KOMETA-ceka malu Kometicu
+96
Xena
cufta
PalcicaBg
anasrce
ganedina
Botox
d77
dusa71
Sofija Veks
pluton1
brinbili
red
sareni leptir
ragaco
Strumfeta78
lenjivica
insomnia
hocukusurnecuzvaku
kockicaaa
Star77
JocY
bulevarka
Ninche
saritam
menora72
penelope
era
Ambra
snedra
Tinche
Mirjana
lolipop
medolino
bobica83
filipa.panko
pegaz
hany
buby
Erata
plavaptica
djole42
tetreb
Sofka
Orline
pcelica
InNaturaVeritas
ivka
bubi80
Ema78
tuli
Crvic
cici
Endzi
cicsa80
Vuchica
lenabeograd
BiKsi :)
bibi.libi
Marie
MAAKKI
noja
fight&faith
dr mali pariz
Struzzo
caci
dragana76ns
labradorka
leptirko82
ninica2
nina :)
fmala
JAmajka
lelas
missile
lilya
laKole
zvoncica36
LaFolie
OKacica
twinsi
bak
Simona
SoJa
SannI-AlL
Stenli
zoxa
maus
dacans
Niny
Gral
SladZana
heart84
Klarica
saska1
Shizika
KoMetaK
100 posters
Strana 22 od 29
Strana 22 od 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Re: KOMETA-ceka malu Kometicu
Ljubim stomačić !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Ja da upisem da smo juce, 25.11. bili na kontrolu (ali nemadoh snage da pisem sinoc )
Ipak je sinak, videsmo opet pisu, sve se nadah da cemo imati manje problema oko imena!
Dobro napreduje, ima 341 gram a dugacak je valjda 22 cm (ne znam tacnok, jer ne uspevam da protumacim los rukopis, a ne upamtih tacno juce ). U svakom slucaju, sve mere su OK a ovaj period. Malo je pogledao i organe, ali ne detaljno, jer danas idem na tzv. morfoloski UZ. Sve izgleda OK, ali cemo videti danas. Bebac je po UZ 19+5 a po menoreji 20+1, ali je sve ipak ok, kako on kaze. Uspeli smo da od pogubljenosti zaboravimo flasku sa snimkom kod njega, pa cemo danas proci da je pokupimo, cini mi se sa snimka da bih vise razumela.
Meni je dao svasta nesto (ispadoh jos tezak slucaj zbog svega! ) za eventualne bolove u ledjima, gorusicu, opstipaciju i dao mi je gvozdje. Dobila sam kritiku da sam se mnogo ugojila i da moram da vodim racuna na dalje, da izbacim hleb, paste i slatkise! A dodala samo 5kg do sad! Ne znam sta cu da jedem, pored svih dosadasnjih ogranicenja!
Pisem i posle danasnjeg pregleda, mada sam morala i sad, zbog sebe, u protivnom cu sve zaboraviti i pomesati.
Inace, kupismo mu tata i ja dzemperic juce, onaj koji mi se dopao, jer je bio dobar na UZ!
E, da, rekao mi je da zbog kicme idem na plivanje! I naravno, da setam sto vise!
Ipak je sinak, videsmo opet pisu, sve se nadah da cemo imati manje problema oko imena!
Dobro napreduje, ima 341 gram a dugacak je valjda 22 cm (ne znam tacnok, jer ne uspevam da protumacim los rukopis, a ne upamtih tacno juce ). U svakom slucaju, sve mere su OK a ovaj period. Malo je pogledao i organe, ali ne detaljno, jer danas idem na tzv. morfoloski UZ. Sve izgleda OK, ali cemo videti danas. Bebac je po UZ 19+5 a po menoreji 20+1, ali je sve ipak ok, kako on kaze. Uspeli smo da od pogubljenosti zaboravimo flasku sa snimkom kod njega, pa cemo danas proci da je pokupimo, cini mi se sa snimka da bih vise razumela.
Meni je dao svasta nesto (ispadoh jos tezak slucaj zbog svega! ) za eventualne bolove u ledjima, gorusicu, opstipaciju i dao mi je gvozdje. Dobila sam kritiku da sam se mnogo ugojila i da moram da vodim racuna na dalje, da izbacim hleb, paste i slatkise! A dodala samo 5kg do sad! Ne znam sta cu da jedem, pored svih dosadasnjih ogranicenja!
Pisem i posle danasnjeg pregleda, mada sam morala i sad, zbog sebe, u protivnom cu sve zaboraviti i pomesati.
Inace, kupismo mu tata i ja dzemperic juce, onaj koji mi se dopao, jer je bio dobar na UZ!
E, da, rekao mi je da zbog kicme idem na plivanje! I naravno, da setam sto vise!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
ta razlika po amenoreji i UZ ti je bas mala...do 7 dana se tolerise u smislu ne menja se ocekivani datum porodjaja npr kao meni sto je razlika 12 pa su promenili..
to za kilazu ocito dr ne vidi dobro,ne znam samo gde si se ugojila,ja svega 2 a izgledam kao da sam 8 kg dodala,tacnije znacu sutra idem po doznake pa me svakako mere tamo
..super za dzempercic kad si ga vec smenkula:lol!:
setnja naravnoda prija ako te ne umara previse...a plivanje je skroz ok...ja sam od 6og do porodjaja bas cesto plivala i uzivala..sobzirom da je leto bilo,secam se da su me u sobi ostale porodjene zene pitale "gde si tako pocrenela "
to za kilazu ocito dr ne vidi dobro,ne znam samo gde si se ugojila,ja svega 2 a izgledam kao da sam 8 kg dodala,tacnije znacu sutra idem po doznake pa me svakako mere tamo
setnja naravnoda prija ako te ne umara previse...a plivanje je skroz ok...ja sam od 6og do porodjaja bas cesto plivala i uzivala..sobzirom da je leto bilo,secam se da su me u sobi ostale porodjene zene pitale "gde si tako pocrenela "
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Evo nas i sa drugog pregleda! Mi ne idemo po mesec dana, a onda u dva dana 2 UZ, to nam je praksa!
Elem, danas smo bili kod drugog dr, koji je radio tzv. "morfoloski" UZ koji podrazumeva detaljan pregled svih organa, sva moguca i nemoguca merenja i eventualno otkrivanje nekih bolesti. Dasa je bio dobar, pozirao, zevao, mahao, a onda smo ga valjda smorili pa je poceo da "sisa" pupcanu vrpcu, da se bije rukicom u glavu i kad mu je i to bilo malo da se sutira nogicom u glavu! I dr i mi smo ostali u soku! Svakako se ne smiruje, probacu da postavim delic videa gde se vidi sta radi i slicicu, jer ne umem da isecem valjano video koji nam je dr dao. Inace, ovaj dr je stvarno jedan od 3 najboljih u IT za ovau vrsu UZ, stvarno covek zna znanje i vredi svakog eura!
Bebac je super, svi organi na mestu, funkcionisu kako valja, protoci odlicni, mere odlicne, sve je na sredini gde treba i da bude. On je izmerio malca da je 382 grama i da tacno odgovara nedelji trudnoce u dan, i iskreno, vise verujem njemu (jer ima mnogo bolji UZ aparat i strucniji je) nego dr od juce. Dugacki smo 24 cm, ma sve nam je po JUS-u! Rizici za spinu bifidu su niski, kao i za gestacijski dijabetes i prevremeni porodjaj. Protoci i njegovih vena i arterija i mojih su odlicni takodje.
Ja sam naravno, sve vreme suzila, jer sam imala utisak da je bebironcic hteo da impresionira mamu i tatu i svasta je radio! Dr nam je rekao da ima jake misice, koji se i vide! Bice ovo nas fudbaler, vidim ja! Onda se na kraju smorio i poceo da zeva, a sto je najsmesnije isprovocirao i dr-a koji je isto poceo da zeva.
Ne moramo vise na kontrole kod njega, osim ako moj dr nesto vidi u medjuvremenu, posumnja u nesto pa da idemo u 30. nedelji. Ako ne budemo vise isli kod njega, ustedecemo za krevetac ili kolica!
Mm je posle UZ izjavio otrilike - naj..ali smo sa ovim maleckim, sta li ce sve da nam radi kad se rodi!
Ja sam jedna zaista srecna i zadovoljna trudnica, jer skoro i da ne osetih trudnocu do sada. Nadam se da ce tako biti i od sada do porodjaja. Zelim svim trudnicama isto u najmanju ruku!
Evo delic filmica gde se bebac ponasa - pokazi sta znas!
A evo i slicice gde se udara nogicom u glavu, posto je umorio ruku!
Elem, danas smo bili kod drugog dr, koji je radio tzv. "morfoloski" UZ koji podrazumeva detaljan pregled svih organa, sva moguca i nemoguca merenja i eventualno otkrivanje nekih bolesti. Dasa je bio dobar, pozirao, zevao, mahao, a onda smo ga valjda smorili pa je poceo da "sisa" pupcanu vrpcu, da se bije rukicom u glavu i kad mu je i to bilo malo da se sutira nogicom u glavu! I dr i mi smo ostali u soku! Svakako se ne smiruje, probacu da postavim delic videa gde se vidi sta radi i slicicu, jer ne umem da isecem valjano video koji nam je dr dao. Inace, ovaj dr je stvarno jedan od 3 najboljih u IT za ovau vrsu UZ, stvarno covek zna znanje i vredi svakog eura!
Bebac je super, svi organi na mestu, funkcionisu kako valja, protoci odlicni, mere odlicne, sve je na sredini gde treba i da bude. On je izmerio malca da je 382 grama i da tacno odgovara nedelji trudnoce u dan, i iskreno, vise verujem njemu (jer ima mnogo bolji UZ aparat i strucniji je) nego dr od juce. Dugacki smo 24 cm, ma sve nam je po JUS-u! Rizici za spinu bifidu su niski, kao i za gestacijski dijabetes i prevremeni porodjaj. Protoci i njegovih vena i arterija i mojih su odlicni takodje.
Ja sam naravno, sve vreme suzila, jer sam imala utisak da je bebironcic hteo da impresionira mamu i tatu i svasta je radio! Dr nam je rekao da ima jake misice, koji se i vide! Bice ovo nas fudbaler, vidim ja! Onda se na kraju smorio i poceo da zeva, a sto je najsmesnije isprovocirao i dr-a koji je isto poceo da zeva.
Ne moramo vise na kontrole kod njega, osim ako moj dr nesto vidi u medjuvremenu, posumnja u nesto pa da idemo u 30. nedelji. Ako ne budemo vise isli kod njega, ustedecemo za krevetac ili kolica!
Mm je posle UZ izjavio otrilike - naj..ali smo sa ovim maleckim, sta li ce sve da nam radi kad se rodi!
Ja sam jedna zaista srecna i zadovoljna trudnica, jer skoro i da ne osetih trudnocu do sada. Nadam se da ce tako biti i od sada do porodjaja. Zelim svim trudnicama isto u najmanju ruku!
Evo delic filmica gde se bebac ponasa - pokazi sta znas!
A evo i slicice gde se udara nogicom u glavu, posto je umorio ruku!
e sita sam se nasmejala Pa mali je show!
Ne mogu da pogledam snimak, pise da je privatan video.... vidi oko autorizacije :)
Ljubimo ga Ana i ja
Ne mogu da pogledam snimak, pise da je privatan video.... vidi oko autorizacije :)
Ljubimo ga Ana i ja
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
aaaaaaaa, hocu i ja da vidim! bebe ti je blesav skroz, i da znas, kakav je u stomaku, takav je i posle
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Stavila sam greskom unlisted, sad stavila na public, pa mislim da moze da se vidi.
Fmala, bas me utesi! Ja se sve nadala mozda ce se izludovati u stomaku pa se smiriti ali verujem iskusnim mamama.
Fmala, bas me utesi! Ja se sve nadala mozda ce se izludovati u stomaku pa se smiriti ali verujem iskusnim mamama.
Kako da se smiri,kad se ni mama ne smiruje:lol:
Pogledala sam snimak...biće to ili rukometaš ili fudbaler,podjednako dobro udara i ručicom i nožicom.
E,da,maja ti je originalna.Raduje me da ti trudnoća lagano i neosetno protiče,samo tako nastavi.Cmokić
Pogledala sam snimak...biće to ili rukometaš ili fudbaler,podjednako dobro udara i ručicom i nožicom.
E,da,maja ti je originalna.Raduje me da ti trudnoća lagano i neosetno protiče,samo tako nastavi.Cmokić
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
ma vidi to ovog misicavog Zmajceka!
Divno si sve napisala, a ne samo da ti je bebe po JUS-u, nego si i ti takva trudnica - pu-pu-pu, usrale vas koke!
Super mi je fora sto je malisa navukao i dr. da pocne da zeva.
A kad si vec pomenula evrice....bas me zanima koliko taj pregled kosta ... 300-400...?
Divno si sve napisala, a ne samo da ti je bebe po JUS-u, nego si i ti takva trudnica - pu-pu-pu, usrale vas koke!
A kad si vec pomenula evrice....bas me zanima koliko taj pregled kosta ... 300-400...?
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Pa stvarno, na koga li je
Dobro nema i kofer unutra spakovan
Eeee, jadno dete sa vama, sve cu mu objsniti kad se rodi
Ljubim ja tebe, lepotice moja
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Meta kako da ti sin bude miran? Na koga? Na mamu?
U svakom slucaju mislim da je dobro kad je beba zivahna u stomaku, to znaci da je sve OK.
Ne brini za liniju, jer 5 kg stvarno nije nista. Toliko se mnoge zene koje nisu trudne ugoje preko zime.
U svakom slucaju mislim da je dobro kad je beba zivahna u stomaku, to znaci da je sve OK.
Ne brini za liniju, jer 5 kg stvarno nije nista. Toliko se mnoge zene koje nisu trudne ugoje preko zime.
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Majica ti je fenomenalna!
Bravo za super mere, i lep napredak, a snimak i slika su hit! Kakav zajebant u najavi!
Nisam skontala da imas neki problem s kicmom, mislila sam da je to proslo, da je samo prolazno bilo?
Nek i nastavak bude što laganiji, od srca ti to želim! Ljubim vas u kompletu!
Bravo za super mere, i lep napredak, a snimak i slika su hit! Kakav zajebant u najavi!
Nisam skontala da imas neki problem s kicmom, mislila sam da je to proslo, da je samo prolazno bilo?
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ma ja se uopste nisam potresla oko razlike, jer znam koliko je to merenje diskutabilno, omase za 1mm i onda se ostale racunice ne uklapaju. Posle danasnjeg UZ sam definitivno jos mirnija! Dobro je da si mi rekla da si plivala, sad smem i ja, jer pomislih da mi je dr flipnuo nacisto savetujuci mi plivanje! Nadjoh i kurseve u bazenu za trudnice i to na 3 minuta od mene, pa cim se vratim iz Budimpeste, idem, a kupaci sam spakovala da od sutra kad odem u BP idem u neki spa da plivam!buby ::ta razlika po amenoreji i UZ ti je bas mala...do 7 dana se tolerise u smislu ne menja se ocekivani datum porodjaja npr kao meni sto je razlika 12 pa su promenili..
Vucice, ne samo da je zevnuo 2-3 puta, nego sve do kraja UZ! Sto je najveci stos, bili roditelji mm i mi im pokazujemo snimak i moja sveki je pocela da zeva od trenutka kad je videla bepca kako zeva pa do kraja snimka! Stvarno je zarazan! I, da, kosta 200 evrica morfoloski UZ, a 250 sa racunom. Naravno, mi racun ne trazimo! Doduse, samo ovaj u 5. mesecu kosta toliko, prvi je kod njega kostao 100 sa popustom!Vuchica ::ma vidi to ovog misicavog Zmajceka!
Umrla sam od smeha za kofer!!! Ko zna, mozda ga i ima, ali ga dr nije ocekivao, pa ga nije ni trazio! Sad mi je jasno sto se sutira u glavicu, hoce da kaze - moja luda majka me opet vodi na put sutra, neeecu, vidi mama sta cu da ti radim kad se rodim ako me opet "majes"!bak ::Pa stvarno, na koga li je
I ja se tesim sto je zivahan, samo verujem da ce mi smetati za mesec-dva, kad mi ne bude dozvolio da spavam. Nego, nema veze, neka je samo zivo i zdravo! Ma 5 kg su normalni u ovo doba, tj. 20. nedelja trudnoce, ne znam sta je mom dr-u. Svuda pise od 5-7kg, tako da se ja uopste ne opterecujem! Jos me merio obucenu sa sve cipelama, dobro da nisam tezila jos 5 kg gore, kako sam bila natrontana.fight&faith ::Meta kako da ti sin bude miran? Na koga? Na mamu?
Eeeee Bixi, imacemo obadve zajebante, dosta smo se mi zajebavale!BiKsi :) ::Majica ti je fenomenalna!
Ma nemam problema sa kicmom trenutno, nego sam mu prijavila problem od pre 2 nedelje i on mi zato savetovao redovno plivanje, da jacam misice kicme i sprecim na vreme bol.
Ostah duzna jos i dzemperic, poklon jer se juce lepo ponasao, danas nije dobio nista, zbog nedolicnog ponasanja!
I sad cu da odmorim malo, i vas i sebe, jer sutra idem prvo na zakletvu, da cu biti verni drzavljanin Italije, pa ondak odoh za Budimpestu. Tamo me ceka ucenje i manjak vremena, ali sam vas smorila za medalju, pa znam da vam necu nedostajati!
Džemper je ekstra!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Meta stvarno se pitam na koga li je
Dzemperak je ekstra volim kada ih decaci nose, bio je on dobar i danas
Dzemperak je ekstra volim kada ih decaci nose, bio je on dobar i danas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Džmperčić je eksta!
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
To dete je na mamu ! Ne znam sta si drugo i ocekivala :))))
Dzemper je savrsen za buduceg fudbalera
Ljube ga dve zenske Andrea i Lea
Dzemper je savrsen za buduceg fudbalera
Ljube ga dve zenske Andrea i Lea
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Bravo Kometo i Kometku!Divan snimak,bebac je vredan na mamu!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Ijaoo, pa to je praaaavi dzemperic...koji se oblaci preko glave!
i sta kazes, jeftiniji je pregled ako ti dr ne da racun? Ja, naivna, mislila da to samo u Srbiji ima
I CESTITAM TI DOBIJANJE DRZAVLJANSTVA! NEKA JE SA SRECOM!
i sta kazes, jeftiniji je pregled ako ti dr ne da racun? Ja, naivna, mislila da to samo u Srbiji ima
I CESTITAM TI DOBIJANJE DRZAVLJANSTVA! NEKA JE SA SRECOM!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Ljubac za Metu i malog vrtiguza
Dzemerčić je prellijep pravi momački
I srećno danas
Dzemerčić je prellijep pravi momački
I srećno danas
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Divan izveštaj
Beban je nemirko, na svoju mamu, nisam ni očekivala da bude drugačije
Čestitam ti na dobijenom državljanstvu :aa61:Poljubac
Beban je nemirko, na svoju mamu, nisam ni očekivala da bude drugačije
Čestitam ti na dobijenom državljanstvu :aa61:Poljubac
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Jao kakav je bebac, ja sam se sva raznežila
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
sinak ti je pravi akrobata...Srecno danas !!
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Gral- Broj poruka : 124
Datum upisa : 08.02.2013
Strana 22 od 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Similar topics
» KRISTINA - neplanirano ceka rode :D
» KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
» Molim za pomoc za malu Teodoru
» SOFKA - nada za malu Sofku
» KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D