Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+72
lenabeograd
caci
nena beba
Akijeva
Jejaaa
red
dacans
agata
LaFolie
missile
krol
OKacica
dacca
Shizika
SannI-AlL
Nensy85
anak
Dacaa
Smoki
penelope
Tinche
bak
hany
Botox
dr mali pariz
menora72
noja
Orline
cici
dra00
malaplava
heart84
MAAKKI
cicsa80
shenon
ivi
tuli
veki1
Struzzo
rada78
*AIDA*
dragana76ns
korpica
lilly13
Mirjana
seka 35
BiKsi :)
jagodica
zoxa
Niny
medolino
Vuchica
Simona
lilya
Mali Princ
maki79
Jelica
KoMetaK
ninica2
nina :)
gaga.ristic1
plavaptica
ananana
saska1
mijaki
Ema78
MIRKA85
fight&faith
stefi :*
bulevarka
Gramatika
Marija86
76 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Drage moje,prenecu vase navijanje nasoj Medolino,a ja se nadam da ce izgurati do ponedeljka
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Heart & Radivoje , samo nek ste kuci i da ste zdravo
Medolinoooo drzimo fige da izdrze fudbaleri sto duze
ima li trudnjacha da su joj mucnine krenule tek oko 10 nedelje ??? ili sam fasovala ovaj stomacni virus NE Daj Boze ???
juche prvi put Opeglala ranom zorom ...
Medolinoooo drzimo fige da izdrze fudbaleri sto duze
ima li trudnjacha da su joj mucnine krenule tek oko 10 nedelje ??? ili sam fasovala ovaj stomacni virus NE Daj Boze ???
juche prvi put Opeglala ranom zorom ...
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
bulevar ns ::E baš sam blamer izgleda jedino ja ne znam da je Krol muško
Mi se vratili sa UZ , slatko sam se nasmejala doktoru kako se objašnjava sa Kineskinjama ... kažu sestre on ih ima najviše obožavaju ga Zamislite samo Artura sa Kineskinjama
No UZ je pokazao da su sve morfološke strukture u redu , debeli smo oko 410 gr, bežimo par dana u odnosu na termin i sedimo u turskom sedu i kuliramo . Beban uopšte nije hteo da se pomeri i kada mi je doktor drmao rukom stomak ne bi li ga pokrenuo moj sin je samo odmahivao rukama u fazonu : Ma pali bre nemoj da me uznemiravaš Ja sam umrla od smeha isti je tata , mrzi ga guzu da pomeri jedino što je zauzeo moju pozu , ja često sedim u turskom sedu . Sada još da sačekamo ekspertni UZ pa da budemo mirni . Ne znam zašto ali bila sam se baš unervozila pred ovaj UZ , sada mi je mnogo lakše kada sam videla moju dušicu .
Pozdrav za naše trudnice i bebice
chu kineskinje
divan izvestaj ... coveche presla si pola bravisimoooooo
Zuki i tebe i tvog sina
Heart, drago mi je da ste dobro i da ste u svom domu .....ljubim tvog junaka i pobednika, bas se radujem da je sve iza vas i da sada krece samp mazenje i uzivanje...nadoknadite propusteno vreme.Jedva cekam da se upoznamo sa Radivojem
Medolino, ja drzim fige i mislim na vas jako....zelim vam da sve prodje dobro i lagano i po tebe i po bebe
Menora, sta ti rece....stigli trudnicki simptomi, ove nedelje -dve si se bas preforsirala pa te tvoj beban opominje da malo primiris...ili mu smetaju cigarete??? Udavices me znam
Ema, imaju kapi candi sept, jako su dobre imam dosta slucajeva oko sebe kojima su pomogle, evo ti link pa vidi smeju li trudnice http://www.eliksir.co.me/index.php/sr/propolisno-biljne-kapi/candi-sept
Lepe moje trudnice, sve do jedne vas pozdravljam
Heart, drago mi je da ste dobro i da ste u svom domu .....ljubim tvog junaka i pobednika, bas se radujem da je sve iza vas i da sada krece samp mazenje i uzivanje...nadoknadite propusteno vreme.Jedva cekam da se upoznamo sa Radivojem
Medolino, ja drzim fige i mislim na vas jako....zelim vam da sve prodje dobro i lagano i po tebe i po bebe
Menora, sta ti rece....stigli trudnicki simptomi, ove nedelje -dve si se bas preforsirala pa te tvoj beban opominje da malo primiris...ili mu smetaju cigarete??? Udavices me znam
Ema, imaju kapi candi sept, jako su dobre imam dosta slucajeva oko sebe kojima su pomogle, evo ti link pa vidi smeju li trudnice http://www.eliksir.co.me/index.php/sr/propolisno-biljne-kapi/candi-sept
Lepe moje trudnice, sve do jedne vas pozdravljam
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Kraljice moja, ranom zorom si me nasmejalabulevar ns ::E baš sam blamer izgleda jedino ja ne znam da je Krol muško
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Menora, meni su tako krenule mucnine, samo sto ja nisam povracala.I tajale su sada do Bozica, bez ikakvog reda, pravila.Bilo mi je muka od toga sto mi je muka. Nista posebno mi nije pomagalo, ni da sedim, ni da lezim, znam samo da sam jela mandarine( koje ne bih smela), jer mi je od njih bilo lakse. I kako su se pojavile, tako su nestale, samo sam se jedno jutro probudila i shavtila da mi ne smetaju mirisi i da mogu relativno normalno da funkcionisem. I sada mi je ponekad muka, ali to nije nista strasno.
Dragana, hvala za link, videcu, nesto moram da uadim, jer mi bas smeta...
Inace, odoh ja na komisiju za otvaranje trudnickog bolovanja...nadam se da nije guzva, jer me tako lomi ovaj virus, da ne znam ni kako sam ustala. Kuckamo se kasnije...
Dragana, hvala za link, videcu, nesto moram da uadim, jer mi bas smeta...
Inace, odoh ja na komisiju za otvaranje trudnickog bolovanja...nadam se da nije guzva, jer me tako lomi ovaj virus, da ne znam ni kako sam ustala. Kuckamo se kasnije...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Drage trudnaje,želim vam divne lagane trudničke dane. Čekalicama teta beti
želim što brži skok na ove diiivne strane, našoj Medolini želim lep i lagan carski- Nini,Venero,puno puno mi pozdravi Medu . Jedva čekam njen izveštaj.
Noja,kralju,kako se osećaš?
Anax2, sa srećom-18.nedelja!!
Heart,dobrodošli kući.Sad uživaj u svakoj sekundi pored Radivoja.
Menora,ljubac trudnaja!
Rodiću-četkam te ovDe!
želim što brži skok na ove diiivne strane, našoj Medolini želim lep i lagan carski- Nini,Venero,puno puno mi pozdravi Medu . Jedva čekam njen izveštaj.
Noja,kralju,kako se osećaš?
Anax2, sa srećom-18.nedelja!!
Heart,dobrodošli kući.Sad uživaj u svakoj sekundi pored Radivoja.
Menora,ljubac trudnaja!
Rodiću-četkam te ovDe!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
KROOOL, pa stigla Teodora, nek vam je živa i zdrava
Ne sumnjam da će joj biti divno pored vas dvoje.
Nasmeja me Bojana sa kaparisanjem lepotice manekenke.
Heart, konačno. Odahnula kad sam pročitala
Ljubi nam Radivoja, dušu malu. Sve će sad njemu mama da nadoknadi. Uživajte u svojoj kući.
Medo...držimo fige i jedva čekamo izveštaj.
Menora dženerejšn, lepo te videti ovde
Ne sumnjam da će joj biti divno pored vas dvoje.
Nasmeja me Bojana sa kaparisanjem lepotice manekenke.
Heart, konačno. Odahnula kad sam pročitala
Ljubi nam Radivoja, dušu malu. Sve će sad njemu mama da nadoknadi. Uživajte u svojoj kući.
Medo...držimo fige i jedva čekamo izveštaj.
Menora dženerejšn, lepo te videti ovde
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Zakazano sve sto je trebalo da se zakaze, otvoreno trudnicko, odoh jos malo da iscitam sta se desava, pa u krevet... nocas spavala nisam, jos me lomi ovaj virus, tako da mi se cini da kada legnem , do ponedeljka ujutru necu da ustanem....
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Drage moje trudnaje,cula sam se sa Medolino i sve je ok za sada.U betaniji je lezi i ceka ponedeljak.Bila je na UZ-i sve je ok,bebci krupni imaju oko 3100 pu pu pu karatisti su i dalje aktivni bas Eto kratak izvestaj do daljnjeg
Ljubac svima od mene a od Medolino veliki zagrljaj svima i poljubac naravno
sve vas ljubimo Ana i moi
........jel ima neko iskustvo sa vecernjom nervozom, mlataranjem rukama, grebanjem po licu, i sve to traje 3.5h?
........jel ima neko iskustvo sa vecernjom nervozom, mlataranjem rukama, grebanjem po licu, i sve to traje 3.5h?
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Mijaki, jel ima grčeve, Mihailo se isto tako ponašao, samo uz jak plač dodatno. Kad je ojačao da se može drati i mlatarati, i grčevi su mi teže padali. Vidi tamo na temi.
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Pari ljubi batu i sekicu
Orli
Mijaki Hoce nekad i kad je u toku dana guzva u stanu,
buka ima puno ljudi pa bebe sumiraju remuju dogodovstine iz dana
Orli
Mijaki Hoce nekad i kad je u toku dana guzva u stanu,
buka ima puno ljudi pa bebe sumiraju remuju dogodovstine iz dana
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Medo cekamo drugare
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Pari duso, veliki poljubac tebi i tvojim
Medo, jako navijamo i drzimo fige da izdrzite do ponedeljka, a u ponedeljak da sve prodje lako i brzo pa da se radujemo
Menora, ja sam isto kao Ema, imala mucnine od 10 nedelje bez povracanja, a mandarine sam jela na kile iako nisam smela, ali mi se jakooo jele. Inace ujutru kada mi bude malo muka ja uzmem dvopek bez secera (neki u Mercatoru kupila) i Mivela i Donat voda su mi pomagale. Sada samo po nekad na kratko ali zanemarljivo mi bude muka. To je sve normalno, ne brini, procice za 3-4 nedelje
Drugarice veliki poljubac za sve
Medo, jako navijamo i drzimo fige da izdrzite do ponedeljka, a u ponedeljak da sve prodje lako i brzo pa da se radujemo
Menora, ja sam isto kao Ema, imala mucnine od 10 nedelje bez povracanja, a mandarine sam jela na kile iako nisam smela, ali mi se jakooo jele. Inace ujutru kada mi bude malo muka ja uzmem dvopek bez secera (neki u Mercatoru kupila) i Mivela i Donat voda su mi pomagale. Sada samo po nekad na kratko ali zanemarljivo mi bude muka. To je sve normalno, ne brini, procice za 3-4 nedelje
Drugarice veliki poljubac za sve
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Ema ,Ananana hvala puno , i meni su jedu narandze u ogromantim kolicinama ...
sve vas jakoooo
sve vas jakoooo
Primljeno k znanju!dr mali pariz ::Rodiću-četkam te ovDe!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Heart, ne mogu da verujem da sam propustila rođenje tvoga Pobednika. Jer on to zaista jeste. Čestitam ti od srca. Tvoja istrajnost, želja, volja, pozitivnost, lepota u svakom smislu te reči te je dovela do njega. Žao mi je što se borba morala nastaviti, ali sad ste u kući i uživajte. Ljubim te i čestitamo ti od srca, evo i D.ne može da veruje šta si sve morala proći na kraju.
Jedva čekamo slike i RD, nemoj sad da zabušavaš.
Neka ti je Radivoje živ i zdrav
Jedva čekamo slike i RD, nemoj sad da zabušavaš.
Neka ti je Radivoje živ i zdrav
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Medo evo malo podrske i ovde , samo hrabro, jos malo je ostalo a ja cu odmah za tobom
Ostalim drugarima pozdrav od nas
Ostalim drugarima pozdrav od nas
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Znaci, boze zdravlja, stize nam pet decaka uskoro od tri mame
Mi spremni da nas smeste u ponedeljak u vrt... Danas sam stigla i do orl specijaliste, nikako grlo da me prodje a od nocas i uvo... medjutim nije upala uva, nego je jos grlo crveno pa se reflektuje bol na usi... pa mi dala neke kapi i vec mi bolje...a verovatno malo i od saznanja da nije nista strasno...
Mi spremni da nas smeste u ponedeljak u vrt... Danas sam stigla i do orl specijaliste, nikako grlo da me prodje a od nocas i uvo... medjutim nije upala uva, nego je jos grlo crveno pa se reflektuje bol na usi... pa mi dala neke kapi i vec mi bolje...a verovatno malo i od saznanja da nije nista strasno...
malaplava- Broj poruka : 221
Datum upisa : 12.11.2011
Bravo mame samo hrabro, mis mso uz vas da navijamo da sve prodje lako!
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
ninica2 ::Drage moje trudnaje,cula sam se sa Medolino i sve je ok za sada.U betaniji je lezi i ceka ponedeljak.Bila je na UZ-i sve je ok,bebci krupni imaju oko 3100 pu pu pu karatisti su i dalje aktivni bas Eto kratak izvestaj do daljnjeg
Medo držim fige . Čekamo svi i navijamo za naše lepotane . Ljubim te puno
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
Draganče moj volem kada te nasmejem... ovih dana ti to i treba da si opuštena nasmejana i da maziš i ljubiš bekane u stomaku
Menora plavušo moja jedi kokice i bademe oni su meni bili spas i primiri malo vidiš da se bebac uzvrpoljio od tvog skitanja
Mogle bi zajedno do Dragane da je opet malo povučemo za nosić
Ema probaj za kandidu ulje divljeg origana ako možeš da ga podneseš , meni je doktorica rekla da je on super za kandidu ali ja ne volim origano i nisam mogla , pila sam samo probiotik i teška dijeta bez slatkog taman sam i smršala lepo pre trudnoce
Trudnjače moje
Menora plavušo moja jedi kokice i bademe oni su meni bili spas i primiri malo vidiš da se bebac uzvrpoljio od tvog skitanja
Mogle bi zajedno do Dragane da je opet malo povučemo za nosić
Ema probaj za kandidu ulje divljeg origana ako možeš da ga podneseš , meni je doktorica rekla da je on super za kandidu ali ja ne volim origano i nisam mogla , pila sam samo probiotik i teška dijeta bez slatkog taman sam i smršala lepo pre trudnoce
Trudnjače moje
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
pa moguće da su grčevi.mijaki ::sve vas ljubimo Ana i moi
A Nika je sad zadnja dva dana malo nervozna, pospana a neće da zaspe - evo lijek (nama je uspjelo): umotam je u tanku dekicu (možeš i u pelenu) onako kako su ih zamotavali u porodilištu, (kao malu kiflu- ruke uz tijelo), i malo je ljuljam u naručju - smiri se za oko minut i zaspe
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Cao drage moje,nisam imala vremena danas da pisem izvestaj (krecili smo).Medolino je super CTG sve u redu Naravno bebci i dalje skakucu,karatisti mili I kaze da ce joj serklaz verovatno skidati u ponedeljak pre CR.Jos malo je ostalo ja jedva cekam da nam drugarica zagrli svoje bebe mirisljave
Sve vas ljubim,i Medolino vas puno pozdravlja
Sve vas ljubim,i Medolino vas puno pozdravlja
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu