KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+72
lenabeograd
caci
nena beba
Akijeva
Jejaaa
red
dacans
agata
LaFolie
missile
krol
OKacica
dacca
Shizika
SannI-AlL
Nensy85
anak
Dacaa
Smoki
penelope
Tinche
bak
hany
Botox
dr mali pariz
menora72
noja
Orline
cici
dra00
malaplava
heart84
MAAKKI
cicsa80
shenon
ivi
tuli
veki1
Struzzo
rada78
*AIDA*
dragana76ns
korpica
lilly13
Mirjana
seka 35
BiKsi :)
jagodica
zoxa
Niny
medolino
Vuchica
Simona
lilya
Mali Princ
maki79
Jelica
KoMetaK
ninica2
nina :)
gaga.ristic1
plavaptica
ananana
saska1
mijaki
Ema78
MIRKA85
fight&faith
stefi :*
bulevarka
Gramatika
Marija86
76 posters

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od heart84 28/12/2012, 20:40

Jagodice sestro slatka tebi svaka cast, pustili te kuci posle 24h Shocked ti si bese isla na carski rez. Ja verovatno necu moci da ustanem 5 dana.

Danasnji ctg je mnogo bolji, ali mi je Ljubic rekao da dolazim svaki dan, da bude siguran da je sve uredu. Da izdrzimo jos par dana, pa da se u Novoj godini porodim Very Happy
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od cicsa80 28/12/2012, 21:36

Jagodice, Mirka da su vam deca zdrava, srecna i vesela.
Harticu,izdrzace bubica jos koji dan sigurno a ti si pod nadzorom i nema brige.
Medo i vi veliki, lepo rastete. likeit
Trudnaje uzivajte! ff
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od seka 35 29/12/2012, 12:03

cestitke svim mamicama
heart ,izdrzat ces ti
seka 35
seka 35

Broj poruka : 622

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 29/12/2012, 14:53

JAgodice, CESTITAM!!!
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 576626
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 29/12/2012, 14:57

Jagodice, neka ti je Dunja ziva i zdrava! srca srca srca srca srca srca
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 30/12/2012, 11:46

Pozdravcic trudnice i mamice Very Happy

Jagodice,cestitam na roditeljstvu i da vam je Dunjica ziva i zdrava sto godina usne usne usne

Srce,izdrzaces ti i tvoja bebica u dobrim si rukama! Ljubimo vas ljubav

Mijaki,uziva sa Anom osmeh srce

Mi smo dobro, jedino nocu ne spavam jer me noge strasno bole a i oni se drmuckaju i nocu i danju Very Happy Meni je srce puno kad ih osetim i uzivam u svakom njihovom pokretu i sutiranju osmeh srce

Trudnice mazite svoje stomacice a mamice ljubite svoje bebice ljubav ljubav ljubav
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 30/12/2012, 14:49

Jagodice, Mirka ČESTITAM čestitamo čestitamo bravo bravo bravo bravo bravo d x bb vv g v d b d

mijaki ::
nocas nije bilo spavanja, Ana umesto da se lepo najede pa spava, nocu voli da siki na svakih 1,5h po malko i da budna mlatara rukama (zovemo je veslacica) uz povremeno grebanje svega sto dohvati...to sto meni melko curi na sve strane nju ne zanima....ima zenska svoju agendu Wink
e onda danju odvali spavanje, veze i po 4h i lepo rucki...
ljubim vas
lol! Vidim, uživate osmeh srce Ova moja mrcina je tako brzo porasla da ne mogu da verujem da više nemam bebu. Iskoristi svaki minut, pa i noćni za maaaaaženje srca srca srca srca srca srca

Ema78 ::
Nego, gde ste kupovale trudnicke farke... idemo kod sveki, a onda je vec komentarisala kako sam mrsava i kako nosim obicnu garderobu,pa da bih spasila sebe komentarisanja moje mrsavosti i neodgovornosti, moracu da kupim jedne...i ima li nekih normalnih modela, ja se stvarno jezim trudnicke mode u nasoj zemlji....Za sada se provalcim sa starim farmericama i helankama i tunikama...
Ima Emice, gde hoćeš. A možeš i da naručiš preko interneta.

heart84 ::Jagodice sestro slatka tebi svaka cast, pustili te kuci posle 24h Shocked ti si bese isla na carski rez. Ja verovatno necu moci da ustanem 5 dana.

Danasnji ctg je mnogo bolji, ali mi je Ljubic rekao da dolazim svaki dan, da bude siguran da je sve uredu. Da izdrzimo jos par dana, pa da se u Novoj godini porodim Very Happy

Srculence, ne sekiraj se, Ljupče sve prati! Još malo sreca usne
Što se oporavka tiče, i ja sam mislila da ću 5 dana ležati kao mumija. Iznenadićeš se kako brzo prođu bolovi, a da hodaš možeš već sutradan. Ma, posle tri dana kao da nisi ni operisana!

Bulevar, mnogo mi se sviđa tvoj predlog Very Happy cvet

Medolino, mazi te igrače, rastezače što luduju i danju i noću love ljubav
Ženske, srećna vam svima Nova godina ZIMA4 navijacica novogodišnji 1
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica 30/12/2012, 16:08

Pozdrav, devojke!
Nisam isla na cr - vaginalno sam se porodila oba puta, ali sad sam bolje prosla. Juce sam bila u Meku, slavili smo 4. sincicev rodjendan. Skroz sam ok, malo zateze rana, malo hemoroidi, ali sve je podnosljivo. Samo sto se necu namaziti Dunjice, jer je bata ljubomoran i samo gleda da je u krevecu.
Srculence, nisi zakazala termin za carski?
Usput imam 2 kg vise nego pre trudnoce, ali nisam mogla da obucem farmerke juce.
Pusa za sve!
jagodica
jagodica

Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 30/12/2012, 16:13

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 579931_351692588228793_743169514_n
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 30/12/2012, 16:40

Kakva lepa cestitka smajli angel Rasplaka me Embarassed
Jagodice cestitam ti lepoticu Dunju. srca srca srca
Mama Mirka čestitamo
Neka su vam decica zdrava i srecna i neka vam donesu mnoooogo srece i radosti.
Trudnice i mame sve najlepse u Novoj Godini zelimo vam Ana i ja navijacica ZIMA
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bulevarka 30/12/2012, 21:42

Niko sem Mirjane nije obratio pažnju na moj predlog Sad

Nema veze vidim ja da ste sve zaljubite i zauzete sa spremanjem kolača i ostalih đakonija za NG .

srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci

bulevarka
bulevarka

Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 30/12/2012, 23:16

Pozdrav trudnice
E ovako stoje stvari kod mene danasnji prvi ctg nije bio dobar,kontrakcija nije bilo ali bebini otkucaji srca su bili visoki,posle sat ipo sam ponovila ctg i bio je skroz ok. Veceras sam bila na razgovoru kod Ljubica,rekaĂł mi je da ujutru uradim analizu krvi da slabije jedem, u 12 imam zakazano kod interniste i ctg,ako bude opet los poradjace me odmah sutra. Pozelite mi srecu,nema meni spavanja nocas
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 30/12/2012, 23:35

Srećno srce! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 32796

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 30/12/2012, 23:46

Srce srecno...cekamo tvoj izvestaj..bice sve ok,ja sam se porodila sa 37+4... zagrljaj

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 30/12/2012, 23:49

Jagodice,Mirka srecno rodjenje bekana... osmeh srce osmeh srce osmeh srce

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 31/12/2012, 09:01

Srce, draga, PUNO SRECE, a mi navijamo! Stize ti najlepsi paketic za Novu godinu! igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 31/12/2012, 09:50

Pozdravcic osmeh srce

Srce,draga,bice sve u redu,jos malo pa ces drzati svoje zlato u rukama,neka sve prodje sto laganije i skolski usne usne usne

Jagodice,bravo za kilazu, ljubim ja tvog sincica i tvoju cerkicu usne usne

Mirjana,Cvrle je neodoljiv sa tvog avatara,pravi momak,ljubimo vas ljubav ljubav ljubav

Bulevar,sad vidim da si otvorila novu temu,to je super,sve na jednom mestu likeit Kako ti provodis najlepse trudnicke dane,kad ces videti pol? Ljubimo vas ljubav ljubav ljubav

Trudnice i mamice uzivajte i zelim svima samo zdravlja,radosri,smeha,ljubavi i sloge u 2013 godini d
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 31/12/2012, 11:20

Ništa ne stižem da iščitam

Čestitke novim mamama srca srca srca
Mijaki mislim da ni tebi nisam čestitala čestitamo
Mirka čestitamo
Jagodice čestitamo

sveima ostalima d

lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 31/12/2012, 13:42

Heartic, puno srece danas.... ljubav
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malaplava 31/12/2012, 13:52

bulevar ns ::Niko sem Mirjane nije obratio pažnju na moj predlog Sad

Nema veze vidim ja da ste sve zaljubite i zauzete sa spremanjem kolača i ostalih đakonija za NG .

srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci

likeit

Evo ja sam primetila lol! potpuno sam ZA! Samo da nadjemo mesto gde staviti temu... Imas moju podrsku i pomoc!
malaplava
malaplava

Broj poruka : 221
Datum upisa : 12.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 31/12/2012, 15:55

Srce, ako rešite da taj veliki dan bude baš ovaj dan, želim ti lak porod i najlepši doček Nove do sada Laughing Neka te anđeo anđeo anđeo čuvaju ! Čekamo lepe vesti srca
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 31/12/2012, 15:59

Srce, držim pesnice da sve prođe kako treba srca srca srca

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 31/12/2012, 16:16

Heart, neka je sa srecom!

Devojke, srecna vam svima Nova godina i da sve imate zdrave i lepe bebice!
Jelica
Jelica

Broj poruka : 742
Datum upisa : 18.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malaplava 31/12/2012, 16:50

Sve najbolje u Novoj godini! Lepo provod veceras!
ZIMA1 ZIMA4 ZIMA5 novogodisnji prozor jelka jelka2 cveće
ZIMA
malaplava
malaplava

Broj poruka : 221
Datum upisa : 12.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 31/12/2012, 17:00

Devojke SRECNA NOVA GODINA deda mraz ZIMA4 novogodišnji 1
Lep provod i sve najlepse, puno zdravlja i srece u novoj 2013 god, da va bebice budu nasmejane, vesele i zdrave cveće
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu