 Prethodni  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu