BiKsi :) - Koka nosilja
+93
Niki-Kiki
Klarica
cufta
JAmajka
vivijen
dunjas
bibi.libi
SoJa
maja kg
cici
SSanja
Gral
BiKsi :)
viktorija
Marie
KoMetaK
Endzi
lelas
Zoka83
Ema78
Stenli
Akijeva
SladZana
Niny
caci
dragana76ns
Vuchica
lilya
leptirko82
ivka
*AIDA*
OKacica
Ninche
maus
Shizika
MAAKKI
dr mali pariz
tetreb
djole42
lenabeograd
Crvic
dacans
LaFolie
snedra
medolino
Republica
red
Erata
emilie
dra00
Botox
Deni
Struzzo
Star77
penelope
cicsa80
ninica2
tuli
maki79
JocY
lilymar
ananana
Mirjana
Tinche
heart84
laKole
noja
Tanja83
twinsi
Simona
neca73
Angie83
bak
Dacaa
bobica83
SannI-AlL
saska1
Sofka
pcelica
plavaptica
key
hocukusurnecuzvaku
PalcicaBg
bulevarka
Orline
misic
hany
fight&faith
bubi80
zoxa
nena beba
missile
fmala
97 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
BiKsi :) - Koka nosilja
Dobro veče ,
ja sam BiKsi :), i ja sam trudna. Moram ovo da ispišem više puta, ne bih li poverovala da se radi o meni.
ja sam BiKsi :), i ja sam trudna. Moram ovo da ispišem više puta, ne bih li poverovala da se radi o meni.
Danas je tačno mesec dana kako je naše pile začeto. I danas smo trudni 6 nedelja i 3 dana.
Danas smo Rodjeni i ja imali prvi ples od kad sam trudna. Slavio se 1. rodjendan malcu od moje zaove, miljenčetu mom, duši ujninoj. Trojica momaka su svirala, dvojica gitare, jedan udaraljke, išla je pesma Beautiful Maria of my soul, Rodjeni me pogledao, pitao za ples i onda smo se snjušili, i lagano plesali, uronjeni tako jedno u drugo, ja raznežena, ma potpuno romantičan momenat, i želim da ga zabeležim, da ne pobegne.
U braku smo nepunih 9 godina, a zajedno malo više od 12. Strpljivo smo čekali da stignemo dovde, padali, dizali se, al uvek verovali i dalje verujemo da ćemo biti roditelji. Nadam se da je ovo naše vreme, i da ću uživati u trudnoći maksimalno. Ne želim da se previše opterećujem svim i svačim, želim da verujem da će sve biti ok. I težiću da mi misli uvek budu pozitivne i lepe. Dosta je bilo suza, vreme je za osmehe. Činiću sve što je u mojoj moći da olakšam sebi dane koji dolaze, a probaću da utičem i na ljude oko mene da me ne guše i ne stavljaju pod stakleno zvono, jer to nisam ja. Ne planiram da radim, trudiću se da dobijem bolovanje sve vreme.
Što se tiče trudnoće, imam neke simptome, neke ne, grudi punije, povremena gorušica, nesnošljive nalete gladi, piškenje na svakih pola sata, zatvor, bolove u jajnicima i materici s vremena na vreme, znojenje kao za takmičenje da se spremam , i to je to, uglavnom. Dr mi je na uz konstatovala da je desni jajnik uvećan 60x70mm, i da imaju dve ciste, i da nema slobodne tečnosti, pa mirujem zbog toga. Ne baš po ceo dan, ali dobar deo dana preležim, i trudim se da manje sedim. Dr me je juče i rukom pregledala, pa mi se posle toga pojavilo neko malecno mrljanje, kao ono od utrogestana, al trudim se da ga ignorišem, jer verujem da je od pregleda, i baš je slabašno i nek tako i ostane, tj. nek se skroz sredi.
Eto drage moje, to je to u najkraćim crtama, hvala vam što ste me bodrile i davale snagu u postupku, mnogo mi je značilo! Nadam se i ovde lepom druženju, kao i u vto dnevniku što je bilo. Ukoliko želite da se podsetite kako je bilo dok sam se bockala, dok smo čekali, šta sam od terapije koristila, gde sam radila vto, gde smo navijali svi zajedno, delili radost i sreću, evo ga link za zanimaciju: https://kutak.forumotion.com/t2571-biksi-na-putu-da-postane-kvoeka .
Šta još da kažem, neg moje čuveno, pu, pu, pu, usrale me koke da sve do porodjaja i kasnije bude ok.
Nek posebna želja za moje drugarice čekalice, radilice, trudilice bude da mi se ovde što pre pridruže! Lepše je u većem društvu!
Dobrodošle još jedared!
Danas smo Rodjeni i ja imali prvi ples od kad sam trudna. Slavio se 1. rodjendan malcu od moje zaove, miljenčetu mom, duši ujninoj. Trojica momaka su svirala, dvojica gitare, jedan udaraljke, išla je pesma Beautiful Maria of my soul, Rodjeni me pogledao, pitao za ples i onda smo se snjušili, i lagano plesali, uronjeni tako jedno u drugo, ja raznežena, ma potpuno romantičan momenat, i želim da ga zabeležim, da ne pobegne.
U braku smo nepunih 9 godina, a zajedno malo više od 12. Strpljivo smo čekali da stignemo dovde, padali, dizali se, al uvek verovali i dalje verujemo da ćemo biti roditelji. Nadam se da je ovo naše vreme, i da ću uživati u trudnoći maksimalno. Ne želim da se previše opterećujem svim i svačim, želim da verujem da će sve biti ok. I težiću da mi misli uvek budu pozitivne i lepe. Dosta je bilo suza, vreme je za osmehe. Činiću sve što je u mojoj moći da olakšam sebi dane koji dolaze, a probaću da utičem i na ljude oko mene da me ne guše i ne stavljaju pod stakleno zvono, jer to nisam ja. Ne planiram da radim, trudiću se da dobijem bolovanje sve vreme.
Što se tiče trudnoće, imam neke simptome, neke ne, grudi punije, povremena gorušica, nesnošljive nalete gladi, piškenje na svakih pola sata, zatvor, bolove u jajnicima i materici s vremena na vreme, znojenje kao za takmičenje da se spremam , i to je to, uglavnom. Dr mi je na uz konstatovala da je desni jajnik uvećan 60x70mm, i da imaju dve ciste, i da nema slobodne tečnosti, pa mirujem zbog toga. Ne baš po ceo dan, ali dobar deo dana preležim, i trudim se da manje sedim. Dr me je juče i rukom pregledala, pa mi se posle toga pojavilo neko malecno mrljanje, kao ono od utrogestana, al trudim se da ga ignorišem, jer verujem da je od pregleda, i baš je slabašno i nek tako i ostane, tj. nek se skroz sredi.
Eto drage moje, to je to u najkraćim crtama, hvala vam što ste me bodrile i davale snagu u postupku, mnogo mi je značilo! Nadam se i ovde lepom druženju, kao i u vto dnevniku što je bilo. Ukoliko želite da se podsetite kako je bilo dok sam se bockala, dok smo čekali, šta sam od terapije koristila, gde sam radila vto, gde smo navijali svi zajedno, delili radost i sreću, evo ga link za zanimaciju: https://kutak.forumotion.com/t2571-biksi-na-putu-da-postane-kvoeka .
Šta još da kažem, neg moje čuveno, pu, pu, pu, usrale me koke da sve do porodjaja i kasnije bude ok.
Nek posebna želja za moje drugarice čekalice, radilice, trudilice bude da mi se ovde što pre pridruže! Lepše je u većem društvu!
Dobrodošle još jedared!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Re: BiKsi :) - Koka nosilja
Bravo biksi na dnevniku
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Biksi srecno otvaranje ovog najsrecnijeg dnevnika, neka ti je srecna trudnoca, sve neka prodje skolski, zasluzili ste ovu srecu i sada uzivajte u njoj
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Ovo je prvi trudnicki dnevnik na Kutku koji sam otvorila! Cestitam useljenje i zamisljam zelju. Nek tvoja beba jednog dana procita ovaj dnevnik svom momku, ili curi i nek se smeju od srca ovom odredu koji navija da se on, ili ona, rodi :)
Mah mah za bebinog momka ili curu (cim saznamo sta je vraticu se da ispravim ovu poruku, tacnije da preciziram) Mama ti je bog!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Leno, hvala.
Makki, hvalaaaa, vučem za nos i prašim te jako.
Fmala, hvala, al me nasmeja sestro slatka, i tebe vučem za nos i prašim jako.
Makki, hvalaaaa, vučem za nos i prašim te jako.
Fmala, hvala, al me nasmeja sestro slatka, i tebe vučem za nos i prašim jako.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi, srećno otvaranje dnevnika! Da Pilence lepo raste, napreduje, pa da u zimu pređemo i u tvoj RD!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Bile-pile, neka je sa srecom otvaranje trudnickog dnevnika. Da u njemu pises samo kako ti je trudnoca dosadna i lagana! Da ti dani trudnoce budu nasmejani i srecni i da sa uzivanjem docekas decmbar/januar i porodjaj! Da te kicma ne zeza, vec da te posluzi bez bolova i da te Rodjeni slusa i sluzi!
Znam da ce vase pilence biti obasipano maksimalnom ljubavlju jos dok je u sotmaku i da ce uzivati!
Znam da ce vase pilence biti obasipano maksimalnom ljubavlju jos dok je u sotmaku i da ce uzivati!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Biksi draga, srecno otvaranje dnevnika !!!
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Srećno otvaranje i vidjenje dnevnika! Originalna i neponovljiva kao i uvek!
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Mama koko, srecno otvaranje dnevnika!!!
Zelim najdosadniju trudnocu na cijelom kutku
Sa velikom radoscu cemo vas pratiti kako rastete...
Puse od mene i mojih curica
Zelim najdosadniju trudnocu na cijelom kutku
Sa velikom radoscu cemo vas pratiti kako rastete...
Puse od mene i mojih curica
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
O Bixi draga, dobrodosla na ove strane...milina te videti
Zelim da ti ovi trbusasti meseci prodju najbolje sto mogu i da budu ispunjeni srecom, ljubavlju i mirom
Uzivaj u svojoj sreci jer
Zelim da ti ovi trbusasti meseci prodju najbolje sto mogu i da budu ispunjeni srecom, ljubavlju i mirom
Uzivaj u svojoj sreci jer
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Biksi srecno otvaranje dnevnika! :aa5
Da upisujes samo lepe trenutke
i uzivas u svojoj dosadnoj i laganoj trudnoci!
Da upisujes samo lepe trenutke
i uzivas u svojoj dosadnoj i laganoj trudnoci!
bubi80- Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011
Biksice draga sretno otvaranje trudničkog dnevnika. Da sve protekne školski ... i da ovo budu stranice sreće, zabave i zafrkancije
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Srecno otvaranje predivnog dnevnika!!!
Zelim ti da uzivas u svojim trudnickim danima i da ti osmeh ne silazi sa lica!!!
Zelim ti da uzivas u svojim trudnickim danima i da ti osmeh ne silazi sa lica!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Biksi sretno otvaranje najlepseg dnevnika
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Bixi, zelim ti da uzivas u trudnoci, da bude lepo, lepse, najlepse, da trudnoca bude mirna i divna i da za 33 + 3 dobijemo jednog preslatkog malog bebirona
Cmok, Cmok, Cmok, CMOk, CMOK
Cmok, Cmok, Cmok, CMOk, CMOK
misic- Broj poruka : 358
Datum upisa : 20.05.2013
Bixi srecno otvaranje dnevnika, zelim ti bezbriznu trudnocu punu romanticnih momenata
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Divan početak, originalan, kao i ti
Neka ti samo ovakvi smešci budu na licu.
A već znam naziv roditeljskog, dnevnik jednog Smeška
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Biksačo srećno otvaranje dnevnika da sve bude kako želiš i da uživaš u trudnoći maximalno sa tvojom bebicom i rođenim . Neka se nižu samo lepi trenuci i da vam osmeh nikad ne silazi sa lica . Sve najbolje okruglice naša
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
Biksi draga srecno otvaranje dnevnika
Bravo za romanticni ples!
Bravo za romanticni ples!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Nemam sta da dodam, osim da te pratim i sretno!!!!
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Božanstvena ženo srećno naša
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Drago pilence ....devojke su toliko rekle da meni ostane samo da ponovim prvo Orlicu pa famalu
Hurej za najlepsu novu trudnicu!!!
Hurej za najlepsu novu trudnicu!!!
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
SRECNO OTVARANJE NAJLEPSEG DNEVNIKA!!!!!!!!!!!!
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Srecno otvaranje dnevnika i srecna i lepa ti ova trudnoca bila svih narednih osam meseci
Pocetak dnevnika je fenomenalan
Pocetak dnevnika je fenomenalan
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu