KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

+45
plavaptica
Tanja83
filipa.panko
maus
missile
Sofka
zvoncica36
lilya
LaFolie
HappyGirl
bobica83
djole42
cicsa80
cici
BiKsi :)
Vuchica
cufta
leptirko82
ninica2
nina :)
dr mali pariz
emilie
JocY
buby
SladZana
Botox
Sami
pcelica
SoJa
Niny
Orline
fight&faith
lelas
bak
JAmajka
dacans
twinsi
caci
Shizika
MAAKKI
KoMetaK
Mirjana
dragana76ns
bubi80
Ema78
49 posters

Strana 2 od 39 Prethodni  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Sledeći

Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 2 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od bubi80 2/9/2013, 09:06

Dobro jutro!
Skolarci srecan polazak u skolu!
Decici maloj srecan polazak u zabaviste!
Uciteljice,nastavnice i profesorke srecno u novoj skolskoj godini
i svim ostalim radnim ljudima srecna i uspesna nova radna nedelja!

Menora srecno rodjenje cerkice!Nek vam je ziva i zdrava,a tebi i tm srecno roditeljstvo!
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 2 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od maus 2/9/2013, 09:56

Dobro jutro!

Cim sam procitala naslov za septembarska jutra OMA sam znala da ga samo Biksi moze osmisliti. Pogled na njeno ime mi je samo izmamio osmeh sa potvrdnim klimanjem glave.

MENORAAAAAAAAAAAA jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee draga cestitam od srca i neka je devojcica ziva i zdrava jos mnogo mnogo godina:12a: osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce 
Kakav pocetak septembra:aa: yes yes yes 

A kakav tek zavrsetak avgusta:12a: osmeh srce osmeh srce osmeh srce BUBYYYYYYYYYYYYYYYYYYY zeno kad ne padoh na guzu od srece. Ma prelepo, PRELEPO!!!! Cestitam draga neka je trudnoca lepa i mirna i mnogo se radujem sto ce Dunja dobiti batu ili seku. I molim te izvini sto nisam cestitala Dunji rodjus. Nemas pojma koliko mi je krivo...jos tih dana nisam bila pri kompu , ali bas taj dan, kada je Dunji bio rodjendan...sve mi nesto kroz glavu prolazilo sta je danas...ali eto, zaboravih...i mnog mi je krivo, mnogo.

Meni je divno poceo septembar, ma predivno. Juce sam se stisla sa Parizankom i izljubila zvezdanice. Jeste da sam sve to uklopila u nekih 15-ak minuta, ali ne kaze se dzabaka, kratko ali slatko. Ivona i Dusan... zene, deca rastu k`o iz vode. Za mesec i po, koliko ih nisam videla, totalno su se promenili, izrasli, uozbiljili...Iscmakala sam ih, Dusana sam morala malo na mulu:D ali Iv...lepotica, ona voli da se mazulja i da se cmace. Mala ki grom, pici , gura kolica, sve laganezi...Srecan ti draga pocetak nove skolske godine! Posle sam se druzila sa rodjacima, njihovim zenama i decicom do kasno popodne. Eeeee nista lepse nego kada se rodbina skupi...ma idila.

A i da napisem koju o ponovnom druzenju sa Djoletom i njenim muzem. Bili su kod mene u cetvrtak, ja pekla palacinke...pecem ih i mazem eVrokremom i posipam mlevenom plazmom, a one nestaju;) Bilo nam je divno, ma predivno. Ana se toliko razigrala sa Djoletom, da, kada sam usla u sobu, moje dete me lepo istera...rece:"Mama, molim te izadji!"Laughing Ana je ucila Djoleta kako hoda tigar:roll: Mislim da je Djole uspesno sve savladala:D 

Cuftaco draga...videh slike, procitah izvestaj...kako ste svi divni i blesavi, pogotovo seka koja je bacala bone, prelepo. Ali Lucija, moje oci crne...koji je ona lik, ja nju obozavam!!!

Miro vidim novi avatar:aa14: a vidim i da si spremna za promene u vidu nove skole. Samo napred! Ja sam uvek za promene, za nesto novo. Srecan pocetak nove skolske godine!

Bubi jos malo lepotama rodjus. Da li se spremate? Sta planiras? Neku igraonicu?

Meta duso moja uzivas u trudnickim danima. Ljubim te i grlim.

Miss kada planirate na more? I gde idete?

Lilya kako Milutin?

Bak nema vise lenstvovanja. Nove radne pobede...

Leptirko neka je i tebi srecan pocetak rada.

Nina kako tvoja decica?

Maaki pa gde si ti ovih dana???

Shiz, vec napisak u avgustovskim jutrima da nije bilo sanse da dodjem do Makarske i bas mi je zao. Nadam se sledece leto...Ljubi zrno neznosti!

Caci neka je Markicu srecan pocetak nove skolske godine. Ljubim vas mili moji!

Daco kako Mina i Andrej?

Tanja, zmaju pisi kako si Mata i Nole prihvatili vrtic.

Twinsi koristite jos ove lepe dane da se iskupate. bas super. Bucni se i za nas.

Sami, videh da si se javila na jutrima posle duzeg vremena. Jako nedostajes. Sta radi Sinan? kako ste?

E sad, koga ne pomenuh neka mi oprosti. Ali da znate da vas sve volim

Nadji je danas prvi dan skole, tetkin prvacic:12a: Zeza me postavljanje slika, ali zamislite raznorazne djakonije pa se sluzite.

Caoooooooooooooooooo:aa103: 

maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 2/9/2013, 10:11

Eeeeeeeeeeeeeeej devojke...znam da ce i Biksi biti talicna kao i ja...a eto i Menora sa cerkicom da to potvrdi...Bravo Menora i ovde!!!!!
Elem ne stigoh nista preko vikenda, nismo bili tu...malo rostiljali po Turiji..malo pecali...klinci od jutros u vrticu...matorci na poslu...ja malo iu guzvi sa vremenom kod kuce pa ne stizem da sedenm i napisem koju i da bacim slike koje ostah duzna..Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 
Nego omasih Cuftine slike pa moram da se vratim u avgust..ostajte zdrave i ljubljene:12a: osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce 
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 2/9/2013, 11:28

Dobrar dan svima!

Srećan polazak u školu i deci i našim učiteljicama Very Happy  sa Kutka!

Srećne nam i ove sadašnje i nove bebe što nam dolaze!

Caci, ni ja. Ustala u 2:30h da čekam i ispratim brata.
Krenuo je jutros u 4:30h u London - danas u 17:10h brani magisterijum igracice  Ja bacila vodu kako dolikuje i posle ništa od spavanja. A sada ni sma ni živa ni mrtva od strepnje. Idem ranije na posao, "da brže vreme proleti".

Bravo za JEROTIĆA!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 2/9/2013, 12:02

Dobar dan svima!

Srećan početak nove školske godine malim školarcima,još manjim obdaništancima i svim prosvetarima.I ja sam nekad radila u školi i uvek,prvog septembra osećala neke leptiriće u stomaku,neku pozitivnu tremu...eh,lepa su to vremena bila.

Ćufta,divne su vam svadbene sličice,tako ste svi lepi i opušteni,a Lucija je meeedena,kao i uvek.
Držim fige tvom bratu,nije mala stvar odbraniti mr.rad i to još u Londonu.Čekamo lepe vesti i čast.

Menora,Buby,čestitamo 

Ja danas ne radim,slobodna sam,planiram da lenčarim ceo dan,uz neku knjigu,kaficu i poslepodnevno druženje sa drugaricama.Mm je na služ.putu i vraća se sutra.

Sve vas ljubim ,uživajte u lepom danu.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 2/9/2013, 12:27

Dan Jutra septembarska!

Neka su nam srecna i bebicetna, decici i roditeljima srecan polazak u skolu, skolicu, predskolsko, trudnicama lako trudnovanje, buducim trudnicama pozitivne bete, svima puno ljubavi, septembarskog sunca i radosti!

srca srca srca srca srca srca srca srca 

Volim septembar, prodje ona grozna vrucina a ipak je jos lepo vreme, omakne se i po koja kisica milina!

Ljubim sve osmeh srce 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 2/9/2013, 13:02

Ah, divnog li pocetka septembra! osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce 
Menora, neka je sa srecom roditeljstvo. Neka vam je pisuljica ziva i zdrava sto godina!!!

Ja sam tu, da se zapljunem...pratim i virkam, ali slabo stizem da pisem...
Uvek sam volela septembar, sto zbog svog rodjendana, lepog vremena, a i uvek sam bila streberka pa sam se radovala polasku u skolu lol! dosadi, brate dva meseca raspusta. (doduse vidim da sad deca imaju raspust od skoro 3 meseca! Shocked )

Neka je svima divan septembar!!!!
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 2/9/2013, 13:06

jamajka ajde kaci slike sa odmora kad si slobodna danas da malo uzivamo ili je meni promaklo da si okacila slike

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 2/9/2013, 14:25

Kakav divan pocetak meseca,Menora i ovde sve cestitke za princezu!
Da ne zaboravim da je i kraj avgusta bio feomenalan sa slikama sa Cuftinog vencanja i predivne Lucije,kao i igra dece od dr Mali Pariz u parku!
svima srecan start danas u skoli,vrticu,jaslicama,bilo kakvog poslu,na drzavnom ,privatnom ,uzivajte!Veliki pozdrav za drugarice trudnice,uzivajte!
A za trudilice i cekalice drzim palceve!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 2/9/2013, 16:07

Ja sam srećna žena!Very Happy osmeh srce Very Happy 
prvo, hvala svima na divnim komentarima za moju decu.jesu nekako odjednom zreliji i svesniji da su par.Hvala od osmeh srce 
Drugo-hvala svima na lepim željama za nastupajuću školsku godinu!
Ja sam se divno provela na poslu. Kao da nisam ni pravila pauzu,samo , ne znam kako da objasnim...sama emocija u meni je drugačija. Ne šetam više hodnicima i ne dežuram (pošto sam uvek cele prve sedmice u mesecu dežurna) sa nekom zebnjom u srcu. Danas kez sa lica skidala nisam. jeste da sam -što se učenika tiče-ko pala s Marsa, jer ih ne poznajem, ali kez mi grejao dušu celo jutro-koliko sam provela na poslu.
Danas sam ja bila-ne samo prof. i odelj.star...ja sam, bre danas, i sutra i za svagda mama jedne diiiiivne Ivone i diiiiivnog Dušana! sreca 
Čak ni nervoznom diši,i vazda preplašenom, nisam dozvolila da zračenje prebaci na mene. Wink 
Ja sam srećna žena...i vazda ću biti!
Već u podne sam bila kod mojih...a doček.
Deca su skakala do plafona i cikala od sreće-ni ujutru me videli nisu, jer ih je tata vodio kod mojih.
igra srce, oči suze...i meni se napokon neko raduje.
Od srca želim svim curama koje su borbi još uvek-DA ISTRAJU, jer je samo to put!!
Otišli po taju u nj. školu,pokupili ga, došli kući, oni svi pospali,i još spavaju, ja kuvala, i evo da se javim.
Mima, kralju, i tri sata bi nam bilo malo.Ljubim vas, divne moje!!
Odoh dalje da lepršam....likeit 
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 2/9/2013, 16:12

Pariz, kolega moj, kakav divan dan si provela! sunny sunny sunny 
Srce mi je zaigralo od same pomisli na osecaj da te kod kuce cekaju dva medena srca!!!!
Kad vec pomenu disu, jesi li sigurna da ne radimo u istoj skoli? lol!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 2/9/2013, 19:22

dr mali pariz,kakve emocije si nam prenela i dajes snagu da se na ovom putu istraje,meni koja jos vidovnjake nije pitala za savet sta da radi,dok zelja da vise ne budem razlicita od drugih razjeda dusu!
Ti jesi srecna zena i dace Bog da uvek budes,neka su mali parizani zivi i zdravi jos 100 godina!
Iskreno decije radovanje kad se mama vrati kuci s posla vredi sva blaga ovog sveta!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 2/9/2013, 19:33

Odbranio je as  A kad je završio i izlazio, prepoznali ga stari profesori još kad je studirao, pa je sve ispalo još lepše.

Da se malo poslužimo

[img]Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 2 2h6vguw[/img]

Prizu, stvarno znaš da daš elan za ovu jesen i zimu!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 2/9/2013, 19:53

Svim djacima i prosvetnim radnicima srecan pocetak nove skolske godine radost radost radost 
Mala tvoji postovi uvek, al bas uvek odisu takvim emocijama da mene drze danima, hvala sto hoces i umes da podelis to sa nama na takav nacin osmeh srce 
Cuftice vas je bas lepo krenulo, cestitam, neka se tako i nastavi as 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 2/9/2013, 20:03

cufto cestitam bratu titulu

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 2/9/2013, 20:15

cuftice, cestitke za brata!!!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 2/9/2013, 21:32

Čestitam Ćuftice čestitamo

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 2/9/2013, 21:39

Leptirko, dušo-eto-ko u istoj školi da radimo-kapiraš me...hvala.
Lelo, hvala zaista na lepim rečima,ja uvek pomislim -u takvim sit. kako su mi druge žene vetar davale,i verovala sam da sam samo bliža. Veruj!!
eto, ako se stare cure sećaju...pre par godina,kad smo pokrenule Akciju, nekolio nas je bilo -raspoređeno- da pišemo -uglednim- ličnostima,,moleći za sluh...
i ja sam pisala Ljilji Habjanović... Bože,s koliko tereta na duši sam to pisala...i večito prazne utrobe....zato izgurajte svoju bitku,na Kutku nema veće!
Ćufto,zaista-respext- tvom bratu sve čestitke i dužno poštovanje.
Sme li se znati koja je oblast? hvala na posluženju.
Maakki, srce,ljubim te.Retko se javiš, a ja pomislim-šta je sa tvojom borbom?
odoh da peglam....bila sam ambiciozna i htela i kolica da operem....ne merem-ove noći Wink
uživajte!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 2/9/2013, 23:36

Kakva divna dešavanja na Jutrima osmeh srce 
Lep završetak avgusta, još lepši početak septembra. Noja, Menora, srećno i ovde sreca sreca sreca 
Buby, na najlepši način si nam ulepšala kraj avgusta. Bravo, curo. Sve čestitke. Stiže nam još K-dece sreca 

Učitelji, nek je srećna nova školska godina (ne zamerite na ovom učitelji, jer je meni to najlepši naziv za vašu profesiju, kao što je za medicinsku lekar, a ne doktor) deco školarci, takodje.
Ja baš volim septembar, omiljeni mesec mog tate, sad pod stare dane sam shvatila koliko je lep. A i udadoh se u njemu Wink 

Ćufto, nevjesto, nek je srećno i berićetno. Bila si fenomenalna, pogledah slike na brzinu osmeh srce 
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/9/2013, 00:40

Šizo, lena naša je krečila kad je sa Andrijom ostala trudna, sad buby, pa ti vidi da l imate šta za krečenje?Very Happy Uvek mi je to bila želja, ajde za prvo vto, borba i sve, al drugo i treće kad bi me drmnulo prirodno, joj, kako mašta može svašta!Very Happy No, da sačekamo i ovo prvenče da stigne.Very Happy 

Stisak za sve, a posebne vibracije za našu jamajku, i da današnji dan pamti ceo život, kao i sledeći utorak! ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 3/9/2013, 08:43

Dobro jutro!

Cufto sve cestitke za brata, svaka cast!!! g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 

Mala prolete prvi radni dan ko dlanom o dlan. A decica...poskakala od srece kada su te videla.

Gde je Tina? Kada ide za Sloveniju? Ili vec uzivaju...

Leptirko kako je tebi bilo prvi dan skolske godine?

Miro a tebi? Kako se Cvrle navikao na vrtic?

Vuchice:asd: 

Orliska da se vise druzimo u ovom mesecu.

Jamajka nadam se da su mnogo dobre vesti. Kada zavrsim sa jutrima skoknucu do tvog dnevnika.

Ancika pocinje sa treniranjem plivanja od 1. oktobra. O tome cu vise u rod. dnevnicima.

Da posluzim kafu pa da svrljam Kutkom kad vec imam vremena.

kafa photo:  Kafa24.jpg
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 3/9/2013, 09:03

Dobro jutro u septembru!!!!!  ff

MENORA, čestitam!!!! Živa ti i zdrava ćerkica bila, a tebi i tm srećno roditeljstvo!!!! radost radost radost 

Nek vam je svima srećan septembar, šta god radili!

Jutros me probudila svežina, divno!

Za tačno 2 nedelje idemo na Krf, u Kasiope. Ne mogu da dočekam. Poludeh na poslu, frka neka nepotrebna, ljudi je prave ne bi li se osećali važnijim, šta li već. lol! 

Mirka, i ja sam se u subotu zakucala pored tv-a, ni disala nisam da ne bih ispustila koju reč. Ja odavno volim da slušam prof. Jerotića, mislim da ću krenuti na njegova predavanja, ako ih bude bilo. Jedva čekam subotu i nastavak razgovora s njim!

dr mali pariz ::
Ja sam se divno provela na poslu. Kao da nisam ni pravila pauzu,samo , ne znam kako da objasnim...sama emocija u meni je drugačija. Ne šetam više hodnicima i ne dežuram (pošto sam uvek cele prve sedmice u mesecu dežurna) sa nekom zebnjom u srcu. Danas kez sa lica skidala nisam. jeste da sam -što se učenika  tiče-ko pala s Marsa, jer ih ne poznajem, ali kez mi grejao dušu celo jutro-koliko sam provela na poslu.
Danas sam ja bila-ne samo prof. i odelj.star...ja sam, bre danas, i sutra i za svagda mama jedne diiiiivne Ivone i diiiiivnog Dušana! sreca 

Čitam ovo i u glavi mi tvoj lik. Ostavljala si ranije na mene utisak nešto žustrije osobe, a ti zapravo blaga, nežna, odmerena, ma... sve pohvale!!! yes
Nego, videh u avgustu slike male princeze Ivone i šmekera Duleta. osmeh srce Predivni, pa hodaju, jao što sam se obradovala da gledam onu bombonu milu kako je porasla, pa hoda, pa na noši.... srcasrcasrca Vrati mi se onaj dan i setih se kako je pevala i kako smo se nosale! Milina!!!!! osmeh srce  Hvala na slikama, zaista mi ulepšaše i jutro i septembar. osmeh srce 

Ćuftice, pa čestitam još jednom. Kometak reče, a i ja videh, super izgledaš. yes Lucija je sjajna, a avatar ti je kao i Lucija. osmeh srce 

Bixi, super si otvorila jutra, baš je dobro da trudica otvori jutra. Ljubim te u stomačić! usne

SVE pomenute i nepomenute, puno vas grlim u septembru, i moram na posao, gotova pauza. affraid Kad već!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 3/9/2013, 09:10

Ljubim sve redom...cestitam Cufti..odn njenom bratu...i drzim fige za Jamajku nasu buducu majku...i za sledeci utorak:qq: molitva molitva molitva molitva 
Sve ostale stiskam dobrano...i ljubim da puca...odoooooooooh
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 3/9/2013, 09:17

Dobro jutro, zene lepe!
Trenutno sam na pauzi, pa izbegavam eyecontact sa jednim napornim kolegom. Cim orimeti da nesto radis, onda malo ubaci u prvu, na nasu srecu!
Juce mi je bio divan prvi dan, ali me je bez daha ostavila Pariz sa svojim postom, pa mi je sve nekako bilo suvisno.
Smeskam se , kujem planove, niko ne zna sta se u meni zbiva. Navikli su da me vide raspolozenu, ali nijanse su u pitanju.
Ova skolska godina mi mirise na nesto lepo....
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 3/9/2013, 09:34

Dan Jutra!

Jao Pariz srca srca srca srca Zeno lepa, razvali me, kao i obicno! Blago tvojoj deci i tvojim djacima yes 

Cufto cestitam bratu!

Miss jos malo yes 

Ljubim vas, sta je posla......osmeh srce 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 39 Prethodni  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu