IUI dnevnici
+79
Blanka
tatjanica
Ica1171
Bobaue
lela1984
Niny
ivanicasale
ganedina
jelena.kuburic
Ema78
tiramisu
mrsbg
Vuchica
KoMetaK
SladZana
ChillyVilly
micaubica83
Sofija Veks
bundevica
Djeni
mamadabudem
luckystar74
PalcicaBg
anasrce
cicifu
HappyGirl
lorelajlorelaj
medolino
SoJa
jeniz
Lenka2
vivijen
misic
Ninche
zvezdilica
Malina
fight&faith
djole42
ciklama
jaca*caca
korpica
Mirjana
Angie83
lenjivica
Star77
InNaturaVeritas
Struzzo
zvoncica36
missile
hocukusurnecuzvaku
leptirko82
Crvic
Orline
lelas
AriesGirl
twinsi
ivka
megica-pegica67
noja
Klarica
Erata
bulevarka
lenabeograd
neca73
BiKsi :)
laKole
bak
SannI-AlL
lilya
dragana76ns
ragaco
OKacica
tetreb
hany
jasnaana
Bekanicaa
ahosame
blizanac
anak
83 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: IUI dnevnici
To leptirko bravo!!! Naravno da su narasli, namerno su oni tebe malo zekacili da bi na kraju majstorski odradili posao! Evo i tvoje folikulcice zalivam da do sutra sto vise porastu
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Angie83 ::To leptirko bravo!!! Naravno da su narasli, namerno su oni tebe malo zekacili da bi na kraju majstorski odradili posao! Evo i tvoje folikulcice zalivam da do sutra sto vise porastu
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Aries, navijamAriesgirl ::Od danas sam na Klomifenu i Estrofemu. Prvu folikulometriju imam u cetvrtak.
Gde radis???
Neco,
ima takvih slučajeva...jedino što bih te posavetovala kao što su i cure rekle da odeš kod drugog dr i bolji UZ. Npr. Analife
Navijam!!!
ima takvih slučajeva...jedino što bih te posavetovala kao što su i cure rekle da odeš kod drugog dr i bolji UZ. Npr. Analife
Navijam!!!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Leptirko, napred curo!
Neco, navijam i mislim na tebe!
Neco, navijam i mislim na tebe!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala, Biksi
Neco, nadam se da si dobro.
Doći će i taj četvrtak i sve će biti dobro, samo se strpi, izdrži nekako. Navijam, navijam
Neco, nadam se da si dobro.
Doći će i taj četvrtak i sve će biti dobro, samo se strpi, izdrži nekako. Navijam, navijam
Hvala vam devojke od srca na podrsci!
Navijam za vas!
Navijam za vas!
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Devojke, samo da vam pozelim sve najlepse!!! Dugo me nije bilo na ovim stranama, ali, iz licnog iskustva sa inseminacijom, mogu samo da kazem da se cuda desavaju, da nekad stvari nisu onakve kako izgledaju, i da u medicini 1+1 tesko da su 2 ! Tako da, samo napred, glavu gore !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Drage moje sve, dobro sam. Hvala Vam puno sto mislite na mene.
Kod kuce, juce bila ok, danas vec losije. Ja I inace ne volim sedenje kod kuce, pa me malo i to ubija u pojam.
Onda moj mozak cesto ne radi za mene, sad samo osluskujem simptome trudnoce i da li se smanjuju. Cini mi se da se simptomi ne pojacavuju (ne da se smanjuju), naravno, i to je bas lose za mene, jer se sama jos vise ukopavam, kao da mi nije dosta sto me je Dr Biljana ukopala.
UZ sam zakazala kod Eratove Dr za utorak, pre toga nigde nije bilo mesta.
Moju prijateljicu i moju sestru nije mrzelo da nadju njihove nalaze iz perioda rane trudnoce. Kod njih se radilo o starosti trudnoce 5+9 i 6+2, i osim gestacionog meska nije se videlo nista druga u uterusu. Mojoj prijateljici jos i stoji da se eho ploda jos uvek ne vizualizuje u nalazu. Niko im pri tom nije podizao pritisak niti predvidjao pocetak krvarenja, vec su njihovi nalazi tretirani kao normalni. Sad nije mi jasno zasto su Dr-ska razmisljanja tako razlicita.
Dr Biljana je doduse ubedjena u to sto je rekla, da elementi ploda sada mora da se vide, i da ne zna kako bi mi to saopstila ali moj nalaz nije u redu. To mi je sve rekla onako sa nogu i usput, bez imalo mere i takta. Kao i da cim krene krvarenje dodjem u bolnicu.
Ono sto mene brine sada, posto sta god da se desi preguracu, jesu dva spontana za redom, ukoliko se ostvari predvijanje Dr Biljane.
Sta raditi, i kakve su sanse za dalje.
Leptirko, bravo, zelim tu puno srece. Eto izborili se folikuli.
Kod kuce, juce bila ok, danas vec losije. Ja I inace ne volim sedenje kod kuce, pa me malo i to ubija u pojam.
Onda moj mozak cesto ne radi za mene, sad samo osluskujem simptome trudnoce i da li se smanjuju. Cini mi se da se simptomi ne pojacavuju (ne da se smanjuju), naravno, i to je bas lose za mene, jer se sama jos vise ukopavam, kao da mi nije dosta sto me je Dr Biljana ukopala.
UZ sam zakazala kod Eratove Dr za utorak, pre toga nigde nije bilo mesta.
Moju prijateljicu i moju sestru nije mrzelo da nadju njihove nalaze iz perioda rane trudnoce. Kod njih se radilo o starosti trudnoce 5+9 i 6+2, i osim gestacionog meska nije se videlo nista druga u uterusu. Mojoj prijateljici jos i stoji da se eho ploda jos uvek ne vizualizuje u nalazu. Niko im pri tom nije podizao pritisak niti predvidjao pocetak krvarenja, vec su njihovi nalazi tretirani kao normalni. Sad nije mi jasno zasto su Dr-ska razmisljanja tako razlicita.
Dr Biljana je doduse ubedjena u to sto je rekla, da elementi ploda sada mora da se vide, i da ne zna kako bi mi to saopstila ali moj nalaz nije u redu. To mi je sve rekla onako sa nogu i usput, bez imalo mere i takta. Kao i da cim krene krvarenje dodjem u bolnicu.
Ono sto mene brine sada, posto sta god da se desi preguracu, jesu dva spontana za redom, ukoliko se ostvari predvijanje Dr Biljane.
Sta raditi, i kakve su sanse za dalje.
Leptirko, bravo, zelim tu puno srece. Eto izborili se folikuli.
neca73- Broj poruka : 1452
Godina : 51
Datum upisa : 23.11.2012
leptirko, je l' gotovo?
ariesgirl, za dobre folikule!
ariesgirl, za dobre folikule!
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
neco, nema ti druge nego čekati još koji dan. znam kako ti je, i ja sam prošla tu agoniju čekanja do sljedećeg uzv. i ležanje i mirovanje - ja sam u kući već mjesec dana i već sam na izmaku snaga.
čekaj da se razriješi situacija, pa onda razmišljaj o dalje. ali, ako si imala već dva spontana, vrijeme je za ozbiljnije analize.
drž' se!
čekaj da se razriješi situacija, pa onda razmišljaj o dalje. ali, ako si imala već dva spontana, vrijeme je za ozbiljnije analize.
drž' se!
lakole, ovo bi mi bio drugi spontani, a uradila sam sve analize koje se inace rade.
kada ces ti moci da pocnes da izlazis posle operacije?
kada ces ti moci da pocnes da izlazis posle operacije?
Neco ... ja sam nekako ubeđena da će i kod tebe i kod Erato biti sve OK. Nije lako, ali ne vidim razlog da ne bude sve u radu. Ipak si radila IUI tu ne može na isti način da se računa starost trudnoće... ne znam ali zaista verujem u najbolje.
fight&faith- Broj poruka : 1852
počela sam po sat-dva ove sedmice kad ulovim period bez kiše, vrijeme mi ne ide na ruku.
meni je na poslu ok, pa se razmišljam da uskoro počnem raditi. ako ne izdržim puno radno vrijeme, neće biti problem da radim koji sat kraće.
meni je na poslu ok, pa se razmišljam da uskoro počnem raditi. ako ne izdržim puno radno vrijeme, neće biti problem da radim koji sat kraće.
Zene, veceras u 8 radim.
Volela bih da je ranije, ali ko mene pita
Hvala sto mislite na mene!!!!
Nervira me samo sto sutra bas moooram na posao, a mislila sam da malo odlezim.
Neco, nemas pojma koliko me nervira ta tvoja dr. Gde je malo empatije kod nje?
Nemam reci za takvu neljudskost.
Verujem da ce sve biti dobro, nadam se iz sve snage.
Ti si mi sad svetla tacka, moj tracak nade
Izdrzi nekako do utorka, samo nemoj da budes sama.
Bice srculence
Volela bih da je ranije, ali ko mene pita
Hvala sto mislite na mene!!!!
Nervira me samo sto sutra bas moooram na posao, a mislila sam da malo odlezim.
Neco, nemas pojma koliko me nervira ta tvoja dr. Gde je malo empatije kod nje?
Nemam reci za takvu neljudskost.
Verujem da ce sve biti dobro, nadam se iz sve snage.
Ti si mi sad svetla tacka, moj tracak nade
Izdrzi nekako do utorka, samo nemoj da budes sama.
Bice srculence
Leptirko... navijam i šaljem i tebi bebi prašinu
fight, to ni meni nije jasno da li je mojih 6 nedelja isto kao i sest nedelja kod nekog ko je radio vto. mislila sam da se kod vto nedelje obracunavaju tako da bi se poklopile sa duzinom spontanom trudnoce, te da bi vto trudnoce mogle da se prate na isti nacin.
Neco molim te opusti se. Nije isto vto i iui, jer kod iui se ne zna tacan dan oplodnje, za razliku od vto. Prema tome, zacece je kod tebe moglo biti i kasnije, spermici dugo zive unutra, nisi primila ni stop i ne znas kada su folikuli pukli i da li si uopste ostala trudna od iui ili od kucne radinosti posle. Moja doktorka je strucna i pre svega dobra zena koja te sigurno nece istraumirati. A za Biljanu kod Ivanovica nemam reci, ona kao da je Hitler!
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
vala samo joj jos i brkovi fale. ne volim da komentarisem neciji izgled, ali njoj bi se bas super uklopili uz celokupan look.
neca73 ::vala samo joj jos i brkovi fale. ne volim da komentarisem neciji izgled, ali njoj bi se bas super uklopili uz celokupan look.
ne znam zenu, ali....
I Neco, necu da cujem da razmisljas o spontanom jedan je iza tebe i to je to.
Samo da pregrmis do utorka, da cujes dobre vesti, pa ce posle sve biti lakse...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Obavila!!!
Evo me na putu do kuce. Super se osecam.
Sada mi ostaje samo da cekam, cekam...
Jedino me malo boli stomak, vise onako neprijatan osecaj.
Jupiiiii Bravo Leptirko, upravo virkam zbog tebe....saljem gomilu roda da odnesu bolove i donesu bebe!!!!
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
ivka ::Jupiiiii Bravo Leptirko, upravo virkam zbog tebe....saljem gomilu roda da odnesu bolove i donesu bebe!!!!
Leptirko
Ti uzivaj mi navijamo da se beka cvrsto prikaci za mamu svojuleptirko82 ::Obavila!!!
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
sad je zurka .... spermici-leptirici samo leprsaju...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
» Dnevnici usvajanja
» Dnevnici usvajanja