MAUS - Pisem samo za vas
+22
TAMARIS
Zaneta
bajaderica
Leta
jul
vakic
mijica
megica-pegica67
rsrce
maja76
adriatika
TetaSneki
gogs-ii
Hitron-Luka
Nekica
Jelence
sneza ch
terka
HappyGirl
NINA1
nadalina
maus
26 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 16
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: MAUS - Pisem samo za vas
Ništa maus i drugi put, u stvari uvek, kad god ti treba.maus ::Teta Sneki jos jednom HVALA!!!!
Samo da ti kažem, kad sam ispisala rezultate ovde na kutku, ja sam odmah ti napisala poruku sa sve poljupcima i ljubim te i poslala svom mužu .
. On se večeras vraća iz Jerusalima, biće veselo
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Misice,meni se cini da muski od milja nazivaju onu prostoriju sto je red ispred nje`masturbarijum`(izvin`te na izrazu) ,tako sam negde procitala.
terka- Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008
terka ::Misice,meni se cini da muski od milja nazivaju onu prostoriju sto je red ispred nje`masturbarijum`(izvin`te na izrazu) ,tako sam negde procitala.
e ovo je fora stvarno!
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
E pa Sneki beri kozu na siljak,sto bi rekli,muzic ce se veoma iznenaditi,i verovatno pitati koji to baja ima takve rezultate i jos ga ti ljubis
Obuci neki dobar donji ves,jedino tako ces se iskupiti draga moja
Obuci neki dobar donji ves,jedino tako ces se iskupiti draga moja
Bogami Sneki,sta si uradila,ja bih ti preporucila da uopste ne oblacis donji ves
sneza ch- Broj poruka : 136
Datum upisa : 12.01.2008
Misicu, curo ja tek sada videla ovaj tvoj dnevnik au koji propust- zelim ti da sto pre se preselis kao novopecena na trudnicki dnevnik. Ljubimo te hiljadu puta-odoh sad da iscitam sve na miru.
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Al ste me lepo nasmejale....
TetaSneki, mislim da si me zaduzila ovim , sad se nece spominjati moje "drago" zbog povrede nekih lepih nozica u lepim cizmicama....Sad ce brujati ovo....
A ves...obuci ili ne obuci, pitanje je sad!
TetaSneki, mislim da si me zaduzila ovim , sad se nece spominjati moje "drago" zbog povrede nekih lepih nozica u lepim cizmicama....Sad ce brujati ovo....
A ves...obuci ili ne obuci, pitanje je sad!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Auuuuuuuuuuu!!!!!TetaSneki ::
Samo da ti kažem, kad sam ispisala rezultate ovde na kutku, ja sam odmah ti napisala poruku sa sve poljupcima i ljubim te i poslala svom mužu .
. On se večeras vraća iz Jerusalima, biće veselo
Molim te, zelimo nastavak. Kada se muz vratio iz Jerusalima...
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
za vas troje.rsrce ::Misicu, curo ja tek sada videla ovaj tvoj dnevnik au koji propust- zelim ti da sto pre se preselis kao novopecena na trudnicki dnevnik. Ljubimo te hiljadu puta-odoh sad da iscitam sve na miru.
Dobro sam prošla. Ili je bio umoran ili mi veruje . Srećom u poruci sam spomenula kutak, pa mi je mužić rekao da sam greškom poslala poruku njemu. Uf dobro je preživela sam.
Šalu na stranu, moglo je da bude gusto mogla sam danas da budem razvedena žena :aa85: BRRRRR.
Šalu na stranu, moglo je da bude gusto mogla sam danas da budem razvedena žena :aa85: BRRRRR.
... A mogao je skupoceni ves da nastrada u naletu strasti nakon objasnjenja...???TetaSneki :: mogla sam danas da budem razvedena žena :aa85: BRRRRR.
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Ah, sto ova nasa Teta Sneki zna da obraduje coveka Sad me je zvala, brisevi su svi u redu kao i Milanov nalaz spermokulture. HVALA TETA SNEKI -pazi ovaj poljubac je za tebe
Misicu bravo za rezultate,bas mi je drago,ali nisam ni ocekivala drugacije.
Sada samo NAPRED!!!!!!!
Sneki ma ne razvode se oni tako lako,a i ostaviti takvu zenu pa nemoj molim te,zna on sta ima,ali da je moglo biti gusto-moglo je.
Ljubac
Sada samo NAPRED!!!!!!!
Sneki ma ne razvode se oni tako lako,a i ostaviti takvu zenu pa nemoj molim te,zna on sta ima,ali da je moglo biti gusto-moglo je.
Ljubac
Bravo za rezultate
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Bravo za rezultate :cheers: :cheers: :cheers: ....
Sneki ja mislim da si ti to namerno uradilla,'ajd priznaj....
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Jao Sneki natera mi suze A tek terkino saznanje o prostoriji Žene najboljije ste! Živele carice sa kutka!
Ajmo mišice
Ajmo mišice
HappyGirl- Broj poruka : 13681
hitron-Luka ::Bravo za rezultate :cheers: :cheers: :cheers: ....
Nije loša fora, da ih malo razdrmamo
Ajmo mišice Ajmo mišice Ajmo mišice Ajmo mišice Ajmo mišice Ajmo mišice Ajmo mišice Ajmo mišice
HappyGirl- Broj poruka : 13681
MAUSICE samo da se prijavim.
Pusa
Pusa
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Misice draga moja :aa1: , kasno sam se uključila (ne moj mi zameriti-ovih dana sam ti bila u haosu zbog mog stomaka koji me mučio ceo mesec), od srca ti želim da ti ovoga puta uspe i bravo za sve rezultate koje si do sada uradila.
:aa12: :aa12: :aa12: :aa12:
:aa12: :aa12: :aa12: :aa12:
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Misice, bravo, bravo
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
ZA REZULTATE NASE MISICE I MISICABOY-a!!!!!
E a sto mi imamo problema sa mast....! Moj dragi ima blokadu cim vidi onu bocicu, cak i kuci, tako da je jednom dao uzorak velicine zrna kukuruza secerca!!! Izlazi iz kupatila, nosi onu bocicu i kaze, evo, ja ne mogu vise a ja , ne mogu da verujem!! I naravno nismo odneli "taj uzorak" na analizu, mislili bi da ih malo zekimo. Sledeci put sam malo pomogla pa je bilo vise
Joj misicu izvini sto ti miniram temu ovim mojim bezobraznim pricama !
Kad budes svojoj maloj dusi citala jednom ovaj dnevnik, preskoci ove moje zalopojke!!! Da ne pomisli dete svasta!
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Jao koja potraga za suprefaktom,samo da znate drage moje, ali se zavrsila kako treba.Zovnem ,oko 15h apoteku u koju me je poslala Goca 12.3. da kupim stediril i upisem se za suprefakt, predstavim se i ljubazno ih pitam da li rade nedeljom...blabla truc,kad meni jos ljubaznije draga gospodja odgovori nema suprefakta dobavljac nije stigao,jednostavno ga nema. Nazovem Ivanovice,kazem sta je po sredi,sestra Mira kaze dodjite sutra,ima zalihe suprefakta, ali nije bas sigurna .Pitam je sta ako nema,sta da radim. Naci ce Goca neko resenje.
Ma ne kaze se dzabe uzdaj se u se...I tako ja krenem da okrecem telefone prvo apoteke po Sapcu-nista. Onda se setim da je neko na diskusijama pominjao gde se moze kupiti suprefakt i nadjem da je to neka apoteka kod arene. Nadjem na internetu br.telefona i kazu da imaju. Sve se to desava u 16:30, rade do 17h.Joooooooooj!!!! Zovem drugaricu koja zivi na N.B. i gle cuda, u kolima je bas pored Arene i ima kod sebe novac. I tako je moja draga drugarica stigla na vreme i kupila mi 2 bocice sup. Nazovem Ivanovice i kazem da sam nasla s. Eto,bolje da ga ja imam, sto je sigurno, sigurno je!
Inace to je apoteka ZU Galen Bulevar Zorana Djindjica 45 a br. tel 011 2129103 i 065 3080808 mozda neko zatreba.
Ma ne kaze se dzabe uzdaj se u se...I tako ja krenem da okrecem telefone prvo apoteke po Sapcu-nista. Onda se setim da je neko na diskusijama pominjao gde se moze kupiti suprefakt i nadjem da je to neka apoteka kod arene. Nadjem na internetu br.telefona i kazu da imaju. Sve se to desava u 16:30, rade do 17h.Joooooooooj!!!! Zovem drugaricu koja zivi na N.B. i gle cuda, u kolima je bas pored Arene i ima kod sebe novac. I tako je moja draga drugarica stigla na vreme i kupila mi 2 bocice sup. Nazovem Ivanovice i kazem da sam nasla s. Eto,bolje da ga ja imam, sto je sigurno, sigurno je!
Inace to je apoteka ZU Galen Bulevar Zorana Djindjica 45 a br. tel 011 2129103 i 065 3080808 mozda neko zatreba.
Uf, frka na sve strane. Bravo Mišice na preduzimljivosti
Bravo Misicu za suprefact, znam kakva je to frka. U Nisu ga trenutno nema, snaja od moje kume je u procesu kod Ivanovica i nasla ga je preko nekih prijatelja cak u Grckoj. A frka je bila par dana dok se to nije resilo.
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu