Januarska jubilarna jutra
+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Januarska jubilarna jutra
Dobro popodne, žene drage!
Kako ustadoh, skuvah kafu, negde oko 10.30, ide muž sa štapovima, opremom i 2 šarana! Statoh uz radni sto, tj kuhinjski, leđa me zaboleše. Nije ih očistio, sve meni prepustio. Ali je ručak bio divan, dugo nisam jela svežeg omanjeg dunavskog šarana. Sada ga slušam kako hrče dok vas čitam. Ustao pre kokošaka! Nikad neću shvatiti suštinu pecanja.
Pariz, i ja sam se ponadala da će Sara ispasti, ali šta ćeš... Neće makar pobediti, nema šanse. Mirna je moj favorit, mada je i Nevena odlična. Svi su mladi, još je učenja i rada pred njima.
Lozana- jedva čekam! I Parižanka da dođe sa Zvezdicama, ok? Nego, zbog ogromnog interesovanja, predlažem destinaciju sledećeg okupljanja- Lozana! Može i fontana.
Mišice, na palačinke ne mogu, iako mi do Bg mirišu, moje omiljene sa kremom. Skidam se sa slatkiša, moram.
Bak, tvoji prirodnjački planovi meni mirišu na uspeh! Sa srećom nek ti je svaki korak do bete plus, uskoro!
Cure, odoh malo okolo da prošvrljam po Kutku, vi ste bile vrednice danas
Kako ustadoh, skuvah kafu, negde oko 10.30, ide muž sa štapovima, opremom i 2 šarana! Statoh uz radni sto, tj kuhinjski, leđa me zaboleše. Nije ih očistio, sve meni prepustio. Ali je ručak bio divan, dugo nisam jela svežeg omanjeg dunavskog šarana. Sada ga slušam kako hrče dok vas čitam. Ustao pre kokošaka! Nikad neću shvatiti suštinu pecanja.
Pariz, i ja sam se ponadala da će Sara ispasti, ali šta ćeš... Neće makar pobediti, nema šanse. Mirna je moj favorit, mada je i Nevena odlična. Svi su mladi, još je učenja i rada pred njima.
Lozana- jedva čekam! I Parižanka da dođe sa Zvezdicama, ok? Nego, zbog ogromnog interesovanja, predlažem destinaciju sledećeg okupljanja- Lozana! Može i fontana.
Mišice, na palačinke ne mogu, iako mi do Bg mirišu, moje omiljene sa kremom. Skidam se sa slatkiša, moram.
Bak, tvoji prirodnjački planovi meni mirišu na uspeh! Sa srećom nek ti je svaki korak do bete plus, uskoro!
Cure, odoh malo okolo da prošvrljam po Kutku, vi ste bile vrednice danas
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miss i ja se skidam sa slatkisa. Belezim 3kg manje od nove godine. Slazem se sa Mili, kad vec dodjemo do Lozane, mozemo dalje i do Mljeta. A od Mljeta ne idem nigde vise. Mislim sutvari da cu tamo ostati nekoliko godina - bar!
Nesto me boli grlo i nikakva sam, Mljet bi me reinkarnirao!
Nesto me boli grlo i nikakva sam, Mljet bi me reinkarnirao!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Miss, zeno, opa gde ih nadje? Mora da je bio na nekom ribnjaku? Pitaj, zivota ti
Kako ne mozes da shvatis? Ja inace mogu samo za pecanje da ustanem, svce ostalo je nemoguca misija. Sednes, zabacis stapove, mir, tisina, pticice pevaju, patke lete, leti plivaju, blato do kolena Cekas... Mrdne malo vrh stapa (mrzim indikatore koji pise, koj si moj onda u prirodi i tisini...), mrdne jos jednom. Pa stane... Ili zabode, zavisi sta se upecalo. Ti se sunjas... Uhvatis stap, cimnes kontru, i boris se. Ko ce pobediti? Ti ili neman od 200g
Joj zabalavih, majke mi, samo zbog toga sam zavolela leto.
Inace ja ne cistim ribu, muka mi je od utrobe, jednom sam bljunula po njoj od tada mm to radi Iskustvo, raketo, iskustvo
Lozana Javljam se da vozim
Miss, letos te trudnu vodim ja trudna na pecanje, da vidis sta je provod
Kako ne mozes da shvatis? Ja inace mogu samo za pecanje da ustanem, svce ostalo je nemoguca misija. Sednes, zabacis stapove, mir, tisina, pticice pevaju, patke lete, leti plivaju, blato do kolena Cekas... Mrdne malo vrh stapa (mrzim indikatore koji pise, koj si moj onda u prirodi i tisini...), mrdne jos jednom. Pa stane... Ili zabode, zavisi sta se upecalo. Ti se sunjas... Uhvatis stap, cimnes kontru, i boris se. Ko ce pobediti? Ti ili neman od 200g
Joj zabalavih, majke mi, samo zbog toga sam zavolela leto.
Inace ja ne cistim ribu, muka mi je od utrobe, jednom sam bljunula po njoj od tada mm to radi Iskustvo, raketo, iskustvo
Lozana Javljam se da vozim
Miss, letos te trudnu vodim ja trudna na pecanje, da vidis sta je provod
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Bakiša, kako si slikovito dočarala pecaroško uzbuđenje! Letos na Krfu ustajem ja u 9, i stiže muž s pecanja. Ja ga pitam- jel ima još koji čudak (ludak) da peca? On kaže- koliko hoćeš? Pa šta upecaste? Ništa. Pa što se mučiš? Ne mučim se, uživam.
Sad odistinski ozbiljno: da se okupimo s proleća u Lozani. Mišica da nađe prostor, skupićemo pare za zakup i gorivo, i idemo. Rano popodne, da pogledamo grad i vodimo Anu na sladoled.
Treba samo malo dobre volje, i dobijemo divan izlet.
Sad odistinski ozbiljno: da se okupimo s proleća u Lozani. Mišica da nađe prostor, skupićemo pare za zakup i gorivo, i idemo. Rano popodne, da pogledamo grad i vodimo Anu na sladoled.
Treba samo malo dobre volje, i dobijemo divan izlet.
P. S. Kažem sinoć mužu da sam se dogovorila da s Kutak drugaricama odem u Lozanu jedan dan. On pita, a što baš u Švajcarsku?
missile ::P. S. Kažem sinoć mužu da sam se dogovorila da s Kutak drugaricama odem u Lozanu jedan dan. On pita, a što baš u Švajcarsku?
Jeeeeeeee, kako dobra fora!
Ćufto, nije fora, on nije znao da Lo zovemo Lozana. Čovek je bio baš začuđen.
Idemoooo
Samo jos da Misicu obavestimo
Ne rece mi gde ti je covek bio na pecanju
Ne rece mi gde ti je covek bio na pecanju
Negde kod Inđije, na Dunavu. Ovaj put nije 'varao', proverila sam.
Miss, shvatila sam da nije znao, zato mi se sve i svidelo. Mnogo ti je sladak tm (opet sam napisala "mm"i setila se Orlovog komentara, pa prepravih )
Zenske, postavljene su na sajt nase price, njih 15 ce biti. Hepi trenutno stavlja jednu po jednu. Ja sam se totalno udubila i predala.
http://kutak.weebly.com/nascarone-pri268e.html
Zenske, postavljene su na sajt nase price, njih 15 ce biti. Hepi trenutno stavlja jednu po jednu. Ja sam se totalno udubila i predala.
missile ::P. S. Kažem sinoć mužu da sam se dogovorila da s Kutak drugaricama odem u Lozanu jedan dan. On pita, a što baš u Švajcarsku?
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
cufta ::Miss, shvatila sam da nije znao, zato mi se sve i svidelo. Mnogo ti je sladak tm (opet sam napisala "mm"i setila se Orlovog komentara, pa prepravih )
Devojke priče su fantastične ... oduševile ste me
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
bak ::Idemoooo
Obavestena Bak, `sam dzabe slala onol`ke rode. Hocu da pevam na trgu u sred Loznice, jel jasno???
Da znate da je super ideja. Ma odlicna! Vec razmisljam gde bi sve mogle ici, mislim u prirodu: Drina, Trsic, Gucevo, Banja Koviljaca...A do Mljeta samo 6 sati voznje, pa svratimo kod Loliske u SA...pa u Mostar kod nekih mojih poznanika...
Miss hahahahahaha muzic je
Citam price..
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Uh Maus, pa to je ceo program od 15 dana! Ajd da krenemo sa jednodnevnom akcijom, pa....
a gde je Mirjana?
Mislim da je u Bosni.
Procitala price i stvarno su odlicne. Evo moje dete jos budno, igra se na dvosedu uveliko, a malo pre dok sam bila na sajtu otvorim galeriju 2012, a Ana koja mi je u krilu odusevljeno "Haaaaa" i siri ruke. Definitivno joj se neki od momaka svideo, ili mozda sva trojica Vukasin, Matija i Novak
Procitala price i stvarno su odlicne. Evo moje dete jos budno, igra se na dvosedu uveliko, a malo pre dok sam bila na sajtu otvorim galeriju 2012, a Ana koja mi je u krilu odusevljeno "Haaaaa" i siri ruke. Definitivno joj se neki od momaka svideo, ili mozda sva trojica Vukasin, Matija i Novak
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
plavapticu avatar ti je ekstra, zaboravi ranije da ti napisem
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
I ja čitam priče, ali ne mogu jednu za drugom bez pauze. Emocije, prepoznavanje, nije mi lako. Preživljavam svaki redak. Parižanka me razvalila svojom pričom. Šteta što je kratka forma. Pariz,
Ovde puca kao u gerilskom ratu. Na terasu ne izlazim, vani ni slučajno.
Ovde puca kao u gerilskom ratu. Na terasu ne izlazim, vani ni slučajno.
Drugari srecna!
Citam i ja price, pa reko da vam cestitam i nastavljam. Potpuno ste me razvalile, svaka cast, malo placem malo se smijem a mm gleda film i nista mu nije jasno Flok mi pravi drustvo jer se isprepadao od pucanja a odustao je od lajanja
Citam i ja price, pa reko da vam cestitam i nastavljam. Potpuno ste me razvalile, svaka cast, malo placem malo se smijem a mm gleda film i nista mu nije jasno Flok mi pravi drustvo jer se isprepadao od pucanja a odustao je od lajanja
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
SRECNA NOVA GODINA
ja nastavljam sutra sa citanjem a sad odoh u krevet LAKU NOC
ja nastavljam sutra sa citanjem a sad odoh u krevet LAKU NOC
Sad mi zao sto nisam i ja napisala
Koja ludnica kod nas... gostuje estradni umetnik Aca Lukas na trgu. Mislim da je ceo Rasinski okrug dosao i parkirao u mojoj ulici kola... bice veselo kad krenu nazad
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
ssrecna nova godina
ja sam 10 prica procitala u cugu i vise nemogu jer sam se jako raznezila a itreba ujutru ustati odnosno da se probudim oko pola 7 kad mi mm dodje sa posla da malo divanimo dok deca spavaju i oni su docekali novu godinu i tek tad legli
ja sam 10 prica procitala u cugu i vise nemogu jer sam se jako raznezila a itreba ujutru ustati odnosno da se probudim oko pola 7 kad mi mm dodje sa posla da malo divanimo dok deca spavaju i oni su docekali novu godinu i tek tad legli
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu