Klub 38+
+63
brankav
JocY
Klarica
dragmilk
vero
zvoncica36
InNaturaVeritas
bibi.libi
lilly13
SladZana
Ambra
ciklama
lenabeograd
gaga.ristic1
korpica
Kamilica
hocukusurnecuzvaku
bulevarka
zoxa
dragana76ns
Xena
heart84
vašar
nena beba
cicsa80
jaca*caca
djole42
Niny
lenjivica
Erata
labradorka
dr mali pariz
Sofka
Ninche
suncokret
neca73
Simona
Shizika
Struzzo
maus
winni
bak
ivi
missile
hany
Orline
MAAKKI
BiKsi :)
ninica2
saska1
tuli
laKole
julija
menora72
KoMetaK
noja
anak
lilya
SannI-AlL
bebica mala
Vuchica
Gramatika
agata
67 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Klub 38+
Hvala
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
bebice, Dragance je objavila na svom dnevniku!!! :) dobro si razumjela :) i mi ischestitali odavno :)
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Sunny, draga koko, pa 7 je srecan broj, znas?!! Koliko je samo njih imalo po 7 jc i sad setaju po jednu-dve bebe!!! Svaka cast za hrabrost i aspiraciju na zivo! Verujem da je ljubav u labu bila ogromna i da ces ujutru znati stanje! LJubim, grlim i navijam od srca!!!
Bebice, srecno!!!
Bebice, srecno!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Ninche hvala puno,znam da mi zamjerate da sam tako divnu stvar propustila,al nije zlo namjerno nego sam bila ko miva bez glave,izgubljena opterecena,razumite me i oprostite.
A Dragance cestitam od sveg srca,da trudnca bude lagana,i jako jako mi je drago.
Cestitke sa zakasljenjem
Meta draga hvala puno i tebi pusa od srca
Sanny mislim na tebe i pratim kako si i jako sam sretna zbog tebe i zelim ti radost i slavlje ovdje sa nama
Klubasice ljubazne i osjecajne cure ljubim vas gdje god bile
A Dragance cestitam od sveg srca,da trudnca bude lagana,i jako jako mi je drago.
Cestitke sa zakasljenjem
Meta draga hvala puno i tebi pusa od srca
Sanny mislim na tebe i pratim kako si i jako sam sretna zbog tebe i zelim ti radost i slavlje ovdje sa nama
Klubasice ljubazne i osjecajne cure ljubim vas gdje god bile
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Hvala Bebice, nikad nije kasno za lepe zelje....dace dragi Bog da ti uskoro uzvratim cestitke. Drago mi je da si promenila i dr i kliniku....zelim vam da to bude pravi izbor i ujedno kraj vasim mukama a pocetak srece
Sanny, ma moram te i ovde i zaprasiti
Sanny, ma moram te i ovde i zaprasiti
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Sanny jel si spremna za sutra i VELIKI DAN, da se upoznas sa svojom.decicom,
Bebice zelim ti da dr bude sretne ruke, sretno i bebicetno prolece ti bilo !
Bebice zelim ti da dr bude sretne ruke, sretno i bebicetno prolece ti bilo !
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Noja hvala
Sanny
Sanny
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Sanny
+ = =
+ = =
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Sanny
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
seta nam sanny po emoni :) i bas je briga, a bebe rastu ... sutra ce da bude rock'n'roll !!!
Sanny, nadam se da si otisla u Zvijezdu na kolace...
Sanny, nadam se da si otisla u Zvijezdu na kolace...
Slovenka sa mestom boravka u Vojvodini švrćka sa mužem spavalicom, koji je možda još pod dejstvom viagre . A bebe, stimulisane od tate, samo rastuuuuuuuuuuuuuu
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Danny svaka cast
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
anak ::Slovenka sa mestom boravka u Vojvodini švrćka sa mužem spavalicom, koji je možda još pod dejstvom viagre . A bebe, stimulisane od tate, samo rastuuuuuuuuuuuuuu
Anak genijalna si
Sanny, mislim na tebe
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Z. vi mene i mm samo zvoni .Neka,neka volim i ja to da radim .Da znate da sam se isšetala ova dva dana ko luda.Što sama,što sa mm svugde me je bilo,pa i ispred američke ambasade juče.lepa zgrada gledam, taman kad sam tela da okinem fotku,namrči mi se neki baja u uniformi.I onda spazih zastavu kako se vijori i ukapirah sve.Samo sam nonšalantno produžila-A tu sam se našla jer sam htela da idem u pravoslavnu crkvu-koja radi dvokratno,pa smo poslepodne otišli i zapalila sam sveće i pomolila se za naše .Ispred katoličke prođem svaki dan,u komšiluku nam,pa se popričam i tu malo,tako da smo sad sve pretke i njihove gene privoleli da budu sa nama.I Vasionu i Sudbinu ,ama sve
Sutra je taj dan .Iskreno ne očekujem ništa konkretno i šta god bude i koliko god bude ja ću biti srećna
Poslastičarnice izbegavam,slatko takođe ,ipak sam ja Insulinska žemska.MM ne spominje više dejstvo vijagre,a i da spominje ,ja mu tu niš' ne mogu,nek se sam snađe .
Bolovi su utihnuli još prvo veče,tako da ko ima hrabrosti i ko nema psihološki strah ,prporučujem A bez anestezije.Neko je pitao što dr tako radi-on je zagovornik da anestezija utiče na kvalitet embriona.
Čitala sam još i da ste spominjali HSG na živo .I ja sam ga radila prošle godine i dg imam dole u potpisu-zapušeni jajovodi i...mene nije bolelo jako,čak šta više.Ja se plašim za sebe,da li ja imam pomeren prag bola,pa sve što su mi do sad radili,a drugi zbog takvih stvari padali u nesvest, meni bilo lagano.
Sutra je taj dan .Iskreno ne očekujem ništa konkretno i šta god bude i koliko god bude ja ću biti srećna
Poslastičarnice izbegavam,slatko takođe ,ipak sam ja Insulinska žemska.MM ne spominje više dejstvo vijagre,a i da spominje ,ja mu tu niš' ne mogu,nek se sam snađe .
Bolovi su utihnuli još prvo veče,tako da ko ima hrabrosti i ko nema psihološki strah ,prporučujem A bez anestezije.Neko je pitao što dr tako radi-on je zagovornik da anestezija utiče na kvalitet embriona.
Čitala sam još i da ste spominjali HSG na živo .I ja sam ga radila prošle godine i dg imam dole u potpisu-zapušeni jajovodi i...mene nije bolelo jako,čak šta više.Ja se plašim za sebe,da li ja imam pomeren prag bola,pa sve što su mi do sad radili,a drugi zbog takvih stvari padali u nesvest, meni bilo lagano.
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Sanny, samo naprijed!!!! Ja ti rekoh, trazi da ti vrate 4 :), reci da imas preko 4 banke :)... bice beba, bice beba!!!!
Bice beba
Sutra mislim na tebe i tvoje bebe
Sutra mislim na tebe i tvoje bebe
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Ispišem kilomet.post i on nestane.Ludim već od toga.
Ček,prvo Ninche:u Slo je po zakoni 3 za vraćanje,a dr praktikuje 2,tako da ne znam kako ćemo se dogovoriti.
Inače je dr u speedu uvek,neko je reko da mu se sviđa rad mog dr-a, i već vidim sutra kako me požuruje da ustanem sa stola ,kad mi ubaci bebice,a ja se nećkam.Kod njega nema ležanja posle Et,nego oma na oblačenje pa kući ili na pos'o,a većina ode na pos'o.Šta ti je zapad .Nema ležanja ič.
Da iskažem divljenje novim avatarima Bak,Erato,a mamika Dragana ima najlepši tiker .
Ček,prvo Ninche:u Slo je po zakoni 3 za vraćanje,a dr praktikuje 2,tako da ne znam kako ćemo se dogovoriti.
Inače je dr u speedu uvek,neko je reko da mu se sviđa rad mog dr-a, i već vidim sutra kako me požuruje da ustanem sa stola ,kad mi ubaci bebice,a ja se nećkam.Kod njega nema ležanja posle Et,nego oma na oblačenje pa kući ili na pos'o,a većina ode na pos'o.Šta ti je zapad .Nema ležanja ič.
Da iskažem divljenje novim avatarima Bak,Erato,a mamika Dragana ima najlepši tiker .
Ljubi tebe mamika Dragana i zeli ti da uskoro bas tvoj bude najlepsi (u sta uopste ne sumnjam)
Kako god doca kaze....sa njim do pobede, zna covek svoju rabotu
Kako god doca kaze....sa njim do pobede, zna covek svoju rabotu
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
EH, u Grckoj je 4 komada dozvoljeno, a i vise ako se zena saglasi... ja da sam imala 5 opet bi sve vratili...
POsto bi ti mogla imati 5 ili 6, fino uzmi 3 nazad, reci mu "za svaki slucaj", a 2 - 3 sto ostanu smrzni, nek se nadju :)
a ako moras ici punog mjehura, sto je pretpostavljam slucaj, onda istrpi do kuce , isprazni mjehur pa u krevet... meni su rekli da pun mjehur gura embrione prema gore u materici, tako da ne zurim da ga ispraznim, bar sam ih tako ja razumjela.... ja sam stala da lezim pola sata na stolu, i jos pola u krevetu... ipak je to Grcka, drugi je to mentalitet
Kako god, tvoje bebe ce ovaj put da ostanu kod tebe, osjecam to!
I sutra cu da mantram u to ime!
POsto bi ti mogla imati 5 ili 6, fino uzmi 3 nazad, reci mu "za svaki slucaj", a 2 - 3 sto ostanu smrzni, nek se nadju :)
a ako moras ici punog mjehura, sto je pretpostavljam slucaj, onda istrpi do kuce , isprazni mjehur pa u krevet... meni su rekli da pun mjehur gura embrione prema gore u materici, tako da ne zurim da ga ispraznim, bar sam ih tako ja razumjela.... ja sam stala da lezim pola sata na stolu, i jos pola u krevetu... ipak je to Grcka, drugi je to mentalitet
Kako god, tvoje bebe ce ovaj put da ostanu kod tebe, osjecam to!
I sutra cu da mantram u to ime!
Truli zapad, nema lezanja za dzabe
Kako god doca kaze
Dragana, 'oce li taj trudnicki? Gde da te ljubim svako jutro/podne
Kako god doca kaze
Dragana, 'oce li taj trudnicki? Gde da te ljubim svako jutro/podne
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Ja sam citala neke studije, kazu da je najveca uspesnost kaa se vracaju dva embriona. Nisam se udubljivala zasto. Nekad mi lepse da nesto ne znam
Ja sam posle ET u Pragu prosetala do hotela, dr rekla da se ponasam normalno. Cenim da je svakako bolje od lezanja.
Draganovicka, lepo te zena pita kad ces se preseliti
Ja sam posle ET u Pragu prosetala do hotela, dr rekla da se ponasam normalno. Cenim da je svakako bolje od lezanja.
Draganovicka, lepo te zena pita kad ces se preseliti
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Ko je koga stvorio dal' Bog čoveka il' čovek Boga,ne znam odgovor,ali hvala Bogu što čovek izmisli papir i olovku,pa sam ja sad sve lepo zapisala prvo na papirče,a sad ću i ovde:
Hvala vam beskrajno drage moje drugarice,podrško moja,snago moja,krila i vera moja,sve ,sve što mi sad znači vi dajete nesebično i ispunjavate mi srce toplinom,a oči suzama,ali onim lepim ,srećnim,nadahnutim,verujućim.Hvala :
Dragana,Meta,Bak,Ninche,Lilya,Lena Bg,AnaK,Hoćukusur,Lilly13, Bebice mala, [/color]Noja,Marija PG,Missile,Bulevar NS, Erato, [/color]Niny,Struzzo,Krk,Nenabeba,BiKsi,Ciklama,Maakki,Shizika,Lakole,Gramatika,DJole39,Ivi,GagaRistic1,Korpice,Labradorka, Simona, Orline, Neca73, Saska1,Zoxa,Tuli,Menora72
I hvala svima onima koji čitaju i daju podršku u mislima svojim
Hvala vam beskrajno drage moje drugarice,podrško moja,snago moja,krila i vera moja,sve ,sve što mi sad znači vi dajete nesebično i ispunjavate mi srce toplinom,a oči suzama,ali onim lepim ,srećnim,nadahnutim,verujućim.Hvala :
Dragana,Meta,Bak,Ninche,Lilya,Lena Bg,AnaK,Hoćukusur,Lilly13, Bebice mala, [/color]Noja,Marija PG,Missile,Bulevar NS, Erato, [/color]Niny,Struzzo,Krk,Nenabeba,BiKsi,Ciklama,Maakki,Shizika,Lakole,Gramatika,DJole39,Ivi,GagaRistic1,Korpice,Labradorka, Simona, Orline, Neca73, Saska1,Zoxa,Tuli,Menora72
I hvala svima onima koji čitaju i daju podršku u mislima svojim
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu