Korak po korak na putu do bete +
+65
AriesGirl
dacans
ariadne69
sigmabh
plavaptica
daxi011
zvoncica36
ciklama
bebica mala
jaca*caca
Ambra
ms_do
ivi
hany
karakaca
Star77
PalcicaBg
ninica2
d77
hocukusurnecuzvaku
KoMetaK
cicsa80
laKole
Lyanna
djole42
Angie83
Frida
katarina
dragana76ns
korpica
InNaturaVeritas
leptirko82
nina :)
srna ns
saska1
lilya
twinsi
OKacica
lenabeograd
Vuchica
bulevarka
Ninche
SannI-AlL
lelas
ragaco
Crvic
MAAKKI
Struzzo
zoxa
labradorka
bak
ivka
sareni leptir
SladZana
Klarica
missile
neca73
Orline
Erata
BiKsi :)
LaFolie
lenjivica
Niny
noja
Dacaa
69 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Devojke ja danas u 12h imam embrio transfer mog pingvina, aj oze pomozi.
Danas mi je radna subota, i jel mozete da zamislite da nisu hteli da me puste da ne radim, nego idem na sat dva da odradim nesto, pa trcim kuci da se tusiram i sredjujem i onda pravac u bolnicu. A da, moja direktorka ima troje dece i toliko o njihovom razumevanju koliko je meni ovo bitno. Eto morala sam to da podelim sa vama jer sam mnogo besna. Odoh na posao, koracaljke!
Danas mi je radna subota, i jel mozete da zamislite da nisu hteli da me puste da ne radim, nego idem na sat dva da odradim nesto, pa trcim kuci da se tusiram i sredjujem i onda pravac u bolnicu. A da, moja direktorka ima troje dece i toliko o njihovom razumevanju koliko je meni ovo bitno. Eto morala sam to da podelim sa vama jer sam mnogo besna. Odoh na posao, koracaljke!
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Angie uz tebe sam,navijam
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Neco čestitam da ti trudnoća bude lagana i školska
Biksi Ivka otvarajte prozore
Angie srećno danas
Biksi Ivka otvarajte prozore
Angie srećno danas
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Lakole hajde obraduj nas lijepim vijestima
Erato kako si jeli stalo curkanje?
Erato kako si jeli stalo curkanje?
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
devojke javila mi se i apotekaraska ustanova bg i oni kazu da verovatno nemaju lekove za stimulaciju vto! sta sada da radi ,gde ima da se kupe ukoliko resimo da mi kupimo lekove a da nam rzzo to refundira ?
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Najpre da čestitam našoj novoj trudnici , bravo Neco, neka sve ide lagano i školski
Ivka, nedaj se, isplači se malo, pa ideš dalje, uskoro će biti suza radosnica
Biksi, još maloooooo
Lakole, čekamo najlepše vesti sa uz
Ja sam juče bila totalno potonula (zbog manjka spermića), ali danas sam već bolje i nadam se da će se bar neki embriončić lepo razviti i da će sve ispasti ok
Ivka, nedaj se, isplači se malo, pa ideš dalje, uskoro će biti suza radosnica
Biksi, još maloooooo
Lakole, čekamo najlepše vesti sa uz
Ja sam juče bila totalno potonula (zbog manjka spermića), ali danas sam već bolje i nadam se da će se bar neki embriončić lepo razviti i da će sve ispasti ok
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Ivka, Bixi
Angie srecno danas
Neco cestitam jos jednom
Niny ne sumnjam da ce momci odraditi svoj posao
Angie srecno danas
Neco cestitam jos jednom
Niny ne sumnjam da ce momci odraditi svoj posao
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
I ja našim drugarkama šaljem rodice i dobre vibre!
Angie, šta reći, baš su bzvz, zato ćeš ti uskoro duže da ne radiš, održavanje trudnoće + porodiljsko! Srećno danas curo!
Brbljiva, imaš u Beogradu apoteke koje prodaju lekove, al nemoj ništa unapred, možda oni nabave lekove i sve bude ok dok ne kreneš u postupak. Lekići se uglavnom lako nalaze, čini mi se.
Angie, šta reći, baš su bzvz, zato ćeš ti uskoro duže da ne radiš, održavanje trudnoće + porodiljsko! Srećno danas curo!
Brbljiva, imaš u Beogradu apoteke koje prodaju lekove, al nemoj ništa unapred, možda oni nabave lekove i sve bude ok dok ne kreneš u postupak. Lekići se uglavnom lako nalaze, čini mi se.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ali bojim se, Biksi, da ove apoteke sto prodaju te lekove, za iste NE MOGU da daju racun! Jer ih nabavljaju na crno....
Mozda kad bi se sve kupilo u Madjarskoj
Mozda kad bi se sve kupilo u Madjarskoj
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Ali zašto da kupuje kad još ne zna kad će u postupak. Jer ako joj odlože na jesen postupak, možda tada nabave, a možda i sad nabave, ne mogu oni to tek tako da se zezaju. A sigurna sam da ima i apoteka koje mogu da izdaju račun. Drugo, u Madjarskoj traže napismeno šta od lekova, a ona to ne zna.
devojke nemojte me plasiti da ne mogu cak ni po cenu toga da ih kupim ,i da ih nema u prodaji ...??? a uostalom ako odloze postupak i teraju me toliko dugo da budem na mikroginonu trazicu da mi daju napismeno sve to i da napisu da nemaju lekove ,pa nek mi obustave postupak i ja cu lepo u privatnike da platm ...pa cemo videti .u sredu trazimo direktora klinike ,pa cemo videti.mozda cu prihvatiti jos jednu kutiju mikorginona ,ali vise od toga -necu .onda bi proces bio u julu ...za mesec dana pomeren ...a sve ostalo ne dolazi u obzir ,ja sam u pitanju a ne oni .bice -kako mi odlucimo ,a ne -kako oni odluce !!!!!
Ma naravno da ne treba da kupuje sve dok nesto ne dobije napismeno.
Zaista, ne bila vam u kozi. Stvarno je bezobrazluk to sto rade . A najgore je sto zavisimo od njih.
Danas nema u KC Nis, sutra ce da nestane i na klinikama u Beogradu i Novom Sadu, kad vec Apoteksrska ustanova kaze da ih nema na lageru.
Zaista, ne bila vam u kozi. Stvarno je bezobrazluk to sto rade . A najgore je sto zavisimo od njih.
Danas nema u KC Nis, sutra ce da nestane i na klinikama u Beogradu i Novom Sadu, kad vec Apoteksrska ustanova kaze da ih nema na lageru.
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Поштована,
морате знати шта конкретно тражите (име лека, јачина, величина паковања) да би смо ми знали да ли имамо или немамо, а вероватно ни ми немамо.
Поздрав
Центар за информације о лековима Мирјана Гигић
секретарица генералног директора
evo ja vam iskopirah sta mi poslala apotekarska ustanova bg
морате знати шта конкретно тражите (име лека, јачина, величина паковања) да би смо ми знали да ли имамо или немамо, а вероватно ни ми немамо.
Поздрав
Центар за информације о лековима Мирјана Гигић
секретарица генералног директора
evo ja vam iskopirah sta mi poslala apotekarska ustanova bg
brbljiva neces jos u postupak kako sam razumela, pretpostavljam da jos ne znas ni koju terappiju ces da primas, dok ti krenes verovatno ce oni nabaviti lekove
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
tako je hany,ali ja sam prosle nedelje bila da odnesem analize na trombofilije i sestra rece da nema lekova ali se nada da ce ih do sl petka dobiti ...daj boze i ja mislim da ce ih mozda dobiti ,,,,,,videceemo ,samo se jos raspitujem-da znam kako da postupim....
a uz to idemo kod moje dr koja nam vodi vto ,da ona prepise ovaj put brzinsku terapiju za ureaplazmu a uz to cemo tamo i da ponovimo ureaplazmu u piv labu ,tj moj covek samo .pa da uporedimo rezultate ...neznam dali nam je pametno i spermokultruru da ponovi privatno....
a uz to idemo kod moje dr koja nam vodi vto ,da ona prepise ovaj put brzinsku terapiju za ureaplazmu a uz to cemo tamo i da ponovimo ureaplazmu u piv labu ,tj moj covek samo .pa da uporedimo rezultate ...neznam dali nam je pametno i spermokultruru da ponovi privatno....
U apoteci Srbotrade imate lekove za vto. Sve propisno cuvaju i naravno dobijate racun. Brbljiva, nece biti potrebe za tim. Vama i odgovara ovo odlaganje da se resite bakterija, a do tada ce lekovi stici.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
nadam se erato da cu ti se uskoro pridruziti ,i da ce biti sve vise i vise malih guzavih
Erato, slažem se s tobom. Brbljiva, da vam što pre stignu lekovi u KC Niš, od srca ti želim!
Neco cestitam, neka trudnoca bude lagana i puna uzivancije
Brbljiva, ne znam kako bi sama kupila lekove ako ne znas sta ti treba ni koliko....Msm prvo mora da otpocne postupak da bi znala ista bar za pocetak. Opusti se, stici ce lekovi, mora da stignu Ja sam pre postupka pila Cikloproginovu 3 ciklusa, tako da se opusti i polako.
Koracaljke
Brbljiva, ne znam kako bi sama kupila lekove ako ne znas sta ti treba ni koliko....Msm prvo mora da otpocne postupak da bi znala ista bar za pocetak. Opusti se, stici ce lekovi, mora da stignu Ja sam pre postupka pila Cikloproginovu 3 ciklusa, tako da se opusti i polako.
Koracaljke
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
E vratise i meni danas jednu mrvicu, a sada naj tezi deo svega - cekanje
Veliki za sve devojke!
Veliki za sve devojke!
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Angie83,cekamo i mi sa tobom i navijamo
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
Angie, dobrodošla u klub čekanja bete! Nek za dve nedelje bude lepa i trocifrena cifra!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Prvo da i ovde cestitam Neci na pozitivnoj beti.Draga uzivaj u trudnoci,neka ti bude sto laganija
Ivki i Biksi da posaljem puno,puno roda
Da,i Angi je danas bio ET,saljem i njoj
Hani,bravo za 5 jajnih celija
Tebi i Nini zelim dobru zurku u labu
Lakole,cekam izvestaj sa uz i navijam za najlepsi ishod
Srna,ja se ne bih toliko zaletala.Rekose ti vec cure,pa bar 6 meseci pauze da sve dodje na svoje mesto
Sto se tice rezultata,svaka cast ako ne moras sve da vadis.Ja planirala da pocnem samo hormone da ostavim kad mi dodje regularan i normalan ciklus
Inace,bila na uz.Na materici,dr prvo kaze moguce ugrusak a na izvestaju pise endometrijalni polip.Navodno,da se ne brinem nije toliko veliko oko 3 mm ali za mesec dana ponovo kontrola da vidimo sta se desava
Sad,da se ne brinem,pa bas nije tako.Eto,miomi,ciste,sad polip,izredjah ja sve sto se moze izredjati
Jedina uteha mi je to sto negde procitah da se polip uklanja histeroskopijom,ako se ne varam
U drugom slucaju,mislim da bih pukla nacisto
Jajnici ok.Eto a plasila se cista.Mada na desnom jajniku folikul 21mm,samo da je da pukne inace eto i nje
Koliko sam se pre radovala kad imam folikula,toliko sad strepim zbog cista.Ma,sta ti je zivot
Mislim da ispisah poveci post pa da stanem na vreme
Koracaljke moje,puno srece
Ivki i Biksi da posaljem puno,puno roda
Da,i Angi je danas bio ET,saljem i njoj
Hani,bravo za 5 jajnih celija
Tebi i Nini zelim dobru zurku u labu
Lakole,cekam izvestaj sa uz i navijam za najlepsi ishod
Srna,ja se ne bih toliko zaletala.Rekose ti vec cure,pa bar 6 meseci pauze da sve dodje na svoje mesto
Sto se tice rezultata,svaka cast ako ne moras sve da vadis.Ja planirala da pocnem samo hormone da ostavim kad mi dodje regularan i normalan ciklus
Inace,bila na uz.Na materici,dr prvo kaze moguce ugrusak a na izvestaju pise endometrijalni polip.Navodno,da se ne brinem nije toliko veliko oko 3 mm ali za mesec dana ponovo kontrola da vidimo sta se desava
Sad,da se ne brinem,pa bas nije tako.Eto,miomi,ciste,sad polip,izredjah ja sve sto se moze izredjati
Jedina uteha mi je to sto negde procitah da se polip uklanja histeroskopijom,ako se ne varam
U drugom slucaju,mislim da bih pukla nacisto
Jajnici ok.Eto a plasila se cista.Mada na desnom jajniku folikul 21mm,samo da je da pukne inace eto i nje
Koliko sam se pre radovala kad imam folikula,toliko sad strepim zbog cista.Ma,sta ti je zivot
Mislim da ispisah poveci post pa da stanem na vreme
Koracaljke moje,puno srece
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Angie, tvoji direktori....
zato ti sada fino ostani trudna i uzivaaajjj duugo bez njih!!!!
Hany, Niny samo da vas pozdravim navijamo za ponedeljak!!!!
Korpice, ja sam uklonila polip histeroskopijom i bio je tih dimenzija, veoma konforno u totalnoj anesteziji, bez tegoba kasnije, u NF bez placanja. jedino oko 45 dana cekas histopatoloski nalaz koji je u 98% slucajeva bez dijagnoze....eto pisi za sve sto te brine...
zato ti sada fino ostani trudna i uzivaaajjj duugo bez njih!!!!
Hany, Niny samo da vas pozdravim navijamo za ponedeljak!!!!
Korpice, ja sam uklonila polip histeroskopijom i bio je tih dimenzija, veoma konforno u totalnoj anesteziji, bez tegoba kasnije, u NF bez placanja. jedino oko 45 dana cekas histopatoloski nalaz koji je u 98% slucajeva bez dijagnoze....eto pisi za sve sto te brine...
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +