KOMETA-ceka malu Kometicu
+96
Xena
cufta
PalcicaBg
anasrce
ganedina
Botox
d77
dusa71
Sofija Veks
pluton1
brinbili
red
sareni leptir
ragaco
Strumfeta78
lenjivica
insomnia
hocukusurnecuzvaku
kockicaaa
Star77
JocY
bulevarka
Ninche
saritam
menora72
penelope
era
Ambra
snedra
Tinche
Mirjana
lolipop
medolino
bobica83
filipa.panko
pegaz
hany
buby
Erata
plavaptica
djole42
tetreb
Sofka
Orline
pcelica
InNaturaVeritas
ivka
bubi80
Ema78
tuli
Crvic
cici
Endzi
cicsa80
Vuchica
lenabeograd
BiKsi :)
bibi.libi
Marie
MAAKKI
noja
fight&faith
dr mali pariz
Struzzo
caci
dragana76ns
labradorka
leptirko82
ninica2
nina :)
fmala
JAmajka
lelas
missile
lilya
laKole
zvoncica36
LaFolie
OKacica
twinsi
bak
Simona
SoJa
SannI-AlL
Stenli
zoxa
maus
dacans
Niny
Gral
SladZana
heart84
Klarica
saska1
Shizika
KoMetaK
100 posters
Strana 13 od 29
Strana 13 od 29 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29
Re: KOMETA-ceka malu Kometicu
Meta pantalone su odlicne, ali stomace je
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
imam iste pantalone
kazi tati da verovatno malu mrduljicu nece osetiti jos 3-4 nedelje, moj je tek pre nedelju dana osetio kako se mrda :)
veliki ljubac za vas troje!!!
kazi tati da verovatno malu mrduljicu nece osetiti jos 3-4 nedelje, moj je tek pre nedelju dana osetio kako se mrda :)
veliki ljubac za vas troje!!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
hiajo, leptirici:lol!:
maz maz po slatkom stomacicu...
maz maz po slatkom stomacicu...
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
'Lone su lepe,ali stomače je najlepše,a gazdarica istog takođe
Jupi- du za prve leptiriće.
Čitam tvoju rutu za mesec dana i zavrti mi se u glavi.Obožavam te ženo!
Kometak i Kometiću-leptiriću
Jupi- du za prve leptiriće.
Čitam tvoju rutu za mesec dana i zavrti mi se u glavi.Obožavam te ženo!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Ehej, Metice, baš ti je lep stomačić
Bravo za malenu kometicu što se javila mamici
Bravo za malenu kometicu što se javila mamici
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Kometice, sasvim je moguce da je beba mahnula iz unutrasnjosti, ko veli, hoces li se ti smirivati ili jok! Neces, e sad ces da vidis kako i ja umem da se igram, mrdam, zezam! Pa onda ne stajete ni jedna, ili nijedno! :) Plan odlazaka i dolazaka, majko mila, ne mogu više ni da propratim, previše je to za mene, nadam se da ćeš bar putovati avionom!
Pantalone su ekstra, ak se ne varam takve ja dobih od tanjice, i meni su malo spadale s guze, iako mi nisu bile veće, čisto da znaš. Ove druge, što dobih od lolićke imaju učkur na sastavku, pa se mogu zategnuti, i one su mi komotnije (pravo sam ciganče, je l da?! )!
Divno ti je stomače!
ljubim ljubim ljubim
Pantalone su ekstra, ak se ne varam takve ja dobih od tanjice, i meni su malo spadale s guze, iako mi nisu bile veće, čisto da znaš. Ove druge, što dobih od lolićke imaju učkur na sastavku, pa se mogu zategnuti, i one su mi komotnije (pravo sam ciganče, je l da?! )!
Divno ti je stomače!
ljubim ljubim ljubim
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
... i dalje verujem da je vojcica -a bice sta biti mora !!!
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
auuuu majkoooooo kakav divaaaaaan apartman tu rasteKoMetaK ::Evo i mene u svom dnevniku, svrtela se malo "kuci"
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
TI si blesava skroz, al ii u pravu!!BiKsi :) ::Kometice, sasvim je moguce da je beba mahnula iz unutrasnjosti, ko veli, hoces li se ti smirivati ili jok! Neces, e sad ces da vidis kako i ja umem da se igram, mrdam, zezam! Pa onda ne stajete ni jedna, ili nijedno! :)
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Kakvo divno stomače!!!
To se definitivno bebica javlja!
Nije rano, kod svakog je individualno
Kad pomenu uštipke, evo jednog recepta - ja sam ove uštipke (tj. kako se u receptu zovu - krofnice) tamanila u jednom periodu trudnoće, mnogo su mi prijali! Ne ide kvasac, nego prašak za pecivo.
http://www.coolinarika.com/recept/brze-brze-krofnice-za-dorucak/
za mamu i malog vrtiguza!
To se definitivno bebica javlja!
Nije rano, kod svakog je individualno
Kad pomenu uštipke, evo jednog recepta - ja sam ove uštipke (tj. kako se u receptu zovu - krofnice) tamanila u jednom periodu trudnoće, mnogo su mi prijali! Ne ide kvasac, nego prašak za pecivo.
http://www.coolinarika.com/recept/brze-brze-krofnice-za-dorucak/
za mamu i malog vrtiguza!
Marie- Broj poruka : 149
Godina : 41
Datum upisa : 04.07.2011
Kometice, samo da ti mahnemo i ovde Pratimo te i nas troje i radujemo se zajedno
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
Koliko je slatka ova devojčica na slici što okači Menora~
Vala bas!!! Ija je gledam, pa je se ne mogu nagledati! hocu i ja jednu takvu!
Menorice, hvala, ljubni mi Sonjicu jednom onako jaaako, da pukne, od ove tete
Menorice, hvala, ljubni mi Sonjicu jednom onako jaaako, da pukne, od ove tete
Moja mama je kao devojka skupljala razglednice takvih beba, to mi baš ostalo u sećanju, jer ih je dosta bila sačuvala! I sve tako neke okate preslatke devojčice!
Cmokić i od mene.Sanni-AlL ::
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Kakav divni stomachic!
Ma to mora da je djevojchica kad je reagirala na novu garderobu!
Ma to mora da je djevojchica kad je reagirala na novu garderobu!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Da napisem nesto i ovde, juce sam sva bila raspilavljena i poceh da shvatam da sam izgleda trudna!
Juce sam dosla u it, pa pravac kod ujaka na rucak, svi familijarno. Tu je bila i sestra moje sveki sa porodicom, svi sa svekrvine strane. Par godina posle smrti bake su im stigle neke parice na njeno ime, pa su organizovli rucak, da te pare potrose tako. Ja ne znam italijanske obicaje jos uvek, a vezane za trudnocu i decu, pa ucim od njih polako. Tako da sam juce bila iznenadjena kad smo dobili prve pokloncice za nasu mrvicu. Naime, kod njih je obicaj da se trudnicama, kad prodje prvi trimestar, poklanja obuca ili kosuljica (benkica) za bebe, da ostatak trudnoce protekne lagano i bez problema, te stvarcice donose srecu. Tako da je nas malisan dobio 2 para patikica i benkicu od pamuka od bake. Stavicu i slicicu da ih vidite. Sva sam bila raspilavljena juce i samo plakala.
Jos nas "tata to be" nije video 3 nedelje, pa nas je mazio, ljubio, pricao nam... ma sva sam bila razmazana juce i u centru paznje! BAs sam se osecala kao trudnica, a svi su mi svako malo pipkali stomak i mazili bekanu i pricali joj. Onda nam je i tatica priredio iznenadjenje, jer mi je kupio pokloncic (doduse, pola ga je smazao ali je mislio na nas!). Poceli su da na nuteli isto stavljaju imena kao na coca-coli, pa je tata isao od radnje do radnje dok nije nasao onu koju bi mama volela da ima. Onda sam ja jela malo, pa cekala mahanje ako je tata lepo predvideo, mada je mahanjac izostao, pa ce izgleda ipak biti decak!
Pokloni od buducih baka
Poklon od buduceg tate
Juce sam dosla u it, pa pravac kod ujaka na rucak, svi familijarno. Tu je bila i sestra moje sveki sa porodicom, svi sa svekrvine strane. Par godina posle smrti bake su im stigle neke parice na njeno ime, pa su organizovli rucak, da te pare potrose tako. Ja ne znam italijanske obicaje jos uvek, a vezane za trudnocu i decu, pa ucim od njih polako. Tako da sam juce bila iznenadjena kad smo dobili prve pokloncice za nasu mrvicu. Naime, kod njih je obicaj da se trudnicama, kad prodje prvi trimestar, poklanja obuca ili kosuljica (benkica) za bebe, da ostatak trudnoce protekne lagano i bez problema, te stvarcice donose srecu. Tako da je nas malisan dobio 2 para patikica i benkicu od pamuka od bake. Stavicu i slicicu da ih vidite. Sva sam bila raspilavljena juce i samo plakala.
Jos nas "tata to be" nije video 3 nedelje, pa nas je mazio, ljubio, pricao nam... ma sva sam bila razmazana juce i u centru paznje! BAs sam se osecala kao trudnica, a svi su mi svako malo pipkali stomak i mazili bekanu i pricali joj. Onda nam je i tatica priredio iznenadjenje, jer mi je kupio pokloncic (doduse, pola ga je smazao ali je mislio na nas!). Poceli su da na nuteli isto stavljaju imena kao na coca-coli, pa je tata isao od radnje do radnje dok nije nasao onu koju bi mama volela da ima. Onda sam ja jela malo, pa cekala mahanje ako je tata lepo predvideo, mada je mahanjac izostao, pa ce izgleda ipak biti decak!
Pokloni od buducih baka
Poklon od buduceg tate
Divno Kometa :) Tako si to lepo prenela da sam se osećala kao da gledam neki film. Interesantni su i ti različiti običaji...
Uživajte u svoj toj pažnji bebica i ti i na dalje
Uživajte u svoj toj pažnji bebica i ti i na dalje
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Divan izvestaj, sva sam se najezila. Nista ne godi vise nego paznja, a tvoj muzic je bas divan
A. sto se tice italijanskih obicaja, sve lepse od lepseg Divne su stvarcice, zaista.
Uzivajte u vasoj ljubavi i vasem malom cedu. Moje vriguze i ja vam saljemo puno poljubaca
A. sto se tice italijanskih obicaja, sve lepse od lepseg Divne su stvarcice, zaista.
Uzivajte u vasoj ljubavi i vasem malom cedu. Moje vriguze i ja vam saljemo puno poljubaca
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
Svidjaju mi se ti italijanski obicaji, a boga mi, i muzevi
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Kakav divan prizor tvoj muz je italian?
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Hahahah, gde su cokolade i eurokremovi, eto Lene i mene (cak se i rimujemo )
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Jeste Leno, 'talijan, pa u skladu "s tradicijom" i nutela!! Meni se bas dopalo, iako je nutelu cuvao u frizu pa bila stegnuta i nije mogla da se maze na plazmu! Kupio je samo zbog imena, koje se men svidja i bio je u fazonu - evo, ovo je samo zbog tebe, iako se meni ime ne svidja, trudio sam se da ga nadjem!
Meta, divan ti je mužić
Počele su da stižu stvarčice za bebu, baš slatko! I meni se sviđaju njihovi običaji
Počele su da stižu stvarčice za bebu, baš slatko! I meni se sviđaju njihovi običaji
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Fmala sifmala ::Hahahah, gde su cokolade i eurokremovi, eto Lene i mene (cak se i rimujemo )
Ko metak divno ljubav je to
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Strana 13 od 29 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29
Similar topics
» KRISTINA - neplanirano ceka rode :D
» KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
» Molim za pomoc za malu Teodoru
» SOFKA - nada za malu Sofku
» KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
» Molim za pomoc za malu Teodoru