kako ste izabrale nick?
+37
MalaSaJuga
lela1984
mimi85
Blanka
mamadabudem
Vecka
bebironcic78
KoMetaK
leptirko82
cufta
missile
hocukusurnecuzvaku
jaca*caca
plavaptica
LaFolie
zoxa
Tinche
Smoki
noja
nina :)
tetreb
JAmajka
DMANA
Mirjana
zvoncica36
korpica
lilya
Niny
Milijana
Erata
Tangerine
Simona
OKacica
maus
bak
neca73
nena beba
41 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: kako ste izabrale nick?
I ja sam mislila da je plava ptica neka nezna ptica
Meni do sad najbolji jer uopste nisam tako povezivala,
La f sam mislila da je orhideja neka, ima dostaaaa dobrih, Simona odlican, ...
Moj aytic prvi je bio karavan fiat (stari) beli,
i zvala sam ga bela djidjika
Posle sam twinga zapca zelenog djirala,
Metooo cekamo te sa pojasnjenjem nicka ,
Italija se zove alooooooo
Meni do sad najbolji jer uopste nisam tako povezivala,
La f sam mislila da je orhideja neka, ima dostaaaa dobrih, Simona odlican, ...
Moj aytic prvi je bio karavan fiat (stari) beli,
i zvala sam ga bela djidjika
Posle sam twinga zapca zelenog djirala,
Metooo cekamo te sa pojasnjenjem nicka ,
Italija se zove alooooooo
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
cufta :: Onda je moj trebalo da bude Radmila - tako se zvao moj crveni Jugo.
a ja sam trebala da budem Milanka, tako mi se zove veš mašina. Pošto ne vozim.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
A pa ja i sada vozim Munju( Polo), ali to je ime dao moj bratanac
Cufta, bila sam ubedjena da je to neki nadimak iz detinjstva
Metaurina i mene bas zanima
Cufta, bila sam ubedjena da je to neki nadimak iz detinjstva
Metaurina i mene bas zanima
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Moj nick nije poetičan i mističan,možda ni preterano zanimljiv, ali za mene ima posebnu simboliku.
Kada sam dobila prvog zekana, mojoj sreći nije bilo kraja! Od malena sam čeznula za takvim ljubimcem, ali pošto sam uvek živela u stanu, mama se nije slagala sa tim. Imala sam ribice, papagaje, jednom prilikom i hrčka, ali zekana nikad. Kad sam se preselila kod mm, počela sam da otkrivam čari života u kući.
Posle prve godišnjice braka i putovanja na Taru, otišla sam kod mame. Kad sam se vratila, u dvorištu me je dočekala predivna krznena loptica. Joj sreće velike!!!
Ne zna se ko je više bio opčinjem od nas dvoje. Mm je bilo jako simpatično da me posmatra tako razneženu i oduševljenu, pa mi je svaki put kad naiđe težak period za mene donosio po jednog zeca. Ubrzo smo adaptirali prostor za njih, a jedan mališa je završio u kući.
Nismo mnogo znali o zečevima i kada se prva ženka okotila, mladi nisu preživeli. To se ponovilo još nekoliko puta. Teško su mi padali gubici. Nikada neću zaboraviti našu sreću kada nam je uspeo prvi okot. Pet slatkih zekana, svaki priča za sebe. Svaki od njih je dobio ime, iako su već bili obećani našem drugu koji drži pet shop. Jedan, za mene jako poseban, dobio je ime Leptirko jer je imao tako medene ušice, kao leptirova krila.
Mm je to bilo jako simpatično, pa me je u porukama stalno oslovljavao sa Leptirko.
Taj nick je za mene asocijacija na nešto lepo, nežno, našu zajedničku ljubav prema zečevima.
Otkako je prvi čupavac došao u moj život, osećam se bogatijom, srećnijom osobom.
Leptirka, malog šarenog zeca, nikada neću zaboraviti!!!!
Kada sam dobila prvog zekana, mojoj sreći nije bilo kraja! Od malena sam čeznula za takvim ljubimcem, ali pošto sam uvek živela u stanu, mama se nije slagala sa tim. Imala sam ribice, papagaje, jednom prilikom i hrčka, ali zekana nikad. Kad sam se preselila kod mm, počela sam da otkrivam čari života u kući.
Posle prve godišnjice braka i putovanja na Taru, otišla sam kod mame. Kad sam se vratila, u dvorištu me je dočekala predivna krznena loptica. Joj sreće velike!!!
Ne zna se ko je više bio opčinjem od nas dvoje. Mm je bilo jako simpatično da me posmatra tako razneženu i oduševljenu, pa mi je svaki put kad naiđe težak period za mene donosio po jednog zeca. Ubrzo smo adaptirali prostor za njih, a jedan mališa je završio u kući.
Nismo mnogo znali o zečevima i kada se prva ženka okotila, mladi nisu preživeli. To se ponovilo još nekoliko puta. Teško su mi padali gubici. Nikada neću zaboraviti našu sreću kada nam je uspeo prvi okot. Pet slatkih zekana, svaki priča za sebe. Svaki od njih je dobio ime, iako su već bili obećani našem drugu koji drži pet shop. Jedan, za mene jako poseban, dobio je ime Leptirko jer je imao tako medene ušice, kao leptirova krila.
Mm je to bilo jako simpatično, pa me je u porukama stalno oslovljavao sa Leptirko.
Taj nick je za mene asocijacija na nešto lepo, nežno, našu zajedničku ljubav prema zečevima.
Otkako je prvi čupavac došao u moj život, osećam se bogatijom, srećnijom osobom.
Leptirka, malog šarenog zeca, nikada neću zaboraviti!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Tek sad svratih na ovu temu i otkrih zasto imate takve nikove.
Leptirko, divna je tvoja prica o niku, stvarno. Ja bi onda trebala da se zovem Dusica, jer se tako zvao moj zekan kog sam imala.
Vidim da ste se pitale odakle mi nik Metaurina, pa da razjasnim. Moja ulica u it. je via Metauro, pa sam ja samo promenila ime u zensko. Kad sam prvi put usla na neki od foruma nista mi pametno nije padalo na pamet, pa uzeh to ime i evo cuvam ga vec 5 godina. Nisam u tom trenutku pomislila da cu biti aktivna na forumu, samo sam htela da procitam nesto a morala sam da se ulogujem sa nekim nikom zbog toga. Inace Metauro je inace reka na jugu Italije (u regionu koji se zove Marche) i nastaje od reka Meta i Auro.
Novi nik ste mi vi dale!
Leptirko, divna je tvoja prica o niku, stvarno. Ja bi onda trebala da se zovem Dusica, jer se tako zvao moj zekan kog sam imala.
Vidim da ste se pitale odakle mi nik Metaurina, pa da razjasnim. Moja ulica u it. je via Metauro, pa sam ja samo promenila ime u zensko. Kad sam prvi put usla na neki od foruma nista mi pametno nije padalo na pamet, pa uzeh to ime i evo cuvam ga vec 5 godina. Nisam u tom trenutku pomislila da cu biti aktivna na forumu, samo sam htela da procitam nesto a morala sam da se ulogujem sa nekim nikom zbog toga. Inace Metauro je inace reka na jugu Italije (u regionu koji se zove Marche) i nastaje od reka Meta i Auro.
Novi nik ste mi vi dale!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Moj nick je nastao tako sto najvise na svetu zelim da imam bebu...
bebironcic78- Broj poruka : 152
Datum upisa : 03.09.2013
Ni moj nick nije previse inspirativan, odredjeni dragi ljudi me tako zovu, pa eto tako... izvedeno od nadimka Veca, koji ne podnosim... (ne znam sto)
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Me, myself and I - nisam egoista, naprotiv. Nego kao klinka sam slušala rep...pa eto setila sam se pesme "Just, me myself and I". Sada sam udata za bivšeg repera... Ludilo!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Vecka ::Ni moj nick nije previse inspirativan, odredjeni dragi ljudi me tako zovu, pa eto tako... izvedeno od nadimka Veca, koji ne podnosim... (ne znam sto)
Meni je skroz simpa kad me zovu Veca, ali kad me zovu Veka ili Veki, podiže mi se dijafragma
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
E hajde da pokrenemo malo i ovu temu bas je interesting
Sto se mog nicka tice, Blanka je ime koje mi se svidjelo iz filma Kuca duhova u kome glume Vinona Rajder ( glumu djevojku Blanku) , Dzeremi Ajrons, Meril Strip itd. Film je snimljen 93 i gledala sam ga sa nekih 13-14 godina i bas je ogroman utisak ostavio na mene tada, a to ime mi se nekako urezalo u pamcenje. I eto otud Blanke
Sto se mog nicka tice, Blanka je ime koje mi se svidjelo iz filma Kuca duhova u kome glume Vinona Rajder ( glumu djevojku Blanku) , Dzeremi Ajrons, Meril Strip itd. Film je snimljen 93 i gledala sam ga sa nekih 13-14 godina i bas je ogroman utisak ostavio na mene tada, a to ime mi se nekako urezalo u pamcenje. I eto otud Blanke
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Nisam bila inspirativna... Mima sam od kako sam se rodila...uz varijacije na temu (mimace,mimi, mimic) sve samo ne MIRA inace iz devojackih dana vucem nadimak lolita tj lo
Muž mi ga izabrao i registrovao,skraćenica od imena+godište.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Sta reci za mene muz+ja tj nasa imena+prezime kud ces lakse...
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
markosanja.radosavljevic ::Sta reci za mene muz+ja tj nasa imena+prezime kud ces lakse...
e tvoj je baš komplikovan za zapamtit
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Imala sam mače po imenu Majuška, koje sam mnogo volela i od svih mačaka u dvorištu jedino je ona spavala sa mnom i provodila najviše vremena u kući. Ponekada se osećam kao zmaj koji bljuje vatru pa kad se spoji zmaj i Majuška (a jesam mala) dobije se Zmajuška.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Hm... kad su mi postavili dijagnozu i kad sam pocela da kopam po netu moj svet se srusio i potpuno promenio... pa otuda Alisa u zemlji cuda...
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
Moj nick prilici mom karakteru, ma malo sutra ili malo morgen. Nema tu neke inspiracije, puk'o mi film i tako pade i nadimak
MaloMorgen- Broj poruka : 148
Datum upisa : 20.09.2015
Moj nick ,je sastavljen od imena koje sam cula jos prije 10 godina i svidjelo mi se i od mog godista ..
Uvjek sam mislila da ce to biti ime moje cerke ,dok nisam upoznala mm koji to prekrizi u startu On je za tradicionalna imena .
A onda sam saznala da na turskom jeziku Amn znaci pic.a
Rekla mi jedna turkinja a njih je Bec pun ,kaze zamisli dva momka u skoli kazu ona je curica je pic.a
Uvjek sam mislila da ce to biti ime moje cerke ,dok nisam upoznala mm koji to prekrizi u startu On je za tradicionalna imena .
A onda sam saznala da na turskom jeziku Amn znaci pic.a
Rekla mi jedna turkinja a njih je Bec pun ,kaze zamisli dva momka u skoli kazu ona je curica je pic.a
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Evo mene opet, prvo nestanem, pa me se onda covjek ne moze rijesiti. Meni bi vise prilicilo pitanje, kako ste izabrali profilnu sliku ??!!! I profilna slika govori o nama, evo u mom slucaju, ja sam oduvijek htjela da izgledam k'o kiklop i imam brkove, a muz da podseca na Boru Drljacu.
Hahaha otkud ta luda zelja? Sve devojcice zele da lice na princeze i sirene a ti na kiklopa haha bice da je to zbog malo morgen
Ako su ti brkovi zelja to se lako da srediti... povecaj dozu dhea i umesto depilacije par put obrij brcice i resena stvar
Ako su ti brkovi zelja to se lako da srediti... povecaj dozu dhea i umesto depilacije par put obrij brcice i resena stvar
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
Brkovi Alisa, nego sta. Hocu, povecacu i dozu dhea i pocecu da dijelim zilete za brijanje sa muzem. Nema nista od zenstvenosti, sto veci brkovi, to bolja plodnost. Bogami, to zakljucih, gledajuci brkate zene u svom vidokrugu. A, sto se tice Bore Drljace, on bi mi nekako najbolje pristajao uz tu moju dlakavost
, e moja Mimi, vidis kakve sve pacijente sreces na ovom forumu
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu