BIKSI :) - Na putu da postane KvočKa :)
+101
tulumba
Botox
viktorija
Marie
cufta
misicina seka
Sneza
Lyanna
beeze_lj
JAmajka
menora72
Ambra
sigmabh
nebuloza
PalcicaBg
lilly13
Sofka
hany
JocY
stomacic
Jelica
AriesGirl
brankav
hocukusurnecuzvaku
lolipop
zvoncica36
dra00
kockicaaa
Malina
katarina
tuli
ragaco
*AIDA*
laKole
key
Struzzo
bokica
cicsa80
fmala
missile
noja
caci
srna ns
lavanda
heart84
OKacica
twinsi
Vuchica
Tanja83
Ema78
bak
ninica2
Crvic
dacans
neca73
HappyGirl
Orline
agata
Niny
Bekanicaa
Dacaa
Tinche
Mirjana
zoxa
Erata
plavaptica
Simona
Marija86
dragmilk
Ninche
nena beba
ivi
Star77
lilya
bobica83
bubi80
ivka
tetreb
KoMetaK
SladZana
ciklama
LaFolie
nina :)
Angie83
lelas
Shizika
djole42
bulevarka
korpica
dr mali pariz
lenabeograd
MAAKKI
leptirko82
saska1
maus
anak
brinbili
dragana76ns
lenjivica
SannI-AlL
BiKsi :)
105 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
BIKSI :) - Na putu da postane KvočKa :)
Dobro veče ,
ko me ne zna (blago njemu ), ja sam `80 godište, moj Rođeni `79.
Utvrđene dijagnoze za mene: hipotireoza, Hašimoto, PCO, hiperinsulinemija i mutacija na genu PAI1 4G/5G (malo li je na ovu skupoću ),
za mog dragog, ni manje ni više, neg azospermija.
U braku smo 8.5 godina, zajedno 12.
Spermiće smo zamrzli davne 2009. godine.
Prva vto radjena u Leskovcu, na klinici Spebo, u novembru 2009. kad sam prokrvarila pre bete, no tada sam samo bila tele koje ništa znalo nije. :DTad nismo iskoristili zamrznute spermiće, jer se našlo nešto i u svežem uzorku.
Druga vto, tj. vto iz zamrznutih embriona radjena u LE, u arilu 2010. godine, i tada je beta bila pozitivna, fino rasla, ali na uz ničeg nije bilo, te skontah da je to bila biohemijska trudnoća.
Ovo nam je treći pokušaj, opet radimo u LE, neki dan su Rođenom zamrzli još jednu turu spermića, za svaki slučaj, ako su oni stari obajatili, pa mi je odmah bilo malo rasterećenije da uđem u postupak.
Postupak radimo bez kontraceptiva ovaj put.
Od terapije, Rodjeni uzima proxeed 2*1, plus se naliva čajem od neljuštenog ovsa, gricka semenke suncokreta, jeo je med sa piskavicom, pio čaj od mlade koprive. Verujem da je to dalo poboljšanje u spermogramu, te da smo zbog toga imali za zamrzavanje, s obzirom da je prošle godine rezultat pokazao samo 4 spermića u čitavom ejakulatu.
Ja uzimam 125mg eutiroksa za štitnu, grickam brazilski orah za povišena anti tpo, pijem glukofaž 2*1000, folnak 2*1, beviplex 2*2, aspirin od 100mg 1*1, zbog mutacije na PAI1 genu. Od aspiracije ili transfera će mi uvesti i injekcije cexlane od 0.4, a možda i pronizon zbog antitpo, ali otom potom.
27.4. mi je stigao ciklus.
29.4. (3. dan ciklusa) sam otišla u LE, gde su mi izvadili fsh (3), lh (8.5) i estradiol (75pg/mol).
Uveden mi je gonal f od 150 j svaki dan.
3.5. (7. dan ciklusa) sam bila na uz, endo 7mm, desni jajnik pokazao par komada, najveći folikul 13mm, levi kaska, ima isto fin broj, ali su svi manji, najveći 7mm. Ponovo mi je vadjena krv za estradiol, ne znam kolika je vrednost, zapisaću kad dodjem do te info.
4.5. (8. dan ciklusa) opet uz, endo 8mm, desno najveći folikul 14mm, levo malo bolja situacija najveći folikul 9mm (da ako se ovi levaci trgnu ). I dalje sam na terapiji gonal f od 150j, i od danas mi uveden cetrotide od 0.25.
Ja sam inače ok, osećam jajnike, mravinjanje kako ja to kažem, a naročito desni, i to od samog starta (mada sam se 4. dan ciklusa baš isforsirala jureći dr opšte prakse, internistu, ginekologa), pa me možda i zbog toga dešnjak :) boleo. Čim sam se malo odmorila, stanje se stabilizovalo.
Grizem ananas, jer sam ranije kuburila sa debljinom endometrijuma, dr asistentkinja u LE mi je rekla da pijem pivo, ja rekla da ne mogu, jer mi izaziva dijareju uz glukofaž, te se nadjosmo da mogu kvas.
Grickam svaki dan i po suvu smokvu, suvu kajsiju, bademe, lešnike, brazilski orah, hranim se potpuno isto kao i kad nisam u postupku. Trudim se da izbegavam slatkiše.
Mislim da sam spremna da postanem kvočka , dosta sam i bila ovo skakutavo pile!
Udavih informacijama, ali nekome će značiti, nadam se.
Sledeći uz je u ponedeljak.
Ja sam zadovoljna trenutnim razvojem događaja , šta da kažem još sem: PU, PU, PU, USRALE ME KOKE!
Dobro mi došle!
ko me ne zna (blago njemu ), ja sam `80 godište, moj Rođeni `79.
Utvrđene dijagnoze za mene: hipotireoza, Hašimoto, PCO, hiperinsulinemija i mutacija na genu PAI1 4G/5G (malo li je na ovu skupoću ),
za mog dragog, ni manje ni više, neg azospermija.
U braku smo 8.5 godina, zajedno 12.
Spermiće smo zamrzli davne 2009. godine.
Prva vto radjena u Leskovcu, na klinici Spebo, u novembru 2009. kad sam prokrvarila pre bete, no tada sam samo bila tele koje ništa znalo nije. :DTad nismo iskoristili zamrznute spermiće, jer se našlo nešto i u svežem uzorku.
Druga vto, tj. vto iz zamrznutih embriona radjena u LE, u arilu 2010. godine, i tada je beta bila pozitivna, fino rasla, ali na uz ničeg nije bilo, te skontah da je to bila biohemijska trudnoća.
Ovo nam je treći pokušaj, opet radimo u LE, neki dan su Rođenom zamrzli još jednu turu spermića, za svaki slučaj, ako su oni stari obajatili, pa mi je odmah bilo malo rasterećenije da uđem u postupak.
Postupak radimo bez kontraceptiva ovaj put.
Od terapije, Rodjeni uzima proxeed 2*1, plus se naliva čajem od neljuštenog ovsa, gricka semenke suncokreta, jeo je med sa piskavicom, pio čaj od mlade koprive. Verujem da je to dalo poboljšanje u spermogramu, te da smo zbog toga imali za zamrzavanje, s obzirom da je prošle godine rezultat pokazao samo 4 spermića u čitavom ejakulatu.
Ja uzimam 125mg eutiroksa za štitnu, grickam brazilski orah za povišena anti tpo, pijem glukofaž 2*1000, folnak 2*1, beviplex 2*2, aspirin od 100mg 1*1, zbog mutacije na PAI1 genu. Od aspiracije ili transfera će mi uvesti i injekcije cexlane od 0.4, a možda i pronizon zbog antitpo, ali otom potom.
27.4. mi je stigao ciklus.
29.4. (3. dan ciklusa) sam otišla u LE, gde su mi izvadili fsh (3), lh (8.5) i estradiol (75pg/mol).
Uveden mi je gonal f od 150 j svaki dan.
3.5. (7. dan ciklusa) sam bila na uz, endo 7mm, desni jajnik pokazao par komada, najveći folikul 13mm, levi kaska, ima isto fin broj, ali su svi manji, najveći 7mm. Ponovo mi je vadjena krv za estradiol, ne znam kolika je vrednost, zapisaću kad dodjem do te info.
4.5. (8. dan ciklusa) opet uz, endo 8mm, desno najveći folikul 14mm, levo malo bolja situacija najveći folikul 9mm (da ako se ovi levaci trgnu ). I dalje sam na terapiji gonal f od 150j, i od danas mi uveden cetrotide od 0.25.
Ja sam inače ok, osećam jajnike, mravinjanje kako ja to kažem, a naročito desni, i to od samog starta (mada sam se 4. dan ciklusa baš isforsirala jureći dr opšte prakse, internistu, ginekologa), pa me možda i zbog toga dešnjak :) boleo. Čim sam se malo odmorila, stanje se stabilizovalo.
Grizem ananas, jer sam ranije kuburila sa debljinom endometrijuma, dr asistentkinja u LE mi je rekla da pijem pivo, ja rekla da ne mogu, jer mi izaziva dijareju uz glukofaž, te se nadjosmo da mogu kvas.
Grickam svaki dan i po suvu smokvu, suvu kajsiju, bademe, lešnike, brazilski orah, hranim se potpuno isto kao i kad nisam u postupku. Trudim se da izbegavam slatkiše.
Mislim da sam spremna da postanem kvočka , dosta sam i bila ovo skakutavo pile!
Udavih informacijama, ali nekome će značiti, nadam se.
Sledeći uz je u ponedeljak.
Ja sam zadovoljna trenutnim razvojem događaja , šta da kažem još sem: PU, PU, PU, USRALE ME KOKE!
Dobro mi došle!
Poslednji put izmenio BiKsi :) dana 6/5/2013, 20:25, izmenio ukupno 2 puta
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Re: BIKSI :) - Na putu da postane KvočKa :)
SREĆNO I BEBIĆETNO TI BILO PILE SKAKUTAVO!!!!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
E cast mi je da ti treca (sreca) zakoracim u dnevnik i pozelim svu srecu i ishod kao kod mene
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Svaka ti je na mestudragana76ns ::E cast mi je da ti treca (sreca) zakoracim u dnevnik i pozelim svu srecu i ishod kao kod mene
OOOO ne mogu da vjerujem...prije 5 min usla da vidim ima li kakvih novih informacija od tebe,kad ono,medjutim:D
Ajde Pilence,neka bude beBicetno i uspjesno Da nam se raskokas kao prava koka,vakat je da porastes:lol!:
Pratim te i drzim fige jaaaaakoooooo
Ajde Pilence,neka bude beBicetno i uspjesno Da nam se raskokas kao prava koka,vakat je da porastes:lol!:
Pratim te i drzim fige jaaaaakoooooo
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Kakva lepa vest!!!!! Pilence će postati kvočka
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Koko, buduca kvocko prvo da ti kazem da te nenormalno volEm, jbt koji si ti lik kakav pocetak vto dnevnika, originalan, duhovit, veseo...i takav treba da bude, sve vreme, sve do velike bete i naseg radovanja, mog pevanja i blamiranja.
Drugo srecno ti bilo, bebicetno. Navijam svim srcem za tebe i rodica, svim srcem
Samo napred pile nase skakutavo
Drugo srecno ti bilo, bebicetno. Navijam svim srcem za tebe i rodica, svim srcem
Samo napred pile nase skakutavo
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Biksi srećno,srećno,srećno da ovaj dnevnik bude najljepši da ovaj put bude treća sreća i da uskoro stignu mali Biksići
Navijam od srca
Navijam od srca
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Svaka ti cast, koliki si pozitivac
Zelim da ti se ostvari zelja veeelika
Navijacu za tebe svaki dan
Zelim da ti se ostvari zelja veeelika
Navijacu za tebe svaki dan
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Biksi neka ti treca bude sreca, da ovaj dnevnik zatvoris sa jednom lepom berutinom, mnogo se radijem zbog vas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Biksi draga sretno i bebicetno
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Oooohoho, Rode moj!
Kako sam srećna što si zapilela da pišeš priču.-pazi kad sam u kucanju umesto -započela-napusala zapilela...
Ništa više reći neću- sem i-udri po paprici i muzici i USRALE TE KOKE-TE POSTALA JEDNA OD NJIH-RASKOKANIH !!
volem te
Kako sam srećna što si zapilela da pišeš priču.-pazi kad sam u kucanju umesto -započela-napusala zapilela...
Ništa više reći neću- sem i-udri po paprici i muzici i USRALE TE KOKE-TE POSTALA JEDNA OD NJIH-RASKOKANIH !!
volem te
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
O virtuelna familijo, hvala na divnim rečima i željama!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi,srecno
Neka bude treca sreca
Da se zavrsi najlepsim mogucim ishodom,jednom lepom trudnocom
Neka bude treca sreca
Da se zavrsi najlepsim mogucim ishodom,jednom lepom trudnocom
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Biksačo srećno ti otvaranje dnevnika . Da se ti nama lepo "raskvocaš" i da se za 9. meseci izlegu slatki mali pilići . Kako kažu, treća sreća. Od srca ti želim uspešan postupak i da ovaj dnevnik zatvoriš sa veeeeelikom betom .
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
Pilence moje ,neka ti je srećan ovaj postupak i da sledeće godine u ovo vreme ti vodeći folikuli spavkaju u krevetcima (vuče me nekako mnozina )
djole42- Broj poruka : 6359
Datum upisa : 15.01.2010
Pilence najmilije, odavno nisam bila ovako uzbudjena kad ne'ko otvori dnevnik. Usmjeravam pregrsht pozitivne energije tebi. Evo tipkam kazhiprstima, ostali prsti drzhe palcheve.
Ljubim te i silno zhelim da se radujemo tvojoj beti, otkucajima srca, UZ, i sve redom. Dolazim na babine kao shto sam i obecala.
Ljubim te i silno zhelim da se radujemo tvojoj beti, otkucajima srca, UZ, i sve redom. Dolazim na babine kao shto sam i obecala.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
BiKsi,srecno i bebicetno !
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
BiKsi draga od srca srecno otvaranje dnevnika, drzim palceve naj jace
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Biksi sa srecom
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
bulevar ns ::Biksačo srećno ti otvaranje dnevnika . Da se ti nama lepo "raskvocaš" i da se za 9. meseci izlegu slatki mali pilići . Kako kažu, treća sreća. Od srca ti želim uspešan postupak i da ovaj dnevnik zatvoriš sa veeeeelikom betom .
nemam nista drugo da ti kazem sem ovih postova sto su mi pravi pogodak.zelim ti da za 9 meseci nosis kuci svoje pilice i da uzivate lepo zajednodjole39 :: Pilence moje ,neka ti je srećan ovaj postupak i da sledeće godine u ovo vreme ti vodeći folikuli spavkaju u krevetcima (vuče me nekako mnozina )
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Kokice, srecno otvaranje dnevnika!!!!!!!!!!!! I da za 9 meseci dobijete pilice
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
ooo, pilence skakutavo, jako se radujem da vidim ovaj dnevnik! Samo ti zatrpavaj informacijama! Danas sam videla na pijaci baku koja prodaje piliće od 2 dana, majušne nežne pufnice, mile, vesele, setih se tebe! Sad se nerviram što ih nisam slikala. Nek ti se posreći ovaj dnevnik, da završi bar s jednim takvim pilencetom! Navijam za tebe i tvog Rođenog svim srcem!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu