Januarska jubilarna jutra
+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Januarska jubilarna jutra
Kakav divan dan!
Pa još i sunčan!
Ja ne radim do 8, a mm jutros ode na posao, ne verujući šta čini! Vidim još vrednica radi danas. Ja odmaram, malo usisavam, perem, kuvam, i neka. Razmišljam o trpezi za Božić. Baš mi se ne ide u nabavku, ali moraću.
Pozdrav Mišici i Lili na radnim mestima, i svim devojkama koje rade! ne zavidim nič!
Mirka, stigla , dobra si. I ja mislim da te glava zato bolela.
Marija, bez brige, znaćeš više uskoro, nadajmo se da će biti dobro.
Korpice, još malo do operacije, mesec dana.
Ptico, ljubi Anu jako, da bude bolje što pre! Jesam li ti rekla da ti je avatar kao čarolija?
Bjanka, gde si, šta bi sa stvarima i cepterom? Trudi se da ne gledaš na stvari sa mnogo emocija, ne otežavaj sebi. To su samo šerpe, predmeti od nerđajućeg čelika proizvedene dubokim izvlačenjem! Zadrži ih!
SVE vas jako grlim i želim lep dan!
Pa još i sunčan!
Ja ne radim do 8, a mm jutros ode na posao, ne verujući šta čini! Vidim još vrednica radi danas. Ja odmaram, malo usisavam, perem, kuvam, i neka. Razmišljam o trpezi za Božić. Baš mi se ne ide u nabavku, ali moraću.
Pozdrav Mišici i Lili na radnim mestima, i svim devojkama koje rade! ne zavidim nič!
Mirka, stigla , dobra si. I ja mislim da te glava zato bolela.
Marija, bez brige, znaćeš više uskoro, nadajmo se da će biti dobro.
Korpice, još malo do operacije, mesec dana.
Ptico, ljubi Anu jako, da bude bolje što pre! Jesam li ti rekla da ti je avatar kao čarolija?
Bjanka, gde si, šta bi sa stvarima i cepterom? Trudi se da ne gledaš na stvari sa mnogo emocija, ne otežavaj sebi. To su samo šerpe, predmeti od nerđajućeg čelika proizvedene dubokim izvlačenjem! Zadrži ih!
SVE vas jako grlim i želim lep dan!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
marija koliko jA ZNAM vazno je da se raste sto se kod tebe vidi
maus kod tebe bas lepa festa puna kuca dece
sto se tice gore momaka lepo ih je gedati ali i sumljivo je malo cak moj mm primetio sliku dok sag ledala i pita me da nisu gejevi kad se tako grle isto ce vam oni a ja onako makar da paramo oci ako nas nece
cityamo od lili da je dobra tisina kafa sa bananicama a ja taman moju popila tako da sledecu sigurno moram isprobati jer volim sa nes kafom da isprobavam dali ladna,topla samo da mi je ona na repertuaru jer crnu nepijem nego samo te kako stare babe i dede kazu promodarske kafe
ptico kako nam je nan
malopre sam tela toliko toga pisati i sve zaboravila ali znajte dsa stalno mislim na vas
maus kod tebe bas lepa festa puna kuca dece
sto se tice gore momaka lepo ih je gedati ali i sumljivo je malo cak moj mm primetio sliku dok sag ledala i pita me da nisu gejevi kad se tako grle isto ce vam oni a ja onako makar da paramo oci ako nas nece
cityamo od lili da je dobra tisina kafa sa bananicama a ja taman moju popila tako da sledecu sigurno moram isprobati jer volim sa nes kafom da isprobavam dali ladna,topla samo da mi je ona na repertuaru jer crnu nepijem nego samo te kako stare babe i dede kazu promodarske kafe
ptico kako nam je nan
malopre sam tela toliko toga pisati i sve zaboravila ali znajte dsa stalno mislim na vas
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
buby ::
srecna nova godina,jos puno godina da se druzimo...puno beba da dobijemo
Ova mi se bas svidja...tj u mom je fazonu!!!
Srecna vam Nova Godina drage moje!!! Ja tek danas na netu prvi dan u Novoj. Juce mm i ja izasli do grada prvi put sami nakon tri godinice. Pilici cuvali Baticu. Bili na veceri pa u bioskopu...prijalo je...drzali se za ruke i ljubakali ko klinci neki! Hihihihihi!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Drugari, hvala na odgovorima
Miro nekad je pozeljna
Meni veceras dolaze s&s, evo dala sam se u spremanje
Sve vas cmokcem
Miro nekad je pozeljna
Meni veceras dolaze s&s, evo dala sam se u spremanje
Sve vas cmokcem
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Merija, ne mora uvek da bude duplo Najbrže raste baš tih prvih dana kad si ti radila 1. i 2.MarijaPG ::Ema
12dpo 32.8
14dpo 55.2
17dpo 112.5
vidim na nekim sajtovima da moze I na 72h da se dupla, ali se svakako sjekiram.
Tinče
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Marija, imas negde na netu tabelu sa vrednostima bete po nedeljama. Nemas pojma kolkia su to odstupanja. Mog ginekologa je na primer samo intersovalo da li beta raste, i da li se cuje srce. I na jednom pregledu mi je rekao, nema sta da brinete, cim se cuje ritmicna radnja, to je to. Naravno, pregleda on mene uzduz i popreko, ali mi se cini da se mi malo vise cimamo oko svega toga nego sto je zaista potrebno.
Zato zakazi ti sto pre uz, cisto da se malo opustis...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ema78 ::Marija, imas negde na netu tabelu sa vrednostima bete po nedeljama. Nemas pojma kolkia su to odstupanja. Mog ginekologa je na primer samo intersovalo da li beta raste, i da li se cuje srce. I na jednom pregledu mi je rekao, nema sta da brinete, cim se cuje ritmicna radnja, to je to. Naravno, pregleda on mene uzduz i popreko, ali mi se cini da se mi malo vise cimamo oko svega toga nego sto je zaista potrebno.
Ema, svaka ti rec zlatna!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Evo i mene. Danas konacno ozdravismo, Anci se jutros probudila u svom starom fazonu, akcija....a mama ko da je poplava izbacila, ne moze da uhvati korak sa razigranim detetom. Sad nam je taja pokleko pred virusima, nadam se da je nece opet zaraziti.
Mi smo danas setale celi dan dok je bilo sunca, da nadoknadimo ovo dvodnevno sedenje u cetiri zida.
Marija ne sekiraj se, beta raste.
Miro sada u nove pobede
Lucija ponovo potvrdjuje moju konstataciju o njenoj genijalnosti
Maus i njena Ana izivaju u porodicnom druzenju, najlepsa stvar na svetu
Tinche imala sa dejt sa sm
Miss ima mali odmor, hm obozavam takve poslodavce, nikako da ih upoznam.
Sve vas zene jako stiskam i
Mi smo danas setale celi dan dok je bilo sunca, da nadoknadimo ovo dvodnevno sedenje u cetiri zida.
Marija ne sekiraj se, beta raste.
Miro sada u nove pobede
Lucija ponovo potvrdjuje moju konstataciju o njenoj genijalnosti
Maus i njena Ana izivaju u porodicnom druzenju, najlepsa stvar na svetu
Tinche imala sa dejt sa sm
Miss ima mali odmor, hm obozavam takve poslodavce, nikako da ih upoznam.
Sve vas zene jako stiskam i
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
A drugari mislite li da se sada moze nesto videti I cuti pri ovolikoj beti?
Ma ne još Mare. 17 +14= 31. Znači 4-ta nedelja. Možda sada nešto vide, ali da čuju, ne verujem. Zakaži za sledeću nedelju! Tada već postoji šansa i da čuju
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Hvala puno drugarice drage, mirnija sam
Super sto je Ana danas dobro i da moze da skita
Super sto je Ana danas dobro i da moze da skita
Marija, na uz sada verovatno da ne moze nista posebno da se vidi,ja sam sa punih 5 nedelja videla samo nesto kao lopticu, a u mom potpisu imas kada sam cula srce...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ema, ja cu onda tokom sledece nedelje da zakazem, jer ako sad ne vide nista tek cu onda da se pomamim, sad je nekih 4w3d po ff
Mari, kuliraj, zenske su sve u pravu. Ja sam uglavnom sve pozaboravljala, ali verujem njima, njima je sve jos uvek "sveze". Uradila bih ovako kako one kazu. Ptica i Ana su se vratile, uskoro ce i Maus i Meta, pa da nastavimo sa ovim januarom.
meni se nesto ljudi prispavalo
meni se nesto ljudi prispavalo
Ema78 ::Marija, imas negde na netu tabelu sa vrednostima bete po nedeljama. Nemas pojma kolkia su to odstupanja. Mog ginekologa je na primer samo intersovalo da li beta raste, i da li se cuje srce. I na jednom pregledu mi je rekao, nema sta da brinete, cim se cuje ritmicna radnja, to je to. Naravno, pregleda on mene uzduz i popreko, ali mi se cini da se mi malo vise cimamo oko svega toga nego sto je zaista potrebno.
u bre ema kako uzduz i popreko
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Missile,
tu sam, citam vas...Samo,visim na halo oglasima,Gazdarica,direktno do vlasnika, Infostud,Lako do posla...bla bla...Trazim stan...Danas od 10 pozvatih,samo dvoje pristali na psa..Macu cu inkognito:)
I imam dilemu:nasla sam presladak stan u Krnjaci(gde inace imam samo brata i snaju), i trenutno je u opticaju u Skojevskom jedan,skromniji, a tu sam i zivela,Cerak...I tu poznajem kraj,navikla sam se ,imam 4 drugarice u krugu od 2 km...I nisam pametna
po stvari idem oko 20.
ma nemam pojma sta cu uzeti,nekeko mi je nebitno...zelim samo da se ne raspadnem...Ali,vec ce neka bombonica da mi pomogne,iako osim Persena jednom,nisam nikad nista popila..
tu sam, citam vas...Samo,visim na halo oglasima,Gazdarica,direktno do vlasnika, Infostud,Lako do posla...bla bla...Trazim stan...Danas od 10 pozvatih,samo dvoje pristali na psa..Macu cu inkognito:)
I imam dilemu:nasla sam presladak stan u Krnjaci(gde inace imam samo brata i snaju), i trenutno je u opticaju u Skojevskom jedan,skromniji, a tu sam i zivela,Cerak...I tu poznajem kraj,navikla sam se ,imam 4 drugarice u krugu od 2 km...I nisam pametna
po stvari idem oko 20.
ma nemam pojma sta cu uzeti,nekeko mi je nebitno...zelim samo da se ne raspadnem...Ali,vec ce neka bombonica da mi pomogne,iako osim Persena jednom,nisam nikad nista popila..
Bjanka- Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012
Bjanka, ako uzmeš Cerak, idemo nas dve zajedno na 'fizičko'! I na kafu.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Bjanka kada nadjes stan i kada se snestis, zoves nas da napravimo zurezu
Miss uzivas na mini odmoru Jesi li osmislila trpezu?
Marija ja sam 100% sigurna da je sve ok. Da se ja pitam sacekala bi malo sa uz, ali znam i poznato mi je to osecanje.Npmr meni sa 6+2 nista nije valjalo, tako rekao dr te se vidi srcana radnja te ne, gestacioni mesak nepravilnog oblika slabog turgora...tek 2 nedelje kasnije se culo srce.
Cufta ja jedva jutros ustala. Toliko mi se spava da ne znam kako cu dan izdurati. Sinoc izasle sestre u grad i poranile kuci sa sve vrucim hlebom kupljenim kod Mije pekara, k`o u dobra stara vremena. Planiramo da i veceras lunjaramo ali sa muzevima :lol!:Obecale smo im. Mada ni njima sinoc nije bilo lose. Prigrlili pivske flase, neki film gledali, deca spavala... Deda ce veceras cuvati unuke.Mislim da ce ih voditi na plac da bi mogli sutradan da
Ja na poslu, pijem kafu, pridrzavam jednom rukom glavu da ne padne na sto, drugom nabadam slova koja vidim duplo, zevam na svakih 12 sekundi, bleda sam, imam podocnjake, bar mi je frizura ok i lepo sam obucena.
Sve vas volim i cmacem. Ajd uzdravlje!
Miss uzivas na mini odmoru Jesi li osmislila trpezu?
Marija ja sam 100% sigurna da je sve ok. Da se ja pitam sacekala bi malo sa uz, ali znam i poznato mi je to osecanje.Npmr meni sa 6+2 nista nije valjalo, tako rekao dr te se vidi srcana radnja te ne, gestacioni mesak nepravilnog oblika slabog turgora...tek 2 nedelje kasnije se culo srce.
Cufta ja jedva jutros ustala. Toliko mi se spava da ne znam kako cu dan izdurati. Sinoc izasle sestre u grad i poranile kuci sa sve vrucim hlebom kupljenim kod Mije pekara, k`o u dobra stara vremena. Planiramo da i veceras lunjaramo ali sa muzevima :lol!:Obecale smo im. Mada ni njima sinoc nije bilo lose. Prigrlili pivske flase, neki film gledali, deca spavala... Deda ce veceras cuvati unuke.Mislim da ce ih voditi na plac da bi mogli sutradan da
Ja na poslu, pijem kafu, pridrzavam jednom rukom glavu da ne padne na sto, drugom nabadam slova koja vidim duplo, zevam na svakih 12 sekundi, bleda sam, imam podocnjake, bar mi je frizura ok i lepo sam obucena.
Sve vas volim i cmacem. Ajd uzdravlje!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro.
Maus kafica .....mmmm ...mirise do ovde
Pa i neka ste se dobro proveli i ja verujem da ce posle kafice slovca vratiti na mesto
Tinuska....bas lepo za dejt treba malo cesce jel prija i srcu i dusi a bogami i telu
Bjanka nadam se da ces brze resiti i stan i za stvari...ja bih mu sve uzela ali bas SVE NE ZASLUZUJE TAJ NIC OD TEBE DA MU OSTANE,a ponajmanje cepter
Anci nam je bolje
Marija i ja mislim da je rano za UZ...pokusaj da se opustis i sve ce biti super
cufto Biksi bubi Milijana Mirjana
ceo kutak
I meni se danas spava ,muz nije mogao da spava pa i mene nije ostavio samo se okretao tamo vamo..bar da smo se ne bi mi bilo toliko krivo
pocela sam da pisem dnevnik,nisam to radila jos od skolskih dana,neznam ali osecala sam potrebu da svoje misli stavim na papir
odoh sad malo da radim
Maus kafica .....mmmm ...mirise do ovde
Pa i neka ste se dobro proveli i ja verujem da ce posle kafice slovca vratiti na mesto
Tinuska....bas lepo za dejt treba malo cesce jel prija i srcu i dusi a bogami i telu
Bjanka nadam se da ces brze resiti i stan i za stvari...ja bih mu sve uzela ali bas SVE NE ZASLUZUJE TAJ NIC OD TEBE DA MU OSTANE,a ponajmanje cepter
Anci nam je bolje
Marija i ja mislim da je rano za UZ...pokusaj da se opustis i sve ce biti super
cufto Biksi bubi Milijana Mirjana
ceo kutak
I meni se danas spava ,muz nije mogao da spava pa i mene nije ostavio samo se okretao tamo vamo..bar da smo se ne bi mi bilo toliko krivo
pocela sam da pisem dnevnik,nisam to radila jos od skolskih dana,neznam ali osecala sam potrebu da svoje misli stavim na papir
odoh sad malo da radim
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Maus, ti bas znas da zivis! Neka si pospana, vredelo je, a i veceras ce!
Bjanka, najbolji je neki alkohol da popijes! Koliko god hoces, neces se napiti, i skupljaj SVE i nosi!
Bjanka, najbolji je neki alkohol da popijes! Koliko god hoces, neces se napiti, i skupljaj SVE i nosi!
Dobra jutra!!
Missile,pa super!! eto mi jos jednog razloga vise!! U stvari, bez obzira na ovaj stan u skojevskom,koji ce mi drugarica danas pogledati, ja bih volela da ostanem tu Vidikovac,Rakovica,Cukarica jer sam se navikla na kraj, na prevoz,na sve...Kosutnjak,Ada...
Jedini veliki razlog protiv je sto ne bih da ga srecem, ako budem uzela stan u Skojevskom ,ista pijaca...Ma...Necu da bezim nigde...
Missile,obecala si,pazi!!:)
Maus,da znas da mi je palo na pamet!!!MOze!
Cuftoooooo, :)..pa ne znam bas...pali me alkohol,k'o sibicu...
Caci i sve ostale
Missile,pa super!! eto mi jos jednog razloga vise!! U stvari, bez obzira na ovaj stan u skojevskom,koji ce mi drugarica danas pogledati, ja bih volela da ostanem tu Vidikovac,Rakovica,Cukarica jer sam se navikla na kraj, na prevoz,na sve...Kosutnjak,Ada...
Jedini veliki razlog protiv je sto ne bih da ga srecem, ako budem uzela stan u Skojevskom ,ista pijaca...Ma...Necu da bezim nigde...
Missile,obecala si,pazi!!:)
Maus,da znas da mi je palo na pamet!!!MOze!
Cuftoooooo, :)..pa ne znam bas...pali me alkohol,k'o sibicu...
Caci i sve ostale
Dobro jutro!
Samo ću kratko..,da vas sve ljubnem i poželim vam SREĆNU NOVU GODINU!Želim vam da budete nasmejane,razdragane,uspešne i naaajbolje (sadašnje i buduće)mame.
Meni ova godina nije počela lepo,ali se nadam da će biti bolje.Moja mama je jako bolesna i ponovo je u bolnici..,brinem,strepim i Boga molim da joj bude bolje.
Ne radim do 15.januara(mini kolektivni odmor+slobodni dani).
Maus,uživaj sa svojom porodicom.Ima li šta lepše?
Bjanka,uspećeš ti i bez"bombonica." Nema bežanja,hrabra si ti cura.Mnogo sreće u svemu što radiš.
Ostale cure,sve vas moram da idem.
Samo ću kratko..,da vas sve ljubnem i poželim vam SREĆNU NOVU GODINU!Želim vam da budete nasmejane,razdragane,uspešne i naaajbolje (sadašnje i buduće)mame.
Meni ova godina nije počela lepo,ali se nadam da će biti bolje.Moja mama je jako bolesna i ponovo je u bolnici..,brinem,strepim i Boga molim da joj bude bolje.
Ne radim do 15.januara(mini kolektivni odmor+slobodni dani).
Maus,uživaj sa svojom porodicom.Ima li šta lepše?
Bjanka,uspećeš ti i bez"bombonica." Nema bežanja,hrabra si ti cura.Mnogo sreće u svemu što radiš.
Ostale cure,sve vas moram da idem.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Jamajka ,bas mi je zao!! Mislim na tebe i nadam se da ce biti sve u redu!!!
Jamajka, drz'te se obe!!!!
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma: