Suncana AVGUSTOVSKA jutra
+46
medolino
Botox
tetreb
HappyGirl
SoJa
Tanja83
Endzi
JAmajka
Mirjana
plavaptica
fight&faith
Erata
BiKsi :)
filipa.panko
Tinche
cici
cicsa80
kasia
LaFolie
lelas
Niny
Ema78
MAAKKI
pcelica
bubi80
emilie
zoxa
nina :)
dr mali pariz
caci
lilya
bak
Orline
hany
red
Vuchica
maus
KoMetaK
cufta
missile
djole42
leptirko82
SladZana
twinsi
Shizika
dacans
50 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 22 od 26
Strana 22 od 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: Suncana AVGUSTOVSKA jutra
Soja, niste vi krivi. Možda su se rodili previše slabašni da prežive.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Soja mnogo mi je zaooooo:(
Cuftice:queen: ...od srca vam zelim..caroban dan, zivot...carobno dete vec imate...ljubim vas jaaaako:sunny:
Mirjana..OSTAVI dete na miru da ide u skolu..pa jel bi ti volela da tebe neko gleda non stop...siroti Cvrle..da zna u kakvu se ti samo svekrvu spremas:lol!:
Cuftice:queen: ...od srca vam zelim..caroban dan, zivot...carobno dete vec imate...ljubim vas jaaaako:sunny:
Mirjana..OSTAVI dete na miru da ide u skolu..pa jel bi ti volela da tebe neko gleda non stop...siroti Cvrle..da zna u kakvu se ti samo svekrvu spremas:lol!:
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Jeste Sojo Miss Kiss, je u pravu. Rodili su se preslabi ili prerano su ih izbacili, ili su bili već bolesni, ili sve to....ili ko zna šta treće, četvrto. Ono što je najbitnije, da ste vi uradili sve što možete da ih sačuvate. Ima i tu nešto dobro. Nisu se mučili, i nisu umrli gladni i žedni. I to je više nego značajno - opet ste im pomogli!
Orle, ustanem jutros kao i uvek oko 4-5 i prva mislao si mi bila ti - gde je onaj Orao? I evo je, pojavila se!
Drugarice moje drage, ja sam u beloj suknji i biću u beloj majici (mlada je mlada i sa 45g . Sledeće leto pravimo banket u bašti da proslavimo, i sve ste pozvane!!!!!!!!!
Čekam da bm (budući muž) donese prema Nininoj ideji hranu i piće iz pekare i samoposluge , da dođu moji Dača i Tanja pa da krenemo. Tanja će naravno Dači reći na samom ceremonijalu da je ovo prava prigoda da se i oni kao kumovi venčaju sada o istom trošku . Stari smo drugari ali ona stalno govori, da ima malo pameti u glavi kao što je nema, udala bi se za njega .
Orle, ustanem jutros kao i uvek oko 4-5 i prva mislao si mi bila ti - gde je onaj Orao? I evo je, pojavila se!
Drugarice moje drage, ja sam u beloj suknji i biću u beloj majici (mlada je mlada i sa 45g . Sledeće leto pravimo banket u bašti da proslavimo, i sve ste pozvane!!!!!!!!!
Čekam da bm (budući muž) donese prema Nininoj ideji hranu i piće iz pekare i samoposluge , da dođu moji Dača i Tanja pa da krenemo. Tanja će naravno Dači reći na samom ceremonijalu da je ovo prava prigoda da se i oni kao kumovi venčaju sada o istom trošku . Stari smo drugari ali ona stalno govori, da ima malo pameti u glavi kao što je nema, udala bi se za njega .
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Cufto, neka slika kasnije bi bas ukrasila uva jutra
A banket, ne reci dva puta, napunicemo ti bastu
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Ako Bak, tako je najlepše. Brat i ja imamo veeeeeeliko iskustvo sa raznima vidovima okupljanja. Unutra, napolju.....
I jedan od milion kurioziteta ranijih žurki:
Moja sestra MIlica ispraća oko 03h neke goste (isto bila u njenoj bašti), i vraćajućise vidi zgodnog tipa. Priđe mu i oni počnu da se ljube, i tako to...sve na ulici. Završi se ta strast na ulici, ona uđe unutra misleći da je to tip sa naše žurke. Međutim nekoliko dana kasnije, njen brat joj kaže da je taj tip bio kod komšija, njih nekoliko muškaraca sedelo, gledalo neke filmove, pa krenuo kući.....i napade ga MIlica.
Pa ti vidi da li su mu verovali druga šta mu se dogodilo kada im je sutra garanmt prepričavao Doživeo muški san
I jedan od milion kurioziteta ranijih žurki:
Moja sestra MIlica ispraća oko 03h neke goste (isto bila u njenoj bašti), i vraćajućise vidi zgodnog tipa. Priđe mu i oni počnu da se ljube, i tako to...sve na ulici. Završi se ta strast na ulici, ona uđe unutra misleći da je to tip sa naše žurke. Međutim nekoliko dana kasnije, njen brat joj kaže da je taj tip bio kod komšija, njih nekoliko muškaraca sedelo, gledalo neke filmove, pa krenuo kući.....i napade ga MIlica.
Pa ti vidi da li su mu verovali druga šta mu se dogodilo kada im je sutra garanmt prepričavao Doživeo muški san
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Mlada od 45 leta neka ti je sa srecom jos jednaput od mene..a na banket ima da dodjem i nepozvana..znam ja gde je ta basta...a jos kad bi mi se dogodilo ono sto i gostu vaseg komsije...slavila bih svaku vasu buducu godisnjicu sa vama..i jos bih vam mesila torte:lol!:
O, Ćuftice, ko će sledeće leto dočekati! Evo tebi i sunca, biće lepo vreme za mladu mladu. Ajde nek vam je sa srećom!!!cufta ::
Ma sve se slažem sa Bak, sve na blanko! Al stvarno.bak ::Cufto, neka slika kasnije bi bas ukrasila uva jutra
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Stavljam tačku na našu borbu, maločas mi je na rukama uginulo poslednje štene
Moj M me zvao i molio da ne plačem, ali šta ću, nadula sam se od plakanja, još mi kutija sa mališom stoji nasred stana, ne mogu da je iznesem...
Hvala vam, devojke, mnogo mi znači vaša podrška, znam da ima mnogo većih problema i muka u životu, i znam da meni treba lupiti šamar kad se ovoliko kidam zbog papića, ali... gledala sam kako umiru... a to su bebice...
I baš sam bez veze što sam cmizdrava danas, kad je veliki dan za našu Ćufticu
Ne sumnjam da si dražesna mlada u beloj suknjici i beloj majičici
A što se tiče bašte i banketa- HOĆU I JAAAAA
Moj M me zvao i molio da ne plačem, ali šta ću, nadula sam se od plakanja, još mi kutija sa mališom stoji nasred stana, ne mogu da je iznesem...
Hvala vam, devojke, mnogo mi znači vaša podrška, znam da ima mnogo većih problema i muka u životu, i znam da meni treba lupiti šamar kad se ovoliko kidam zbog papića, ali... gledala sam kako umiru... a to su bebice...
I baš sam bez veze što sam cmizdrava danas, kad je veliki dan za našu Ćufticu
Ne sumnjam da si dražesna mlada u beloj suknjici i beloj majičici
A što se tiče bašte i banketa- HOĆU I JAAAAA
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
vidi vidi imamo i mladu,draga moja drugarice Cufta cestitam ti sve najbolje, lepo se provedite i uzivajte,bas je lepo biti mlada
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Samo brzinski ljubac za sve vas iz Sentandreje. Nemam vremena da citam i da pisem svuda, smo cu vas ovde pozdraviti, jer vidim da ima puno lepih desavanja.
Maus, srecna 9. godisnjica braka, da ih docekate bar jos toliko da proslavite godisnjice braka Ane, unucica i paraunucica! Ne mora da bude 99 godina, neka bude bar 90!
Cuftolino, neka je srecno vencanje! Neka vas lose vreme ne omete u ljubavi i srecnom danu i neka vam pocetak braka i brak bude jednako dobar kao i zivot u zajednici! Za banket stavi i mene na listu, tj. mene i bar jos jednog clana nase porodice, posto nece moci da se odvoji od mene! Naci cu tu bastu, makar preko veze!
Soja, jako mi je zao sto su svi malisani uginuli, ali ne jedi se, nije do vas, vi ste sve ucinili da bi ste ih spasili. To je vazno, vasa zelja i vas trud, sve ostalo nije bilo u vasoj moci. Ti mali psici su mozda i bili bolesni, pa zato nisu mogli da izdrze duze.
Ja cu danas da odrobijam nekog na poslu, iako imam samo jos 3 dana posla, danas nisam uslepa do sada da zavrsim nista, samo idem od kanca do kanca i nikog nema!!! I kad nadjem nekog, onda mi kaze da moram da odem kod nekog drugog, kog danas nema na poslu pa da onda dodjem kod njega. Imam strpljenja jos 1h, a onda cu ih sve poslati u PM i natrljati im noseve sto setkaju trudnicu gore dole do 3. sprata po 100-ti put danas! Iskreno, jedva cekam da se sve ovo zavrsi i da se vratim kuci i uzivam u trudnoci sa muzicem! Moram da vratim i komp. mislila sam da ga vratim poslednjeg dana, da ga imam ukoliko mi zatreba zbog silnih mejlova koje moram da posaljem tim istim kretenima, ali ne mogu da dobijem potpis i zavrsim sa finansijama ako ga ne vratim, pa ako me nema, da znate koji je razlog.
LJubim vas sve, i eto me od subote sa vama opet stalno.
Maus, srecna 9. godisnjica braka, da ih docekate bar jos toliko da proslavite godisnjice braka Ane, unucica i paraunucica! Ne mora da bude 99 godina, neka bude bar 90!
Cuftolino, neka je srecno vencanje! Neka vas lose vreme ne omete u ljubavi i srecnom danu i neka vam pocetak braka i brak bude jednako dobar kao i zivot u zajednici! Za banket stavi i mene na listu, tj. mene i bar jos jednog clana nase porodice, posto nece moci da se odvoji od mene! Naci cu tu bastu, makar preko veze!
Soja, jako mi je zao sto su svi malisani uginuli, ali ne jedi se, nije do vas, vi ste sve ucinili da bi ste ih spasili. To je vazno, vasa zelja i vas trud, sve ostalo nije bilo u vasoj moci. Ti mali psici su mozda i bili bolesni, pa zato nisu mogli da izdrze duze.
Ja cu danas da odrobijam nekog na poslu, iako imam samo jos 3 dana posla, danas nisam uslepa do sada da zavrsim nista, samo idem od kanca do kanca i nikog nema!!! I kad nadjem nekog, onda mi kaze da moram da odem kod nekog drugog, kog danas nema na poslu pa da onda dodjem kod njega. Imam strpljenja jos 1h, a onda cu ih sve poslati u PM i natrljati im noseve sto setkaju trudnicu gore dole do 3. sprata po 100-ti put danas! Iskreno, jedva cekam da se sve ovo zavrsi i da se vratim kuci i uzivam u trudnoci sa muzicem! Moram da vratim i komp. mislila sam da ga vratim poslednjeg dana, da ga imam ukoliko mi zatreba zbog silnih mejlova koje moram da posaljem tim istim kretenima, ali ne mogu da dobijem potpis i zavrsim sa finansijama ako ga ne vratim, pa ako me nema, da znate koji je razlog.
LJubim vas sve, i eto me od subote sa vama opet stalno.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Cufto, uzivaj! Danas je tvoj dan!!!
Soja, mila, mogu samo da zamislim kako ti je, ali seti se da si dala sve od sebe i svaka ti cast za to!
Pokusaj malo da se primiris, ljubim te i grlim puno!
Zene drage, sve vas pozdravljam!!!!
Soja, mila, mogu samo da zamislim kako ti je, ali seti se da si dala sve od sebe i svaka ti cast za to!
Pokusaj malo da se primiris, ljubim te i grlim puno!
Zene drage, sve vas pozdravljam!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Soja draga grlim jako...probaj da se smiris..pa vi ste ucinili sve..vas napor i trud je bio zaista velik..ali nazalostnekada ni to nije dovoljno:ydpj:
Meta lepo ti sinoc rekoh da primiris guzicu..nista ti nas ne slusas...a za Cuftinu bastu rado cu da ti budem veza..odn onom drugom clanu:hmod:
Meta lepo ti sinoc rekoh da primiris guzicu..nista ti nas ne slusas...a za Cuftinu bastu rado cu da ti budem veza..odn onom drugom clanu:hmod:
cufto drago mi je sto ti se svidela moja ideja i da ste je prihvatili nadam se da cete za jedno pola sata sat uzivati u tim dzakonijama jer za 15 min moras biti kod maticara i da postajes konacno gospodja za malo da kazem gospodja ministarka ko zna mozda ces i biti
soja zao m ije kucica
soja zao m ije kucica
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
cao,zene...Maus,cestitam godisnjicu braka...da budete srecni ,voljeni,zaljubljeni kao prvog dana
Soja,znam kako se osecas...i meni su kucici na rukama ginuli.6-ro.kada im je bilo 10 dana ,auto im je majku udario,i od tada su bili moja briga jos 10 dana ...10 dana su ziveli i nisu vise...secam se,ustajala sam po celu noc da ih hranim na flasicu.pa sam im stavila svog velikog medu pored njih.to bi ih umirilo...Boze,same mi suze idu kada se setim ...
Meto,kako napreduje trudnoca?jel imas mucnine?
Biksi,kako si ti?kako tvoje pilence ?
Cuftooo,udavaco nasa lepo se provedi
Mirjana,ovo je extra sto mozes gledati svoje dete sta radi,ali pusti ga malo...rastereti se ,nemoj samo buljiti u monitor
Nadam se i da je Meda ok i da uziva sa svojom decicom
ostale cure ljubim jakoo
Soja,znam kako se osecas...i meni su kucici na rukama ginuli.6-ro.kada im je bilo 10 dana ,auto im je majku udario,i od tada su bili moja briga jos 10 dana ...10 dana su ziveli i nisu vise...secam se,ustajala sam po celu noc da ih hranim na flasicu.pa sam im stavila svog velikog medu pored njih.to bi ih umirilo...Boze,same mi suze idu kada se setim ...
Meto,kako napreduje trudnoca?jel imas mucnine?
Biksi,kako si ti?kako tvoje pilence ?
Cuftooo,udavaco nasa lepo se provedi
Mirjana,ovo je extra sto mozes gledati svoje dete sta radi,ali pusti ga malo...rastereti se ,nemoj samo buljiti u monitor
Nadam se i da je Meda ok i da uziva sa svojom decicom
ostale cure ljubim jakoo
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Sinoc sam preko mob poslala nekoliko postova ali vidim da nijedan nije upisan, ipak je kopp= komp
Maus, srecna godisnjica braka da salvite u zdrvlju i veselju jos mnogo godina
Cufto, sve najbolje danas Puno zdravlja, srece, ljubavi, razumevenja i naravno para. Cuvajte jedno drugo ko i dosada devojka ce biti na visini zadatka, sigurna sam
Sad trazi slobodne dane ako vec nisi i uzivajte
Banket...mmm......lepo zvuci. lazem se sa devojkama "nemo dvaput da nas zoves"
Meta, zavrsi birokratiju pa uzivaj
Sto se tice nadzora u vrticu, kods nas ima u privatnim u drzavnim ne. Mislim da nisam za to, delije mi da previse opterecuje e sad ako neko imam meru sto da ne. Mozda ova napredna tehnologija imam i negativnh strana. sad moze otac da plati i gleda bebu u porodlista...
happy
i da, nikako da posaljem sliku za galeriju pobednika, sramota me. tacnije receno-ne mozemo da se dogovorimo koju sliku da posaljemo i tako prolaze dani. Ko i radosnica -nesto smo zatajili sa popunjavanjem
Ljubac drage moje i
Maus, srecna godisnjica braka da salvite u zdrvlju i veselju jos mnogo godina
Cufto, sve najbolje danas Puno zdravlja, srece, ljubavi, razumevenja i naravno para. Cuvajte jedno drugo ko i dosada devojka ce biti na visini zadatka, sigurna sam
Sad trazi slobodne dane ako vec nisi i uzivajte
Banket...mmm......lepo zvuci. lazem se sa devojkama "nemo dvaput da nas zoves"
Meta, zavrsi birokratiju pa uzivaj
Sto se tice nadzora u vrticu, kods nas ima u privatnim u drzavnim ne. Mislim da nisam za to, delije mi da previse opterecuje e sad ako neko imam meru sto da ne. Mozda ova napredna tehnologija imam i negativnh strana. sad moze otac da plati i gleda bebu u porodlista...
happy
i da, nikako da posaljem sliku za galeriju pobednika, sramota me. tacnije receno-ne mozemo da se dogovorimo koju sliku da posaljemo i tako prolaze dani. Ko i radosnica -nesto smo zatajili sa popunjavanjem
Ljubac drage moje i
cici- Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010
Cuftice, mlado nasa neka je sa srecom, divan vam danasnji dan.
Ostaje zanske ljubim vas sve, ne stigoh vise nista da procitam.....odoh da uspavam Anu pa se vracam.
Ostaje zanske ljubim vas sve, ne stigoh vise nista da procitam.....odoh da uspavam Anu pa se vracam.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Datum upisa : 07.07.2011
Dobar dan zene moje!
Ceo dan na poslu zeki net, pa dodjoh kuci gde sve funkcionise kako treba:D
Cufto mila nasa nevesto, sve cestitke i lepo provedite danasnji dan. Samo da recem, na jucerasnji dan, pre 9 godina je pljustala kisa ceo dan i bilo `ladnooooo...a sad samo pljuste poljupci
Soja, nemas pojma koliko mi je zao...dali ste sve od sebe, svaka vam cast, to samo pokazuje koliki ste vi ljudi, ljudi sa velikim:aa29:
Caci Markic i maca...lepote dve.
Meta draga bez nervoze. Otkuliraj sve maksimalno.
Tino mila ljubim ja sve vas u kompletu. Kod vas uvek puna kuca:D
A gde je Mala?
Nina, odlicne ti ove fore:lol!:
Miro nadgledas dete hahahah koji si ti lik.
Nasmeja me Biksaca sa cesanjem vaspitacicinog zadnjeg trapa
Hvala svima na lepim zeljama za godisnjicu braka.
Sutra u 14h dolaze Djole i njm kod mene> Izvolite, pozvane ste. Samo se unapred najavite zbog kolicine kiflica i PALACINAKA SA EURO KREMOM I MLEVENOM PLAZMOM:P
Ceo dan na poslu zeki net, pa dodjoh kuci gde sve funkcionise kako treba:D
Cufto mila nasa nevesto, sve cestitke i lepo provedite danasnji dan. Samo da recem, na jucerasnji dan, pre 9 godina je pljustala kisa ceo dan i bilo `ladnooooo...a sad samo pljuste poljupci
Soja, nemas pojma koliko mi je zao...dali ste sve od sebe, svaka vam cast, to samo pokazuje koliki ste vi ljudi, ljudi sa velikim:aa29:
Caci Markic i maca...lepote dve.
Meta draga bez nervoze. Otkuliraj sve maksimalno.
Tino mila ljubim ja sve vas u kompletu. Kod vas uvek puna kuca:D
A gde je Mala?
Nina, odlicne ti ove fore:lol!:
Miro nadgledas dete hahahah koji si ti lik.
Nasmeja me Biksaca sa cesanjem vaspitacicinog zadnjeg trapa
Hvala svima na lepim zeljama za godisnjicu braka.
Sutra u 14h dolaze Djole i njm kod mene> Izvolite, pozvane ste. Samo se unapred najavite zbog kolicine kiflica i PALACINAKA SA EURO KREMOM I MLEVENOM PLAZMOM:P
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Moram ovo, jace je od mene
Samo za Cuftu!
Samo za Cuftu!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
o Maus zelim ti jos dugo godina da uzivas sa svojim dragim
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Cufto danas je tvoj dan uzivaj.Cestitam!
Nek bude srecno i dugovecno!
Soja zao mi je.Vi ste stvarno sve odradili kako treba.
Ostale cure stisak nam vremena za vise
Nek bude srecno i dugovecno!
Soja zao mi je.Vi ste stvarno sve odradili kako treba.
Ostale cure stisak nam vremena za vise
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Od mene za Ćuftaču
DEte mi ima temperaturu od sinoć. Nismo spavali ni 3h ukupno. Nije bio ni u vrtiću, naravno. Pošto visi na meni, samo ovoliko mogu
Ljubim sve
DEte mi ima temperaturu od sinoć. Nismo spavali ni 3h ukupno. Nije bio ni u vrtiću, naravno. Pošto visi na meni, samo ovoliko mogu
Ljubim sve
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Jaaaaaaaaaaaaaaao, tek sad vidim da sam pozvana na banket
I ja ću nešto da umesim i stižem
Jedva čekam izveštaj!
Cvrle čitav dan ima temp. ali od podneva ne prelazi 37.7
Brinu me samo ovi zeleni slinci.
Da l treba da ga vodim na pregled?
Bili smo u subotu, ali tada nije bilo slinaca.
Sad kašlje još gore
Što se tiče video nadzora, ja sam oduševljena. Ne zato što ću gubiti vreme gledajući kako diše, već zato što imaš osećaj da svi paze šta rade kad znaju da su snimani Onda čovek ne obraća pažnju na one priče da vaspitačice svašta rade. Ovu sam gledala pola sata i sve mi je jasno, žena se polomi oko njih. Svaka joj čast! Ja bi njoj dala dve plate svakog meseca.
I da, kad se uželim, mogu da gvirnem, k'o što sam radila dok sam bila trudna Fali mi smajli sa zlatnim zubom!
Toliko.
Lepo spavajte
I ja ću nešto da umesim i stižem
Jedva čekam izveštaj!
Cvrle čitav dan ima temp. ali od podneva ne prelazi 37.7
Brinu me samo ovi zeleni slinci.
Da l treba da ga vodim na pregled?
Bili smo u subotu, ali tada nije bilo slinaca.
Sad kašlje još gore
Što se tiče video nadzora, ja sam oduševljena. Ne zato što ću gubiti vreme gledajući kako diše, već zato što imaš osećaj da svi paze šta rade kad znaju da su snimani Onda čovek ne obraća pažnju na one priče da vaspitačice svašta rade. Ovu sam gledala pola sata i sve mi je jasno, žena se polomi oko njih. Svaka joj čast! Ja bi njoj dala dve plate svakog meseca.
I da, kad se uželim, mogu da gvirnem, k'o što sam radila dok sam bila trudna Fali mi smajli sa zlatnim zubom!
Toliko.
Lepo spavajte
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Odbolovah danas, pa samo da vas ljubnem. Hvala još jednom na rečima utehe, znam da smo ja i moj M uradili sve da spasimo štence, ali, mnogo mi znači kad to pročitam u vašim porukama, nekako više verujem da je tako. Zato vas grlim jaaaakoooo
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Strana 22 od 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Avgustovska jutra
» Suncana avgustovska jutra
» Avgustovska suncana jutra
» Suncana majska jutra
» Suncana avgustovska jutra