KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

+45
plavaptica
Tanja83
filipa.panko
maus
missile
Sofka
zvoncica36
lilya
LaFolie
HappyGirl
bobica83
djole42
cicsa80
cici
BiKsi :)
Vuchica
cufta
leptirko82
ninica2
nina :)
dr mali pariz
emilie
JocY
buby
SladZana
Botox
Sami
pcelica
SoJa
Niny
Orline
fight&faith
lelas
bak
JAmajka
dacans
twinsi
caci
Shizika
MAAKKI
KoMetaK
Mirjana
dragana76ns
bubi80
Ema78
49 posters

Strana 32 od 39 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Sledeći

Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 32 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od hany 24/9/2013, 08:24

Cufto drzimooo figeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 32 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od twinsi 24/9/2013, 08:52

Dobro jutro drugari ff 

Redovno vas čitam ali nikako da i ja napišem koju. Posla preko glave, a kući ne stižem od zvrkova. Glavna tema nam je rođendan i ko će kakvu tortu. Već mi je malo frka, ali se nadam da ću uspjeti da uzmem koji dan odmora da to sve napravim kako treba. Kod nas bude baš dosta gostiju, samo odraslih oko trideset, a djece... i više ih bilo Wink 

Maus draga svašta ste preživjele ti i Anči, bravo za snalažljivost.
U jednom prigradskom naselju kod nas, mislim da je to bilo prošle godine, upala tako dva lopova nekom čovjeku u kuću. On uzeo nož da ih uplaši i potjera i jednog posječe istim. On u zatvor zbog upotrebe oružja, a lopovi slobodni Shocked 

Buby čestitam na trudnoći, divne vijesti.

Meta ne miruje, ako draga radi sve što ti prija.

Caci žao mi je, ali sam sigurna da će se desiti kad se najmanje budeš nadala.

Pariz čestitam na položenom ispitu cvet 

SoJa Bingo je presladak.

Mirče nadam se da ste dobro. Kada su moji krenuli u jaslice više su bili bolesni nego zdravi. Mislim da su tu prvu godinu išli oko šezdeset dana u vrtić, a ovo ostalo su bili bolesni. Nadam se da kod vas neće tako, ljubi malog slatkiša.

Ćufto držim palčeve!

Nina vrednice, svaka čast. Srećna vam godišnjica braka. Mi smo 20. proslavili 10 godina braka!

Daco ljubi indijance usne 

Lilya kuhinja kompletirana, svaka čast.

Leptirko i kod nas je trgovcima bitno samo da prodaju, ne zanima ih kome. Žalosno!

Sugrađanko moja c 

Cure koje ne spomenuh ne zamjerite, sve vas d
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 24/9/2013, 10:32

Dobro jutro drugari ff 

Samo da se javim da sam stigla sa odmora. Proveli smo dve nedelje na prelepom Naxosu i još lutali po okolnim ostrvima d bb d  Bilo je savršeno bb d bb vv bb d bb vv 

Evo jedne hladne grčke kafice za ovo hladno jutro, brrrrr lol! 

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 32 E67-DSC-33
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 24/9/2013, 11:10

Dobro jutro!

Niny,dobrodošla kući!

Ćufta,misliću na tebe i skiskati fige jaaaako,jaaaako,sve dok nam ne javiš lepe vesti.

Mala,nisam ti čestitala položeni ispit..,bravo,bravo!good job 

Daco,divno druženje u NS,čitala sam i u Metinom dnevniku utiske.

Orle,izveštaj iz Afrike ćeš pričekati...aparat nam je ostao u koferu,a kofer luta po celom svetu(izgubljen na aerodromu)...
Ja sam od jutros bzv,migrena u najavi:affraid: affraid Odoh da radim,dok još mogu.Vas d 
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 24/9/2013, 11:23

Dan Jutra!

Jamajka, znaci vas kofer je resio da nastavi putovanje Rolling Eyes Ajd sad ce zima, valjda ce se skrasiti kuci Razz 

Cufto, samo napred, jedva cekam da saznamo sta je novost osmeh srce 

Niny, ima li neka slicica sa tog putesestvija? Otvori temu, daj da vidimo valja li to sta Razz 

Mislim ko ti kaze Rolling Eyes Embarassed 

Idem da kao radim, od jutros me ubi besika, nemam vise pojma sta joj je, nije pesak, nisu bakterije, a ja kao kiselinu da cuvam unutra Rolling Eyes I cim mi je maaalo hladnjikavo, sutradan....

Ljubim sve osmeh srce 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 24/9/2013, 12:44

Dan, cure!

Evo, završih sa današnjim obavezama, pa da odmorim. Danas sam drugima (mami, tati, M-u) završavala neke stvari po gradu, morala sam spisak da pravim, da ne bih zaboravila nešto Shocked 
Ćufta, držim pesnice, srećno u pohodu bb 
Niny, dobrodošla, drago mi je da si ponovo na Kutku, nedostajala si... Vidim da su utisci lepi, a i ova kafica, mmmm Very Happy 
Jamajka, drži se, nadam se da ti je već bolje sunny 
Bak, sigurno je prehlada, utopli se i što više čajeva i tečnosti. Ljub usne  i da budeš bolje sunny 
Ostale cure, zagrljaj

SoJa

Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 24/9/2013, 14:48

Heloooouuuuu.

Soja, avatar čista stotka! Kakav kucov!

Mala, nek je ta pedagogija otišla u istoriju, svaka čast!

Ćufto, navijam, za šta god da treba mantraću, samo nek je dobro!

Jamajka, au za kofer, grrrr, nek se što pre vrati s putovanja, bar zbog slika! I nek ti glavobolju prekrati jedan čudesan poziv iz centra, npr! :)

Caci, stisak za tebe, ljubac za Marka.

Bakiša, piškalo zeza, nanu mu naninu, ne daj mi se! Ljubim.

Mimiceeee, dje si? Kudej si?

Daco, stisak za tvoje mačiće!

Twinsi, čekamo te torte!

I ostalu ekipu da stisnem, opet sam u svome domu. Rodjeni došao s putešestvija, malo je prehladjen, razbiću ga! :) Mada i mene malo grlo grebucka uveče, no ignorišem ga, šta bih drugo! Wink Obišao Drač, Sv. Stefan i Boku Kotorsku, kaže da mu je bilo lepo! Kuma tvrdi isto, a kum kaže da se smorio u Albaniji, bile meduze, oni ga terali da pešači 19km i tako, kažem ja njemu, da vidiš kako je meni kad s njim idem na more! Misliš ti lako je taj tempo izdržati! :)

Danas ništa neću da radim, da vam pravo kažem! Došlo mi! Nek i vama dodje, ako može tako!

Stisak za sve!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 24/9/2013, 17:52

Bicu kratka, kuckam iz busa na putu do kuce.
Juce imala odliv pa ne uspeh da se vidim sa Metickom. Jbg, tako mi se zalomilo, a nikad tako nesto nisam imala. Spasile me koleginice sa nekim pelenama od ulozaka dok mm nije dosao po mene.

Niny, kakva telepatija, danas sam bas mislila na tebe Very Happy

Cufta, sta gid da je akcija, srecno igracice

Stizem kuci, odo da uzivam u mackinom traktorisanju ♥

Ajd, zive bile ljubav
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 24/9/2013, 21:38

Cure, zvala me Maja iz savetovališta i ima jednu molbu Very Happy  Da li bi (treba nas maksimum 10) izdvojile sat vremena i popričale sa Majom i ekipom. Jako im je potrebna naša pomoć oko ideja i predloga. Ajde ako možete prijavite se na linku i da vidimo koji dan vam odgovara (možda najbolje nedelja). Evo linka https://kutak.forumotion.com/t2680-projekat-pravo-na-raoanje-kutanjke-prikljueite-se#442769
A i nismo se dugo videla pa malo i da popričamo :)
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 24/9/2013, 23:08

Spremam se da uronim u topli krevet doma roditeljskog!
Uživam kod mamasite, a i posao mi je bliže, pa ne moram tako rano da ustanem. Fali mi žmu, ali se mnogo obradujemo kad se vidimo. Jednom nedeljno dolazim ovde i mnogo mi znači taj dan koji provedem sa mamom, sestrom i sestričinom. Mi smo četiri musketarke- sve za jednu i jedna za sve!
Iščitah napisano, ali mozak mi ne radi, već je kasno.
Ćufto, srećno u pohodima!
Twinsi, pa gde si bre?
Niny se vratila!!!
Laka vam ova lepa noć!
Sanjajte lepe snove.
Sutra je novi dan!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 24/9/2013, 23:45

Jamajka, da se uskoro vrati kofer sa slikama.
Bak, jesi to dochekala zahladjenje nespremna?
Cufta kad god neshto misteriozno planira - ja mislim vratit' ce nam se sa vijestima da je kupila onu kucu na Mljetu!
sreca 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 24/9/2013, 23:56

He, he, ala bi nam svima ta kuca dobrodosla! :)

Je li ja rekoh da necu nista raditi, streljajte me kad sledeci put to izjavim, jer Rodjeni i ja moradosmo ceo stan precesljati, imadosmo goste, a kako nismo bili tu nekoliko dana, te prasina, te vesh, te parket, te spremanje neke klopice i tako... no, bi lepo druzenje!

Lilya, bas zaplati juce, jbg. Nadam se da se tamo dole smirilo stanje.

Stisak!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 25/9/2013, 01:22

Zene, samo da vam mahnem. Svasta me savatalo pole onos virusa, da vas ne davim. Vracam se u kolosek i ziveli tibetanci Wink 
Ajd u zdravlje!
cveće cveće cveće 
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 25/9/2013, 08:29

Jutro jutra!!!sunny  sunny  sunny  sunny 

I ovde da cestitam nasoj Pariznanki! Bravo draga. Kada bi sad trebala da polazem nesto...ne znam kako bi info pakovala u mozak. Odvikla sam se od ucenja nacisto. A cekaju me testovi za voznju...vise hiljada pitanja...ko da cu za kamion da polazem a ne za... Uzas.
Caci, grlim te...znam da guras dalje. Dace Bog, videces. Samo veruj. A do tada ti ja spremam kutak kod nas za kraj oktobra! :)
Nina, malo mi je cudno da deca idu sama u vrtic. Pa mali su bre. Hajde u skolu kada krenu, ali u vrtic...mozda je drugacije kod vas.
Oriska, kako dasa? Ima li cetvorcica? :*
Bingo jeeee klempica mirisni mili. Secam se svog Baca kad je bio stenac...mirisao na mleko i vanilu nekako. Dusa.
Cufto - srecno!!! Javljaj!!
Misuuuu, evo meeee, ne postizAvam! Wink

Mi proveli lep dan, u nedelju, na Avali sa sirom familijom mm. Bile tri generacije nas sa decurlijom. Pravili smo rostilj i bambija u kotlicu, isli na pesacenje kroz sumu, ljuljali se na konopcu a i pentrao se ko je mogao, mazili zeke, hranili veverice, lozili vatre...a uvece pevali uz gitaru ispred kamina.
Juce smo Teicu prebacili kod Bate. Prva noc je prosla dobro...Batak je bas srecan sto mu je sada u sobi seka. A i ona ko da zna, buvica jedna. Ne skida osmeh.

Evo kafice za danas, odoh da spremam dete za vrtic.

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 32 Kafica2
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 25/9/2013, 09:12

Dan jutra!

Tino kako tvoj post odise srecom srca srca Majke mi, i kad pises o najobicnijim stvarima, sreca bas izbija.
Testove za....? Motor? Pa sto ne polozi po starom, pih. Naucices, sta je to za tebe.
Ljubi prasice

Sizo, ma jok, nego stedim struju ne palim grejanje jos, a u kuci uvece kao u frizideru. Danju toplo pa se opustis, pa kad stisne.... Bolje je, izvadila sam grilonke Rolling Eyes Embarassed 

Cicsa, bas sam juce mislila na tebe kako te nema. Vazno da je proslo, naravno da ne davis, raspali cvet 

Cufto srecan ti praznik Wink I vracaj se sa Mljeta Razz 

Nema Maus?

Leptirko, uzivaj u zenskom drustvu

Dosta od mene, ipak sam ja zena u godinama, dobro popamtih i ovoliko Razz 

Ljubim osmeh srce 
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 25/9/2013, 09:47

Dan jutra ff 
danas ja postavljam dorucak, i torticu posto je Tina vec postavila kaficu

[img]Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 32 Jkgjg2[/img]

[img]Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 32 1zl9is6[/img]

Danas nam je deveta godisnjica braka,nadali smo se najlepsim poklonom ali mozda sledece godine. osmeh srce necu da tugujem imam Markica i sretna sam zbog toga.osmeh srce 
Tince draga moja poljubac 
Odoh sad da radim a veceras cemo proslaviti yes 
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 25/9/2013, 09:52

caci, srecna godisnjica, jos puuuuuno da ih proslavire u zdravlju i veselju! Ljubi Markica osmeh srce 
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 25/9/2013, 10:06

Caci aj lav juuuuu!!!

Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 25/9/2013, 10:13

Jutro, cure!

Caci, srećna godišnjica braka, želim vam još mnogo, mnogo godina ljubavi i sreće osmeh srce 

Ja se davim nekom knedlom u grlu, nemam pojma koji mi je... Spremam se da odem do DZ da zakažem PAPA i kolpo, knjižica je ponovo u funkciji lol! , valjda Shocked Posle toga u SPEBO na UZ, e, otud i ta knedla u grlu, ne znam zašto... Možda se više plašim da me neće primiti, jer nemam zakazano, mada, do sad sam uvek išla bez zakazivanja. Onda mi ne gine jedna komšijska kafica kod dr. Neleta Very Happy 

Pozdrav cure, sve vas zagrljaj 

SoJa

Broj poruka : 2029
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 25/9/2013, 10:56

Drugarice mile, hajde da se druzimo!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

https://kutak.forumotion.com/t2484p195-slavlje-drugi-deo-decurlija
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 25/9/2013, 11:23

Soja srećno danas, da sve to lepo završiš ljubav 

Tinche, divan ti je avatar. Tea je baš porasla osmeh srce osmeh srce 

Caci, srećna godišnjica i da je lepo proslavite love 

Lilya, gde te snađe taj odliv? Jesi sada dobro?

Ja sam još pod utiskom sa Naxosa, tamo je sve bilo plavo belo i rozi cvetići svuda b b b , a ovde sivilo No Danas je malo bolje, jer ima pomalo sunny Postaviću neke sličice, samo da se malo saberem Very Happy
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 25/9/2013, 13:12

Dobar dan. ljubav ljubav 
Sad napisah ovo i smejem se jer imam novu koleginicu, koja svaki mail koji pise pocinje sa ...Dobar dan....a inace me intenzivno nervira:x Mad 
Pariz cestitam na polozenom ispitu, ja se kao i Orao secam svog drzavnog, teta koja me je propitivala o Ustavu me je jedva pustila sve vreme se zgrazavajuci mom nepoznavanju istog.
Ana je sva u krastama i ospama, kazu da je virus i da prolazi kroz par dana, ali uzasno izgleda.
Uz to ima i upalu uha.
Cufta, srecno u pohodu, naravno znam da ce biti uspesan.
Zene stiskam sve, bas mi nedostajete, ali ne postizavam.d d 

plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 25/9/2013, 15:17

srca Caci srecna vam godisnjica braka!
Tinche,raznezi se citajuci za batu i seku i zajednicku sobicu!
Dr mali pariz ,cestitam na polozenom ispitu,to bi ja izbacila a posebno Ustav.i meni se cudili kako me to ne interesuje.A polagala sam dvaput,jednom strucni ispit za rad u skoli pre 14 godina i  drugi put pre 4 godine za rad u drzavnim organima.
Cufto,sta god da radis ,znam da ces nas oduseviti!
Plavaptico ,da sto pre prebolite taj virus!
Lily,samo nek je odliv proso,ja pre vto price redovno odlive a sad mi krvarenje slabo i to jedan do dva dana!
BiKsi,nek ste sredili kucu i druzili se sad uzivajte!
ljubav 
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 25/9/2013, 15:23

Caci, neka ste  srećni još sto godina!!!! osmeh srce
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 25/9/2013, 15:33

caci cestitam godisnjicu .znaci nas dve smo se isti dan vencale jer je i meni danas 9 g zvanicnog braka a pre neki dan bilo 10 g kako zivimo zajedno
miki ide u predskolsko i uvek su deca mogla sama da idu jer su oni vec 6-7 g a ima i onih koje kace 5.5 g .mi nezivimo u velikom gradu jeste opstina i imamo oko 15 m do zabavista peske ako idemo zajedno a neznam koliko bi njemu trebalo da ide sam sigurno oko 25 min.ima da prodje 3 ulice ali nije tu toliko gust saobracaj i samo su dve trake u pitanju jer se iz svih tih ulica izlazi na glavnu ulicu i uvek kola moraju stati da bi se prikljucili na glavni put,kako sam ovo objasnila svima izgleda strasno ali znate kakve su ulice u manjim mestima u nasoj zemlji
videcu sta ce i kako ce biti kad bude roditeljski a mzoda ce biti i reci u vezi decije nedelje jer ce biti sledece nedelje moramo da se dogovorimo kad ce biti maskembal i koju cemo imati temu ,koliko vaspitacica zna bice zanimanja tema ali videcemo jos ovih dana

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 39 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu