SRNA - I believe in your dreams .....
+45
Klarica
lolipop
twinsi
Vuchica
anak
neca73
Ninche
ivka
bubi80
dragmilk
srna ns
REAANITA
suncokret
brankav
tulumba
Mirjana
cici
dr mali pariz
BiKsi :)
SannI-AlL
ninica2
lilya
ivi
Bekanicaa
bak
Niny
noja
bibi.libi
SladZana
korpica
lenabeograd
MAAKKI
missile
heart84
Erata
Tinche
OKacica
medolino
menora72
plavaptica
KoMetaK
Dacaa
dragana76ns
bulevarka
jaca*caca
49 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 16
Strana 1 od 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Evo i mene kod Vas
nadam se da sam na dobrom mestu
U braku smo 7 godina, svo vreme pokusavamo i prosli smo i cajeve ,i kojekakve tinkture ma sve sto smo culi smo probali ali nista ….
Prosli smo razne momente ,plakanje ,suocavanje sa cinjenicama jako je bilo teskih dana i noci …..izolovala sam se od svega i sama sebi stvorila svoj svet , sto nikako nije bilo dobro resenje .
Kada smo zajedno uvideli da je tesko da uspemo prirodno da dobijemo bebicu ,resili smo da krenemo u VT avanturu ….
18 Jan 2013 smo dobili poziv za Betaniju ,jao kako se tada plakalo ,prvih 12 minuta od srece a kasnije i straha ,neizvesnosti sta nas ceka ….jako je tesko
Trenutno sam pod terapijom i svaki dan se budim sa nekim novim pitanjem i razmisljanjem , osecam se tuzno i neupuceno dovoljno za sve sto nas ceka .
Molim Gospoda Boga da nam podari hrabrosti , snege i vere da izdrzimo sve i da na svet donesemo nase bebe :)
Dobro bi mi dosli saveti , iskustva ....imam 10000 pitanja ,sumnji , dvoumljenja ma sve mi je to novo i strano ....molim Vas ima li neka zenica koja je krenula skoro u program u betaniji ...
Ja sam trenutno od 14 01 na antibeby pilulama do 01 02 , u petak idem na pregled i ne znam sta me ceka ?!
Hvala Vam unapred puno i srecno svima
nadam se da sam na dobrom mestu
U braku smo 7 godina, svo vreme pokusavamo i prosli smo i cajeve ,i kojekakve tinkture ma sve sto smo culi smo probali ali nista ….
Prosli smo razne momente ,plakanje ,suocavanje sa cinjenicama jako je bilo teskih dana i noci …..izolovala sam se od svega i sama sebi stvorila svoj svet , sto nikako nije bilo dobro resenje .
Kada smo zajedno uvideli da je tesko da uspemo prirodno da dobijemo bebicu ,resili smo da krenemo u VT avanturu ….
18 Jan 2013 smo dobili poziv za Betaniju ,jao kako se tada plakalo ,prvih 12 minuta od srece a kasnije i straha ,neizvesnosti sta nas ceka ….jako je tesko
Trenutno sam pod terapijom i svaki dan se budim sa nekim novim pitanjem i razmisljanjem , osecam se tuzno i neupuceno dovoljno za sve sto nas ceka .
Molim Gospoda Boga da nam podari hrabrosti , snege i vere da izdrzimo sve i da na svet donesemo nase bebe :)
Dobro bi mi dosli saveti , iskustva ....imam 10000 pitanja ,sumnji , dvoumljenja ma sve mi je to novo i strano ....molim Vas ima li neka zenica koja je krenula skoro u program u betaniji ...
Ja sam trenutno od 14 01 na antibeby pilulama do 01 02 , u petak idem na pregled i ne znam sta me ceka ?!
Hvala Vam unapred puno i srecno svima
srna ns- Broj poruka : 190
Datum upisa : 26.01.2013
Re: SRNA - I believe in your dreams .....
Draga Srna,dobrodošla i što pre otišla! Na trudničke strane,naravno!
U programu ti je sad Dragana76ns baš u Betaniji,ali pitaj i ovde sve što te zanima.
U programu ti je sad Dragana76ns baš u Betaniji,ali pitaj i ovde sve što te zanima.
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Dobro nam došla srno . Na pravom si mestu . Sve smo mi prošle i prolazimo kroz slične probleme, iste strahove i sve smo ovde sa jednom zajedničkom željom , da postanemo mame .
Moja ti je preporuka da pročitaš par VTO dnevnika i da pratiš Korake jer ćeš tu saznati najviše stvari koje te zanimaju . Pogotovo što nisi sama , ima dosta devojaka koje se u februaru spremaju za VTO . Sve su devojke ovde divne i slobodno pitaj šta te zanima . U suštini kada završiš sa pilulama ideš na UZ i na konsultacije kod tvog lekara u Betaniju . Za početak ti odrede šemu i počinješ sa stimulacijom folikula . Prate tvoje hormone E2 i LH i rast folikula i kada budu odgovarajuće veličine , dobijaš stop injekciju i ideš na aspiraciju u prevodu vade ti folikule i oplođavaju ih sa spermićima . Sačekaš jedno 3 dana da vidiš koliko embriona se oplodilo i onda imaš transfer , znači vraćaju ti embrione i čekaš 12-14 dana da vidiš da li je uspelo . To je ukratko neka procedura ali najbolje je da se o svemu ovome dogovoriš sa izabranim lekarom u Betaniji. Ne znam da li si bila kod nekog od njih već na konsultacijama ?
Želim ti sreću u ovom postupku i da nam zabebiš .Nadam se da sam ti makar malo pomogla .
Moja ti je preporuka da pročitaš par VTO dnevnika i da pratiš Korake jer ćeš tu saznati najviše stvari koje te zanimaju . Pogotovo što nisi sama , ima dosta devojaka koje se u februaru spremaju za VTO . Sve su devojke ovde divne i slobodno pitaj šta te zanima . U suštini kada završiš sa pilulama ideš na UZ i na konsultacije kod tvog lekara u Betaniju . Za početak ti odrede šemu i počinješ sa stimulacijom folikula . Prate tvoje hormone E2 i LH i rast folikula i kada budu odgovarajuće veličine , dobijaš stop injekciju i ideš na aspiraciju u prevodu vade ti folikule i oplođavaju ih sa spermićima . Sačekaš jedno 3 dana da vidiš koliko embriona se oplodilo i onda imaš transfer , znači vraćaju ti embrione i čekaš 12-14 dana da vidiš da li je uspelo . To je ukratko neka procedura ali najbolje je da se o svemu ovome dogovoriš sa izabranim lekarom u Betaniji. Ne znam da li si bila kod nekog od njih već na konsultacijama ?
Želim ti sreću u ovom postupku i da nam zabebiš .Nadam se da sam ti makar malo pomogla .
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
Srno....dobrodosla, srecno otvaranje dnevnika....zelim ti da uskoro otvoris dnevnik pod nazivom ˝trudna, srecna.......... presrecna ¨
Ja sam na Betaniji, ako te bilo sta zanima, tu sam.
Moram da kazem, da je pravilo da se VTO dnevnici otvaraju kada se krene sa stimulacijom tj bockanjem. Mozda ce ti Happy zakljucati dnevnik dok ne pocnes sa stimulacijom...a mozda i progleda jer pocinjes uskoro.
U svakom slucaju sreeeeeeeeeeecnoooooooooo
Ja sam na Betaniji, ako te bilo sta zanima, tu sam.
Moram da kazem, da je pravilo da se VTO dnevnici otvaraju kada se krene sa stimulacijom tj bockanjem. Mozda ce ti Happy zakljucati dnevnik dok ne pocnes sa stimulacijom...a mozda i progleda jer pocinjes uskoro.
U svakom slucaju sreeeeeeeeeeecnoooooooooo
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Srna srecno otvaranje dnevnika! da se zavrsi velikom betom Videces koliko ces za vrlo kratko vreme o svemu znati. Tako smo i mi bile kao ti na pocetku uplasene u nekoj novoj situaciji....Ali videces kako vreme odmice jedva ces cekati dan kad ce ti embrione vratiti ostalo je istorija
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Srna, srecno otvaranje dnevnika i postupak i da bude plodonosan! Na pravim si stranama! Ovde ces dobiti i podrsku i savet i dijagnozu ako zatreba
Bulevar ti je sve lepo objasnila kako ide postupak. Ali, tu smo za sve ostale nedoumice!
Bulevar ti je sve lepo objasnila kako ide postupak. Ali, tu smo za sve ostale nedoumice!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Hvala vam cure .predivne ste :)
mnogo mi znaci vasa podrska , bulevar ns sve si mi objasnila od reci do reci ....jos samo da dodje taj prvi pa da dobijem bockalice ,receno mi je da ih dajem sama sebi ,sto me malo zbunilo .... i imam jos jedno pitanje posto sam od 14 01 na antibeby pilulama ,da li je normalno da jos krvarim ,doduse oskudno pri mokrenju ali konstantno moram dnevni ulozak da imam ....( i povremeni bol u jajnicima )zvala sam doktora kaze da je to reakcija na lek .....jel imala koja takav slucaj ?
Hvala vam do neba .....
mnogo mi znaci vasa podrska , bulevar ns sve si mi objasnila od reci do reci ....jos samo da dodje taj prvi pa da dobijem bockalice ,receno mi je da ih dajem sama sebi ,sto me malo zbunilo .... i imam jos jedno pitanje posto sam od 14 01 na antibeby pilulama ,da li je normalno da jos krvarim ,doduse oskudno pri mokrenju ali konstantno moram dnevni ulozak da imam ....( i povremeni bol u jajnicima )zvala sam doktora kaze da je to reakcija na lek .....jel imala koja takav slucaj ?
Hvala vam do neba .....
Srna dobrodosla i da nam sto pre otvoris trudnicki dnevnik sa mnogo vedrijim naslovom .
Meni je isto bilo od kontraceptiva, konstantno krvarenje po malo celog meseca i to nije retka pojava, desava se. Srecom pices ih kratko vreme.
Srecno otvaranje dnevnika
Meni je isto bilo od kontraceptiva, konstantno krvarenje po malo celog meseca i to nije retka pojava, desava se. Srecom pices ih kratko vreme.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Hvala .... bas sam se bila uplasila ..... jesi li uspela plava ptico iz prve .....
Srno dobro dosla nam i neka ti je SRETAN DNEVNIK !!!
Molim te promeni naslov teme - zasto si uplakana i uplasena kad smo mi tu sa tobom a i na Betaniji su divni lekari i brinuce za tebe ...
mnoge devojke sebi daju ijnekcije ( uputice te na Betaniji kako) jer je tako zaista najlakse ... ako ne mozes ti ili tvoj muz lepo nadji neku medicinsku sestru privatno(neko koga poznajes) ili u zdravstvenom centru gde stanujes ako ti je daleko i komplikovano da primas injekcije svaki dan na Betaniji ... videces, cela procedura je jednostavna, sve ces lagano podneti i sve ce biti superrrrrrrr .... citaj VTO dnevnike kako ti je rekla nasa Bulevarka da skontas osnovne stvari ...
Molim te promeni naslov teme - zasto si uplakana i uplasena kad smo mi tu sa tobom a i na Betaniji su divni lekari i brinuce za tebe ...
mnoge devojke sebi daju ijnekcije ( uputice te na Betaniji kako) jer je tako zaista najlakse ... ako ne mozes ti ili tvoj muz lepo nadji neku medicinsku sestru privatno(neko koga poznajes) ili u zdravstvenom centru gde stanujes ako ti je daleko i komplikovano da primas injekcije svaki dan na Betaniji ... videces, cela procedura je jednostavna, sve ces lagano podneti i sve ce biti superrrrrrrr .... citaj VTO dnevnike kako ti je rekla nasa Bulevarka da skontas osnovne stvari ...
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Srno,samo napred
Zelim ti najlepsi kraj sa velikom pozitivnom betom
Sto se tice bockanja,vecina nas je sama sebi davala,nekome je muz davao,neko je sam sebi i nije nista strasno
Betanija ima dobar tim,tako da nemoj da se brines i ja sam bila na Betaniji
Poslala sam ti poruku...
Zelim ti najlepsi kraj sa velikom pozitivnom betom
Sto se tice bockanja,vecina nas je sama sebi davala,nekome je muz davao,neko je sam sebi i nije nista strasno
Betanija ima dobar tim,tako da nemoj da se brines i ja sam bila na Betaniji
Poslala sam ti poruku...
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Srno, dobro dosla!!!
Nema razloga da budes uplasena, na pravom si mestu , ima dosta devojka ovde koje imaju slicnu pricu i kao sto si i sama vec videla ovde mozes procitati dosta toga korisnog sto ce ti pomoci.
Zelim ti puno srece i da se sve zavrsi sa jednom velikom beturinom !
Nema razloga da budes uplasena, na pravom si mestu , ima dosta devojka ovde koje imaju slicnu pricu i kao sto si i sama vec videla ovde mozes procitati dosta toga korisnog sto ce ti pomoci.
Zelim ti puno srece i da se sve zavrsi sa jednom velikom beturinom !
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Srna dobrodosla!!!
Dnevnik ce ti biti zakljucan do pocetka stimulacije. Do tada slobodno pisi na Koracima.
Molim te da procitas pravila ako vec nisi:
https://kutak.forumotion.com/t1270-obavezno-proeitati-pravila-za-otvaranje-i-vooenje-vto-dnevn
Srecno!!!
Dnevnik ce ti biti zakljucan do pocetka stimulacije. Do tada slobodno pisi na Koracima.
Molim te da procitas pravila ako vec nisi:
https://kutak.forumotion.com/t1270-obavezno-proeitati-pravila-za-otvaranje-i-vooenje-vto-dnevn
Srecno!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Dragi moji hrabri budući roditelji,
Evo doslo je vreme da otvorim svoj dnevnik do bebe ....
Jako sam srecna sto sam pronasla ovaj forum mnogo mi znaci svaka vasa rec i podrska ,i saznanje da u ovoj teskoj borbi nismo sami !
.....nadam se da cemo svi ostvariti svoj san i posle toliko borbe imati u rukama zdravu ,zivahnu i preslatku bebicu :)
Ja i mm smo sedam godina u braku i posle mnogih pokusaja i raznoraznih borbi ipak smo na kraju odlucili da se prijavimo za vt , u betaniji .
Nisam verovala da ce doci do toga , i iskreno to mi je bilo na kraj pameti...nisam ni pomisljla da ce doci to toga ,ali eto sto bi daleko priblizi se :)
Mnogo suza i neprospavanih noci sam provela do same odluke , e kad sam resila da dalje nema i da je to poslednje sto mozemo uciniti za nasu malu porodicu , onda sam resila da vise nema ni plakanja ni kukanja nad sudbinom ....idemo pa sta bude, a bice kako je Bogu milo .
Odradili smo sve papire i posle par meseci cekanja 18. 12 2012 dobili poziv da se jjavimo u betanju ....auuuu srece :)
U januaru sam dobila terapiju antibebi pilulama , pa merenje folikula ...
od 03 03 sam dobila bocke Diphereline 0,1 ml do 18 03
18 03 idem da vadim hormone i uz .....
pa nek mi je sa srecom valjda ce biti zadovoljavajuci :)
Verujem da moramo uspeti ...treba puno snage i volje ali moramo biti optimisti i verovati da ce nam Gospod podariti ono sto toliko zelimo da volimo , cuvamo , odgajamo da imam onesto sto je samo nase .....sto se voli najvise na svetu ....
Ne bih svoj zivot mogla da zamislim bez deteta !
Zelim i Vama mnogo srece i da nam uz Boziju pomoc uspe ova nasa velika misija
Evo doslo je vreme da otvorim svoj dnevnik do bebe ....
Jako sam srecna sto sam pronasla ovaj forum mnogo mi znaci svaka vasa rec i podrska ,i saznanje da u ovoj teskoj borbi nismo sami !
.....nadam se da cemo svi ostvariti svoj san i posle toliko borbe imati u rukama zdravu ,zivahnu i preslatku bebicu :)
Ja i mm smo sedam godina u braku i posle mnogih pokusaja i raznoraznih borbi ipak smo na kraju odlucili da se prijavimo za vt , u betaniji .
Nisam verovala da ce doci do toga , i iskreno to mi je bilo na kraj pameti...nisam ni pomisljla da ce doci to toga ,ali eto sto bi daleko priblizi se :)
Mnogo suza i neprospavanih noci sam provela do same odluke , e kad sam resila da dalje nema i da je to poslednje sto mozemo uciniti za nasu malu porodicu , onda sam resila da vise nema ni plakanja ni kukanja nad sudbinom ....idemo pa sta bude, a bice kako je Bogu milo .
Odradili smo sve papire i posle par meseci cekanja 18. 12 2012 dobili poziv da se jjavimo u betanju ....auuuu srece :)
U januaru sam dobila terapiju antibebi pilulama , pa merenje folikula ...
od 03 03 sam dobila bocke Diphereline 0,1 ml do 18 03
18 03 idem da vadim hormone i uz .....
pa nek mi je sa srecom valjda ce biti zadovoljavajuci :)
Verujem da moramo uspeti ...treba puno snage i volje ali moramo biti optimisti i verovati da ce nam Gospod podariti ono sto toliko zelimo da volimo , cuvamo , odgajamo da imam onesto sto je samo nase .....sto se voli najvise na svetu ....
Ne bih svoj zivot mogla da zamislim bez deteta !
Zelim i Vama mnogo srece i da nam uz Boziju pomoc uspe ova nasa velika misija
Srno draga, prava si srna
Puno emocija, vere, pomalo straha...ali nemaš razloga za strah. Bog je sa tobom, a tu smo i mi da prekratimo vreme i olakšamo muke.
Neka se ovaj dnevnik završi sa otkucajima srca barem jednog malenog srndaća. Srećno!
Puno emocija, vere, pomalo straha...ali nemaš razloga za strah. Bog je sa tobom, a tu smo i mi da prekratimo vreme i olakšamo muke.
Neka se ovaj dnevnik završi sa otkucajima srca barem jednog malenog srndaća. Srećno!
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Srna dobrodosla iz sveg srca ti zelim da sto pre dobijete najvece blago na svetu
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Ovakvog medenka kakvog ima heart. Pu pu, kako je to medeno, miriše i sa slike!
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
erato ::Ovakvog medenka kakvog ima heart. Pu pu, kako je to medeno, miriše i sa slike!
heart84- Broj poruka : 3091
Datum upisa : 31.10.2010
Srna, srecno bockanje i svaki naredni korak...zelim ti da krenes putem koji te vodi do tvoje konacne pobeda...zelim da zivis svoj san o maloj srecnoj porodici
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Srna, srećno bockanje, želim ti da ovaj dnevnik završiš jednom lepom debelom betom.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Srno draga srecno otvaranje dnevnika! I da se zavrsim najlepse moguce sa jednom ili dve
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Srno dobro dosla na ove strane, srecan ti pocetak i da te odamah odavde selimo na trudnicke
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Srna samo napred ja navijam samo hrabra budi
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
Srna samo napred ja navijam samo hrabra budi
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
Srna srecno otvaranje dnevnika
Zatvorila ga jednom velikom betom
Srecno
Zatvorila ga jednom velikom betom
Srecno
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Strana 1 od 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 16
Dozvole ovog foruma: