Telefonsko savetovanje
4 posters
Strana 1 od 1
Telefonsko savetovanje
Drage članice,
obaveštavamo vas da ukoliko niste iz Beograda a želite da imate svoj termin telefonskog savetovanja, dovoljno je da se samo jednom javite na kratko u Savetovalište, zakažete svoj termin, ostavite svoj broj fiksnog telefona (gde god da je u Srbiji) i savetnik će vas zvati u dogovoreno vreme. Telefonska sesija će biti o trošku Savetovališta za VTO.
Izvolite!
obaveštavamo vas da ukoliko niste iz Beograda a želite da imate svoj termin telefonskog savetovanja, dovoljno je da se samo jednom javite na kratko u Savetovalište, zakažete svoj termin, ostavite svoj broj fiksnog telefona (gde god da je u Srbiji) i savetnik će vas zvati u dogovoreno vreme. Telefonska sesija će biti o trošku Savetovališta za VTO.
Izvolite!
Poslednji put izmenio HappyGirl dana 24/3/2013, 22:12, izmenio ukupno 2 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Telefonsko savetovanje
hepi samo mi nije jasno ako je skayp sto se onda naplacuje pozivi
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Nina, ja sam pogrešila u naslovu, sve ostalo je iz teksta jasno i glasno, radi se o fiksnoj telefoniji. Troškove razgovora će snositi Savetovalište. Naslov sam ispravila
Drage devojke vidim da ova strana foruma odavno nije aktivna.
Ima li neko dalje informacije o Savetovalistu?
Ko je sada adresa kojoj se mozemo obratiti po ovom pitanju?
Ima li neko dalje informacije o Savetovalistu?
Ko je sada adresa kojoj se mozemo obratiti po ovom pitanju?
Majche- Broj poruka : 5
Datum upisa : 20.09.2016
Majche, Savetovalište nažalost više ne radi, nema sredstava za taj projekat, ali ako si zainteresovana mogu ti poslati broj nekog od onih koji su radili u njemu pa da se raspitaš šta te interesuje.
Da, nazalost cula sam da ne radi. Tuzno je da je tako...
Hvala HappyGirl, bas bi mi znacio broj nekog od psihologa koji su se susretali sa VTO problemima i dilemama...nije zaista svejedno kome se obratis za podrsku
Hvala HappyGirl, bas bi mi znacio broj nekog od psihologa koji su se susretali sa VTO problemima i dilemama...nije zaista svejedno kome se obratis za podrsku
Nabavila brojeve od predsednice savetovališta koja i dalje pomaže kako može i ume. Naravno ne bih ih ovde ostavljala ali može na pp. Odgovara?
I apsolutno si u pravu, nije svejedno kome s eobraćaš za pomoć.
I apsolutno si u pravu, nije svejedno kome s eobraćaš za pomoć.
Samo da kazem da sam videla da je u Visegradskoj otvoreno Savetovaliste... zakazuje se na ART odeljenju -asistirane fertilizacije... e sad kakvi su - ne znam
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Moze na pp naravno! Puno hvala HappyGirl, suvisno da komentarisem ponovo koliko je strasno da bas za ovaj vid podrske i pomoci nema sredstava...
Evo, stiže :)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu