Januarska jubilarna jutra
+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Januarska jubilarna jutra
Mili, gde pomenu moje omiljene....dok ja ovde grickam svez kupus
Cufta bicemo odlican tim, , a na leto dve zgodnice .
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Dobro jutro zene!
Mi stigli pre 5h!!! Posle vise od 24 sata puta, 2 kontinenta, 4 aerodroma, 3 aviona, 2 nedelje bez interneta i telefona, najzad u Beogradu! Vec mi nedostaje Kuba, sunce i letnja garderoba!
Slike ne ocekujte uskoro jer imam 60 GB slika!!!
Ne znam dal' me uvatio jet lag ili sam se naspavala u avionu (od 10h leta sa Kube ja spavala 9!!! ) ili je uzbudjenje, sumiranje utisaka, gledanje slika, ali ja ne mogu da spavam!
Iscitah deo ovih strana, vidim imamo nove klince - neka su zivi i zdravi! Nove trudnice - cestitke!!! Kad se malo saberem ponaosob cu da iscestitam sve.
Utisci - sve u svemu - PRELEPO! Ne znam sta mi je lepse jer trenutno mi se same redjaju slike, verovatno ce se utisci slegnuti za koji dan. Divno vreme, iako je zima (25-30 stepeni), divni ljudi, muzika, salsa, divni pejzazi, najbezbednija zemlja na svetu, Hvana koja zivi 24h dnevno... trebace mi mnogo vremena da vam prenesem sve utiske.
Nedostajao mi je internet, pa sam kao dete, morala da se izigram i iscitam sve sto sam propustila! Idem sad da dremnem 2h pa na posao
Srecan Bozic sa zakasnjenjem! :)
I lep dan, suncem obasjan!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Metice, ja sam već oduševljena!
Željno čekam izveštaj i sliiiiiike
Ispratih tetkino dete. Naravno, plačem Danas joj je rođendan, a ja, misleći da ne zaboravim da joj sve spakujem, zaboravila da joj čestitam
Grozna sam tetka
Željno čekam izveštaj i sliiiiiike
Ispratih tetkino dete. Naravno, plačem Danas joj je rođendan, a ja, misleći da ne zaboravim da joj sve spakujem, zaboravila da joj čestitam
Grozna sam tetka
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Dobro jutro!
Pijem kafu i citam vase price.. dirljive, divne i posebne, svaka na svoj nacin.. Hvala vam, uzivala sam
Gospodjica u vrticu, danas je prvi dan posle raspusta, bila je odusevljena kada je videla drugare. Mama danas malo odmara.
Sto se dijete tice, pridruzujem se, 2 dana se mucim, treci dan popustim po principu "jednom se zivi", ali najveci problem je vecernja klopa i to posle 21h kada se malo opustim.
Kuba? Ijao, jedva cekam slike..
Pijem kafu i citam vase price.. dirljive, divne i posebne, svaka na svoj nacin.. Hvala vam, uzivala sam
Gospodjica u vrticu, danas je prvi dan posle raspusta, bila je odusevljena kada je videla drugare. Mama danas malo odmara.
Sto se dijete tice, pridruzujem se, 2 dana se mucim, treci dan popustim po principu "jednom se zivi", ali najveci problem je vecernja klopa i to posle 21h kada se malo opustim.
Kuba? Ijao, jedva cekam slike..
penelope- Broj poruka : 329
Godina : 42
Datum upisa : 07.06.2011
Meta stigla si!!!! Nisam ni sumnjala da cete se fantasticno provesti. jedva cekam slike i detaljnije o svemu (dobro ne bas o svemu )
Miro neka je tetkinom detetu srecan rodjendan. Koji si ti lik Ti si super tetka, nazovi je na mob i otpevaj joj rodjendansku pesmicu.
Cufta i Ptica na dijeti. Drzim palceve da uspete u svojoj zamisli i da skinete visak kilograma. Ja sam pauzirala jedno mesec dana sa trcanjem i vezbama i bas sam se ulenjila. Krecem ponovo od petka.
A kada smo kod skidanja kilograma, pogledah Metin potpis i ostadoh u cudu. I nije mi jasno, kakav visak, kakva dijeta i lost...da je nisam videla pre 2 meseca ...u zbunu sam totalnom
Mili princeze...poslednji put sam ih pravila kada su devojke sa Kutka dosle da vide Anu, a Ana je tada imala 4 meseca...pa sad racunaj kada je to bilo Bile su princeze na zurezi 3. novembra, smazala 2 komaTa
Ja na poslu, bas mi je prijao ovaj mini odmor.
Za sve vas
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
da nisi na trodnevnoj kupus dijeti :)plavaptica ::Mili, gde pomenu moje omiljene....dok ja ovde grickam svez kupus
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Meta , dobro nam dosla. Potpuno te razumem, ja ne bih spavala danima! Covece, KUBAAAAAAAAAAAAAa.
Odoh da spavam , popih kafu sa vama. Procitah sta se dogadjalo kod vas, sad mogu mirno da spavam.
Odoh da spavam , popih kafu sa vama. Procitah sta se dogadjalo kod vas, sad mogu mirno da spavam.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
E kupus dijeta je odlicna. Secate se kada je bila moderna, svi su oslabili, ali su i stalno prdeli. Ja samo smanjujem hranu, nemam neki plan.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dobro jutro,
Meta, dobrodosla nazad i sredi te slike da ih sto pre vidimo
Moram da priznam da sam se od Nove Godine ugojila 2 kg nije to nista, obzirom da imam mnogo manje nego sto sam imala ranije, ali opet, ne bih volela da opet krenem u + Nisam isla na cupkanje nekih 3 nedelje i od ponedeljka se vracam, sada disciplinovano!
Dobra vest kod mene je da je Milena KONACNO pocela normalno da spava.. budi se dva puta da jede, ali evo jos uvek njori, a ja se probudila pre 20 minuta
Jos jedna vest je da je svekrva resila da ona cuva Milenu kad krenem da radim, tako da sam malo mirnija po tom pitanju.
I nema vise vesti.... ove nedelje samo odmaram....
Meta, dobrodosla nazad i sredi te slike da ih sto pre vidimo
Moram da priznam da sam se od Nove Godine ugojila 2 kg nije to nista, obzirom da imam mnogo manje nego sto sam imala ranije, ali opet, ne bih volela da opet krenem u + Nisam isla na cupkanje nekih 3 nedelje i od ponedeljka se vracam, sada disciplinovano!
Dobra vest kod mene je da je Milena KONACNO pocela normalno da spava.. budi se dva puta da jede, ali evo jos uvek njori, a ja se probudila pre 20 minuta
Jos jedna vest je da je svekrva resila da ona cuva Milenu kad krenem da radim, tako da sam malo mirnija po tom pitanju.
I nema vise vesti.... ove nedelje samo odmaram....
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dobro juro Kutanjke mile!!!
Srcem nesic i brisem da iscitam nase price do kraja! Dirljive su sve i svaka prelepa na svoj nacin. Sigurna sam da ce mnogima znaciti.
Ljubimo vas Batak, mrva/c i ja!
Srcem nesic i brisem da iscitam nase price do kraja! Dirljive su sve i svaka prelepa na svoj nacin. Sigurna sam da ce mnogima znaciti.
Ljubimo vas Batak, mrva/c i ja!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Doro jutro!
Evo mena na poslu,posle pune 2 nedelje. Jutros sam jedva ustala.Šokirah se pred zgradom,kad videh da mi je muž odvezao auto, morala sam busom,umalo da zakasnim.Sada,pijem kafu i pravim plan odakle da krenem...
Prvo,da poželim dobrodošlicu Meti...,mada,nešto razmišljam,ja se ne bih ni vraćala sa Kube.More,sunce,muzika...šta ću u ovoj ludnici?Jedva čekam slike.
Miro,srećan ti rođendančić "tetkinom" .Cvrle ti je pravi dasa.
Ćufto,Ptico, samo napred sa dijetom..,i ja ću ubrzo krenuti tim putem.Zahvaljujući štitnoj žlez.i raznim hormon.preparatima i ja imam višak kg.Išla sam kod nutricioniste i dobila dijetu(vrlo jednostavna).Nateže mi je bez slatkiša.
Pročitala sam neke od priča,svaka je na svoj način lepa..,ali je naaajlepše što svaka ima srećan kraj.
Devojke,odh da radim,a vas
Evo mena na poslu,posle pune 2 nedelje. Jutros sam jedva ustala.Šokirah se pred zgradom,kad videh da mi je muž odvezao auto, morala sam busom,umalo da zakasnim.Sada,pijem kafu i pravim plan odakle da krenem...
Prvo,da poželim dobrodošlicu Meti...,mada,nešto razmišljam,ja se ne bih ni vraćala sa Kube.More,sunce,muzika...šta ću u ovoj ludnici?Jedva čekam slike.
Miro,srećan ti rođendančić "tetkinom" .Cvrle ti je pravi dasa.
Ćufto,Ptico, samo napred sa dijetom..,i ja ću ubrzo krenuti tim putem.Zahvaljujući štitnoj žlez.i raznim hormon.preparatima i ja imam višak kg.Išla sam kod nutricioniste i dobila dijetu(vrlo jednostavna).Nateže mi je bez slatkiša.
Pročitala sam neke od priča,svaka je na svoj način lepa..,ali je naaajlepše što svaka ima srećan kraj.
Devojke,odh da radim,a vas
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Dobro jutro
Hany, nije kupus dijeta, nego neka sa gomilom narandzi i jos kojecega. Super se skida kilaza, al ja je sprovodim samo nedelju dana,samo da kg krenu da se tope, pa posle kao Cufta, sve smanjim i izbacim slatkise. Videcemo
Meta, dobro nam se vratila, kaci slike da i mi malo uzivamo
Jamajka, samo se ti nama pridruzi, lakse je u timu
Miro, srecan rodjendan "tetkinoj" ljubavi
Zene sve vas , odoh Ana me vec danima ne pusta ni nocu ni danju, cicak moj.
Hany, nije kupus dijeta, nego neka sa gomilom narandzi i jos kojecega. Super se skida kilaza, al ja je sprovodim samo nedelju dana,samo da kg krenu da se tope, pa posle kao Cufta, sve smanjim i izbacim slatkise. Videcemo
Meta, dobro nam se vratila, kaci slike da i mi malo uzivamo
Jamajka, samo se ti nama pridruzi, lakse je u timu
Miro, srecan rodjendan "tetkinoj" ljubavi
Zene sve vas , odoh Ana me vec danima ne pusta ni nocu ni danju, cicak moj.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
mirjana zovi tetkino dete i cestitaj joj rodjendan i izvini joj se jer ona je isto zaboravila od tuge sto ostavlja mlog cvrleta jer se navila po ceo dan da bude sa njim.
da cestitam tetkinom detetu rodjendan
met jedva cekam slike i utiske sa kube dal isi nosila laptop kad toliko imas puno slika jer neznam da ima toliko velika kartica za aparat
milijana ako ti se nesvidi kako sveki cuva milenu lako ti je da je upises u lenkin vrtic.
da cestitam tetkinom detetu rodjendan
met jedva cekam slike i utiske sa kube dal isi nosila laptop kad toliko imas puno slika jer neznam da ima toliko velika kartica za aparat
milijana ako ti se nesvidi kako sveki cuva milenu lako ti je da je upises u lenkin vrtic.
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
plava ptico daj tu dijetu da probamo i mi ostali
Dan cure!
Najbolja dijeta uvek bila i biće probušena kašika :)
Samo da vam kažem da je zbog priča poseta sajtu koja je dnevno maksimalno do 100 puta, skočila na 2000 od postavljanja priča Još kad ih izreklamiramo srušiće nam se sajt
Cure čestitam!
Najbolja dijeta uvek bila i biće probušena kašika :)
Samo da vam kažem da je zbog priča poseta sajtu koja je dnevno maksimalno do 100 puta, skočila na 2000 od postavljanja priča Još kad ih izreklamiramo srušiće nam se sajt
Cure čestitam!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Drage moje, pustite te dijete, smanjite unos ugljenih hidrata, i bice rezultata. Jos ako imate mogucnosti da se dobro oznojite u nekoj teretani, uspeh zagarantovan. Imate na netu GI DIET, tj dijetu koja se preporucuje dijabeticarima, i jednino je ona medicinski opravdana. A za one koje su u Beogradu, za 1500 din na Batutu mozete dobiti savet nutricioniste.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ohohooooooo superiska!
a sada jos jedna divna, divna, predivna vest
KEY JE TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tralalalalalala Sava i Marija ce dobiti batu ili seku u avgustu. U utorak je bila kod dr srculence kuca i danas je 6+5
a sada jos jedna divna, divna, predivna vest
KEY JE TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tralalalalalala Sava i Marija ce dobiti batu ili seku u avgustu. U utorak je bila kod dr srculence kuca i danas je 6+5
AAAAAAAAAAA
Kakva veeeeeeest
Taman kad sam se konektovala imam šta i da pročitam
Kakva veeeeeeest
Taman kad sam se konektovala imam šta i da pročitam
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dobar vam dan!
Mene boli glava, morala sam da popijem jedan Panadol, jer nijedan štos nije upalio da se smiri glavobolja. Pritisak je ok, verovatno moji sinusi... I napetost, umrla mi je prekjuče drugarica iz gimnazije... A na sve me 3. put zovu iz ZC Valjevo da im pošaljem dokaz da sam trudna jer socijalno traži. Pa pošto nemam skener, a njima hitno , moram da jurim po radnjama gde ga imaju.... Čuj, hitno im! Hoće dokaz da sam trudna! O, zemljo Stradijo!
Mene boli glava, morala sam da popijem jedan Panadol, jer nijedan štos nije upalio da se smiri glavobolja. Pritisak je ok, verovatno moji sinusi... I napetost, umrla mi je prekjuče drugarica iz gimnazije... A na sve me 3. put zovu iz ZC Valjevo da im pošaljem dokaz da sam trudna jer socijalno traži. Pa pošto nemam skener, a njima hitno , moram da jurim po radnjama gde ga imaju.... Čuj, hitno im! Hoće dokaz da sam trudna! O, zemljo Stradijo!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
A sada vidim i da je Key trudna, pa će mi biti bolje! Jeeeee!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Čestitam key od srca.
Metaa, nije ni čudo, i ja bih bila stronirana, što od puta, što od utisaka. Kad dodješ sa posla lezi i sanjaj Kubu.
Ja sve hoću sve priče natenane da pročitam, a nikako to tenane da stigne, moraću ih iščitati pa makar i usput. Bravo za posete sajtu.
Miro, pa zna tetkino koliko ti nju voliš, kakve veze ima, sigurnop ste o rodjendanu pričale sto puta u poslendjih par dana.
Bravo ptico i maus, samo se treba pokrenuti. Ja se kao tešim još dojim pa ne mogu
Metaa, nije ni čudo, i ja bih bila stronirana, što od puta, što od utisaka. Kad dodješ sa posla lezi i sanjaj Kubu.
Ja sve hoću sve priče natenane da pročitam, a nikako to tenane da stigne, moraću ih iščitati pa makar i usput. Bravo za posete sajtu.
Miro, pa zna tetkino koliko ti nju voliš, kakve veze ima, sigurnop ste o rodjendanu pričale sto puta u poslendjih par dana.
Bravo ptico i maus, samo se treba pokrenuti. Ja se kao tešim još dojim pa ne mogu
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
drago mi je za kejt samao maus kazi dali prirodnjak ili vto ,jer u zadnej vreme se sve vise desavalju iznenadne trudnoce kako je neka od forumasica rekla ranije da nepogresim ali cini mi se ticha da je rekla
Auuuuuuu key kakva vest. Predivno draga naša mila, predivno! Maus jer prirodnjak slobodnjak
JASTA!HappyGirl :: Maus jer prirodnjak slobodnjak
A vala neka su se deca opustila Našoj key, želim savršenu trudnoću!
Odlično nam je počela 13, samo neka tako nastavi
Odlično nam je počela 13, samo neka tako nastavi
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu