KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Januarska jubilarna jutra

+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters

Strana 39 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Januarska jubilarna jutra - Page 39 Empty Re: Januarska jubilarna jutra

Počalji od cufta 22/1/2013, 12:38

Ja odoh na posao. Vidimo se ujutru. lucija je super. Cuvace je opet bratovljeva devojka dok mm ne dodje oko18h
Caci sve znas - na "posao" za jednu devojcicu.
Parizu, i kod mene je bilo identicno sa povratkom na posao, ali ja se jos uvek radujem.
Lili, i moja sestra je isla isti film sinoc da gleda. Mozda ste sedele jedn pored druge. Njen mm ima 6m, a ona je trudnica od 300kg - tako ih je lako prepoznati.
i brat i ja smo dobili svoje sobe kada smo imali po3g. I tadai sada se radujemo tome. izgleda da nikada nije rano ako imas mogucnosti. mi cemo se potruditi da Luciji oko 3.5-4g napravimo sobu.
Ema, Bak, Simce, maus.... i svima ostalima usne
I Ptici i mirjani po usne iako zabusavaju sa pisanjem.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/1/2013, 12:47

Jutro
Cufto ludaco jedna pucan na komentar o sestri i zetu.
Pariz bravo za Dusana koji nije vristao.
Bjanka samo napred u potrazi za stanom
Bivsa devojka mm je zivela sa njim 8 g ,na rastanku,posle njene prevare,on ode u Atinu 10 dana,i za to vreme koje nije bio tu ona odnese sve sto moj svekar vec 15 g mukotrpnim poslom zaradjuje u Nemackoj.MM joj je zahvalan na tome posto nije ostalo apsolutno nista u 300 kvadrata kuce.
Ja imam najduzi staz u dojenju koji iznosi za sad 39 meseci...i zato cutite ostale.Meni nije dosadilo i ako rodim trece i njga cu dojiti najmanje 2 godine,posto je to i stav SZO.
Vreme prelepo ,jedno dete spava,drugo u vrticu.Kad se naspava odosmo u drugu setnju za danas.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 22/1/2013, 12:51

Maro crna, ti si ona sto vadi sisu usred parka da nahrani dete koje joj je skoro do tih sisa radost Nemoj da me polomis od batina, salila sam se, znas da ne mislim ozbiljno. to mije odmahpalona pamet dok sam citala tvoj post.
Svako naravno treba da radi kako hoce i voli. Ne samo kada je dojenje u pitanju!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 22/1/2013, 13:00

cufta ::Ja odoh na posao. Vidimo se ujutru. lucija je super. Cuvace je opet bratovljeva devojka dok mm ne dodje oko18h
Caci sve znas - na "posao" za jednu devojcicu.
Parizu, i kod mene je bilo identicno sa povratkom na posao, ali ja se jos uvek radujem.
Lili, i moja sestra je isla isti film sinoc da gleda. Mozda ste sedele jedn pored druge. Njen mm ima 6m, a ona je trudnica od 300kg - tako ih je lako prepoznati.
i brat i ja smo dobili svoje sobe kada smo imali po3g. I tadai sada se radujemo tome. izgleda da nikada nije rano ako imas mogucnosti. mi cemo se potruditi da Luciji oko 3.5-4g napravimo sobu.
Ema, Bak, Simce, maus.... i svima ostalima usne
I Ptici i mirjani po usne iako zabusavaju sa pisanjem.

lol! lol! lol! Takve bih primetila garant. Ajd bas ih pitaj kako im se dopao film, zivo me interesuje. Meni se dopao. Kritike su podeljene pa me interesuju i druga misljenja.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 22/1/2013, 13:07

dr mali pariz ::Maro, Tino,iskidah se vašim postovima lol!

Smej se, smej. Sve to i tebe ceka sa tvojim malim drekavim cvarkom.
U jednoj od tih delikatnih situacija gde sam mu pridrzavala gacice a on kukao i dalje...ja ga pitam "pa dobro sine, sta sad jos da uradim?" a on ce "mama, pa duuuuvaj"!!! Eto, deca, iskrena i spontana...nasa i blesava. Posle me celo popodne pitao mama sto se smejes?
Elem, cekam izvestaj sa savetovalista.

Bjanka, neka si to odradila i zavrsila pricu. Sada gledaj samo pravo. Naci ce se i stan...pa da krenes u nove pobede.

Bata ima svoju sobu od samog pocetka, s tim da mu je krevetac bio u nasoj prvih par meseci dok nismo usli u rutinu. "Selidbu" ni osetio nije. Sada mu pricamo kako ce on dobiti vecu sobu u kojoj ce doci i beba da je on cuva. Sav je srecan i bar jednom dnevno objasnjava kako treba samo da se okreci i nalepnice da se prebce...pa kako ce i veliki krevet dobiti...sav je u tome.

Vidim da ce kisa neka. Nadam se i popodnevnoj setnji. Ako ne, ne gine nam igraonica...par dana smo vec u kuci i ne mrdamo.

odoh rucak da pristavim

Januarska jubilarna jutra - Page 39 543728
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/1/2013, 13:14

Pa jesi li duvala lol! ?
Umirem opet
Cufto necu te isprebijati,ako je za utehu to je staz sa 2 deteta Wink
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 22/1/2013, 13:40

MARA ::Pa jesi li duvala lol! ?

Ne pitaj...
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 22/1/2013, 14:12

Da se javim,radila trecu ne znam da li sam posla il sam dosla?!
Kako ce se ovo prezivljavati dok Dimitrije ne podje u vrtic nemam pojma!
odoh citati vas pa lezem gotova sam!
Ljubim!
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 22/1/2013, 14:43

mah-mah!
ff
Od jutros u spidu, sedoh pre koji min na kratko, pa opet na nogama u busu, užas. Proširene vene mi ne ginu, ali se makar neću ugojiti. Wink
Ljubim vas!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 22/1/2013, 14:49

Dobar dan,drage žene!

Ja sam na poslu,još pola sata,pa odoh u skitnju.Pozvala sam drugaricu da idemo na ručak i da se ispričamo.Ne ide mi se kući..,tamo me čeka gooomila veša za peglanje. affraid Mm je u NI,na služ.putu.

Bjanka,drago mi je da si stavila tačku na prethodni život.Smeši ti se novi,lepši.Srećno,draga.

Lilya,sviđa mi se tvoj stav..,samo polako,natenaane.Prava si Sosa.

Mala,cmokić za tvoje zvezdice.Za vikend ću u tvoj kraj,kod rodbine.
Devojke,svašta ste ispisale,ne zapamtih ništa..,popustila mi koncentracija,pred kraj radnog vremena.

Sve vas d ,pišemo se sutra.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 22/1/2013, 15:07

Kod nas jutros takvo sunce da sam nosila naocare, a sad samo sto g... ne padaju sa neba Mad
O Pari, kako te razumem za to nerviranje oko izlaska i muza, to se i kod nas u pocetku desavalo, a onda sam prelomila i krenula...epilog, na proslavi sa firmom sam ostala do kraja, a on se sasvim fino snasao sam yes Ipak, nismu zene za kuci, zdravije je kad imas svoj posao, izadjes iz trenerke i iz kuce i molim lepo, bolje raspolozena ja, odmah svima bolje.... ja jos 35 dana i krecem Laughing

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/1/2013, 17:05

Mm je bar za sada, u fazonu da u stratu nadjemo nekog ko ce biti stalna pomoc u kuci... Vec smo se dogovorili da ce on ili ta dadilja cuvati bebca dok ja budem u teretani, posto je to meni najvaznije,a oko izlazaka cemo jos videti, posto mi i inace ne izlazimo nesto previse, uglavnom se to svodi na bioskop i ples ponekad, sve ostalo su dnevne varinate. U svim ostalim varijantama, planiram da dete vodim sa sobom, cim malo ojaca... Taj fazon imaju Nemci, potpuno su opusteni, ponesu specijalno " cebe" , spuste dete na pod, a roditelji uzivaju. Naravno, to je za kucne varijnte...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 22/1/2013, 17:14

Drugarice, da vas pitam nesto ako neka mozda zna.

Kao sto znate ja redovno vezbam jogu. To radim bosa na svojoj prostirci.
Kaze mi pre neki dan pedikirka kako to ne bi smela da radim (da vezbam bosa) posto tako mogu da mi izadju bradavice po tabanima. Msm, ja ne smam ni da kazem da ih nikad nisam imala da ih ne prizovem, ali mi malo cudno da izlaze od toga sto je pod negde prljav, a ja idem bosa i mogu da se zarazim. Pola detinjstva sam provela bosa i na moru volim da setam bosa i nekad leti po lepoj, mekanoj travi. Ako neko ima nekog iskustva ili znanja nek me prosvetli Very Happy

btw, pod tu gde ja vezbam je cist i svi smo ili bosi ili u carapicama, kako kome odgovara, ali niko ne ulazi obuven, a zena redovno cisti.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/1/2013, 17:38

Bradavise su u sustini virusne infekcije koze, tako da bi morala da dodjes u kontakt sa virusom da bi ih dobila. Ako je prostirka samo tvoja, i uvek je okrenuta istom stranom ka podu, ne vidim kako bi mogla da dobijes bradavice.

Najcesce se infekcije stopala, bez obzira da li su gljivice, bakterije ili virusi, dobijaju na bazenima, javnim kupatilima i kod pediira, ukoliko ne sterilise instumente.

Ako ti nesto znaci, postoji asepsol u spreju, ili jos bolje CLINELL maramice( ima i tecnost), koje mozes da koristis pre vezbanja na prostirci. KOnkretno, taj clinell ubija sve zivo, i koristi se recimo u stomatologiji za dezinfekciju radnih povrsina koje ne mogu da se sterilisu, posle svakog pacijenta. Ove maramice mozes da kupis u Hipokratu, kod Banka Inteze, prekoputa Sava centra.

A ja sam ceo zivot igrala bez carapa, samo u plesnim cipelama ( nema proklizavanja),na raznoraznim mestima, pri tom mi se noge znoje. Ii nikada nista nisam dobila, osim cukljeva zbog viskokih stikli.
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/1/2013, 18:32

I ja nisam uspela u drugu setnju s obzirom da se Vuk probudio u pola 3 a vec u 14h kisa lije ko luda.Ma ovo ne lici na zimu uzas zivi.
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bjanka 22/1/2013, 19:24

Vreme ce uciniti svoje..doci ce lepsi dani:)

Ema draga pa ti pleses?:))divno!

Lilyo,ja dok sam vezbala jogu nikada nisam imala gljivice, ali jesam ih navukla kad sam iznajmila pancerice..

Bjanka
Bjanka

Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 22/1/2013, 19:54

veče cure!
jednom rukom nunam ležaljku u kojoj mi je cura,drugom kuckam.
Ema,meni npr.teretana ne može biti najvažnija ako imam decu...
Nije ni Milijana mislila isključivo samo ma izlaske u grad,iako kad sam ja to spomenula,jesam mislila da kafu u gradu sa nekim prijateljem nisam popila šest meseci...i više.
To ne razume onaj ko nije bio u istoj sit.
I meni više od kafe nedostaje moja odbojka,badminton...ali,iako su mi termini,kao i uvek u večernjim satima,štonam zbog sređivanja dece i odgovara,ja ne mogu još uvek-mrtva umorna da se odvučem pod mrežu...mogu samo da se povredim.
Jbga,doći će stvari na svoje.
Danas smo u savetovalištu bili i sve je o.k. detalje ću u našem dnevniku,da ovde ne davim. Na moje pitanje o Dušanovom problemu,koji i sad vrišti...kaže da je n zdrav,i ako je sit, to je karakter takav. Preporučila nam neke homeop.tabletice za desni,sutra na k.s.
toliko od nas,odoh da glocnem neko ‘‘zdravo‘‘ pecivo,i malo da čitam Kutak dok se ne onesvestim.
stisak!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 22/1/2013, 20:52

Evo i mene konacno. Ceo dan citam, citam i kad krenem nesto da napisem bivam pozvana na duznost majke Laughing. Razmisljam sada o tima izlascima, odlascima na treninge, kafe i sl, nedostaje mi ponekad bas, ali mm i ja smo par puta od kada se Ana rodila i izasli sami, sve super, dok neko od nas dvoje ne bude party braker tj proradi nervoza sta li sada radi dete....i onda se pokupimo i vratimo kuci Januarska jubilarna jutra - Page 39 635297
Mi danas bile kod somatopeda, generalno sve je ok, pisacu detaljnije u rd.
Zene sve vas Januarska jubilarna jutra - Page 39 692299i Januarska jubilarna jutra - Page 39 766699
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/1/2013, 21:06

A šta je to somatoped? Rolling Eyes

Napisala sam toliki post, i šugavi bežični miš mi koči, i zeznu me i ode, pobeže, a tako sam se bila rasplinula o sisama, meni omiljenim. lol!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/1/2013, 21:22

Moj dragi muž je danas, mom dragom bratiću, koji ima malo više od tri godine objašnjavao kako se prave bebe.

MM, moj bratanac (Maćo) i ja, ležimo na francuskom ležaju, i njih dvojica se maze, ja statiram. Laughing Maćo se uvalio izmedju nas, a mi ležali, popodnevno kuliranje i maženje bilo. I preoteo mi Cola. Very Happy Pričaju o stomacima, mm ima u tom delu priličnog viška, i zeza se kako tu možda ima beba.

Maćo: Gleda u moj stomak, i pita: A je li tetka skoro rodila bebu?

Ja: Pa dobro Maćo, da je tetka rodila bebu, valjda bi ta beba bila tu negde, majku mu staru Rolling Eyes?!

MM: Nije Maćo, tetka tek treba da rodi bebu! A je li Maćo, znaš li ti kako se prave bebe? Ovo sam ja Shocked u tom trenutku. Maćo je inače bebast još uvek, iako ima 3 godine.Ja mu iz milošte tepam da je tele.

Maćo: Ne znam! I sav zbunjen čeka neko objašnjenje.

MM: Vidiš Maćo, bebe se prave tako što tetka treba da popije dve čaše mlake vode ujutru, pre doručka, i da onda pojede tanjir sira! Laughing

Ja ne verujem, gledam mm i signaliziram da ga ne zbunjuje, a on ništa, nastavlja opušteno.

MM i dalje: E sad, vidiš Maćo, tetka još nije trudna jer ne voli sir (što je stvarno istina), ali ubediću ja nju da ona ipak pojede taj sir! lol!

Maćo i dalje u teškom zbunu.

MM i dalje, nastavlja: Znaš Maćo, ima neki IKSI, ali da ti ne pričam sad o tome, treba da ideš kući!

Ja već padam od smeha, zavrćem se, malac klima glavom, kao skontao je! AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Eto, tako je lepo živeti sa mojim Colom! Januarska jubilarna jutra - Page 39 561840

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/1/2013, 21:31

A za sise, šta sam htela pitati. Nakon toliko dugog dojenja dece, a to mi je sve preko godinu dana, da li šta ostane od sisa, sem bradavica?! Mada i kad je samo godinu dana da li šta ostane od sisa, ili to samo budu nagoveštaji?! Nemojte mi reći, meni je najbitnije da moje dete sisa, ko šiša kako ću izgledati, jer deca porastu, baš ih briga da li ste ih dojile ili niste, a muževi i vi ostajete, da se rvete. Kad pogledate sebe, da li vam se vaše telo i dalje svidja, ili prosto ne volite da se vidite u tom delu?! Molim iskrene odgovore, ako ste rade da date iste, i raspoložene naravski.

Toliko sam se smejala ćufti, ludici, za komentar na Marin post. Maro, bez uvrede naravski.

P.S. Da me ne shvatite pogrešno, i ja bih sutra sa velikim zadovoljstvom dala detetu da mi ćapa sise, al nekako uopšte ne primetih da su deca koja su sisala zdravija i imunija od ostalih. To pričam po deci koja me okružuju: troje od brata, sve troje sisali, a najmladje na inhalacijama kao beba bilo, svaki virus zakačili, temperature nebrojeno puta, slinci su svakodnevna stvar, kašalj se podrazumeva i tako. Od zaove klinka, nije sisala, rodjena prevremeno, te zaova nije uspela sačuvati mleko dok je ovo prasence bilo u inkubatoru, i mala je sad najveća u svom odeljenju, a drugi je razred i da kucnem, ne sećam se nekih čestih prehlada za ovih 8 godina koliko klinka ima. I o čemu se tu sad radi?!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/1/2013, 21:31

Eto, udavih vas poštenski, al vi ste me podstakle!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 22/1/2013, 21:46

Vece jutra Very Happy

Sve sam procitala, ali malo toga zapamtila, svakako sam se lepo osecala uz vase postove, uvek me nekako opuste.
Biksi meni se jako svidja ovo Coletovo objasnjenje yes Laughing Laughing Laughing
Parizanka verujem ja da fale ti izlasci, da se covek oseca zarobljen u kuci i obavezama, ali sada ce doci lepo vreme, decu u kolica i djir po gradu ljubav
Bjanka neka si ti stavila tacku na tu pricu, poslusala nase savete i sada novi list napred scuro
Kod nas je dan bio ni vamo ni tamo, meni se spavalo ceo dan, a imala gomilu obaveza, krajem nedelje idem na dva rodjendana, jedan je mbm, a drugi je tetkinom piletu pa sam lunjala po gradu i trazila im poklone, prijala mi je setnja i lunjanje po radnjama. sreca
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 22/1/2013, 21:51

biksi bas si me nasmejala sa colinim objasnjenjem mogu zamisliti kako je bilo kad je doso kuci i mami itati objasnio kako nastaje beba
nina :)
nina :)

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/1/2013, 21:52

Sto se sisanja tice i imuniteta kod nas je zasad kuc kuc,Vuk je cini mi se jednom bio bolestan i 2 puta tem imao jos antibiotik popio nije,Viktor je od polaska u vrtic bio nekoliko puta ali je ovaj zadnji bio najgadniji...
Ko je imao sise pre sisanja imace ih i posle ko nije nista od sisa lol! ,bar je kod mene tako imala ih i pre i posle i sad ih jos uvek imam ali kao dojilja.
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 39 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh