Njihalica, ljuljaška
2 posters
KUTAK :: BEBE :: Kolica, kreveci...
Strana 1 od 1
Njihalica, ljuljaška
Vidim da nemamo temu o njihalicama i ljuljaškama, mada sam ih viđala na vašim slikama. Danas sam tražila njihalicu za moje dete. Želela sam da izaberem neku lepu, zanimljivog dizajna i boja, sa muzikom i vibracijama, itd. a nije mi palo na pamet da ću sve to naći, ali da ni jedna neće biti za veliku decu
Tj. 80% onih koje su mi se svidele su za decu do 9kg. Možda 10% za decu do 11kg. A na preostalih deset piše samo 0+, pa ti sanjaj za koji su uzrast.
S obzirom na to kako moje dete napreduje i da već ima 7.5kg, meni se ne isplati da kupujem ovako nešto.
Zato sam htela da vas pitam, da li neka od vas ima njihalicu, npr. do 18kg i da li su vaša deca htela da leže na njoj? Hvala
Tj. 80% onih koje su mi se svidele su za decu do 9kg. Možda 10% za decu do 11kg. A na preostalih deset piše samo 0+, pa ti sanjaj za koji su uzrast.
S obzirom na to kako moje dete napreduje i da već ima 7.5kg, meni se ne isplati da kupujem ovako nešto.
Zato sam htela da vas pitam, da li neka od vas ima njihalicu, npr. do 18kg i da li su vaša deca htela da leže na njoj? Hvala
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Re: Njihalica, ljuljaška
Mirka, ne znam sta je to njihalica? Mislim, sta pod tim podrazumevas?
Ja imam ovo i u tome se Lenka bas igrala i lezala do nekih 6-7 meseci, tj. dok nije krenula da se okrece. Recimo, Milena se okretala mnogo ranije, tako da bi ona to koristila i krace, ali nismo je otvarali da se ne bi Lenka kacila, a ne mozes joj objasniti da to nije za nju
Kad se Milena rodila kupila sam ovo
Tu pise 0+, ali ga Lenka koristi svakodnevno i Milena samo po nekad moze da legne kad joj ova dozvoli Lenka ima 12kg i nisam primetila da mu nesto fali zbog toga.
Ja imam ovo i u tome se Lenka bas igrala i lezala do nekih 6-7 meseci, tj. dok nije krenula da se okrece. Recimo, Milena se okretala mnogo ranije, tako da bi ona to koristila i krace, ali nismo je otvarali da se ne bi Lenka kacila, a ne mozes joj objasniti da to nije za nju
Kad se Milena rodila kupila sam ovo
Tu pise 0+, ali ga Lenka koristi svakodnevno i Milena samo po nekad moze da legne kad joj ova dozvoli Lenka ima 12kg i nisam primetila da mu nesto fali zbog toga.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Da, videla sam onda da Lence lezi u ovakvoj. E, takva lezaljka, ako ima mogucnost vibracije, zovu je njihalicom. To mi treba. Gledala sam ovakve, ali pise da su do 11, cini mi se. Medjutim, ako moze Lenci, onda bi mi to odgovaralo.
E, ono prvo ti je njihalica
KUTAK :: BEBE :: Kolica, kreveci...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu