REAANITA- moj VTO
+41
Mirjana
neca73
ragaco
ivka
korpica
bubi80
Bekanicaa
ninica2
jaca*caca
noja
plavaptica
bak
Orline
dacans
dragmilk
vero
BiKsi :)
Ambra
Jelica
tetreb
heart84
srna ns
bulevarka
MAAKKI
lenabeograd
Erata
SladZana
lilya
Tinche
suncokret
Niny
InNaturaVeritas
djole42
anak
brankav
SannI-AlL
dragana76ns
KoMetaK
nena beba
bibi.libi
REAANITA
45 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 9
Strana 3 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: REAANITA- moj VTO
Boksere obozavam (imam i ja boksera, trenutno muzjaka..a pre njega imala zenku koju ni pored ovog muzjaka nisam prebolela)..dr Crngorac mlogo volem..UZ ti je odlican..i sve to tako lepo veselo pozitivno mirise jedino na ostavrenje tvojih zacrtanih zelja sa pocetka ovog dnevnika..Neka je sa srecom...drzimo fige jaaaako
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Draga Dragmilk i drage moje sugradjanke Dragana i Daco, hvala vam DIVNE STE ... ljubi vas punooo ( za koji dan) buduca trudnica!!!
REAANITA- Broj poruka : 92
Godina : 42
Datum upisa : 07.11.2012
Bravo Reanita biće tu puno lepih bebica .
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
reanita, da prepises od NOvosadjanki tvojih, vazi? A posle da me vuces za nos, da dovedem i ja Novosadjane kuci!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Vazi draga, dogovor je pao...prepisivanje mi dobro islo i u skoli, eto idealne prilike da se podsetimMeta ::reanita, da prepises od NOvosadjanki tvojih, vazi? A posle da me vuces za nos, da dovedem i ja Novosadjane kuci!
Dobar dan lepe moje ...obavi ja jos jedan UZ, tako da danas imam (11 dan stimulacije) 24 folikula velicine od 13 do 18,4mm endometrijum je 12,11mm. Sutra ujutru idem da proverim koliki mi je progesteron, a 13h primam zadnje boce Suprefacta, Gonala i Merionala. 26.3. 1h (uvece) primam Pregnyl od 10000ij. Aspiracija zakazana za 27.3. u 12:30h. Posle aspiracije umesto Aspirina,pocinjem sa bocama Fraxiparina 0,3 i mozda Utrogestan 3x200mg(sve zavisi od toga koliki mi sutra bude progesteron).
E da zaboravih da vas pitam, da li je neka od vas koristila Fraxiparin ...da li on moze da se dobije na recept, kao Utrogestan?
Srećno ReaAnita, i dobro nam došla
Koristile su mnoge Fraxi, pa ćeš sigurno dobiti odgovor
Koristile su mnoge Fraxi, pa ćeš sigurno dobiti odgovor
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Reaanita, super sve to zvuci
ne znam za frax u NS, meni je dr ginekolog davala na recept na osnovu naloga hematologa, tj nije davala meni vec nalog kucnoj nezi da mi daje svaki dan, ali su mi oni dali boce na ruke da ne dolaze zbog toga svaki dan.
Ume procedura da bude komplikovana, raspitaj se kod Bulevar, Dragane NS....
ne znam za frax u NS, meni je dr ginekolog davala na recept na osnovu naloga hematologa, tj nije davala meni vec nalog kucnoj nezi da mi daje svaki dan, ali su mi oni dali boce na ruke da ne dolaze zbog toga svaki dan.
Ume procedura da bude komplikovana, raspitaj se kod Bulevar, Dragane NS....
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Za fraksi ce ti najbolje Bulevarka reci, ja sam kupovala...mislim da treba da imas od hematologa izvestaj gde pise da moras da primas fraxi...ali da ne komplikujem, javice se Bulevarka pa ce ti sve strucno objasniti.
Da poskocimo i zalijemo folikule, mada su oni vec odlicni
Da poskocimo i zalijemo folikule, mada su oni vec odlicni
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Gde si Novosađanko naša ? Evo i mene da zalijemo još malo te lepe folikule
i za buduće bebice .
Što se tiče fraxija ja sam ga do transfera primala na Betaniji pošto sam imala nalaz od hematologa da moram da ga dobijam svaki dan a posle sam kupovala dok mi nije ustanovljena trudnoća . Od početka trudnoće fraxi dobijam na Hematološkoj dnevnoj bolnici ali moraš imati mišljenje od hematologa iz KCV da zbog određenih razloga npr. trombofilije , tromboze, tromboembolija itd. primaš u trudnoći . Preporučujem ti da odeš kod hematologa, dr Gorane Mitić pošto je ona baš zadužena za trudnice.
Srećno
i za buduće bebice .
Što se tiče fraxija ja sam ga do transfera primala na Betaniji pošto sam imala nalaz od hematologa da moram da ga dobijam svaki dan a posle sam kupovala dok mi nije ustanovljena trudnoća . Od početka trudnoće fraxi dobijam na Hematološkoj dnevnoj bolnici ali moraš imati mišljenje od hematologa iz KCV da zbog određenih razloga npr. trombofilije , tromboze, tromboembolija itd. primaš u trudnoći . Preporučujem ti da odeš kod hematologa, dr Gorane Mitić pošto je ona baš zadužena za trudnice.
Srećno
Evo me drage moje, fala na zalivanju Od jutros se vucaram po lekarima,prvo sam isla u Genesis da proverim progesteron, pa onda do mog ginekologa...ne bi li isciganisala koji recept za lekove sto su mi potrebni. Za utrogestan sam dobila i to za tri kutije, a sto se tice Fraxija rekao mi je da dodjem posle aspiracije sa otpusnom listom i da ce mi tada prepisati ali samo za sedam dana(toliko moze)...a za dalje moram da se snadjem. U savakom slucaju ici cu i kod hematologa, ako bude bilo potrebno...samo da ne moram vise da kupujem lekove, jer mi je dosta placanja.Ljbim vas sve punooooo
Sutra je aspiracija ....SRECNO!!!!
srna ns- Broj poruka : 190
Datum upisa : 26.01.2013
Srecno, Reanita
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Srećno sutra na A
Ja sam koristila u jednom postupku Fraksi ,ali sam ga ja kupovala,jer ,naravno,nisam imala nalaz hematologa,nego mi je dat onako u paketu odokativno.
Još jednom
Imaš p.p.
Ja sam koristila u jednom postupku Fraksi ,ali sam ga ja kupovala,jer ,naravno,nisam imala nalaz hematologa,nego mi je dat onako u paketu odokativno.
Još jednom
Imaš p.p.
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Reaanita, stigoh na vreme da ti pozelim srecu sutra na aspiraciji i mnogo lepih jc.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Hvala vam drugarice moje sutra cim dodjem sebi obavestavam vas kako je proslo... odo sad da pripremim sve sta mi za sutra treba, da vodim sta cu obuci jer moram sutra biti lepa hahahah LJUBIM VAS SVE PUNOOOOOOO
Reanita......srecnooooooooooooooooooooo danas
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Reaanita, srecno
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Srecno danas!!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Reanita sretnooooo
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
za lepe jajne ćelije i još lepše bebice
Drugarice moje, sve ono što ste mi poželele se i ostvarilo...aspiracija je prosla ok. ima 22 jajne ćelije.Malo me boli stomak i glava, ali ništa strašno. U subotu bi trebao da idem po sviju decu(transfer), ali jos ce mi javiti. Ljbim vas sve
Strana 3 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu