Đumrida i Rile - HappyCats
+17
SoJa
Niny
mamadabudem
jelena*mama2andjela*
MalaSaJuga
Ema78
zvoncica36
ninica2
maus
red
Orline
bak
SladZana
lilya
missile
Mirjana
HappyGirl
21 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Đumrida i Rile - HappyCats
Evo mojih drugara Đumrida Đumra i Riki Rile Majka i sin
Ona je umiljata, voli ljude, voli da se druži, prati me u stopu. Na trećem smo spratu ali svaki dan izađe iz stana ode na potkrovlje kod komšija da malo proćaska. Počeli su da joj kupuju hranu i da je nazivaju zajedničkim kućnim ljubimcem. Kada se tamo izmazi i sve iznjuška ide na zajedničku terasu i onda kući. Mnjauče ona i pred drugim vratima ali ostali ne vole mačke. Čim neko dođe tu je, pozdravlja, liže. Jede lubenice, masline, jabuke, soju, pasulj, japansku jabuku...sve što i mi jedemo i naravno hranu za mačke. Voli da spava u lavabou, voli vodu, sedi pored onog odvoda za vodu u kadi i čeka svojih 5 minuta da pojuri vodu kad krene u vir. Kad je kupamo ćuti. Svako ko je spavao kod nas morao je da shvati da će ona spavati tu noć sa njim.Jednostavno voli da spava sa svakim gostom. Još se niko nije bunio A do skoro nikada nije spavala s nama u krevetu a ja je terala i vukla i moljakala ma jok a od skoro kako legnem evo nje legne na mene. Ne na krevet ili pored nego na mene i tako spava a ja sva srećna i ukočena Luda je za decom. Svi je rašrafe a ona junački podnosi i još ih liže. Bacakaju je, razvlače, nikada nije frknula ili bila ljuta jednostavno savršena mačka. Voli petarde i vatromet i svaku buku. Odma čim čuje buku trči da vidi šta je. Nikada ne traži da jede niti nas budi ujutru da traži hranu. Nikada ne hoda po simsu niti na terasi niti na prozorima uvek je na sigurnom. Njen sin Rile je plašljiv i kad neko dođe odma zbriše i nema šanse da ga nađemo. Zato smo digli ruke puštamo ga da sam izađe kad shvati da nema opasnosti. On izađe iz stana ali samo na minut dva i evo ga nazad kući što je sigurno sigurno je Nije tolika mazulja ali kad hoće da jede izliže vas celog i umiljava se. Mazi se samo kad on hoće i koliko on hoće. Jede samo mačju hranu + hleb i masline. Hoda po simsu i po svim rizičnim mestima pa je zato dva puta padao sa trećeg sprata i oba puta je preživeo bez posledica. Malo se ugruvao oba puta a sutra ujutru kao nov. Onda se primiri dva meseca i onda opet krene sa akrobacijama. Nadam se da više padanja neće biti. Kada smo na placu 3 dana sedi u kući i tek četvrtog izađe u dvorište a Đumra ide sa nama po njivama kao pas. Svaki dan se ližu i maze a na svakih deset dana se potuku. Uvek Đumra prva počne.Krene da ga liže i to traje dugo, a Riletu ne prijaju ta duža lizanja i onda krene da se buni a ona počne da bije. On je dugo trpeo njeno mlaćenje a sada je počeo da se brani. Ja ih puštam jer nije strašno ali mm ne voli da se svađaju pa im odma drži lekciju Sve u svemu tako bi volela da imam kuću i da imam i psa i zeca i jagne i petla i koku i morsko prase ... Nadam se jednog dana...
Eto ukratko to smo mi.
Ona je umiljata, voli ljude, voli da se druži, prati me u stopu. Na trećem smo spratu ali svaki dan izađe iz stana ode na potkrovlje kod komšija da malo proćaska. Počeli su da joj kupuju hranu i da je nazivaju zajedničkim kućnim ljubimcem. Kada se tamo izmazi i sve iznjuška ide na zajedničku terasu i onda kući. Mnjauče ona i pred drugim vratima ali ostali ne vole mačke. Čim neko dođe tu je, pozdravlja, liže. Jede lubenice, masline, jabuke, soju, pasulj, japansku jabuku...sve što i mi jedemo i naravno hranu za mačke. Voli da spava u lavabou, voli vodu, sedi pored onog odvoda za vodu u kadi i čeka svojih 5 minuta da pojuri vodu kad krene u vir. Kad je kupamo ćuti. Svako ko je spavao kod nas morao je da shvati da će ona spavati tu noć sa njim.Jednostavno voli da spava sa svakim gostom. Još se niko nije bunio A do skoro nikada nije spavala s nama u krevetu a ja je terala i vukla i moljakala ma jok a od skoro kako legnem evo nje legne na mene. Ne na krevet ili pored nego na mene i tako spava a ja sva srećna i ukočena Luda je za decom. Svi je rašrafe a ona junački podnosi i još ih liže. Bacakaju je, razvlače, nikada nije frknula ili bila ljuta jednostavno savršena mačka. Voli petarde i vatromet i svaku buku. Odma čim čuje buku trči da vidi šta je. Nikada ne traži da jede niti nas budi ujutru da traži hranu. Nikada ne hoda po simsu niti na terasi niti na prozorima uvek je na sigurnom. Njen sin Rile je plašljiv i kad neko dođe odma zbriše i nema šanse da ga nađemo. Zato smo digli ruke puštamo ga da sam izađe kad shvati da nema opasnosti. On izađe iz stana ali samo na minut dva i evo ga nazad kući što je sigurno sigurno je Nije tolika mazulja ali kad hoće da jede izliže vas celog i umiljava se. Mazi se samo kad on hoće i koliko on hoće. Jede samo mačju hranu + hleb i masline. Hoda po simsu i po svim rizičnim mestima pa je zato dva puta padao sa trećeg sprata i oba puta je preživeo bez posledica. Malo se ugruvao oba puta a sutra ujutru kao nov. Onda se primiri dva meseca i onda opet krene sa akrobacijama. Nadam se da više padanja neće biti. Kada smo na placu 3 dana sedi u kući i tek četvrtog izađe u dvorište a Đumra ide sa nama po njivama kao pas. Svaki dan se ližu i maze a na svakih deset dana se potuku. Uvek Đumra prva počne.Krene da ga liže i to traje dugo, a Riletu ne prijaju ta duža lizanja i onda krene da se buni a ona počne da bije. On je dugo trpeo njeno mlaćenje a sada je počeo da se brani. Ja ih puštam jer nije strašno ali mm ne voli da se svađaju pa im odma drži lekciju Sve u svemu tako bi volela da imam kuću i da imam i psa i zeca i jagne i petla i koku i morsko prase ... Nadam se jednog dana...
Eto ukratko to smo mi.
Poslednji izmenio HappyGirl dana 26/12/2012, 23:36, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Đumrida i Rile - HappyCats
Htela sam da postavim još neku fotku ali tako sporo podiže da sam digla ruke. Bižće opet ovih dana :)
Ha ha ha Iscepah se od smeha
Mačke me plaše i rado ih izbegavam, ali vidim da je ipak do mene. Fantastično si ih opisala. Uživajte u ljubavi
Mačke me plaše i rado ih izbegavam, ali vidim da je ipak do mene. Fantastično si ih opisala. Uživajte u ljubavi
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
KAKO SU LEPI, DRAGI, NEODOLJIVI!!!!
HEPI, prelepe Hepikets!
HEPI, prelepe Hepikets!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Ijaoj
Pa kako sam ja ovo propustila
Ijaoj
Ja obozavam zute macke, ali obozavam
Pa kako sam ja ovo propustila
Ijaoj
Ja obozavam zute macke, ali obozavam
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Happy, mace su bozanstvene, i prije svega prave mace, a ne ko onaj moj divlji vepar i mnoooogoooo su lijepe.
A to sto Rile dobija batine to je vaspitna mjera, dobro dodje ponekad, muske treba kontrolisati
A to sto Rile dobija batine to je vaspitna mjera, dobro dodje ponekad, muske treba kontrolisati
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Happy, ja sam vise kereci tip, ali volim mace koje nisu divljakuse i ne frkcu na mene Ovo tvoje dvoje su
Cak bih i spavala sa njom, da znas
Cak bih i spavala sa njom, da znas
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
HappyGirl ::
Zar nije savršena?
Da ste malo blize, prijateljili bi se
Au, kako to ranije ne primetismo!
Jao, happy, kakvi su
Ja tek videh.
Sad tek skontala sta znaci Djumre mi moje
Ja tek videh.
Sad tek skontala sta znaci Djumre mi moje
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Happy, prelepe su mace...
ja sam htela sivu, pa viskas macu, pa zutu, pa rusku plavu...
onda mi je mm nabavio Gracu macu...
bas kakvu nisam htela... bela sa crnim...
kad smo je uzeli od porodice koja je htela da je udom bila je slatka, umiljata, mazna.
kako raste i sto je duze kod nas sve je blesavija i ludja i ne lici ni malo na onu macu koju su zvali Slatkica...
mazi se samo kad se njoj mazi, i svadjamo se ona i ja...i budemo ljute jedna na drugu...al prodje...
satima bih mogla o njoj...
evo slike...kako se sakrije, pa cekajuci sakrivena zaspe... :)
ja sam htela sivu, pa viskas macu, pa zutu, pa rusku plavu...
onda mi je mm nabavio Gracu macu...
bas kakvu nisam htela... bela sa crnim...
kad smo je uzeli od porodice koja je htela da je udom bila je slatka, umiljata, mazna.
kako raste i sto je duze kod nas sve je blesavija i ludja i ne lici ni malo na onu macu koju su zvali Slatkica...
mazi se samo kad se njoj mazi, i svadjamo se ona i ja...i budemo ljute jedna na drugu...al prodje...
satima bih mogla o njoj...
evo slike...kako se sakrije, pa cekajuci sakrivena zaspe... :)
red- Broj poruka : 255
Datum upisa : 13.11.2011
missile ::HappyGirl ::
Zar nije savršena?
Jeste! I sin joj Riki Rile! To su zaista happy cats jer zive sa happy girl i happy boy
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jao Happy prelepi su oboje,ja obozavam zivotinje sveee,imam kucu ali delim dvoriste sa sveki a ona bas i ne voli,kad tad imacu zooo park hihi. Mm isto obozava.Kada sam bila u Rusiji jednom smo u stanu imali macka Cicka i morsko prase Gricko.A posle smo imali macku Sumska Norveska Plava zvala se Maza i psa vucijaka Rexa naravno uvek bilo veselo i da znas zavidim ti
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Eto skoro dve godine prođe o živuljkama ni reč nisam rekla ali evo neka slička :)
Naravno imamo i Arija, pas moga brata, koji provodi puno vremena sa nama :) i da vidite ko je gazda :)
i ja sa mojom decom u trenucima mira i odmora :)
Dosta je bilo, vidimo s eza dve godine
Naravno imamo i Arija, pas moga brata, koji provodi puno vremena sa nama :) i da vidite ko je gazda :)
i ja sa mojom decom u trenucima mira i odmora :)
Dosta je bilo, vidimo s eza dve godine
Prelepe su. Đumrida ima neobično ime. Izmazi ih umesto mene. Ja planiram da uzmem jedno mače od mojih kad moj malac još malo odraste. Najlepše i najzdravije je kad ljudi imaju kućnog ljubimca. Nema ništa lepše nego kad u zimsko predveče spavaš sa macom, a napolju pada sneg.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Zvončice baš tako, ništa lepše :) Obavezno uzmi nećeš se pokajati. Izgnjaviću ih i za tebe nemoj da brineš Đumrida, tepam je Đumra, je dobila ime po mojoj drugarici iz detinjstva. Njen tata je bio podstanar kod nas i kada bii dolazila da ga poseti igrale smo se a ona je bila prelepa, riđa devojčica, nežna i umuljata. Zato sve koji su nežnim slatki, umiljati, neodoljivi...zovemo Đumrida :) NPR. idemo gradom i vidimo neko slatko dete i kažemo vidi ovu Đumridu :) i to svi u porodici govorimo. Često tetkinu devojčicu tj. moju Saru zovemo tako i ona voli :)
Danas je dan kao stvoren za spavanje sa macom. Ja sam uvek imala puno mačaka i kučića. Odrasla sam u kući sa velikim dvorištem. Velika većina ljudi smatra da deca dok su mala treba da izbegavaju životinje. Mm i ja smatramo da deca treba da imaju što više kontakt sa životinjama. Dokazano je da su deca koja su imala mačke stekla mnogo bolji imuni sistem od onih koji nisu imali kućnog ljubimca. Kažu da pljuvačka od psa povoljno utiče na decu koja su sklona ekcemima, itd. Uživaj ti sa mačkicama jer su to najslađa bića na svetu.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Jao Happy, stvarno su za pokazivanje i hvaljenje...nisam neki ljubitelj macaka,vise volim pse, ali nemam nista protiv mazenja istih...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ja tek sad skontala nove slike. Odlicne su, kutija za hleb je pravo mjesto za odmor mnogo ste slatki zajedno na krevetu
Happy mace su prelepe. Inace obozavam zivotinje, dobro ne bas sve npr magarce i konje jer su me jurili par puta dok sam putovala do skole bajsom i morala da prodjem kroz hipodrom. Dok sam bila mala imala puno mackice. Secam se kad su se macile ja spremim peskiric, makazice za nokte i u akciju. A mama iza mojih ledja vice da se sklonim jer je gadno. Al sam uvek znala da joj odgovorim da cu postati babica za zivotinje. Kad se moja masa stenila prvi put ja placem i molim tatu da joj pomogne jer se kucence zaglavilo a ja sam imala infekciju po rukama. A tata sta ce sve radi za svoju ceru. Pa kad se krava otelila pa uginulo tele a ja mislim ozivece. E a dok sam na stocarstvu u skoli obilazila ovcice jedna krenula da se jagnji. Lepota. I sad bivsi stipendista privrednog fonda postala menadzer. Da roditelji nisu ostali bezz posla sada bi zavrsavala vet fakultet. Happy izvini sto sam na tvojoj temi pisala o mojim zivotinjama. Molim te da ne zameris. Prosto mi nedostaje moj zivot na selu a tvoje mace su me bas raznezile.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2148
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Ma zašto bih ti zamerila Baš sam uživala čitajući i slobodno s ena mojoj temi raspiši, baš nas briga ovde nemamo svekrve I meni nedostaje selo i nadam se jednog dana da ću živeti na selu.
A što s etiče kutije za hleb, ta kutija nikada nije bila za hleb. To smo kupili da unutra držimo ključeve i punjače za mobilni šibneš ih tu na gomilu i uvek znaš gde su a ne pola dana izgubiš na traženje. Ponekad Đumra uleti tu i prilegne ali nije to najveća glupost koju radi
A što s etiče kutije za hleb, ta kutija nikada nije bila za hleb. To smo kupili da unutra držimo ključeve i punjače za mobilni šibneš ih tu na gomilu i uvek znaš gde su a ne pola dana izgubiš na traženje. Ponekad Đumra uleti tu i prilegne ali nije to najveća glupost koju radi
He he moram da vam pokažem moje ljubimce. Juče sam se igrala sa njima i pravila im kao nakit .Šta ćete luda žena :) Đumra i Rile
Mace su prelepe, obožavam ih! Nakit im je šik!
Od kad znam za sebe od tada znam i za macke i uvek sam ih imala. Kod mame ih imam 4, kod sveki 2 i psa i sve sam razmazila, samo me kritikuju zbog toga a ja prosto uživam u njima.
Još samo supruga da ubedim da donesemo bar jedno u stan da bude sa nama...
Od kad znam za sebe od tada znam i za macke i uvek sam ih imala. Kod mame ih imam 4, kod sveki 2 i psa i sve sam razmazila, samo me kritikuju zbog toga a ja prosto uživam u njima.
Još samo supruga da ubedim da donesemo bar jedno u stan da bude sa nama...
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
happy prelepe su divne divne obozavam mace,imam i ja dva dlakava cudovista koja mi upravo sede na tastauri
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu