KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+72
lenabeograd
caci
nena beba
Akijeva
Jejaaa
red
dacans
agata
LaFolie
missile
krol
OKacica
dacca
Shizika
SannI-AlL
Nensy85
anak
Dacaa
Smoki
penelope
Tinche
bak
hany
Botox
dr mali pariz
menora72
noja
Orline
cici
dra00
malaplava
heart84
MAAKKI
cicsa80
shenon
ivi
tuli
veki1
Struzzo
rada78
*AIDA*
dragana76ns
korpica
lilly13
Mirjana
seka 35
BiKsi :)
jagodica
zoxa
Niny
medolino
Vuchica
Simona
lilya
Mali Princ
maki79
Jelica
KoMetaK
ninica2
nina :)
gaga.ristic1
plavaptica
ananana
saska1
mijaki
Ema78
MIRKA85
fight&faith
stefi :*
bulevarka
Gramatika
Marija86
76 posters

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lilly13 18/1/2013, 00:16

O koliko novih trudnica
likeit
Noja i Smoki čestitam, nek vam trudnoće prođu što bezbrižnije

Jellice sretno sutra cvet
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od KoMetaK 18/1/2013, 00:19

Jelice, neka je sa srecom!!! Da sve prodje sto bezbolnije! igracice igracice
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 18/1/2013, 00:20

Jelice srecno sutra srca srca srca
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 18/1/2013, 13:01

Pozdravcic od nas osmeh srce

Noja,cestitam ti draga na trudnoci,mnogo volim ovakve vesti a tvoja Andreica ce da uziva i da ima najlepse drustvo koje ce joj mama pokloniti osmeh srce

Smoki,vidim i tvoju trudnocu,neka je sa srecom osmeh srce

Jelice,draga nasa trudnice,uskoro mamice,neka sve prodje u najboljem redu i sto bezbolnije srca1 Jedva cekam utiske srca1

Ja sam pocela sa pranjem stvarcica i peglanjem tako divnih i mirisljavih bodica,pelenica,zekica srca1 srca1 U sredu imam kontrolicu i dogovor oko porodjaja i jedva cekam da ih vidim na onom malenom ekranu Very Happy
Mnogo su nemirni,udaraju i vec mi je tesko da sedim i stojim pa me zato slabo ima na forumu,mislim prosvrljam na brzinu ali nista ne pisem Wink
Upravo se guraju, stucaju,trckaraju po stomaku a ja cvetam od srece i miline osmeh srce osmeh srce

Ljubimo sve tete sa foruma i sve bebice srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 18/1/2013, 13:56

Smoki, nešto sam preskočola, sada vidim lepu vest.
Neka je sa srećom, da sve protekne u najboljem redu! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 512172
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Smoki 18/1/2013, 15:51

Lilly13, Medolino87, Gramatika, hvala vam, trebace nam puno srece! osmeh srce
Smoki
Smoki

Broj poruka : 53
Godina : 45
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 18/1/2013, 16:29

sta je sa jelicom
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 18/1/2013, 17:08

Noja divne vesti..sto kazu kada se desi jednom posle ide s lakocom..kod nas bake kazu kad se odveze torba Very Happy a andrea je preslatka..

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 18/1/2013, 18:08

Smoki čestitamo čestitamo čestitamo trudnocu, neka je laka i skolska! ljubav

Jeice, cekamo najlepsi izvestaj osmeh srce

Medo, brzo ce sreda pa da uzivas u svom ponosu i svojim decacima ljubav ljubav ljubav

ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 18/1/2013, 21:54

Noja, prekrasna vest. Čestitam od srca osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce smajli angel
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 18/1/2013, 23:35

Noja...drugarice moja..divna vest cestitam...ljubimo te!!!!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 19/1/2013, 10:46

Jelice cekamo lepe vesti :)
Smoki cestitam Very Happy
LJubim vas trudnice lepotice osmeh srce
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 19/1/2013, 11:38

Sto volim kada uz prvu jutarnju ( podnevnu), procitam ovako divne vesti...milina...devojke, cestitam, od srca.... radost
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 19/1/2013, 13:47

Smoki, cestitke i tebi od srca, previdela sam da si i ti trudnica! osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 19/1/2013, 16:20

Drage moje

ja cu samo na kratko da vam se javim jos uvek nisam sva svoja.

Porodjaj je protekao super,malo duze sam se oporavljla pa sam lezala u bolnici 7 dana, posto me je rana bas bolela i nisam se osecala najbolje. Ali to nije vise vazno. Dan kada smo trebali da izadjemo, pedijatar je primetila da bebac malo smrkce i otezno dise pa nam je predlozila da ostanemo jos koji dan. Sutradan stanje je bilo isto ,jos je i imao neku temperaturicu od 37,4 ali svi govore nista zabrinjavajuce, sledeci dan stanje se pogorsava beba bas tesko dise, daju mu non stop inhalacije iprikljucuju na infuziju,daju antibiotik i kiseonik, posto vide da se stanje ne popravlja, stavljaju ga u inkubator i hitno salju na Institut za majku i dete gde mu je ustanovljeno da je pozitivan na neki aktuelni virus, inace 10 januara je proglasena epidemija tog virusa koji zahvata disajne puteve. Noc sam provela sa njim na neonatologiji, presedela i preplakala, ujutru stanje se pogorsava i hitno ga prebacuju na intenzivnu negu,a mene salju kuci, 3 dana je stanje bilo bas dramaticno do te mere da je u momentima prestajao da dise i da su hteli na aparate da ga prikljuce. Od cetvrtka se stanje stabilizovalo, bolje dise, redje ga inhaliraju i juce su ga izvadili iz inkubatora, radili su mu i neku bronhoskopiju da bi mu izbacili taj sekret. Malisa dobija hranu preko sonde,da ga ne bi jos dodatno mucili, trebalo bi da jos sutra bude na intezivnoj pa da od ponedeljka dodjem i ja da lezimo jos par dana do potpunog oporavka. Nisam ga videla 6 dana, posto ne pustaju nikoga bas zbog te epidemije virusa. Eto odes u privatnu bolnicu da se porodis bas zbog tih svih virusa i bakterija, kao manje su verovatnoce da ce ih tamo dobiti i desi bas to.Jedva cekam samo da ga vidim i da dodje kuci,mnogo mi nedostaje.
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 19/1/2013, 16:36

Hartic, bas bezveze Mad Vazno da je malisa bolje i da cete se uskoro druziti, a ti se drzi i cuvaj osmeh srce
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tuli 19/1/2013, 18:26

Srce draga, pa ti si proživela pravu traumu grljenje
Važno je da je bebać sada dobro, biće vremena za maženje, nadoknadićete.
Nema garancija, kad hoće da se desi, desiće se, taman da ste pod staklenim zvonom.
Pazi se draga, trebaće ti snaga kad bebironac stigne kućici radost
tuli
tuli

Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 19/1/2013, 18:42

oooooooo heart mila bas mi je zao sto ste tako prosli..to bas ostavlja traume na mamu Sad vazno da je bebac sada dobro micko mali srce
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 19/1/2013, 22:21

Heart, No
nek je stanje sad bolje pa ćete se maziti kod kuće yes
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 19/1/2013, 22:33

Cao drugari,znam da je moja mama bezobrazna sto vas ne prati i sto vam ne pise kako sam ja dobr abeba.Ali oprostite joj jer mene cuva,pazi,mazi,daje mi da sikim,presvlaci me,kupa.Jeste da bas nece da me uzme iz kreveca kad placem ali tu je tajo koji me ukrade kad ona spava pa se nas dvojica druzimo.Volimo se uzajamno sve troje i lepo nam je:
evo i slikica da me viditeDešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 3482ivt
MIRKA85
MIRKA85

Broj poruka : 374
Godina : 39
Datum upisa : 18.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 19/1/2013, 22:38

medenko mali
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 19/1/2013, 23:01

a ovo je sad kad sam malo porastaoDešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 R295aq
MIRKA85
MIRKA85

Broj poruka : 374
Godina : 39
Datum upisa : 18.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 19/1/2013, 23:25

Mirka, sinak ti je PREDIVAN!!! Ko bebac sa reklame! Neka je ziv i zdrav! osmeh srce smajli angel
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 20/1/2013, 10:54

Heart,mila,mogu da zamislim kako ti je...ali najbitnije je da je sada bebica ok i da ide na bolje! Ljubi ga za mene,puno,puno i da sto pre ojaca usne

Jelice,ima li vesti? srca1

Javila nam se mama Mirka85 osmeh srce
Ja sam odusevljena njenim decakom,mali medenjak osmeh srce
mamice,sve ti je oprostene kad si pored svog andjela i uzivaj u njemu maksimalno,mazi ga,ljubi ga,presvlaci ga,pevaj mu,pomalo ga izgnjavi za nas!
Ljube ga njegovi drugari i ja ljubav ljubav ljubav

Ostalim trudnicama i mamicama i bebicama saljemo velike poljupce srcasti poljupci
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 20/1/2013, 11:22

Heartic, bas ste se namucili, ali vazno da sve ide na bolje osmeh srce ...srce malo, nadam se da ce uskoro biti kod svoje kucice

Mirka, sincic je stvarno pravi medenjak, sto kaze Medolino... love
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu