Vlasnik računa i ovlašćeno lice
2 posters
Strana 1 od 1
Vlasnik računa i ovlašćeno lice
Dragi članovi, kao što znate dinarski račun smo otvorile još 2008 godine.
Račun je na ime HappyGirl a ovlašćenje da podiže novac sa računa ima i maja76.
Devizni račun smo takođe otvorili na ime Happy Girl a zamolila sam maju 76 da kada bude u mogućnosti odemo do banke i izvršimo ovlašćenje.
Ukoliko maja ne bude skoro u mogućnosti da obavimo ovlašćenje, zamolila bi tinche ili bak ili Simonu ili ...bilo koga iz Beograda da to odradimo.
Obaveštenje za potencijalne lopove, nećete se ovajditi o nas, pa slobodno produžite dalje
Hvala!
Račun je na ime HappyGirl a ovlašćenje da podiže novac sa računa ima i maja76.
Devizni račun smo takođe otvorili na ime Happy Girl a zamolila sam maju 76 da kada bude u mogućnosti odemo do banke i izvršimo ovlašćenje.
Ukoliko maja ne bude skoro u mogućnosti da obavimo ovlašćenje, zamolila bi tinche ili bak ili Simonu ili ...bilo koga iz Beograda da to odradimo.
Obaveštenje za potencijalne lopove, nećete se ovajditi o nas, pa slobodno produžite dalje
Hvala!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Vlasnik računa i ovlašćeno lice
Svaka cast, nisam znala da postoji racun !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ma da Ema, imao je Kutak mnoog akcija do sada a biće ih i još...
Stalno mi članovi traže broj računa pa sam rešila da ga stavim na vidno mesto da sebe spasim salnog pisanja istog
Stalno mi članovi traže broj računa pa sam rešila da ga stavim na vidno mesto da sebe spasim salnog pisanja istog
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Oprostite mi na neznanju, ja sam jos uvek svez clan !!!
Pozdravljam ovakav vid organizovanja i pomaganja, jer je najbolje kada se pomaze svome !!!
Pozdravljam ovakav vid organizovanja i pomaganja, jer je najbolje kada se pomaze svome !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu