Prvi znaci trudnoće
+70
Lole
cimi
katarina.petrovic3
HappyGirl
minja82
joksi123
Enny1987
Ema78
sandy23
ticolina
MalaSaJuga
ivanicasale
millena1987
maki79
Miljanaaa
Sofija Veks
MARA_90
KoMetaK
Katica88
dzasmin84
3pa4
almir.husejnbasic.7
ragaco
bundevica
bojana25
ivanica32
dali
zvrktrk
Erata
Vuchica
marina1111
ljubicica1
JocY
djole42
nina :)
Klarica
SoJa
Pufnica3
strunfeta
Endzi
zvoncica36
ninica2
maravanja
Marta654
oliva
tetreb
sareni leptir
BiKsi :)
fmala
Unki
emilie
vero
korpica
leptirko82
anaiurosub
OKacica
marizela
Lenche28
Tinche
pcelamaya
lana del rey
lenabeograd
neca73
Gramatika
makicaaa
SladZana
najsladja84
noja
hany
bak
74 posters
KUTAK :: TRUDNOĆA I POROĐAJ :: Trudnoća
Strana 2 od 16
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Prvi znaci trudnoće
Hvala Ema... mislila sam ici na ultrazvucni pregled ali sad onda necu vec samo u lab.
lana del rey- Broj poruka : 26
Datum upisa : 23.03.2013
Devojke samo da vam javim menstr. kasnila jedan dan,trebala 20.da dobijem ja 21. kupim test da uradim...ujutru se pojavilo malo braonkasto....kad ono popodne krenulo dobila ipak...bas mi bilo krivo ...ali ima dana za megdana pokusacemo opet ovaj mesec od 30.krecemo u akciju :) pozzz cure
Lana moguce da ti je taj sekret od ovulacije koliko sam ja upucena..i ti bolovi mogu se pojaviti u vreme ovulacije.....najbolje sacekaj da vidis hoces li dobiti 30. ako ne kupi test....
Lana moguce da ti je taj sekret od ovulacije koliko sam ja upucena..i ti bolovi mogu se pojaviti u vreme ovulacije.....najbolje sacekaj da vidis hoces li dobiti 30. ako ne kupi test....
najsladja84- Broj poruka : 17
Godina : 40
Datum upisa : 11.03.2013
Lana jos nesto vidim da si imala od 3 do 8 ako ti je redovan ciklus na 28 dana onda ti je 17 bila ovulacija...racunas 14 dan od prvog dana ciklusa kad si dobila....a ti si imala odnos 16..ovulacija se desava u tri dana sve zavisi...spermatozoidi zive i do 5 dana...tako da ti bolovi i malo krvi ili braon sekreta mogu biti zbog ovulacije.....vrlo je moguce da si ostala trudna....za mucninu je mislim jos rano ako si trudna....najbolje da uradis test krvi dan,dva pre nego sto bi trebala da dobijes ili ako pocne da ti kasni uzms test i uradis....srecnoo :)
16 I 17 sam imala odnose ako cemo detaljno :-D a pa ne znam, sekret mi I dalje traje, danas sam cak mislila da sam dobila, zbog osjecaja u stomaku... ali je samo braon sekret bio... isla bih kod ginekologa ali ovih dana nisam u mogucnosti, mogu samo hcg uraditi I to privatno....hvala vam... divne ste :-*
Pa uradi ga neznam sta cekas ja ne bi mogla da izdrzim
Mozda si se samo prehladila
Javi uglavnom
Mozda si se samo prehladila
Javi uglavnom
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
8.3.si imala mecu znaci ako ti je ciklus 28 dana onda su ti plodni dani bili 19.3, 20.3,21.3si imala ovulaciju 22.3 kao i 24.3 isto plodna 26.3 je usadjivanje ploda u matericu moguce da je krvavljenje od zbog usadjivanja embriona
2.3 mozes tek raditi hcg 5.3 urinalno
Tako da ne bi pre toga puno srece
2.3 mozes tek raditi hcg 5.3 urinalno
Tako da ne bi pre toga puno srece
2.3 5.3. :-\ to mi nije jasno sta je li drugog I petog to vec proslo :-D je li aprila? U subotu bih trebala dobiti vidjecu, javicu vam svakako :-) hahah sad ste me zbunile ja sam racunala plodne dane I ispalo mi od 14og do 19og da su...
lana del rey ::2.3 5.3. :-\ to mi nije jasno sta je li drugog I petog to vec proslo :-D je li aprila? U subotu bih trebala dobiti vidjecu, javicu vam svakako :-) hahah sad ste me zbunile ja sam racunala plodne dane I ispalo mi od 14og do 19og da su...
izvadi krv proveri beta hcg i znaces na cemu si
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
To mi je malo skupo bez knjizice... :-\
Lana imala si od 3 marta do 8 marta jel tako? Onda ja ti racunam ovulaciju koja je 14 dan od prvog dana kad si dobila..to ti je 16 mart...a ti si imala odnose i 16 i 17 marta...tako da je vrlo moguce da si trudna..i da ti je to braon od usadjivanja embriona..ako nemas parica za hcg da uradis privatno sacekaj subotu da vidis hoces dobiti pa kupi testic obican ako ne dobijes...ako imas mogucnosti mozes otici i uraditi hcg otprilike 28 ako si nestrpljiva....drzim ti palceve da bude pozitivan....
LenaBg ja ipak dobila kasnilo mi 1 dan...trebala 20 kad ono 21 popodne bas sam se smorila...ali neodustajem krecem vec 29 u akciju :) :)
LenaBg ja ipak dobila kasnilo mi 1 dan...trebala 20 kad ono 21 popodne bas sam se smorila...ali neodustajem krecem vec 29 u akciju :) :)
Ma ja student :-). Ne znam sta bih... mada volela bih :-) danas kad sam videla mame sa bebama sva sam se istopila... :-)
Bicu strpljiva pa cu uraditi test :-).
Najsladja drzacu ti palceve da uspes :-) :-*
Bicu strpljiva pa cu uraditi test :-).
Najsladja drzacu ti palceve da uspes :-) :-*
Ja razumela ti imalla 8.3 lana .najsladja u kakvu akciju
inace se vadi privatnolana del rey ::To mi je malo skupo bez knjizice... :-\
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Hvala Lana :) javi nam u svakom slucaju :)
Lanabg...nije uspelo iz prvog puta..prošli put si mi poželela da otvorim tridnički dnevnik...pa ja krecem u akciju sa dragim vec 28,29 marta pocinju plodni dani :):):):)
Lanabg...nije uspelo iz prvog puta..prošli put si mi poželela da otvorim tridnički dnevnik...pa ja krecem u akciju sa dragim vec 28,29 marta pocinju plodni dani :):):):)
Ma ovamo moze I na knjizicu ako doktorka hoce da popuni uputnicu u lab.I onda se placa samo participacija... tak da su bezobrazni :-D nije htjela da mi popuni sve... :-\ uradila sam test I pokazalo je negativno... ne znam da li da sacekam ako ne dobijem da ponovo radim jer ovaj test sto sam radila pise da posle kasnjenja menstruacije moze pokazati tek pozitivno da prije ne moze, ali to je to... negativno I et...
Lena 08.03. Se zavrsilo.... :-)
Lana cekaj tek ako ti bude kasnilo pa onda radi test....tako ti je najsigurnije...sad bi ti mozda pokazao samo test krvi....budi strpljiva...:-*
Lana del ray, svakako odi na pregled ginekologu, to je uvek dobar izbor. Pogotovu što ti nije jasno zašto ti se pojavio taj braon sekret. Redovni pregledi čuvaju zdravlje!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
OK najsladja ja mislila vto znaci prirodnjak super i srecno
Gramatika IMA pravo sve sto je negativno i pravi te nesigurnom idi kod ginekologa mozda ti tamo ustanove trudnocu ako uzmu krv
Gramatika IMA pravo sve sto je negativno i pravi te nesigurnom idi kod ginekologa mozda ti tamo ustanove trudnocu ako uzmu krv
Zakazala sam pregled :-) konacno
Kada je ? Kod ti trebas da dobijes
Sutra
A trebala bih dobiti 30.03.
A trebala bih dobiti 30.03.
Lana javi sutra sta si uradila kod doktora..pozz srecno :*
Lena hvala :*
Lena hvala :*
Hvala najsladja :-) mada sve mi se cini da je infekcija... vidjecu sutra...
Moguce je da si se prehladila javi se sutra obavezno
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
KUTAK :: TRUDNOĆA I POROĐAJ :: Trudnoća
Strana 2 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu