KOMETA-ceka malu Kometicu
+96
Xena
cufta
PalcicaBg
anasrce
ganedina
Botox
d77
dusa71
Sofija Veks
pluton1
brinbili
red
sareni leptir
ragaco
Strumfeta78
lenjivica
insomnia
hocukusurnecuzvaku
kockicaaa
Star77
JocY
bulevarka
Ninche
saritam
menora72
penelope
era
Ambra
snedra
Tinche
Mirjana
lolipop
medolino
bobica83
filipa.panko
pegaz
hany
buby
Erata
plavaptica
djole42
tetreb
Sofka
Orline
pcelica
InNaturaVeritas
ivka
bubi80
Ema78
tuli
Crvic
cici
Endzi
cicsa80
Vuchica
lenabeograd
BiKsi :)
bibi.libi
Marie
MAAKKI
noja
fight&faith
dr mali pariz
Struzzo
caci
dragana76ns
labradorka
leptirko82
ninica2
nina :)
fmala
JAmajka
lelas
missile
lilya
laKole
zvoncica36
LaFolie
OKacica
twinsi
bak
Simona
SoJa
SannI-AlL
Stenli
zoxa
maus
dacans
Niny
Gral
SladZana
heart84
Klarica
saska1
Shizika
KoMetaK
100 posters
Strana 2 od 29
Strana 2 od 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Re: KOMETA-ceka malu Kometicu
Kometa,
srećno ti otvaranje dnevnika.Poželeću ti laganu trudnoću i sve najbolje.Neka ti osmeh ne silazi sa lica,zaslužila si da budeš srećna.
srećno ti otvaranje dnevnika.Poželeću ti laganu trudnoću i sve najbolje.Neka ti osmeh ne silazi sa lica,zaslužila si da budeš srećna.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
E, to smo cekali! Cestitke i da pises sto veselije strane!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
komedo kon acno sm odocekali i tvoj trudnicki dnevnik
da ti cestitam otvaranje dnevnika da ti trudnoca bude prava skolska i kakao je neko gore reko povuci malo rucnu i malo vise odmaraj a ne da se svrljas po belom svetu.
da ti cestitam otvaranje dnevnika da ti trudnoca bude prava skolska i kakao je neko gore reko povuci malo rucnu i malo vise odmaraj a ne da se svrljas po belom svetu.
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Kometa draga srecno ti otvaranje najlepseg dnevnika,da ti trudnoca bude lagana i skolska :-***
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Lafe, divna slifa, to je od one zenice sto slika bebu i pravi citave price i bajke od toga.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Kometice, bas se obradovah tvom divnom dnevniku!
Uvod je odlican. Lepo je cuti tvoju pricu!
Ovo ce biti sarene i vesele strane!!!
Uvod je odlican. Lepo je cuti tvoju pricu!
Ovo ce biti sarene i vesele strane!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Kometa,uzivaj u svojoj sreci i ne daj nikom da je kvari!!Drago mi je sto ti je moj voljeni grad doneo srecu!!Bezbriznu trudnocu zelim
labradorka- Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011
JA NE MOGU DA VERUJEM STA MENI PROMACE
DRAGA MOJA METICE, JA TI ZELIM MIR I SPOKOJ....DA UZIVATE U DANIMA KOJI SU PRED VAMA, DA SVAKI UZ DONESE JOS VECU SRECU...DA SVAKA NOVA SLIKA VASE KOMETICE DONESE NOVE OSMEHE....ZELIM TI MIRNU TRUDNOCU PUNU OSMEHA....
NEOPISIVO MI JE DRAGO STO JE DOSAO RED NA TVOJ TD....SRECNO DIVNA ZENO I VELIKI POZDAV ZA TM, RADO CEMO SVRACATI NA VASE STRANE
DRAGA MOJA METICE, JA TI ZELIM MIR I SPOKOJ....DA UZIVATE U DANIMA KOJI SU PRED VAMA, DA SVAKI UZ DONESE JOS VECU SRECU...DA SVAKA NOVA SLIKA VASE KOMETICE DONESE NOVE OSMEHE....ZELIM TI MIRNU TRUDNOCU PUNU OSMEHA....
NEOPISIVO MI JE DRAGO STO JE DOSAO RED NA TVOJ TD....SRECNO DIVNA ZENO I VELIKI POZDAV ZA TM, RADO CEMO SVRACATI NA VASE STRANE
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Srecno otvaranje najlepseg dnevnik
Zelim ti mirnu i laganu trudnocu
Uzivaj u svakom moentu
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Draga moja Italijanko,
srećno otvaranje trudničkog dnevnika!!!
Sećam te se još sa nekog drugog foruma, tvoja energija je nepresušna...Zarazna. Ubeđena sam da ćeš biti predivna mama. Uživaj....I stvarno, manje švrljaj...štrikaj nešto i milki stomače....
Ljubim te...
P. S. I ja navijam za 2.4.
srećno otvaranje trudničkog dnevnika!!!
Sećam te se još sa nekog drugog foruma, tvoja energija je nepresušna...Zarazna. Ubeđena sam da ćeš biti predivna mama. Uživaj....I stvarno, manje švrljaj...štrikaj nešto i milki stomače....
Ljubim te...
P. S. I ja navijam za 2.4.
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Polaskana što sam na ovim stranama, presrećna što su to Tvoje, draga moja, strane, konačno otvorene za vašu najlepšu priču.
Nek ti trudnoća bude krajnje dosadna i školski ispravna. Želim ti da se do njenog kraja osećaš lepo i lepršavo ,kao i sad.Pravi si leptirić.
Divan naslov, uvod i prelepa fotka.
Kao što si i sama primetila-ništa slučajno nije. Uživajte u novom životu pod vašim okriljem!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
META sretno otvaranje najlepseg dnevnika
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Srecno otvaranje td !
Trudnjaco trudnuj, mazi tibu uzivaj najlepskj period
Ljubimo te nas tri : iz Novoga Sada ))
Trudnjaco trudnuj, mazi tibu uzivaj najlepskj period
Ljubimo te nas tri : iz Novoga Sada ))
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Kometa mnogo sam srecna sto si i ti otvorila jedan od najlepsih dnevnika, neka ti trudnoca bude lagana i bezbrizna
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Drage moje,
Hvala vam puno na cestikama i divnim zeljama, slicicama...hvala vam sto postojite i sto ste tu i za mene i za sve ostale cure!
Iscitah po ko zna koji put sve poruke i sve mi se cini ko da sam prolupala i otvorila TD! Sva sam u fazonu, ma sta mi cestitaju, o cemu ja pisem, kakva trudnoca?!?! Nikako da shvatim i ukapiram da sam Za svaku trudnicu sa kutka mi je bilo lakse da se radujem i da verujem da je trudna nego za sebe.
Ja samo zelim da se i nadalje nastavi ovako moja trudnoca kao do sad i da bebac bude dobro i zdravo. Maksimalno sam opustena i samo retko sebe uhvatim kako razmisljam, a sta ako mu fali nesto, pa onda odbacim tu misao i kazem sebi - bice sve uredu. Ja zelim svakoj od vas ovakvu trudnocu kao moju do sada!
Nista se posebno ne desava kod mene (cuk, cuk), hvala Bogu sve OK, bez simptoma i dalje, valjda sam zato i konfuzna i ne mogu da utuvim sebi u glavu da imam jedno srculence ispod svog.
Hvala vam puno na cestikama i divnim zeljama, slicicama...hvala vam sto postojite i sto ste tu i za mene i za sve ostale cure!
Iscitah po ko zna koji put sve poruke i sve mi se cini ko da sam prolupala i otvorila TD! Sva sam u fazonu, ma sta mi cestitaju, o cemu ja pisem, kakva trudnoca?!?! Nikako da shvatim i ukapiram da sam Za svaku trudnicu sa kutka mi je bilo lakse da se radujem i da verujem da je trudna nego za sebe.
Ja samo zelim da se i nadalje nastavi ovako moja trudnoca kao do sad i da bebac bude dobro i zdravo. Maksimalno sam opustena i samo retko sebe uhvatim kako razmisljam, a sta ako mu fali nesto, pa onda odbacim tu misao i kazem sebi - bice sve uredu. Ja zelim svakoj od vas ovakvu trudnocu kao moju do sada!
Nista se posebno ne desava kod mene (cuk, cuk), hvala Bogu sve OK, bez simptoma i dalje, valjda sam zato i konfuzna i ne mogu da utuvim sebi u glavu da imam jedno srculence ispod svog.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Imas, imas Meta - jedno divno srculence, koje ce kad pocnes da osecas golicanje, pokrete, lupkanje i sl. stalno da te podseca da si trudna
Srecno otvaranje TD!
Srecno otvaranje TD!
Marie- Broj poruka : 149
Godina : 41
Datum upisa : 04.07.2011
Mislim da smo sve jednako tesko poverovale, to je valjda prirodna odbrana od moguceg razocarenja, al sve i da ne poverujemo do samog porodjaja, vazno je da ce nam pravi dokaz ipak zaplakati i smiriti se na nasim grudima jednom
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
He, he, uzivaj, i ja tako ne verovah dok ne krenuse gorusice da mi ne daju nocu spavati! A i stomak kad odskoci, i beba kad pocne da se javlja, onda se definitivno poveruje! Uzivaj!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Kometice mila srecno ti otvaranje dnevnika neka ti trudnoca bude lagana i skolska
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Kometa, draga, tacno se sve oseca tako kao sto ti pises.... sva si stidljiva i zbunjena, plasis se svoje srece....
Ma budi srecna, uzivaj u svakom trenutku!
Srecno ti otvaranje TD!!! Ne marim, neka dnevnik bude dosadan kao i tvoja trudnoca...
mille baci!
Ma budi srecna, uzivaj u svakom trenutku!
Srecno ti otvaranje TD!!! Ne marim, neka dnevnik bude dosadan kao i tvoja trudnoca...
mille baci!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Trudnice, buduca majko, srecno otvaranje dnevnika i da u njemu samo radosti bude, da beka bude dobra i zdrava a ti bezbrizna i u drugoj brzini .
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Hvala vam drage moje!
Vucem za noseve i prasim sve vas koje se spremate za jesen, pa i za zimu! da se sto pre "popnete" na ove trudnicke strane!
E sad, bolje da nisam pisala da je sve OK i "hvalila" se kako mi nije nista. Mislim, nije mi ni sad nista, osim sto upravo poskidasmo silne rezultate sa neta (koje sam btw radila 26.avgusta! i tek sad su stigli!) i sve mi je manje-vise OK osim IgG i IgM na herpes 1 i 2. IgG je 7,5 (ref. vr. >1.1 pozitivno) a igM je 1.03 (ref. 0,9-1.1- granicna vrednost). Poceh da kopam po netu sta znaci i nadjoh svasa nesto lose, pa se malkice izbezubih! Ja se ne secam da sam ikad imala bilo koji herpes, a i pre godinu-dve kad sam ga radila bio mi je pozitivan i IgG i IgM! Koliko videh ako je IgG veci znaci da imamo imunitet i ne bi trebalo da smeta bebi, ali... nije mi sve jedno dok ujutru ne nazovem dr-a, pogotovu sto prvo naleteh na post zene koja je rodila retardirano dete jer je imala herpes u trudnoci.
Eto, da pribelezim i da mi je TSH (bio pre 2 nedelje! ) 2.017; fT4 - 8.9; Antitela su mi manja od 1 (sta god to znacilo!), d-dimer - 0.6 (ref. 0-0.5), fibrinogen 387 (ref. 200-400), homocistenih 7.8 (ref. 5-15) i jos svasta nesto sam radila, da ne pisem sad ovde, sve je ok, cak i rezultat na cisticnu fibrozu (na kome ovde mnogo insistiraju!) nemamo je ni ja ni mm!
Eto, cisto da mi ne bude dosadno, da imam da se nerviram oko necega!
Vucem za noseve i prasim sve vas koje se spremate za jesen, pa i za zimu! da se sto pre "popnete" na ove trudnicke strane!
E sad, bolje da nisam pisala da je sve OK i "hvalila" se kako mi nije nista. Mislim, nije mi ni sad nista, osim sto upravo poskidasmo silne rezultate sa neta (koje sam btw radila 26.avgusta! i tek sad su stigli!) i sve mi je manje-vise OK osim IgG i IgM na herpes 1 i 2. IgG je 7,5 (ref. vr. >1.1 pozitivno) a igM je 1.03 (ref. 0,9-1.1- granicna vrednost). Poceh da kopam po netu sta znaci i nadjoh svasa nesto lose, pa se malkice izbezubih! Ja se ne secam da sam ikad imala bilo koji herpes, a i pre godinu-dve kad sam ga radila bio mi je pozitivan i IgG i IgM! Koliko videh ako je IgG veci znaci da imamo imunitet i ne bi trebalo da smeta bebi, ali... nije mi sve jedno dok ujutru ne nazovem dr-a, pogotovu sto prvo naleteh na post zene koja je rodila retardirano dete jer je imala herpes u trudnoci.
Eto, da pribelezim i da mi je TSH (bio pre 2 nedelje! ) 2.017; fT4 - 8.9; Antitela su mi manja od 1 (sta god to znacilo!), d-dimer - 0.6 (ref. 0-0.5), fibrinogen 387 (ref. 200-400), homocistenih 7.8 (ref. 5-15) i jos svasta nesto sam radila, da ne pisem sad ovde, sve je ok, cak i rezultat na cisticnu fibrozu (na kome ovde mnogo insistiraju!) nemamo je ni ja ni mm!
Eto, cisto da mi ne bude dosadno, da imam da se nerviram oko necega!
Zaboravih da napisem da sam zvala Genezis pre neki dan, rekose mi da KOpitovicka nije tu i da zovem veceras u 8. Zvah, pa mi rekose da zovem oko 22, pa je i u 22h bila zauzeta i imala intervenciju, pa sam se na kraju cula sa sestrom u 22.45 i prenela mi je poruku da ukinem dexazon i pregnyl! Polako smanjujem terapiju i bas se radujem!
Inace, zakazala sam za 23. expertski UZ kod dr Novakov, za isti dan posetu kod dr Kopitovic i posetu kod dr Mitic. Nadam se da cu imati vremena da se stisnem sa mojim dragim novosadjankama negde u medjuvremenu, da uglavim i vas, vi ste mi vaznije od dr-a! .
Juce sam celo popodne provela u setanju po radnjama i gledanju bebecih stvari (za druge, ne za sebe), ali sam stvarno uzivala i jedva cekam januar-februar da krenem da kupujem i ja. Daans sam ceo dan nesto kuvala i spremala, posto je mm najzad bio kuci ceo dan i sve smo pojeli! Pravih musaku ala Draganin tata, i veceras kao da je probamo samo i smazasmo sve! Jos sam sredjivala i neke stvari po stanu, i bas sam se umorila.
Inace, zakazala sam za 23. expertski UZ kod dr Novakov, za isti dan posetu kod dr Kopitovic i posetu kod dr Mitic. Nadam se da cu imati vremena da se stisnem sa mojim dragim novosadjankama negde u medjuvremenu, da uglavim i vas, vi ste mi vaznije od dr-a! .
Juce sam celo popodne provela u setanju po radnjama i gledanju bebecih stvari (za druge, ne za sebe), ali sam stvarno uzivala i jedva cekam januar-februar da krenem da kupujem i ja. Daans sam ceo dan nesto kuvala i spremala, posto je mm najzad bio kuci ceo dan i sve smo pojeli! Pravih musaku ala Draganin tata, i veceras kao da je probamo samo i smazasmo sve! Jos sam sredjivala i neke stvari po stanu, i bas sam se umorila.
Strana 2 od 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Similar topics
» KRISTINA - neplanirano ceka rode :D
» KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
» Molim za pomoc za malu Teodoru
» SOFKA - nada za malu Sofku
» KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
» Molim za pomoc za malu Teodoru
» SOFKA - nada za malu Sofku