Korak po korak na putu do bete +
+69
bebica mala
dora28
gaga.ristic1
JecaPereca
Orline
smarija
heart84
fight&faith
nina :)
rada78
daxi011
jasnaana
Ninche
tisa
karakaca
tulumba
cufta
dragana76ns
Nataly17
missile
KoMetaK
menora72
Mika
jaca*caca
Dacaa
medolino
ijana
Mirjana
SannI-AlL
Jelica
ivi
dra00
makica84
krol
saska1
cabuka
ragaco
sareni leptir
noja
plavaptica
Malina
HappyGirl
ninica2
darling_buds
maki79
zvoncica36
tetreb
lilya
hany
boki82
laKole
BiKsi :)
ahosame
M.
Gramatika
ananana
korpica
Vuchica
MAAKKI
djole42
anak
OKacica
Erata
JocY
bulevarka
Niny
bak
Ema78
Veca77
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
ma bio juce, ja ostavila za ponedeljak, ali mi djavo nije dao mira pa uradila kucni test - koji je osjetljiv na 25IU/ml, i to onaj sto moze u bilo koje doba dana - ama ni tackice, a kamoli crtice... sutra je 14. dan poslije transfera... ali ja jednostavno nemam dobar osjecaj...
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
nema to veze!
ja sam isto uradila 10 dana od et pa je bio negativan,al me doktor ubedio da je vto nesto drugo i da nema veze sa testom !
ja sam isto uradila 10 dana od et pa je bio negativan,al me doktor ubedio da je vto nesto drugo i da nema veze sa testom !
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
tako da je beta 12og dana meni bila 250,tada !pa posle skocila na oko 6230...
meni je danas 13. dan od transfera.... vec bi se moralo vidjeti... a i nemam neki dobar osjecaj kako god... nemz veze, probala sam...
ma de, uradi ti betu sutra
Ma meni je beta 15 dan posle et bila samo 35, pa kroz dva dana duplo veća, a kad je stigla do 146 znali su da sam trudna (doduše izgubila sam tu bebu u kasnijoj trudnoći, ali to je druga priča). To su vrednosti koje ne može tek tako detektovati obični test. Nemoj samo da se nerviraš unapred. Bila je i jedna devojka koja je došla ubeđena da je beta negativna, jer je tog dana radila kućni test, međutim kad su popodne stigli rezultati ona je bila 95. Tako da bi ipak trebalo da izvadiš betu.Ninche ::meni je danas 13. dan od transfera.... vec bi se moralo vidjeti... a i nemam neki dobar osjecaj kako god... nemz veze, probala sam...
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
upravo i ja to kazem...sacekaj !
ma uradicu je, kad sam toliku lovu skrhala sta mi je josh 30 eura, ali ... vec nekoliko dana nekako imam osjecaj da "nije to to"... u svakom slucaju, uradicu betu sutra ujutro, pa cemo vidjeti sta je i kako je...
Citam ove vase postove, i kontam zasto se razlikuje VTO od prirodnog zaceca kada je nivo bete u pitanju...palo mi je na pamet da se kod prirodnog zaceca( i IUI)odmah luci beta, ukljucujuci i one dane koje oplodjena jc provede u inkubatoru. Znaci, beta kod VTO" kasni" par dana, pa je sasvim logicno da postoje lazno negativni testovi kod VTO. Ovo sam ja nesto sama kontala, ne mora da znaci da je tacno...
Ninche, uradi ti analizu iz krvi, a ja ti zelim da bude makar dvocifrena beta, imace vremena da poraste !
Ninche, uradi ti analizu iz krvi, a ja ti zelim da bude makar dvocifrena beta, imace vremena da poraste !
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Nince, kucale istovremeno... sto bre 30 e... ne znam odakle si , ali cena je u BGD oko 1000 din?
iz Sarajeva, kod nas su svi ti nalazi puno skuplji.... ne pitaj.... Inhibin i AMH su po 100 eura svaki...
Karakaca, ne brini nista, probaj veceras da se opustis i da lepo spavas, da budes odmorna sutra za svoje bebice.....
Ninche, nadam se da te osecaj ipak vara.... javi nam se sutra sa lepim vestima!
Ninche, nadam se da te osecaj ipak vara.... javi nam se sutra sa lepim vestima!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Ninche... au...
Nince bice beta dobra sigurno bice tu najmanje 1
Ja se pomirila sutra sta bude bice, hvala DRAGE moje na podrsci dale ste mi snage da budem jaka moram.
Da li ima neka od vas isti slucaj da su embrioni bili spori? Nije mi jasan razlog zasto su tako uspavani?! Mozda su na mm povukli on je flegma .
Moram malo da se nasalim. Ljubim vas sve i javljam vam sutra sta se desilo
Ja se pomirila sutra sta bude bice, hvala DRAGE moje na podrsci dale ste mi snage da budem jaka moram.
Da li ima neka od vas isti slucaj da su embrioni bili spori? Nije mi jasan razlog zasto su tako uspavani?! Mozda su na mm povukli on je flegma .
Moram malo da se nasalim. Ljubim vas sve i javljam vam sutra sta se desilo
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
mene su nakon 3 dana pozvali,svo vreme sam imala molitvenik mali sa Ostroga -svih molitvi...secam se da sam se molila kad god sam mogla i citala sve iz njega .......nakon bete,pa nakon 5 nedelje ......nakon 6 nedelje trudnoce sam prestala .i nakon 8 nedelje -imala krverenje i ostale komplikacije....neznam,mozda umisljam,ali neceg ima....verujem.
ma ti ces karakaca biti nasha treca sreca!!! a ja sam se nekako pomirila s tim da nema nista od ovog pokusaja, ako skuckam pare za sljedeci probacu opet sljedece godine (mene jedna ova avantura ukupno kosta 7500 eura sa bockama i svim...)... mada, vrijeme curi, i nekako mi se cini da mi je ovo zadnji voz... ma ko zna... svako zasto ima svoje zato... javim sutra....
Nince ti bolje da si platila sve to ovde u beogradu ili novom sadu. Bice sve ok samo hrabro jake smo mi ne znamo ni same kolko.Sta sve prodjemo i opet smo nasmejane
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
... a zasto te toliko kosta ????Ninche ::ma ti ces karakaca biti nasha treca sreca!!! a ja sam se nekako pomirila s tim da nema nista od ovog pokusaja, ako skuckam pare za sljedeci probacu opet sljedece godine (mene jedna ova avantura ukupno kosta 7500 eura sa bockama i svim...)... mada, vrijeme curi, i nekako mi se cini da mi je ovo zadnji voz... ma ko zna... svako zasto ima svoje zato... javim sutra....
Ninche kod nas u BL nalaz bete 25KM,recimo inhibin 53KM i AMH 59KM i to sve privatno jer u drzavnoj nema da se urade ovi nalazi
sta je to u Sarajevu tako skupo,pa vama se isplati kad radite tako neke nalaze raditi ih u BL
sta je to u Sarajevu tako skupo,pa vama se isplati kad radite tako neke nalaze raditi ih u BL
smarija- Broj poruka : 73
Datum upisa : 13.01.2011
pa ja sam single mama :) pa moram da radim tamo gdje to moze, a ovo su mi josh i prijatelji koje poznajem... ali ijekovi, procedura i donator kostaju 5500 Eura, plus put i smjestaj i klopa za 2 sedmice... i skupi se malo po malo... a u Srbiji ne mogu, ni kod nas ne mogu... a onda idem tamo gdje poznajem ljude...i eto...
Ispravka beta moze da se radi u drzavnoj na uputnicu i ona se cak ne placa zato jer parovi koji se bore sa sterilitetom oslobodjeni su svih placanja
a ne mogu da grijesim dusu, meni je vrijedilo, imala sam sve mobitele na raspolaganju, i sta god da mi je trebalo odgovarali su odmah... kad vidim kako to ide kad ne znash ljude... ne bih ni probala, meni je bilo dovoljno stresno i ovako... valjda mozak radi po svome cijelo vrijeme, moram naci nacin da se opustim psihicki, pa da probam ponovo...
ma svakako slazem se sa tobom svi mi radimo tamo gdje zelimo ili moramo,ali te cijene su nenormalno visoke pa to je guljenje zestoko
pa ne znam, ne bih nigdje drugo prosla puno jeftinije, samo lijekovi kostaju 2000 Eura, ICSI je 3000, "tata" je 500 eura, i eto te na 5500... ostalo je logistika...
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +