Januarska jubilarna jutra
+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Januarska jubilarna jutra
Ne znam ja sta tebi pade na pamet,ja samo grejem sebi krevet,a ti bi da svog budis
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Spava M. Al nesto plitko i labavo, hehe. Valjda utvrdi da se opustim, ovako ne mogu Prleta da budim posto mi dadoste ideju ;-)
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ja mog pomazim rukom preko lica, on poludi, kaže sanja da je ušao u paučinuninica2 ::Turila je ona krpu hahahahaa,Miss i moj ja ga nogom okrecem hahahahaaha
Jedne god smo u zadnji čas uplatili more, i našli mesto u potkrovlju neke morbidne vile. Počne ujutro kiša, a krov prokišnjava, i mužu kap padne pravo na nos. On se budi i kaže 'pa stvarno nema smisla da me polivaš vodom, mogla si lepo da me gurneš i ja bih prestao da hrčem'
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Eeej, zene, vi ste looode! Za sat ipo iskucaste 7 strana!!!
Eto, posle se pita sta joj je! Vidim j ada smo krenuli po azbucnom redu K, L nemamo, preskacemo, prelazimo na slovo na slovo - M!
Ne znam sta si pozelela u ponoc, ali vidim da ti se zelje brzo ispunjavaju!
O
vaj moj se ubio od spavanja od kad smo dosli, skoro i da ga ne videh i od camosanja mu izasla groznica na ustima, sad ima sankcije i na ljubljenje i na sve ostalo!
Nadam se da ce vam se zelje ispuniti do Bogojavljenja dogodine, kao i moja
maus ::Ja gladna. Jedu mi se jaja na oko.Pa odozgo narendan kackavalj. Uz sve to ajvar ili kiseli krastavcici...
maus ::Ipak preskacem klopu, imam neka vaznija posla...
Eto, posle se pita sta joj je! Vidim j ada smo krenuli po azbucnom redu K, L nemamo, preskacemo, prelazimo na slovo na slovo - M!
Ne znam sta si pozelela u ponoc, ali vidim da ti se zelje brzo ispunjavaju!
O
vaj moj se ubio od spavanja od kad smo dosli, skoro i da ga ne videh i od camosanja mu izasla groznica na ustima, sad ima sankcije i na ljubljenje i na sve ostalo!
Nadam se da ce vam se zelje ispuniti do Bogojavljenja dogodine, kao i moja
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jao Miss umrecu hahahahahahahhaaa kakav ovaj moj cesto prica nocu,sedne na krevet pa mi pruzi ruku i kaze " sto si bacila prstenje na pod,ja sva u zbunu u sred noci u mraku gledam i neverujem,a on dodaje sta me gledas uzmi ovo utrni mi ruka drzeci"
Meta i tebi veselo sa dragim,kakvi su oni likovi hahahahaha,Orle a ti bi da se opustis
Meta i tebi veselo sa dragim,kakvi su oni likovi hahahahaha,Orle a ti bi da se opustis
Evo me u krevetu, neće se taj rasaniti, ma kakvi. Samo spavanje, ostalo će da čeka sutra
Bar se umirio, odoh da iskoristim par min tišine
Bar se umirio, odoh da iskoristim par min tišine
ja ni ne pomisljam,jadan ustaje u 6h,neka nek odmara,ako ga probudim pa se meni posle prispava a on opet zahrce ehhh
Idem da gledam film to je bolja varijanta dok se ne onesvestim
Laku noc devojke
Idem da gledam film to je bolja varijanta dok se ne onesvestim
Laku noc devojke
DOBROOOOOOOOO JUTROOOOOOOOO
Ajde budjenje kafa se hladi. Sta ste u sitne sate kuckale cccccccc.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Cufti kako je Lucija?
Mili a Lenka?
Mili a Lenka?
U Lo tmurno i hladno. Ali u kucici toplo. Uzivancija. Kasnije Blizu sam toga da naucim da vozim u rikverc.
Ima li vas budnih???? Juhuuuuuuuuu
Svit Dzibus, sta vi sve napisaste u sitne sate.
A ja kao ponosna na sebe izdrzala sinoc do 23h
Pa toliko nisam ni za NG izdrzala, zaknjavala vec u 21:30.
Prle, Tihi, masina, peskir, Tito, hrkanje...
Niste normalne.
Odo sad da vidim kako nam napreduje Skadar na Bojani.
Ajd uzdraje
A ja kao ponosna na sebe izdrzala sinoc do 23h
Pa toliko nisam ni za NG izdrzala, zaknjavala vec u 21:30.
Prle, Tihi, masina, peskir, Tito, hrkanje...
Niste normalne.
Odo sad da vidim kako nam napreduje Skadar na Bojani.
Ajd uzdraje
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dobro jutro drugarice...
Misu, faja na jutarnjoj imaaaaaa budnih ali komiranih....ne zaspah nocas pre 4, mrtva sam umorna....mojima je u nedelju slava, pa palo sve na tatu,mamu i mene a seka jos dodatno zzzz, iscekujemo ali bebi je lepo kod mame pa ne zuri da upozna npr svoju LODJENU tetku ne mogu da docekam da to maleno drzim u narucju
Ne mogu da se vracam da iscitavam, srknem kaficu i odoh, 150 princeza ceka da se nafiluje...i jos sto-sta!
Videla sam da je Orli otvorila dnevnik ali ne stigoh ni to da iscitam...od nedelje se druzim vise sa vama
Zelim vam lep vikend drage moje
Misu, faja na jutarnjoj imaaaaaa budnih ali komiranih....ne zaspah nocas pre 4, mrtva sam umorna....mojima je u nedelju slava, pa palo sve na tatu,mamu i mene a seka jos dodatno zzzz, iscekujemo ali bebi je lepo kod mame pa ne zuri da upozna npr svoju LODJENU tetku ne mogu da docekam da to maleno drzim u narucju
Ne mogu da se vracam da iscitavam, srknem kaficu i odoh, 150 princeza ceka da se nafiluje...i jos sto-sta!
Videla sam da je Orli otvorila dnevnik ali ne stigoh ni to da iscitam...od nedelje se druzim vise sa vama
Zelim vam lep vikend drage moje
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Dobro jutro!
Ko je ovde najvredniji? Zna se, gospođa Mišica! Cele noći prala, širila veš, kuckala, išla kod Milana, pokrivala Anu, i prva ustala!
Ja pijuckam kafu, pravim spisak za šoping pa uskoro napolje! Super što je hladno, ne moram kosu da nameštam, stavljam kapu! Ma baš me hoće. Muž radi, jedva da sam ga videla, ustao po mraku.
Kako su Lenka i Lucija od jutros? Bolje?
Sprema li neko slavu?
Lep vikend!
Ko je ovde najvredniji? Zna se, gospođa Mišica! Cele noći prala, širila veš, kuckala, išla kod Milana, pokrivala Anu, i prva ustala!
Ja pijuckam kafu, pravim spisak za šoping pa uskoro napolje! Super što je hladno, ne moram kosu da nameštam, stavljam kapu! Ma baš me hoće. Muž radi, jedva da sam ga videla, ustao po mraku.
Kako su Lenka i Lucija od jutros? Bolje?
Sprema li neko slavu?
Lep vikend!
maus ::Ima li vas budnih???? Juhuuuuuuuuu
zeno spavas li ti uopste
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Nije samo naj-spisateljica, nego i naj-vrednica
Ovde jos neki ustaju ranom zorom oko podne....ja sinoc bila sa drugricom u izlasku, bio nam je tu jos i jedan drug iz srednje, i bas smo se lepo nasmejali i napricali...cak sam videla i jednu svoju staru prastaru simpatiju, i moram da priznam da se dobro drzi...doduse, nikad nisam saznala ni kako se zove ni koje je godiste( mozda je klinac )... i shvatila sam da mi bas nedostaje taj neki oputeniji zivot iz proslog veka...i sa pocetka ovog...ni brige ni pameti...
A i dalje ne znam kada cu nazad za BGD...i vraca mi se i ne vraca mi se...mm se jos uvek nije vratio sa sluzbenog puta, sutra dolazi sa jednog, a u cetvrtak ide na drugi... psi i dalje kod njegove sestre, sva sreca pa nam matora nema stomacne tegobe...sve u svemu, pocela je da me hvata kriza, jer sam pocela da zaboravljam kako mi mm izgleda...
A i dalje ne znam kada cu nazad za BGD...i vraca mi se i ne vraca mi se...mm se jos uvek nije vratio sa sluzbenog puta, sutra dolazi sa jednog, a u cetvrtak ide na drugi... psi i dalje kod njegove sestre, sva sreca pa nam matora nema stomacne tegobe...sve u svemu, pocela je da me hvata kriza, jer sam pocela da zaboravljam kako mi mm izgleda...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Kuk, sta ja propustih
Zelju pozelela jutros, mislim da se i to vazi.
Spremam se vec dva sata da prosetam Baka i idem na pijacu, a mrzi meeee, a moram. Evo sad cu.
Ljubim vas
Zelju pozelela jutros, mislim da se i to vazi.
Spremam se vec dva sata da prosetam Baka i idem na pijacu, a mrzi meeee, a moram. Evo sad cu.
Ljubim vas
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Svasta napisaste u sitne sate. Vidim da se Ema najbolje provela. Bivsa simpatija, pa jos budna. Svi drugi muskarci su koliko vidim spavali.
I meni nedostaje taj divni zivot bez porodicnih obazveza. Muskarci, izlasci, prepricavanja......
Lucija je super. Nocas bez temperature, jutros neka mala, vecprosla.A nove tufne su se pojavile. Nije ih mnogo, ali vise nego juce. Sada pravim planove kako cemo se organizovati a da ja ne moram da uzmem bolovanje.
I meni nedostaje taj divni zivot bez porodicnih obazveza. Muskarci, izlasci, prepricavanja......
Lucija je super. Nocas bez temperature, jutros neka mala, vecprosla.A nove tufne su se pojavile. Nije ih mnogo, ali vise nego juce. Sada pravim planove kako cemo se organizovati a da ja ne moram da uzmem bolovanje.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dobar dan
Vidim ovde je nocas bilo bas interesantno
Maus, zena od akcije, nema sta Joooj kako se meni ide na , bas.
Drago mi je da je Lucija dobro. Kako nam je Lenka?
Ema se dobro provodi I meni ponekad nedostaje tog uzurbanog, a ipak neobaveznog zivota, tada mi ove glupave dijete nisu ni bile potrebne. Posle nedelju dana gladovanja 3 kg manje. Fali mi jos 7 . Sada sam Ani spremala za dorucak plazmu i mleko, a napravila malo vise, pa me tako izaziva, nemam srca da bacim ovaj ostatak
Vidim ovde je nocas bilo bas interesantno
Maus, zena od akcije, nema sta Joooj kako se meni ide na , bas.
Drago mi je da je Lucija dobro. Kako nam je Lenka?
Ema se dobro provodi I meni ponekad nedostaje tog uzurbanog, a ipak neobaveznog zivota, tada mi ove glupave dijete nisu ni bile potrebne. Posle nedelju dana gladovanja 3 kg manje. Fali mi jos 7 . Sada sam Ani spremala za dorucak plazmu i mleko, a napravila malo vise, pa me tako izaziva, nemam srca da bacim ovaj ostatak
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Ptico KRALJICO!!!!!! 3 kg manje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto si me obradovalaaaaaaa! BRAVO! BRAVO! BRAVO!
Cufto, srecno sa organizacijom... Ptico, svaka cast za 3 kg... A mene moja draga drugarica ponovo zove da idemo do grada, a ja se jos nisam rasanila od jucerasnjeg islaska, pri cemu sam kuci bila u 23h ... Malo mi je mnogo... a u sustini, nikada i nisam izlazila bas svaki dan,a ovo se zaredjalo... i, posto nisam ocekivala da cu ovoliko ostati kod mojih, svu garderobu koju sam ponela, stavila sam da se pere, nemam ni sta da obucem... do sutra...
idem da sredim nesto po kuci, makar svoj deo, red bi bio da se malo usisa i obrise prasina...
idem da sredim nesto po kuci, makar svoj deo, red bi bio da se malo usisa i obrise prasina...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
dan cure!
Ja kao nešto pisala u 7h i obradovala se da sam poDranila,al ko zna gde ode ta poruka.
Nisam čitala unazad,al se nadam da ste i vi i vaše porodice živi i zdravi.
Mi smo dobro,ne mislimo napolje,mnooogo nam je hladno,a i tata planira u selo...
nego,je l večeras ili sutra Prvi glas?
Ja kao nešto pisala u 7h i obradovala se da sam poDranila,al ko zna gde ode ta poruka.
Nisam čitala unazad,al se nadam da ste i vi i vaše porodice živi i zdravi.
Mi smo dobro,ne mislimo napolje,mnooogo nam je hladno,a i tata planira u selo...
nego,je l večeras ili sutra Prvi glas?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Veceras Parizu (iako ne gledam). Sutra je "talenat"
Ne, ne, super finale je sutra
plavaptica- Broj poruka : 1463