KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+65
AriesGirl
dacans
ariadne69
sigmabh
plavaptica
daxi011
zvoncica36
ciklama
bebica mala
jaca*caca
Ambra
ms_do
ivi
hany
karakaca
Star77
PalcicaBg
ninica2
d77
hocukusurnecuzvaku
KoMetaK
cicsa80
laKole
Lyanna
djole42
Angie83
Frida
katarina
dragana76ns
korpica
InNaturaVeritas
leptirko82
nina :)
srna ns
saska1
lilya
twinsi
OKacica
lenabeograd
Vuchica
bulevarka
Ninche
SannI-AlL
lelas
ragaco
Crvic
MAAKKI
Struzzo
zoxa
labradorka
bak
ivka
sareni leptir
SladZana
Klarica
missile
neca73
Orline
Erata
BiKsi :)
LaFolie
lenjivica
Niny
noja
Dacaa
69 posters

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 10 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od katarina 10/5/2013, 22:17

mislim da cu ujutru uraditi kks+le i nadam se razjasniti. Meni je ok dok sam pod olynth-om ali cim ne uzmem kapi nastupa opstrukcija.
Sutra cu zvati kliniku.
katarina
katarina

Broj poruka : 36
Datum upisa : 23.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 10 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od SladZana 10/5/2013, 22:23

Mene je olynth nagrdio upravo iz tog razloga, sto nisam mogla bez njega, dosta mi je trebalo da prodisem bez njega, sad ga ne koristim ni slucajno,ali mi antihistaminici pomazu i oko nosa.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Angie83 10/5/2013, 22:27

Katarina, u martu sam radila VTO i dok sam pila mikroginon, pred stimulaciju sam zakacila neki respiratorni virus. Zvala sam Jevremovu jer sam tamo radila VTO i rekli su mi da slobodno ukljucim antibiotik, kako bih sto pre ozdravila, jer je bitno da bude sve ok u toku samog postupka. Ja pocela da ih pijem, i proslo za par dana. A ti es ipak posavetuj sa svojom dr.
Angie83
Angie83

Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/5/2013, 23:43

Kakav paradoks! LaF slavi što joj pao AMH, a ja u frci što mi mali AMH, pa žurim da ne uđem u menopauzu! Sutra kupujem čaj 'očajnica', jer 'što je u ljudi nemoguće, u čaju je moguće'. Nego, Lafe, jel ta tvoja poznanica zatrudnela od očajnice?

Okačice, mi zaboravile da ne daju antibiotike bez recepta.

Crvić, grabim dalje i gledam sebe, ne njih. Nego uvek poverujem da je neko ovde malo kako treba, pa jako emotivno preživljavam kad me tretiraju kao robu.

Erato, izdrži još malo, do UZ, tad ćeš biti 100 posto sigurna, mada sam ja već sigurna.

Koračaljke, ne dajte se!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 11/5/2013, 00:03

podseti me sad Missile kad je pomenula caj.....da napisem prvo ovde pa cu onda i na 'spermogram' temi.

Moram da pohvalim svog muza tj.njegov nalaz sad sa komisije. Vise nemamo dijagnozu teratozoospermija, sad smo NORMALCI!!!!
prema ref.vrednostima (>4%) u Frontu sada imamo 50% vise spermica normalne morfologije nego pre godinu dana f znaci sa 4% dosli smo na 6%!
Mi smo prethodna tri meseca pili caj od crvenog zdravca, bili smo skroz disciplinovani, svako jutro...... Pio je on i poneki vitamincic i grickao golicu i suncokret, ali ne mogu reci da je bio redovan....Da li je caj pomogao ili ne, ne mogu da tvrdim, ali jako sam srecna zbog toga radost
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 11/5/2013, 00:06

Cure mi smo danas prosli prvostepenu komisiju.Uopste nema na spisku privatnih klinika.Kao sve je popunjeno affraid Mad Necu vise da se nerviram bice sta mora!Sve vas puno ljubim i puno srece vam zelim roda bebe bebe trudnica
Dacaa
Dacaa

Broj poruka : 800
Datum upisa : 29.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 11/5/2013, 00:10

Daco, ja sam prvostepenu prosla 8.marta, ni tad vise nije bilo privatnika na spisku....
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 11/5/2013, 08:44

missile ::a ja u frci što mi mali AMH, pa žurim da ne uđem u menopauzu! Sutra kupujem čaj 'očajnica', jer 'što je u ljudi nemoguće, u čaju je moguće'. Nego, Lafe, jel ta tvoja poznanica zatrudnela od očajnice?

to je caj iz apoteke Josif Pancic, bas se zove caj od OCAJNICE lol! Drugarica nema jedan jajnik, drugi joj jedva radi, 7 godina pokusavala, pa je isla na HSG i pija ocajnicu i zatrudnela nakon 3 meseca.
Hoces da ti kupim? Ovde u PA im je apoteka glavna

Ja sam inace cula od mnogo zena da su im cajevi protiv mioma, ovoga onoga iz Josifa Pancica jako pomogli, a nisu skupi kao oni preparati sa TVa.
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/5/2013, 09:33

O, Lafice, vlasnice poboljšanog amh i keiki blastice, divno stvorenje, hvala ti! Potražiću danas po apotekama. Ako baš nema, javiću ti da mi kupiš. Baš mi glupo da ti tražiš čaj za očajnice, to je ipah moj resor.
lol!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 11/5/2013, 09:40

Ooooooooo LaFe di je to pivo za veštičaru ?????
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od labradorka 11/5/2013, 10:06

Devojke,procitajte malo o biljnim kapima Femisan A koje u svom sastavu imaju virak,hajducku travu,zdravac..puno toga ima na netu o iskustvima zena sa tim kapima.Ja sam na 4-oj bocici pa posle nje pravim pauzu.Utice na regulisanje ciklusa,hormonskog statusa,na miome,ciste...
labradorka
labradorka

Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/5/2013, 10:13

Hvala, Labradorka. Meni fsh seta, a i miome imam.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 11/5/2013, 10:25

Ja pila Femisan A 5 mjeseci, prestla kad sam krenula sa kontracepcijom... pila 4 mjeseca prije operacije, pa napravila mjesec i po pauze poslije operacije, i onda nastavila do kontracepcije... sad, ne mogu da kazem da je samo do kapi, i neke cajeve sam pila od 6 trava (kopriva, kadulja, kantarion, neven, hajducka trava i i da me ubijete sad ne mogu da se sjetim zadnje travke, ali ako nekoga zanima iskopacu) ... to je pancicev caj za miome pojacan sa jos 2 trave, tako mi preporucili u pancicu da dodam, i ja dodala Very Happy. Mislim da Femisan kapi ne mogu da skode nikako, i moja prijateljica koja je isto imala miome ih je pila... mislim da su meni pomogle...

labradorka ::Devojke,procitajte malo o biljnim kapima Femisan A koje u svom sastavu imaju virak,hajducku travu,zdravac..puno toga ima na netu o iskustvima zena sa tim kapima.Ja sam na 4-oj bocici pa posle nje pravim pauzu.Utice na regulisanje ciklusa,hormonskog statusa,na miome,ciste...
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Angie83 11/5/2013, 10:27

LaFolie procitala sam negde da imas zamrznutu blasu u Jevremovoj i da ste vec hteli da je vratite u prirodnom ciklusu. Isti slucaj kod mene, juce sam bila na drugoj folikulometriji kod Milice I. i kaze da je sve ok imamo vodci folikul, endo ok, et bi trebalo da bude od prilike sledeceg vikenda.
Samo me interesuje da li su tebi spominjali ikakvu terapiju, posto meni nista nije rekla?Pregledala me sve ukupno minut ipo. Ja pijem folnu i to je to, ne znam da li treba jos nesto uz to. Milica je mnogo izgubljena zena, dr Rakovic mi se cini mnogo pristupacniji od nje, prosli put mi se stvarno posvetio, pola sata sam provela sa njim sto u pregledu, sto obijasnjavajuci mi sve detaljno, a ona kao da nije uopste prisutna, samo se odsutno smeska, uzas.
Angie83
Angie83

Broj poruka : 275
Datum upisa : 04.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 11/5/2013, 10:28

missile ::O, Lafice, vlasnice poboljšanog amh i keiki blastice, divno stvorenje, hvala ti! Potražiću danas po apotekama. Ako baš nema, javiću ti da mi kupiš. Baš mi glupo da ti tražiš čaj za očajnice, to je ipah moj resor.
lol!

A Ocajnica (ili ti ga macina trava) je OCAJNO gorka, samo da znash, pa se psihicki pripremi.... i znam da su meni rekli da je pijem od posljednjeg dana menstruacije do ovulacije, poslije ne.... ovo nema veze s koracima, ali nadam se da se adminke nece naljutiti :)
Ninche
Ninche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 11/5/2013, 10:31

Uh devojke, ja stalno lezim, zato se i ne javljam. U ponedeljak ponavljam betu, ali ne smem da se nadam mnogo, kad me ubija ovo krvarenje. Nije obilno, ali vec 3. dan se " cedi". Cak su mi se pojavljivali i manji ugrusci. Citala sam da moze biti hematom, ali dzaba, ja se bojim najgoreg. Lezacu jos ova 2 dana. To je ono sto ja mogu uciniti...ali ne svidja mi se ovo.
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/5/2013, 10:48

Erato, jako je moguće da je hematom, to se Dragani desilo, i nije opasno za plod. Pametno je što leziš, nastavi, i ne brini, jer ne možeš sada ništa bolje od toga da učiniš. Čekamo ponedeljak! Navijam!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 11/5/2013, 10:56

erato ::Uh devojke, ja stalno lezim, zato se i ne javljam. U ponedeljak ponavljam betu, ali ne smem da se nadam mnogo, kad me ubija ovo krvarenje. Nije obilno, ali vec 3. dan se " cedi". Cak su mi se pojavljivali i manji ugrusci. Citala sam da moze biti hematom, ali dzaba, ja se bojim najgoreg. Lezacu jos ova 2 dana. To je ono sto ja mogu uciniti...ali ne svidja mi se ovo.

Erato,dešava se ...pročitaj dnevnik naše Bobice ...sećam se kad mi je pustila poruku iz bolnice ...curi niz noge ...nema ništa ...E to "NEMA NIŠTA" je Dimitrije i uskoro će napuniti 2 godine .

Odmaraj ,mazi stomačić i veruj u mrvičicu !
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivka 11/5/2013, 11:03

Erato posle svega sto si prezivela, red je i jedna bas dobra vest da se desi bez ali i videcemo.....ja jaakooo navijam za to
igracice b b igracice igracice b b igracice igracice b b igracice igracice b b igracice
ivka
ivka

Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 11/5/2013, 11:51

Idi ti fino lezi, izguraj jos ova dva dana, pa u ponedeljak da slavimo, a onda gledaj sta je s tim krvaruckanjem.... Ni prva ni zadnja neces biti kojoj se to desava...
Ninche
Ninche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 11/5/2013, 11:56

missile ::A u genesisu očekuju da krenem na put da bi im odnela duplo manji keš na ruke. Pa koga oni to z? Toliko sam uvređena, probudih se u 4, ne mogu da zaspim.
Jadno, ružno, neprofesionalno.

jel moguce da su takvi? Shocked

erato, izdrzi jos malo, miruj i mazi bebicu. sigurna sam da ce ponedeljak doneti prelepe vesti, pa da nas onda zvanicno vuces za nosic yes
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/5/2013, 12:07

Erato, nadam se da se to materica fino čisti i pravi se lepo gnezdašce za beku koja je ostala! Korak po korak na putu do bete + - Page 10 561840

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lyanna 11/5/2013, 12:10

Angie83 ::LaFolie procitala sam negde da imas zamrznutu blasu u Jevremovoj i da ste vec hteli da je vratite u prirodnom ciklusu. Isti slucaj kod mene, juce sam bila na drugoj folikulometriji kod Milice I. i kaze da je sve ok imamo vodci folikul, endo ok, et bi trebalo da bude od prilike sledeceg vikenda.
Samo me interesuje da li su tebi spominjali ikakvu terapiju, posto meni nista nije rekla?Pregledala me sve ukupno minut ipo. Ja pijem folnu i to je to, ne znam da li treba jos nesto uz to. Milica je mnogo izgubljena zena, dr Rakovic mi se cini mnogo pristupacniji od nje, prosli put mi se stvarno posvetio, pola sata sam provela sa njim sto u pregledu, sto obijasnjavajuci mi sve detaljno, a ona kao da nije uopste prisutna, samo se odsutno smeska, uzas.

Angie, potpisujem sve što si rekla, isti utisak o doktorima iz Jevremove sam i ja sama stekla. Dr Raković mi deluje stvarno najdetaljniji i najpažljiviji tamo, a bila sam još kod obe Milice. Jedino što je on tamo najmlađi, pa ima i najmanje iskustva, ako sam dobro razumela.

Erato, pratim tvoju priču svih ovih dana, iako se nisam javljala na forumu, ne mogu da zamislim tu vrtešku osećanja kroz koju ti svaki dan prolaziš. Samo odmaraj do ponedeljka, svim srcem navijam za tebe i tvoju bebicu cvet
Lyanna
Lyanna

Broj poruka : 96
Datum upisa : 21.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 11/5/2013, 13:05

Angie83 ::LaFolie procitala sam negde da imas zamrznutu blasu u Jevremovoj i da ste vec hteli da je vratite u prirodnom ciklusu. Isti slucaj kod mene, juce sam bila na drugoj folikulometriji kod Milice I. i kaze da je sve ok imamo vodci folikul, endo ok, et bi trebalo da bude od prilike sledeceg vikenda.

kod mene par puta nije bilo folikula (da se izdvaja) pa je Rakovic predlozio da se ipak uvede terapija, jer imam pcos, cesto su mi ciklusi anovulatorni.
Super je kod tebe situacija!!!
Moja blasta ce cekati bolje dane, idemo u Prag na VTO.
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laKole 11/5/2013, 14:01

uh, za par dana ste se baš rapisale i a svašta se izdešavalo. nisam baš sve popamtila, izvinite. Embarassed

šaljem podršku erato - drž' se! evo i ja u krevetu, s jednog boka na drugi i tako već danima. prokrvarila 1. maja, pa stalo poslije dan-dva, pa neki dan opet počelo i traje i dalje. juče na uzv vidljiva 2 gestacijska miješka ali još uvijek prazna. novi uzv za 7 dana da vidimo šta se događa. teško da mogu biti 2 embriona (beta je bila mala za to) ali da se bar jedan pojavi..... nadam se najboljem ali....
laKole
laKole

Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu