KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

+45
plavaptica
Tanja83
filipa.panko
maus
missile
Sofka
zvoncica36
lilya
LaFolie
HappyGirl
bobica83
djole42
cicsa80
cici
BiKsi :)
Vuchica
cufta
leptirko82
ninica2
nina :)
dr mali pariz
emilie
JocY
buby
SladZana
Botox
Sami
pcelica
SoJa
Niny
Orline
fight&faith
lelas
bak
JAmajka
dacans
twinsi
caci
Shizika
MAAKKI
KoMetaK
Mirjana
dragana76ns
bubi80
Ema78
49 posters

Strana 38 od 39 Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Sledeći

Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 38 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od BiKsi :) 30/9/2013, 00:40

Au nina, kod tebe nekako obrnuto spavanje! :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 38 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od KoMetaK 30/9/2013, 01:17

Cufitice, srecan ti tvoj dan, iako ces procitati dan kasnije, ja sam na vreme cestitala! Wink Zelim ti ostvarenje planova i snova! love love 

Lilya, kako ti je prst? Jel bolje? Jesi li uspela da zavrsis zimnicu?

Pari, da zvezdice sto pre ozdrave! Ljubim ih puuuno! ljubav ljubav 

Miro, da Cvrle i vi ostali ozdravite sto pre, pa da nam se javis na duze, nema te od juna.

Filipa, uzivam da te citam na makedonskom, mlogo sakam da slusam makedonskiot jazik! Very Happy 

Ja sam juce bila na svadbi ovde, mnogo je bilo lepo, srecom nije bilo orkestra pa nisam mnogo djuskala, bas sam uzivala. Danas prespavasmo pola dana i na kraju pogledasmo 2-3 auta za kupovinu, cisto da imamo ideju sta moze. U nekom trenutku, pricajuci sa svekrom i objasnjavajuci kako je auto koji je kod nas u garazi ostavio prijatelj dugacak, i kako nam treba kraci, da mozemo da smestimo 2 bajsa pored i jos par stvari koje imamo, setih se da sam u petak, jedan bajs stavila napolje da se on uparkira i ne uspeh da se setim trenutka ubaivanja u garazu. Mm je sleteo do garaze i srecom ga nasao tu pored! Ja sam odlepila, a ko zna kako ce biti dalje! v v Ovde kradu bajseve i kad se vezu, a kamo li kad ih ostavis bez icega. Bas sami imala srece! yes S druge strane, juce nam je riknuo iz cista mira objektiv na fotoaparatu, koji jos nema godinu dana. I to na samom pocetku svadbe, tako da nemamo ni jednu sliku sa svadbe! Rolling Eyes Nevolje se nastavljaju, ali se ne damo! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 30/9/2013, 06:05

Dobro jutro!
O Nina, ala me nasmeja sa mackom!!!
Sinoc sam zaspala kao klada. Provedosmo dan sa deverovom decom i izmorise me totalno! Malisa ima 6, a malena 3 godine. Kad su poceli da se svadjaju ko ce sesti za komp, od visokih toniva kuca se tresla. Najbolji momenat je vecera. Sve su pojeli, posteno namrvili. Kod babe i dede im nije zanimljivo.
Gledam ja mog dragiog devera i mislim- Osetices i ti nesto slicno, samo cekaj da ti uvalim svoju decu!))))
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 30/9/2013, 06:45

biksi moj dragi je radio i juce nema veze sto je nedelja usto oko pola 5 i do 16 bio na poslu,posle odveli decu na rodjendan ko kumova,dok su oni bili tamo mi otisli kod drugih kumova pokupili ih oko 8 jer su bili u igraonici ,miki je lego oko 9 ali nije zaspo a marija neleze rano inace a mm zna vec u 8 da je u krevetu koliko bude umoran pa ga ja zezam da mi je on najbolje dete koje uvek rano legne i na vreme a ovo dvoje kakao kad,jer marija dok neogleda neku seriju sa babom nema sanse da legne
meni evo vatrica nalozena mm se vratio sa posla jutros i smrzo se dok je ceko bus i ladno nam nalozio ali mene zezno i nisam vise leegla tako da vilenjam od pola 5 a njega zvali vec u pola 6 da bude spreman vratice se po njega bus iz firme jer ga zezno sofer da nece raditi zbog kise a mora.da nemoram mikija buditi u 7 da se sprema spavala bi i ja ,jos se dogovorili da ga on vodi da ja malo odspavam ali od tog nista
leptirko ti njemu duplo vrati ojednom ali koliko znam muske njima to nesmeta jer su naucili pored svoje dece da uvek bude papirica,mrva,igracaka po tepihu i lako uzmu sami da sklone i usisaju.prvi je mm a znam dosta njih kojima je sve to smetalo ali kad su stigla njihova deca morali su da se naviknu na sve to u sluzbi roditeljstva

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 30/9/2013, 06:50

Juuu huuu ustajanjeeee!

Stigla je nova nedeljaaa. Ko zna šta nas sve dobro i lepo čeka ovih 7 dana?! sreca 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 30/9/2013, 08:57

Dobro jutro!

Otvorim poslednju stranu i procitam Ninin prvi post hahahahahahahaha koja odvala! A za decu, dobre ljude, pare i vreme se totalno slazem, apsolutno tacno!

Lilya duso, mene je zaboleo prst dok sam citala. Ufffffff jos uvek pamtim, a bilo je davno, istu situaciju...ma grozno. Zavrsena zimnica?

TImajka, pricam mojoj bliznakinji za tebe i cak sam joj post procitala (gde pominjes docek, muziku, disu...)...kad ona place...Sa nestrpljenjem cekam 8. oktobar.

Cufo zeno, sanjah te sinoc u nekom ogromnom zutom dzemperu, ja kod tebe u kuci, ti mi nesto pricas...Hoces li nam napokon napisati razlog tvog putovanja u tople krajeve? Anci plivanje trenira.

Mala moja kako su Iv i Dusan?

Tino gde si???

Orliska kako je M? Ljubim svu decicu da sto pre ozdrave.

Meta koja sreca sa bajsom. Steta za fotoapat. I dvidela sam slike, divne su. Postavicu neke pa da vide zene.

Leptirko lud dan juce hahahahahaha deca ko navijena hahahahaha.

Shiz kako je zrno? Nadam se da se oraspolozila i da je razlog nerasolozenju samo ruzno i tmurno vreme.

Caci Markicu rodjendan jos malo. Stici ces ti sve, znam ! Kako ce se samo obradovati kada bude video madjionicara. Svaka cast na ideji!

Filipa kakav je film?

Maaki e neka te je dupla trudnica povukla za nos:lol!: lol! lol! lol! lol! 

SlaDZo, imas odlicnog cuvara:D 

Djoleeeee si stvarno plavusa...ne mogu da te zamislim plavu...

Biksi draga gledam tiker i samo se smesim...Vidim da ste se super proveli na rodjusu

Bak kako si ti jutros? Besika vise ne zeki...

Miro i kod vas virusi. Kako je Cvrle? Pozelela sam da napises koju o njemu.

Soja ja se svaki put odusevim kada vidim tvoj avatar.

Zene sve vas grlim.

maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 30/9/2013, 09:04

Dobro jutro drugari!

Ćufto draga srećan ti rođendan love 

Pariz ljubi zvjezdaniće da što prije ozdrave duše malene.

Miro vas i dalje muče viruse, želim vam da što prije ozdravite.

Lilya baš si sredila prst.

Jamajka mama, divno!

Sugrađanko te ranice nisu strašne, ne brini c moja snaha je izliječila sa nekim vaginaletama i to brzo.

Nina zavidim na vatrici, koja uživancija. Obožavam grijanje na drva, ali u našoj zgradi kao ni u jednoj novijoj nema mogućnosti za to. Zato mi je sledeća investija kuća sa kaminom yes 
Kod nas danas potop, prava pravcata jesen.

Koga ne spomenuh ne zamjerite, još uvijek spavam i pored dvije popijene kafe Sleep
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 30/9/2013, 09:22

Cufto srecan rodjendanac draga..sa malim zakasnjenjem ali od velikog srca....love love love love 
Lilya...misa mu jbm...kako je prst..nadam se da je ajvar ipak gotov..
Andrej u petak sa temp 39.5...i to citavih 24h..nisam moigla da spustim temp ispod 38c...ali nakon 24h kao da je rukom odneta..i sve je ok...pu..pu..puu.....mi imali svadbu u subotu..rodjus u nedelju...sutra imamo jedan rodjus u Bg..taja danas dezuran..i tak..u petoj brzini i ne usporavamo ni malo
Odoh..zivi bili..i ozdravili..i to prvo zvezdanici i cvrle...ljubim vas decice draga...a i sve drage tete..imam vremena josza Jamajkin dnevnik..ona je utisak MESECAAAAAAA:aa61: ljubav 
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 30/9/2013, 09:47

E Maus, išla sam da vidim nešto za posao, ali to ne beše kako sam očekivala....
Žuti džemper veliki....e ima da ga nabavim!

Zato.....idemo dalje.....

Pa reko' ja da će od danas svi biti i zdravii raspoloženi.

Jeste Daco, Jamajkin dnevnik je UTISAK MESECA!

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 30/9/2013, 10:04

Jutro jutra!!!

Cuftice, srecan rodjendankovic!!! ff 
Dezdanici...majku mu poljubim, pa gde nadrljaste tako? Ljubim da viruscici sto pre odu. Duse mile... ff ff 
Maaki Very Happy 
KometaK, sto ne rece za jezik...ja jedva cekam da imam sa kime da pricam...ili bar kome da pricam a da voli da slusa. Znam mnoge koji to ne vole...
Lilya...videh sliku...mene zabolelo. Nadam se da ne boli vise toliko...sad ces cekati da nokat izraste. Do tad tamniji lakici. Wink
Misuuuuuu, Anci delfince pravo!!! love love 
Daco...opet turica, evo i kod nas... Sad

BataK od subote uvece ima temp...a nosic mu curi vec nedelju dana. Samo na usi da mu ne predje ko prosli put. Dusa me boli kad vrisne u sred noci...i pocle da cvili. Kad bi mene umesto njega...eh...
Debelica ok za sad, nosic nesto curka al se drzi. Znam da ne moze nju da zaobidje iako pazimo.

Juce smo bili u foto studiju na slikanju porodicnom. Jaaaaaaaako lepo iskustvo. Nije uopste skupo, nasla ja preko onih popusta. Dva sata traje, kosa, sminka (mada ja najvise volim kako samu sebe nasminkam, ali morala sam i to da probam) glupiranje pred fotoaparatom...cak je i Batak uzivao iako je bio sav bezveze od predhodne noci i temperature (defrinol je zakon)...debelica naravno u elementu...hihihihi. Jedva cekam da mi stignu slike.
I naravno da je klasicna navlakusa u pitanju...u paketu preko popusta dobijes tri slike, savrsene. Ali kada krenes da biras od preko 100 bar koje tri hoces mozak te zaboli. A tek kada ti kazu cenu za doplatu ako hoces jos da kupis, tek ti onda nije dobro. (tri slike 1600 din). I savladali smo se...nismo uzeli vise od one tri iz paketa. Lepo iskustvo sve u svemu. Planiramo jednom godisnje da izvedemo ovakvu akciju...

Odoh da sredjujem ormane...ljubim vas sve redom.

birajte si kafence :)

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 38 X3l-kafica
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 30/9/2013, 10:22

Dobro jutro svima !
Kod Lilye lepe vesti,trk u dnevnik!
Samo da pozdravim drage kutanjke sa kojima sam se u savetovalistu druzila sinoc ,bilo je prijatno i produktivno nadam se!sunny 
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 30/9/2013, 10:41

Dobro jutro!
Meni i nije baš lepo počeo ovaj dan,jutros sam saznala da je iznenada umrla mama mog dobrog druga.Treba da putujemo na sahranu...

Lilia je dobila poziv za razgovor i to za dvoje dečice.Ja,kao novopečena usvojena mama,imadoh smelosti da objavim srećnu vest.Navijamo svi za veseli:aa21: familyvv vv wavecrowd wavecrowd navijači1 navijači1 
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 30/9/2013, 10:53

Evo da vam donesedm malo sunca sunny 

Prst je odlicno hvala na pitanju yes 
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 30/9/2013, 11:11

bravo bravo bravo divne vijesti od jutros igra igra igra 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 30/9/2013, 11:12

lilya ::Evo da vam donesedm malo sunca sunny 

Prst je odlicno hvala na pitanju yes 
A i zimnica za decu je spremna!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 30/9/2013, 11:44

Jutro, cure!!!
Lilya, i pored ovako tmurnog vremena i kiše, uspela si da nam doneseš sunny 
Divna vest za početak sedmice lol! 
Tinche, slike su sigurno fantastične, nadam se da ćeš ih podeliti sa nama Very Happy i nadam se da će bata biti dobro
Daco, Andrej je sad dobro, super radost Baš mu je bila visoka temp. Shocked 

Maus cmoka 
Ostale cure, sve vas zagrljaj 
Treba da idem po upute u DZ, a joj što me mrzi po ovoj kiši.... v v v 
Ufff
Ljub ljubav

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 30/9/2013, 12:02

I kod nas kisa......uh sto mrzim ovo vreme....al zato Lilya nam donese sunny  Srecno mila b b b 
Tinche bas lepo za fotkanje ,moram i ja da probam to nekad likeit  jedva cekam slicice. Verujem da ce Bata biti bolje sto pre usne usne 
Daco,sto se ja boim tih temeratura, al sad ste dobro a to je najbitnije ljubav ljubav 
A kako su Ivona i Dusan ??? ja verujem da su dobro poljubac poljubac 
Kometa i Biksi trudnica trudnica ljubav ljubav 
Jamajka novopecena mamice ljubav 
Cufto ja verujem da ce ti lepo stajati taj zuti gemper yes yes 
Danas na poslu tiho, mirno i opusteno...taman da napravim planove sta cu i kad cu. Markic u sredu gostuju u velikom narodnom pozoristu u Skoplju sa decjom predstavom i sav je zaokupljen time ali ne prestaje da odbrojava dane do rogendana.osmeh srce osmeh srce Ljubi ga majka.
Cure moje drage d 
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 30/9/2013, 15:45

Samo da mahnem ff 

Lilya, i ovde da malo poskočim za prelepe vesti x x x x x x 

Da sva bolesna dečica ozdrave što pre osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 30/9/2013, 16:00

Utisak meseca septembra je Jamajka i njena sreca, zelim da nam utisak oktobra bude Lilya i njena sreca!!! sreca sreca family family sreca sreca Utisak dana mi je definitivno Lilya i drzim fige i navijam i ovde da seke budu njihove! navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 

Drago mi je da ste se lepo druzile juce, bacite neku slicicu ili nam bar recite (ako mozete) o cemu je bilo reci. Ja sam radoznalica, a zao mi je sto nisam mogla da dodjem. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed 

Tinche, steta, uzivala bih da te slusam na makedonskom! Stanovala sam 6 meseci sa makedonkom u Trentu i pricala sa njom na makedonskom, zezale se da mi da ocenu na kraju studija, i polozila sam sa peticom! lol! Samo, nisam ga ni slusala ni pricala od tada, pa ne bih mogla da zboruvam po makedonskiot sega.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 30/9/2013, 16:12

jdnom rukom se dobacujem sa Ducijem loptom, drugom rukom ljuljam Ivonu u ljulji...moja deca su dosta bolje, sad mene hvata.
Svim bolesnim želim da što pre skinu te omotače, i zasijaju punim sjajem...baš kao...
Lilya i Jamajka...i sve naše trudnice!
ljubim vas sve, doduše izdaleka,jer sam boleS Wink 
d 
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 30/9/2013, 16:13

Pariz, drago mi je da su Zvezdanici bolje, a tebi zelim da ta prehlada samo protutnji, da se ne zadrzava.
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 30/9/2013, 16:15

ljubav 
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 30/9/2013, 16:18

Okacila mi mama na FB profil, a povodom incidenta prst: http://www.medio.rs/vesti/svet/zanimljivo/pogledajte-kako-je-adutant-titu-prikljestio-ruku_79322.html lol! 

Da zamasem da svi redom sto pre ozdravite radost radost radost radost radost radost
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 30/9/2013, 17:16

Pa dobro Lilya, zar nakon svih onih nashih rasprava i zakljuchaka opet da se kache snimci sa Titom! Rolling Eyes  Shalim se, shalim se, shalim se, vjerujem da se ovaj i protivnicima dopao. Laughing 
Da protutnje ti virusi brzo, i da se mame drzhe junachki kao drug Tito sa prignjechenom rukom.
Ja chekam da se moje dijete oporavi pa da je vodim na bazen, pitam je hocemo li ici sutra ako joj ne bude curio nos, a ona kazhe: "Ne!" Shocked  Zatim je dodala: "Idemo na more." Hau jes no.
Cufto, nakon incidenta u Nairobiju imat ce problema sve te "oaze" da popune radna mjesta zapadnjacima. Neka tebe u Bg makar bila prisiljena nositi zhute dzempere. Very Happy 
Odoh na posao.
ff 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 30/9/2013, 17:38

Ijuuuu Sizi, pa to mi nije ni palo na pamet Rolling Eyes
Nego mi mama bila simoaticna, potrudila se, pronasla pa ko velim da podelim sa vama yes
Eto...
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 38 od 39 Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu