Korak po korak na putu do bete +
+60
Vuchica
tetreb
karakaca
Klarica
Lyanna
srna ns
lenabeograd
plavaptica
Orline
Bekanicaa
Erata
noja
lilya
nena beba
kiki
laKole
Struzzo
hocukusurnecuzvaku
bak
missile
neca73
ragaco
gaga.ristic1
Ambra
hany
vašar
bebica mala
LaFolie
Tinche
darling_buds
dona
SannI-AlL
LEPTIR
ivi
MAAKKI
makica84
pegaz
BiKsi :)
SladZana
Gramatika
bibi.libi
dragana76ns
jaca*caca
ninica2
bulevarka
labradorka
korpica
lilly13
Dacaa
heart84
anak
Niny
InNaturaVeritas
saska1
menora72
zoxa
zvoncica36
Ninche
vero
sareni leptir
64 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Korak po korak na putu do bete +
bice ,bice ..samo opustenooooooooo..vero,a gde si radila vto ?
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Re: Korak po korak na putu do bete +
U Genesisu dr Crnogorac, super odreagovala 9 jc 5 oplodilo, ubacili 3 uz hecing, IVF metoda,...
vero- Broj poruka : 144
Datum upisa : 02.12.2011
ja drzim palceve svima :) i moram da se pohvalim, imam novi avatar :)
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
...ali dobila 6 dana u vecernjim satima braonkasto uz povremenu krv kada se brisem i sve do danas, ocajna sam i izgubljena, dr mi prepisala progesteron depo na treci dan
uh bre...pa kako sad to ---ma bice ok ..ja isto tu cu ......jel ti prva vto ? i kakvi su ti embrioni ubaceni ?
Vero krvarenje nemora ništa da znači.Ti si uradila i radiš sve što je do tebe,a nervoza ti samo odmaže.Želim ti ogromnu betu.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Ninche cestitam, divnoooo!!!!
Vero jedino sto mozes sad uraditi je cekati, mirovati i nadati se da ce sve ipak biti dobro.
Ja sam isto krvarila u ranoj trudnoci ali kasnije u 6.nedelji, sad sam vec 7.mjesec.
Drzim fige da beta bude pozitivna!!!!
Vero jedino sto mozes sad uraditi je cekati, mirovati i nadati se da ce sve ipak biti dobro.
Ja sam isto krvarila u ranoj trudnoci ali kasnije u 6.nedelji, sad sam vec 7.mjesec.
Drzim fige da beta bude pozitivna!!!!
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Devojke kojima je beta pozitivna čestitam.
vero ,bice sve ok
Koenzim Q10 se nalazi najviše u svinjskom srcu.Moj ti je savet da jedeš šta ti se jede.Za bolji kvalitet jajnih ćelija je ok.uzimati omegu3 iz algi(ne ribe)pošto u ribama može da bude živa,a alge nemaju živu.invitroveritas ::Dobro večeeeee, kako steeeee? Čitam nešto o dozvoljenoj dozi Q10...pronašla sam na Kutku sjajnu temu o ishrani (na moju žalost više nije mnogo posećena a bilo bi dobro da smo češće tamo) i pominje se i ovaj koenzim ali ne znam koliko da uzimam. Imam neki ReAktiv, resveratol + Q10, piše jedna dnevno ali je u njoj samo 30mg. Imate li neku drugu preporuku, čitala sam da je jako dobar i da su ga uzimali u mnogo većim količinama?
Hvala, cmok svima!
a kapsule omega 3 -?--meni sutra stize pakovanje od 200 kapsula za mene i mog mm
Druga VTO, kratka sema, nisu mi rekli, kazu da se ne opterecujem brojkama, a sto se tice ussuge jako sam zadovoljna, prilicno pozrtvovani, ljubazni pitaj sta te interesuje
samo mi nije jasno ovako rano braonkasti iscedak, uz svezu krv, mada pri ubacivanju na kateteru je bilo malo krvi i ona mi kaze da nebrinem, neznam sta da kazem i mislim
samo mi nije jasno ovako rano braonkasti iscedak, uz svezu krv, mada pri ubacivanju na kateteru je bilo malo krvi i ona mi kaze da nebrinem, neznam sta da kazem i mislim
pisem ti pp
Neno tvojoj drugarici Dace Bog mora biti ...
Ninche uepa ti tvoja lavica
Zvoncice tebe znam odavno sa drugog foruma ( i price o Zadoriju, Majri itd ) koji ti je plan sad ,Prag ???
Vero razumem te skroz i znam da te more strasne brige ali procitaj ovde koliko ima takvih primera i Hvala Bogu sve je bilo OK i Dace Bog i tebi ,probaj da verujes i ako hoces uradi ranije betu da bi se smirila
DZevojke koracaljke - SAMO NAPRED
Zvoncice tebe znam odavno sa drugog foruma ( i price o Zadoriju, Majri itd ) koji ti je plan sad ,Prag ???
Vero razumem te skroz i znam da te more strasne brige ali procitaj ovde koliko ima takvih primera i Hvala Bogu sve je bilo OK i Dace Bog i tebi ,probaj da verujes i ako hoces uradi ranije betu da bi se smirila
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Ninche avatar ti je divan
Vero ne brini samo miruj a možeš betu uraditi i prije ako će ti biti lakše ali ti si sigurno naša buduća
Vero ne brini samo miruj a možeš betu uraditi i prije ako će ti biti lakše ali ti si sigurno naša buduća
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Hvala Zvončice;-)
Dobar dan svima, Ivv ide u šetnju.
Do pre nedelju dana sam trčala svaki drugi dan...sada niš...kao šetam, izem ti nogu-pred-nogu...hehe
E da, postoji Eckhart yoga na YT, slobodno vežbajte, super je za endo, uopšte-ima dobrih vežbica za stomak. Ne idem na yogu već vežbam kod kuće, radim ih svaki dan i toplo preporučujem.
Ljubim vas sve redom!!!!
Dobar dan svima, Ivv ide u šetnju.
Do pre nedelju dana sam trčala svaki drugi dan...sada niš...kao šetam, izem ti nogu-pred-nogu...hehe
E da, postoji Eckhart yoga na YT, slobodno vežbajte, super je za endo, uopšte-ima dobrih vežbica za stomak. Ne idem na yogu već vežbam kod kuće, radim ih svaki dan i toplo preporučujem.
Ljubim vas sve redom!!!!
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
Invitro, ti mene sve više prijatno iznenadjuješ. Šta si ti sve pohvatala, svaka čast.
I hvala što to deliš sa nama.
Ima li neko iskustva sa akupunkturom kod Ljilje Stefanovic?
I hvala što to deliš sa nama.
Ima li neko iskustva sa akupunkturom kod Ljilje Stefanovic?
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Hvala Erato, trudim se;-)
Baš pišem na https://kutak.forumotion.com/t1719p30-pravilna-ishrana-uz-ivf#386265
link o ishrani, da ne trabunjam ovuda i opterećujem stranu već da budem praktična žena;-)
Ljubim!
Baš pišem na https://kutak.forumotion.com/t1719p30-pravilna-ishrana-uz-ivf#386265
link o ishrani, da ne trabunjam ovuda i opterećujem stranu već da budem praktična žena;-)
Ljubim!
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
I ja se sada zanimam za te stvari. Dobro si mi došla.
Draga moja volela bih da se srećemo na trudničkom forumu,ali biće i to.Što se plana tiče nemam ga.Dok sam planirala sve je bilo suprotno od onog što sam ja planirala.Jedino što moram na histeroskopiju.menora72 ::Neno tvojoj drugarici Dace Bog mora biti ...
Hvala vam na podrsci, sta bih ja bez vas, verovatno sutra vadim betu pa sta bog da, a do tada
podrska svim cekalcama
podrska svim cekalcama
labradorka ::Drugarice moje drage,da upotpunim ovaj divan dan sa jos divnijom betom od 780!!! Ljubim Vas sve!!!
Divno Čestitam
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
vero ,imas pp....od juce..
Devojke OCAJNA SAM!
Poslali su mi mail iz Embryolaba i izmedju ostalog, kaže:
"...Takodje u vezi sa onim tvojim desnim jajnikom koji nije radio uopste u prethodnom pokusaju VTO misljenja je da ga mozda ugrozava tvoj desni jajovod koji su ti samo zatvorili i da bi mozda trebalo da razmislis da ga odstranis u potpunosti (sto znaci laparoskopija)...."
Ja sam pre svega ovoga išla kod prof. Vasiljevića i on mi je rekao da jajovod treba zatvoriti. Bojović je rekao da ga treba izvaditi, ali ako ja hoću on će ga samo zatvoriti, dodje mu na isto.
Odradila laparoskopiju, sve dodatne analize i sada ispade da sam samo pravila greške. Držala sam se onoga što je profesor rekao, a sada se pitam da li sam bila u pravu. Da li stvarno jajovod može smetati jajniku? A ja baš nalazila neke studije da jajnik bolje radi kada mu je jajovod tu.
A sad ovo...
Ne znam da li imam snage za još jednu laparoskopiju, treću.
Tražiću ja još neko mišljenje, ali mi znači i vaše, jer mi se čini da ću poludeti.
Mislila sam da sam sve bliže cilju, a ono sve dalje...
Poslali su mi mail iz Embryolaba i izmedju ostalog, kaže:
"...Takodje u vezi sa onim tvojim desnim jajnikom koji nije radio uopste u prethodnom pokusaju VTO misljenja je da ga mozda ugrozava tvoj desni jajovod koji su ti samo zatvorili i da bi mozda trebalo da razmislis da ga odstranis u potpunosti (sto znaci laparoskopija)...."
Ja sam pre svega ovoga išla kod prof. Vasiljevića i on mi je rekao da jajovod treba zatvoriti. Bojović je rekao da ga treba izvaditi, ali ako ja hoću on će ga samo zatvoriti, dodje mu na isto.
Odradila laparoskopiju, sve dodatne analize i sada ispade da sam samo pravila greške. Držala sam se onoga što je profesor rekao, a sada se pitam da li sam bila u pravu. Da li stvarno jajovod može smetati jajniku? A ja baš nalazila neke studije da jajnik bolje radi kada mu je jajovod tu.
A sad ovo...
Ne znam da li imam snage za još jednu laparoskopiju, treću.
Tražiću ja još neko mišljenje, ali mi znači i vaše, jer mi se čini da ću poludeti.
Mislila sam da sam sve bliže cilju, a ono sve dalje...
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +