Psihodramska grupa
+3
SannI-AlL
Niny
HappyGirl
7 posters
Strana 1 od 1
Psihodramska grupa
Drage Kutanjke, Savetovalište je ponudilo Kutku osnivanje psihodramske grupe. Psihodrama je akciona grupna psihoterapijska metoda. Ovaj poziv se odnosi na cure sa Kutka koje su na putu rešavanja svog problema seriliteta. Ukoliko ste zainteresove za grupu, da saznate šta to tačno podrazumeva javite se ovde i ja ću vam na mail poslati pismo u kome imate sva detaljna obaveštenja. Šta psihodramska grupa podrazumeva, ko će je vodite, kako, pravila... Ukoliko posle vašeg upoznavanja sa tematikom bude dovoljno interesenata savetovalište će oformiti grupu samo za zainteresovane članove Kutka. Naravno ovo ne izuzima mogućnost individualnih savetovanja u savetovalištu. Ništa ne košta da pročitate mail i odlučite :)
Hvala!
Hvala!
Poslednji izmenio HappyGirl dana 8/1/2013, 14:00, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Psihodramska grupa
Happy, pošalji meni da pročitam
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Niny, poslala sam ti sve na pp!
U nedelju, 20.01.2013. će psiholog Milica Glintić Vinčić će doći u Savetovalište, u vreme kada se uobičajeno sastaje grupa članica ’’Kutka’’, i to će biti vreme da se postave dodatna pitanja u vezi sa psihodramskom grupom. Oni koji ne budu mogli da dođu tog dana, a budu zainteresovani za grupu, mogu da se od 21.01.2013. jave u Savetovalište i potraže psihologa Milicu, radi daljeg informisanja i dogovora.
Redovno sastajanje članica Kutka je nedeljom od 17h u prostorijama Savetovališta. Prvo sastajanje u mesecu januaru biće 20.01. 2013. u 17h.
U nedelju, 20.01.2013. će psiholog Milica Glintić Vinčić će doći u Savetovalište, u vreme kada se uobičajeno sastaje grupa članica ’’Kutka’’, i to će biti vreme da se postave dodatna pitanja u vezi sa psihodramskom grupom. Oni koji ne budu mogli da dođu tog dana, a budu zainteresovani za grupu, mogu da se od 21.01.2013. jave u Savetovalište i potraže psihologa Milicu, radi daljeg informisanja i dogovora.
Redovno sastajanje članica Kutka je nedeljom od 17h u prostorijama Savetovališta. Prvo sastajanje u mesecu januaru biće 20.01. 2013. u 17h.
Sanny i tebi poslah na pp!
Pošto do sada nema zainteresovanih obaveštavam vas da neće biti predstavljanja psihodramske grupe u nedelju 20.1.2013. u 17h. Ako ikada budete želeli ovakav vid pomoći slobodno se javite.
Pozz!
Pozz!
Ja tek sad videh ovo i ne bih ni videla da Happy nije postovala a ja pratila poslednje postove. Bas mi je zao sto nije bilo zainteresovanih. Happy, tebi hvala veliko za sve st ocinis za nas, ponekad mi se cini da previse dajes sebe, a da ti se ne vraca.
E, da, baci i meni na mejl d avidim o cemu se radi, ja sam zainteresovana svakako.
E, da, baci i meni na mejl d avidim o cemu se radi, ja sam zainteresovana svakako.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Meta :: Happy, tebi hvala veliko za sve st ocinis za nas, ponekad mi se cini da previse dajes sebe, a da ti se ne vraca.
Takođe (Meta, počela sam svuda da te citiram . Šta ću kad ti lepo kažeš baš ono što i ja mislim )
Žao mi je što je odziv devojaka mali. Meni razgovor sa psihologom iz savetovališta puno znači, pa predpostavljam da bi mi i ovo pomoglo Svakako je to nešto novo kod nas (bar ja ranije nisam čula za tako nešto) i ja bih volela da probam, jedino što ne znam kada kreće sa radom? Već znam da neću biti u Bgd-u 09. i 16. februara, znači to bi bila 2 popuštena termina...
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Hvala cure, kao i svi služimo narodu
Meta poslah ti na pp o grupi.
Niny, počinje onog trenutka kada se prijavi nekoliko zainteresovanih
Meta poslah ti na pp o grupi.
Niny, počinje onog trenutka kada se prijavi nekoliko zainteresovanih
Opet nešto što želim a ne mogu fizički postići .
Ljubac Happy, može li nešto on-line, sa tim sam dobra?
Ljubac Happy, može li nešto on-line, sa tim sam dobra?
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
anak, ako su ti varijante dolaska u savetovalište nedostižne imaš varijantu telefona. Možeš se telefonom savetovati i sa savetovalištem u svetogorskoj a možeš i sa hoćubebu. Telefone oba savetovališta imaš prvi na pdf o savetovalištu a drugi na pdf drugi u akciji ili još lakše imaš ih na naslovnoj našeg sajta.
Misliš li da ih mogu zvati preko Skyp-a, to bi mi bilo extra. Pokušaću pa ti javim.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
happy,
mozes poslati i meni, tek sam sada videla temu
mozes poslati i meni, tek sam sada videla temu
makica84- Broj poruka : 136
Godina : 40
Datum upisa : 20.11.2011
makice, poslala sam ti na pp.
Ja bih isto obaveštenje o toj psihodramsskoj grupi ako još funkcioniše. Inače, da li postoji neka grupa za podršku zenama koje se suočavaju sa sterilitetom?
libertte- Broj poruka : 64
Datum upisa : 14.03.2013
Libertte u sklopu savetovališta rade psiholozi i individualno,čak može i putem telefonskog razgovora (bar je moglo marta o.g.) za cure koje nisu iz BG-a.Vidim iz tvog potpisa trenutnu situaciju i grlim te jako i želim da je što pre prevaziđeš
Meni je jedan razgovor ,doduše poduži oko sat vremena, pomogao da se povratim,posle x-tote neuspele vTO.Kako mi je onda divna Bojana rekla da ne uslovljavam da moram nešto da uradim ,nego da govorim :bilo bi lepo, to i danas primenjujem.
Na ovom PDF imaš i teme vezane za adresu i sl.
Meni je jedan razgovor ,doduše poduži oko sat vremena, pomogao da se povratim,posle x-tote neuspele vTO.Kako mi je onda divna Bojana rekla da ne uslovljavam da moram nešto da uradim ,nego da govorim :bilo bi lepo, to i danas primenjujem.
Na ovom PDF imaš i teme vezane za adresu i sl.
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Evo adrese i telefona :
https://kutak.forumotion.com/t2333-adresa-savetovalista#353539
Toplo preporučujem
https://kutak.forumotion.com/t2333-adresa-savetovalista#353539
Toplo preporučujem
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009