KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Januarska jubilarna jutra

+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

Januarska jubilarna jutra - Page 9 Empty Re: Januarska jubilarna jutra

Počalji od hany 6/1/2013, 10:04

Biksi :) ::Ih ala grmi po susedstvu, već se badnjaci seku!

Mima, nek je sa srećom tetka! Samo zalivaj, i Miša tvoga iskorišćavaj!

lol!

Hany, ja sam privremeno kod mame, tj. mi, a i kod svekrve mi nije ništa lošije! Very Happy Tako da mogu da prepravim onaj stari fazon, pa da zvuci uistinu i ovako: Samo je jedna, svekrva! Januarska jubilarna jutra - Page 9 561840 Januarska jubilarna jutra - Page 9 612963
Pu, pu, pu, usrale nas kokoške!

ha ha
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 6/1/2013, 10:58

Dobro jutro!
cufta ::
Maus sta da ti kazem....... ti si moj idol. Sada garant imas otvorena usta i hrces a ja.....na posao.

hahaha bas tako, probudilo me moje hrkanje,pa se okrenula na drugu stranu i samo sto sam ponovo Sleep Ana me probudila. Akcija je krenula jutros u 7h Very Happy
Za Anin rodjus sve je spremno. Meso se marinira, evo vec 24h, sutra ujutru samo da ga ispecem u rerni, salate su napravljene, torte takodje, popodne cu napraviti corbicu i kupiti hleba, jedno 6 komaTa...odoh da izluftiram glavu, mozak, telo...Veceras, obecala sam sebi, lezem u 21h lol!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 6/1/2013, 12:08

Dobar dan,
Mis sprema Ani rodjendan radost
A ja spremam tutanj lol!

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 6/1/2013, 12:16

Jutro cure
Maus,sinoc opet zurka Very Happy Razz
Tetka,nek je sa srecom rodjenje male curice srca
Ne moras u krevet bas u 21 h,rano je zbunjen
Milijana,super su cizmice,al sto Lenki stoje lol! Kao lutkica je osmeh srce
Svima koji slave Bozic,SRECAN BADNJI DAN!
Mm vec otisao po pecenicu,da se nadje i pomogne Rolling Eyes
Nista nezna,sad ga malo svekar gura da nauci nesto,ne vredi,dok se ima para i drugi moze da zavrsi,dobro je,u suprotnom v Tesko meni sa njim
d sve,odoh da spremim posno medeno srce za danas
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 6/1/2013, 12:44

Da i ja mahnem. Sutra sam kod svekrve i svekra, i prekosutra, i nakosutra i nakonakosutra! Laughing I danas popodne! Laughing Mora se svekar vezati! Laughing Ipak mu je praznik. Very Happy Very Happy
Od sutra se sprema slava, a bome se i gosti ondaK dočekuju. Sutra ću i spavati kod njih, lakše mi tako. Kod njih nemam net, pa da vam ovom prilikom čestitam Božić, ukoliko ga slavite. Nek bude na zdravlje i radost svima!

Mimice, svaka čast kad sve postižeš! Super ženo!

Ljubim vas i stiskam jakooooooo!

Odo nešto s posla da završim, pa da ništa ne radim! :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 6/1/2013, 12:52

maus srecnas curica
mi lepo rucali sve posno sad deca zaspala pa idem i ja malo u krpe jer treba veceras docekati decu svu koja dodju da korinjaju moji se ver raduju sto ce ici sa babom po komsiluku a sa tatom malo dalje jer mamam mora decu da docekuje ostalu
nina :)

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 6/1/2013, 16:52

Drugari ja sam prokrvarila danas Sad
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 6/1/2013, 17:18

Marija javi se dr., mozda nije nista strasno vec samo treba neka terapija. zagrljaj
Misice, ti si moj idol, svaka cast na postizavanju as
Mili, cizmice su ti mnoooogo dobre, bas po mom ukusu, a Lence je smizla nevidjena naočare
Nina, vi bas imate neke lepe obicaje. Decica sigurno uzivaju u prazniku.
Zene sve vas ljubim i srecno Badnje vece svima koji slave poljubci
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 6/1/2013, 17:21

Marijaaaa Mad v
a jel puno ???
a da odes kod doktora?
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 6/1/2013, 17:27

A ne mogu nikoga naci sad, samo u hitnu, a nisam za hitnu, malo rozikasto i bole krsta i stomak,kaokad dobijem. Ovdje je divlji zapad kad ti treba nesto. Probacu do nekoga da dodjem ako uspijem.
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 6/1/2013, 17:48

Tvoja trudnoca tebi najvaznija i najhitnija na svetu yes , zato ako niko drugi ne radi pravac hitna, sigurna sam da ce ti pomoci.
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 6/1/2013, 18:36

missile ::Al je ovde bilo živo danas! Popuših 2 cigarete dok vas iščitah, i pola zaboravih. v

Ćufto, Korpice, i ostale koleginice po duvanu, kad ostavite, javljajte kako! Ja sam pred postupke ostavljala, pa se vraćala,... Užasno. affraid

Bila sam od 1. januara do danas na Zlatiboru pa pokušavam da nadoknadim propušteno. Very Happy Draga Missile ja sam nekadašnji strasni pušač. Pušila sam i po više od dve paklice dnevno, jedva sam izdržavala da duže od pola sata boravim na bilo kakvim mestima na kojima nije dozvoljeno pušenje. Ali ne pušim od marta 2004. godine. Nisam od onih koji kažu da mogu da ostave duvan lako...ja sam baš bila zavisnik i nije bilo moguće reći samo NE. Februara 2004. od mame i sestre sam za rođendan dobila kutiju Zibana (tableta za ostavljanje pušenja) sa molbom da ostavim cigarete. Mesec dana sam gledala kutiju, proučavala način upotrebe leka i onda marta 2004. ostavila cigare zauvek. Inače lek je malo skuplji. Tada je bio, čini mi se, preko 4000 dinara, ali vredelo je. Pored leka tada sam dobila i neku brošuru na čijim koricama se nalazio tzv. ugovor koji bi svako ko želi da ostavi pušenje trebalo da potpiše sam sa sobom. Ugovor je podrazumevao taksativno navođenje svih razloga zbog kojih želiš da ostaviš duven. Taj ugovor bi trebalo pogledati svaki dan kako bi čovek ostao rešen da ostavi cigarete, a Ziban je pomagao da ne dođe do kriza. Inače na početku je zajedno sa lekom dozvoljeno pušiti, čini mi se, nekih 7 dana. U tom periodu kao da oslabe receptori u grlu i plućima, tako da imaš utisak da ti to pušenje ne znači ništa. Zatim nastaviš Ziban i prekidaš pušenje. U tom periodu veoma je bitno da u kući ne ostaviš ni jednu cigretu, upaljač, pikslu kao i da izbegavaš društvo pušača. Sretno.
b

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 6/1/2013, 18:41

MarijaPG ::A ne mogu nikoga naci sad, samo u hitnu, a nisam za hitnu, malo rozikasto i bole krsta i stomak,kaokad dobijem. Ovdje je divlji zapad kad ti treba nesto. Probacu do nekoga da dodjem ako uspijem.

Marija pravac kod doktora...međutim bitno je i da se ne nerviraš, krvarenja su česta u ranoj trudnoći. I ja sam ih imala u trudnoći koja se zbog drugih razloga završila u 6 mesecu. Sećam se da sam tada zvala Narodni Front i da mi je B. Arsic rekla da se samo smirim i da nastavim sa utrogestanima koje smo pili mi sa VTO u dozama od 3 puta po 200 mg. Naravno, ako je ikako moguće dođi do nekog lekara.

fight&faith

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 6/1/2013, 19:06

marija ti odma idi u hitnu pa ces videti sta ce ti oni reci ili ako ima negde na ginekoligiji hitna idi tamo.
u vojvodini je obicaj da deca idu od kuce do kuce da pevaju i gazde ih daruju sa poklonima to nije nesto veliko ali da se obelezi .daje se deci orasi u ljusci,bombone cokoladice,stariji ljudi daju par komada keksa ili kolace,neko da pare kako je ko u situaciji i to se krene kad pocne mrak da pada.deca se maskiraju i izvode skeceve ili recituju pesmice a domacini iz caste.moji su otisli sa svekrvom prvo po komsiluku pa su posle otisli sa mm kod priljatelja i poznanika .odrasle castis sa picem a decu sa slatkisima.meni je to prelepo sto se i dalje drzimo te stare tradicije

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 6/1/2013, 19:41

Marija, bar odmah popij utrogestan i lezi!
Mi smo dobro, super! Uživamo u praznicima i veselimo se kraju posta, ali ne stižemo do kutka jer u kući imamo zaljubljenu tinejdžerku, puštenu s lanca svoje mame u ruke ladovine od tetke Laughing
Cvrle je šou od bebe, počeo je da nas imitira!
Baš nas zabavlja ovih dana Laughing
Osip/alergija ili šta god da je bilo, prošlo je igra

Ne znam hoću li stići sutra da se javim, pa da odmah čestitam.
Hristos se rodi! Januarska jubilarna jutra - Page 9 Hristos-se-rodi--a49f320365158b4facad4ae31eb85255_view_l
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 6/1/2013, 20:26

Drugari stigla do dezurnog u KBC, kaze biohem, vidi da je krenulo krvarenje a i ja sad vidim da je dosta jace, i uz sve to tako bijedno ponasanje, da sam se tek sad sabrala da vam pisem. U sustini nista mi nije rekao sto vec nisam znala, on je samo uspio da vidi zadebljalu matericu i da se nalupa.
Jel znate da mi kazete sta da pijem ako me bude bas boljelo, inace imam nenormalno bolne mens i pijem aulin kad me uhvati?

Zao mi je sto vam na Badnje Vece ne donosim ljepse vijesti. Ljubim vas i hvala vam puno puno.

I naravno zelim da uzivate sa svojim porodicama (bebecim, kucecim, macecim) i da docekate Bozic u miru i ljubavi.

Skroz vas osmeh srce
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 6/1/2013, 20:40

Marija ja sam početkom 6 nedelje imala poprilično krvarenje o kome sam ti pisala u prethodnoj poruci. Krv je baš bila sveža. Sutratan krvarenje se smanjilo, a na UZ srce bebe je kucalo. Ja sam uzimala utrogestan i ništa protiv bolova. Nadam se da će bebica biti OK.

fight&faith

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 6/1/2013, 21:17

Fight, evo vidjecemo sta ce biti sjutra, ja cu uraditi sve sto je do mene. cvet
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 6/1/2013, 21:18

MarijaPG ::Fight, evo vidjecemo sta ce biti sjutra, ja cu uraditi sve sto je do mene. cvet
molitva

fight&faith

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/1/2013, 21:41

Svima srećno Badnje veče želim!
Mi smo ga,tradicionalno u selu proveli,s tim što kad su muž i dever unosili pečenicu,moj dragi stade,pogleda ka meni i mojim punim rukama,pa uzdahnu uz reči- e sad mi je puno srce !Very Happy
sutra ujutru opet tamo da lomimo česnicu,ali ću stići bar na minut da vam poželim srećan Božić.
Mima,sutra divan dan...ćujemo se,draga moja.Ljubim!
Marija,iskreno se nadam da nije šta pretpostavljaju,jesi li imala gde betu da ponoviš,jasnije bi ti bilo sve...
cure,stisak!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 6/1/2013, 21:56

pari mogu zamisliti tu scenu kad tvoj mm ulazi i kad vas je video zajedno.
marija ipak ti idi opet kod dr cim praznici prodju da vidis sta je tacno
moji dosli sa korindjanja doneli brdo voca ima 2 pune kese raznog voca ima oko 9 kg najmanje ,orasa 2kg u jusci sigurno,bombona oko 3 kg i to nema koje nema jer svi stave od 3-5 komada u paketice sto naprave ili daju u sakama,bananica,cokoladica svih velicina od najmanje do one od 100 g puna velika kesa slatkog dela i 1 kesa grickalica slikala sam decu pored svega kad sam istresla sve na krevet okacicu sutra prekosutra slike oni su odusevljeni i isli bi opet sutra da mogu .

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 6/1/2013, 22:17

dr mali pariz ::Svima srećno Badnje veče želim!
Mi smo ga,tradicionalno u selu proveli,s tim što kad su muž i dever unosili pečenicu,moj dragi stade,pogleda ka meni i mojim punim rukama,pa uzdahnu uz reči- e sad mi je puno srce !Very Happy
!
I nama kad citamo, mogu misliti njemu osmeh srce

Srecno Badnje vece, Kutku moj Very Happy

Puno srce, pune ruke, puna kuca, sta jos pozeleti osmeh srce

Moj ustipak zaspa malo ranije, pa ja dobrano prosvrljah Kutkom, mada je tesko sve pohvatati.

Marija, zao mi je ako je biohemijska Crying or Very sad Aulin je onaj italijanski nimulid, jel da? On ne bi trebao ako si trudna, tj. ako je dr pogresio i ipak nije biohemijska. Nije bas bio dobar porast bete, sad se vratih, ali ja sam prva primer da sa niskom betom bude trudnoca tako da...Sve najbolje

M. raste, svakim danom...Na drugoj kontroli pre NG je imao 5.700 i 58 cm, masala Very Happy Jos uvek samo dojim, i koliko sam se brinula da licu, sad me nervira sto nece flasicu pa ni sa mojim mlekom unutra, nema mrdanja bato, radijus kretanja mi je po opstini lol! Grcevi prolaze, ne smem kasti prosli, ali vec par dana nema nikako. Ali uveliko gura ruke usta i balavi pomalo i prosto mi neverovatno, nesto mi kao rano bilo kad je pocelo, sve sam mislila gladan.
Nikad da se nakanim da otvorim dnevnik, sve bih neki poseban trenutak, a za tako nesto posebno se ne nadje vreme i tako...zao mi sto nema neki zajednicki kao i trudnicki dnevnici sto imaju, ima nas jos bez RD, mozda bismo cesce tamo neki izvestaj napisale.

Idem, da sa mm bar provedem neki sat na miru, vec kuka sto sam zasela za komp sat vremena (ne znam po kom vremenu samo)

Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 6/1/2013, 23:00

Marija ja se nadam da je dr pogresio ovoga puta,a dok ne budes sigurna sta je u pitanju bolje nemoj nista uzimati protiv bolova, svakako Aulin nikako.
Orli, bravo za kilazu. M. jos malo pa stize ovu moju saku jada koja ima 6 meseci. Inace i Ana je trpala ruke u usta i intenzivno balavila vec od tog perioda i to jos traje, a od zuba ni traga.
Srecan vam Bozic svima. Hristos se rodi.
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 6/1/2013, 23:01

Sta je sve bilo dok se ja vratih.
Marija, videcemo ipak kako ce sve biti dalje. Samo pazi: ukoliko se bilo sta promeni, pocne jace da te boli stomak, pocne jace krvarenje, ili bilo sta drugacije od ovog sada, odmah u KBC. Da ne bude vanmatericna trudnoca, ja se i toga bojim.
Jeste, oni balave od drugog meseca, sto kaze Ptica, ni traga zubima.
Vidim da ce kod Nine biti najzanimljivije. Ostali dragi drugari, lepo se provedite veceras.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 6/1/2013, 23:10

Srećno Badnje veče! Very Happy
Marija, nadajmo se da nije ništa loše u pitanju. molitva Mirka ti je rekla, popij utrogestan i lezi u krevet.
Fajt, hvala na savetu. Brinem za zdravlje, pre svega, i još stotinu razloga, loša navika. I smeta mi već. Potražiću to tvoje čudo od leka. Pušenje otkošta mnogo više, i to na duge staze! c
Mišice, sutra nam Ana puni 4 godinice! g
Pozdrav svoj dečici! ljubav
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole