Hobi vas i vasih muzeva :)
+21
Star77
leptirko82
zvoncica36
Tangerine
buby
JAmajka
kockicaaa
Vecka
Ema78
Shizika
hany
bobica83
cufta
anak
lilya
Mirjana
bak
Dacaa
missile
Simona
noja
25 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Hobi vas i vasih muzeva :)
Mm aktivno prati sport.
Moj hobi je skupljanje salveta, markica, secera, razglednica, klikera, figura iz kinder jaja, a sada sa sinom autica, slicica...
Takodje se bavim raznim rucnim radovima: strikam, heklam (lose), sijem, izradjujem nakit od raznih materijala, recikliram, obozavam da pravim torte i ukrasavam ih, crtam po zidovima (obozavam prolece i krecenje) radim dekupaz.
sigurno sam nesto zaboravila.
Moj hobi je skupljanje salveta, markica, secera, razglednica, klikera, figura iz kinder jaja, a sada sa sinom autica, slicica...
Takodje se bavim raznim rucnim radovima: strikam, heklam (lose), sijem, izradjujem nakit od raznih materijala, recikliram, obozavam da pravim torte i ukrasavam ih, crtam po zidovima (obozavam prolece i krecenje) radim dekupaz.
sigurno sam nesto zaboravila.
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Vecka, svaka cast! A ja volim kaktuse...i imam ih bas puno....nadje se i po neki sukulent ali pre svega kaktusi . A muz prati sport
kockicaaa- Broj poruka : 201
Godina : 42
Datum upisa : 18.11.2012
Malo je reći da mm prati sport,on je opsednut sportom,klubovima,pojedincima,redovni posetilac utakmica i raznih sport.manifestacija.Drugi"hobi" mu je auto,licka ga,pere,polira,usisava,sedi u autu i sluša muziku(ispred zgrade),tepa mu...totalni ludak.
Ja volim da dekorišem prostor,stalno nešto premeštam(pa posle tražim),prepravljam,pomeram,farbam.Čitam časopise o uređenju enterijera,radim dekupaž.Leti uzgajam različite vrste cveća,na terasi i uživam u tome.Čitam sve.osim naučne fantastike,od stručne literature,beletristike,klasika,do knjiga za decu.
Ja volim da dekorišem prostor,stalno nešto premeštam(pa posle tražim),prepravljam,pomeram,farbam.Čitam časopise o uređenju enterijera,radim dekupaž.Leti uzgajam različite vrste cveća,na terasi i uživam u tome.Čitam sve.osim naučne fantastike,od stručne literature,beletristike,klasika,do knjiga za decu.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
jamajka ::.Drugi"hobi" mu je auto,licka ga,pere,polira,usisava,sedi u autu i sluša muziku(ispred zgrade),tepa mu...totalni ludak.
.
a ja se za svog zabrinula samo zato sto ga perka...zagleda...briska...pere stakla onim merom za stakla ....znaci da se opustim
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Muž se bavi sportom. I ja sam pre nego što sam počela da ostajem trudna. Otad zabušavam. Sad nemam hobi, a u životu sam nakupovala toliko knjiga (naravno, pola nisam pročitala) da bih komotno mogla da otvorim biblioteku ili fotokopirnicu. Je l' to hobi?
Sakupljala sam godinama toaletne sapune i srebrno prstenje.
Sakupljala sam godinama toaletne sapune i srebrno prstenje.
Tangerine- Broj poruka : 354
Godina : 39
Datum upisa : 25.08.2012
Mm je isti kad su kola u pitanju.On je meni rekao kad dobijemo decu nema jela i pića u kolima.Kao Steva Žigon u seriji ''Priče iz majstorske radionice''.Mislim da je to kriza srednjih godina.buby ::jamajka ::.Drugi"hobi" mu je auto,licka ga,pere,polira,usisava,sedi u autu i sluša muziku(ispred zgrade),tepa mu...totalni ludak.
.
a ja se za svog zabrinula samo zato sto ga perka...zagleda...briska...pere stakla onim merom za stakla ....znaci da se opustim
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Nas hobi je zajednicki. Imam zelju da u mom dvoristu zivi sto vise zivotinja. Ovu nasu ljubav nazivam hobijem, jer je hobi nesto cime se covek bavi iz ljubavi.
Mm obozava kuglanje, tako da mu i to dodje kao neki hobi.
Mm obozava kuglanje, tako da mu i to dodje kao neki hobi.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Moj hobi su knjige, volim da setam i putujem...mm obozava da seta, a najveci hobi mu je rostilj, pivce, kotlic i dobro drustvo :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Mm obožava muziku i vinoooo, ili roštilj i pivo a ja rolam po Adi, sakupljam magnetiće sa putovanja za frižider koje ili mi donesemo ili dobijam od prijatelja pošto znaju da sam fanatik...
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Sad apsolutno vremena ni za sta, ali hobiji su nam slicni. S tim sto ih moj muz ima vise: planinarenje, paraglajding, speleologija... Ja veliki obozavatelj planine pa samim tim i planinarenja. Koliko oboje volimo ovaj sport dokazuje i nase vjencanje na vrhu najljepse crnogorske planine Durmitor. Jos koju godinu pa se vracamo svojim hobijima, ali u prosirenom sastavu sa
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Mamadabudem, bas lepo sto si osvezila ovu temu.
Mm i ja smo nekako slicni sto se tice hobija, valjda poceli da licimo jedno na drugo nakon doooosta godina provedenih zajedno - volimo da putujemo, i mi donosimo magnete sa putovanja, planinarimo i pesacimo, citamo knjige...ja jos uzgajam razno cvece i imam malu bastu sa povrcem.
Imamo malog zvrka od godinu dana, pa iako je sve prilagodjeno njemu, ipak nadjemo po malo vremena za hobije, a i njega tako ucimo da ih zavoli od malena.
Mm i ja smo nekako slicni sto se tice hobija, valjda poceli da licimo jedno na drugo nakon doooosta godina provedenih zajedno - volimo da putujemo, i mi donosimo magnete sa putovanja, planinarimo i pesacimo, citamo knjige...ja jos uzgajam razno cvece i imam malu bastu sa povrcem.
Imamo malog zvrka od godinu dana, pa iako je sve prilagodjeno njemu, ipak nadjemo po malo vremena za hobije, a i njega tako ucimo da ih zavoli od malena.
Bobac- Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014
Moj hobi je pevanje i to aktivno radim, tako da nekad kazem da mi je to drugi posao. A mom muzu je hobi pecanje I igranje igrica na kompu.
Dakle, sto se hobija tice blage veze jedno sa drugim nemamo. On cak nema ni sluha
Dakle, sto se hobija tice blage veze jedno sa drugim nemamo. On cak nema ni sluha
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Strana 2 od 2 • 1, 2
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu