TINCHE - i jos jedna mrvica :)
+76
lilly13
Shizika
JocY
OKacica
Sofka
LaFolie
dragmilk
brinbili
laKole
pcelica
Niny
bubi80
lenabeograd
hany
nena beba
bokica
bulevarka
Tanja83
SladZana
plavaptica
dacans
Ema78
fight&faith
Bekanicaa
Botox
Nefertari
Masha UK
cicsa80
Sneza
buby
Mirjana
Mrvica
noja
anak
maki79
MARA
bebko
missile
Anuska
ninko :-)
mijaki
Milijana
BiKsi :)
megica-pegica67
djole42
lilya
medolino
bak
sanjicica
tuli
Vuchica
veki1
SannI-AlL
MAAKKI
Struzzo
cici
bobica83
ninica2
Smoki
dr mali pariz
maus
Sami
zoxa
Simona
dragana76ns
nesalela
caci
Orline
viktorija
Gramatika
nina :)
KoMetaK
heart84
agata
HappyGirl
Tinche
80 posters
Strana 11 od 21
Strana 11 od 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: TINCHE - i jos jedna mrvica :)
LICI????
O majko moja
Ja se radujem ko da jeste, jer da je musko, vec bi se nesto videlo
O majko moja
Ja se radujem ko da jeste, jer da je musko, vec bi se nesto videlo
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
DEVOJCICA JE ....dok se ne dokaze suprotno
I vazno da je super i da lepo napreduje
I vazno da je super i da lepo napreduje
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Rozeee znala sam!!!!! U svakom slucaju drago mi je sto tako fino napredujete!!!!
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Tinče, sjajno! Bravo za super bebicu, i još devojčicu!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Zeki ona majku svoju, pravo zensko...stidljivo
Bitno da je bekana dobro i da sve ide svojim tokom, a znas kakva je danas retkost, da se neko porodi a da se unapred ne zna kog je pola beka moja seka i zejo su izdrzali
Grlim ja vas u paketu + Baticu
Bitno da je bekana dobro i da sve ide svojim tokom, a znas kakva je danas retkost, da se neko porodi a da se unapred ne zna kog je pola beka moja seka i zejo su izdrzali
Grlim ja vas u paketu + Baticu
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Bravo za djevojcicu i sto je odlucila da bas fino napreduje
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Lici na devojcicu...
Ma nek je ziva i zdrava...
Ma nek je ziva i zdrava...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Duše moje...jedva čekam da ja tebi kafu skuvam!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ma jel to roze u najavi
Ja nisam glasala, ispočetka mislijah da je roze, a posle bih glasala za plavo. Da manje krečiš
Neka je živo zdravo i uzbrdo brzo ( a biće ako je na mamu) pa koje god boje da je
Ja nisam glasala, ispočetka mislijah da je roze, a posle bih glasala za plavo. Da manje krečiš
Neka je živo zdravo i uzbrdo brzo ( a biće ako je na mamu) pa koje god boje da je
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Devojcica
Ana je isto prvo samo licila na devojcicu
Ana je isto prvo samo licila na devojcicu
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Popisulja! Vazno da je sve ok, a lepo bi bilo da je roze, a i ako nije ovaj put Ljubim vas
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Što ja voleeeem popišuljeeeee
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Ma prca mala, sve cu da joj naplatim kad se rodi! hahaha
Elem, kupili smo svetlo zelenu za deciju sobu (sada jos uvek nasu)...Namestaj je zut...takva je i Batina sada ko se slika seca. Imamo stikere stare i nove pa cemo da se igramo. Kada prca poraste i kada bude znala sta i kako hoce...moze da bira sama boju koju zeli. I sobu koju zeli. U medjuvremenu dobija samo roze posteljinu!
Mi se selimo u manju gde je Bata jos koji dan. I nju krecimo u svetlo ljubicastu. Ko me zna sa fb postavih palete tamo. Namestaj za spavacu nam je od svetlog drveta (bukva...sta li je) i divno ce se slagati.
Eto, za vikend akcija...ko ze zeljan druzenja i mackanja dobrodosao je! :)
Da dodam da je beba jaaaako zivahna. Za vreme pregleda se dva puta totalno okrenula...glavica dole pa gore...pa dole pa gore. Dr je samo jurila onom sondom a moj stomak se talasao. Kaze - ima jos dosta mesta! Al nece jos dugo moci tako.
E, da, ako je seka...na kraju...zvace se Teodora. To nam je favorit jos iz prve trudnoce...da je Mrle ostao mrvica. Eto. :)
Elem, kupili smo svetlo zelenu za deciju sobu (sada jos uvek nasu)...Namestaj je zut...takva je i Batina sada ko se slika seca. Imamo stikere stare i nove pa cemo da se igramo. Kada prca poraste i kada bude znala sta i kako hoce...moze da bira sama boju koju zeli. I sobu koju zeli. U medjuvremenu dobija samo roze posteljinu!
Mi se selimo u manju gde je Bata jos koji dan. I nju krecimo u svetlo ljubicastu. Ko me zna sa fb postavih palete tamo. Namestaj za spavacu nam je od svetlog drveta (bukva...sta li je) i divno ce se slagati.
Eto, za vikend akcija...ko ze zeljan druzenja i mackanja dobrodosao je! :)
Da dodam da je beba jaaaako zivahna. Za vreme pregleda se dva puta totalno okrenula...glavica dole pa gore...pa dole pa gore. Dr je samo jurila onom sondom a moj stomak se talasao. Kaze - ima jos dosta mesta! Al nece jos dugo moci tako.
E, da, ako je seka...na kraju...zvace se Teodora. To nam je favorit jos iz prve trudnoce...da je Mrle ostao mrvica. Eto. :)
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Navijamo za devojčicu ali u suštini je nebitno neka bebac samo lepo napreduje i raste .
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
[quote="Tinche"]
[/color]
DIVNO!
Božanstveni pokreti.
Uživajte u krečenju
[/color]
DIVNO!
Božanstveni pokreti.
Uživajte u krečenju
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Liči Znači, još nije sigurica? Pa dobro, ovako je zanimljivije Ja bih ti rado pomogla s krečenjem, da sam samo malo bliže
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Tince mani ti to da lici na devojcicu.
Ja sam mojoj planirala takodje da dam ime Teodora kao sto ti rece favorit iz prve trudnoce.
No kako dr stalno nesto nije siguran, te se krije te misli da je devojcica mi odosmo na 4D pljunusmo 8.500 din i prvo videsmo pisu. Dobismo i sliku da ne sumnjamo. Momcina prava.
Neka je zivo i zdravo to je najvaznije ali ne mora da znaci da je devojcica.
Ja sam mojoj planirala takodje da dam ime Teodora kao sto ti rece favorit iz prve trudnoce.
No kako dr stalno nesto nije siguran, te se krije te misli da je devojcica mi odosmo na 4D pljunusmo 8.500 din i prvo videsmo pisu. Dobismo i sliku da ne sumnjamo. Momcina prava.
Neka je zivo i zdravo to je najvaznije ali ne mora da znaci da je devojcica.
bokica- Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009
...nismo joj kupili zlatne minđuše,pa da nam remeti planove zašto ne razmišljati u tom smeru?
Mila moja, Teodora, hvala ti što si juče bila deo našeg velikog druženja. Hvala ti cicos-macos što si mrdnula guzom, i pozdravila moju ruku na maminom stomaku. ljubimo te Zvezdanići i ja,po sto puta!
Mila moja, Teodora, hvala ti što si juče bila deo našeg velikog druženja. Hvala ti cicos-macos što si mrdnula guzom, i pozdravila moju ruku na maminom stomaku. ljubimo te Zvezdanići i ja,po sto puta!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Pari...hvala ti mila!
Biće Teodora, nema šanse da je dečko!
Avatar je i ovaj put divan! Nena BataKa još malo samog na avataru, uskoro će mu se pridružiti sestrica!
Avatar je i ovaj put divan! Nena BataKa još malo samog na avataru, uskoro će mu se pridružiti sestrica!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
E baš zanemarujem dnevnike mama sa fejsa... Kao u toku sam, gledam slike, al ovu krvi ne vidim još...
Teodora divno! Jedan od mojih favorita. U uži krug izbora ušla. Navijam da bude.
Teodora divno! Jedan od mojih favorita. U uži krug izbora ušla. Navijam da bude.
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Danas isla na komisiju, zadnji put za ovu trudnocu. Sl meseca otvaram porodiljsko.
Stigao mi je rezultat tsh...1,...nesto, ovo nesto nisam zapamtila jer sam se odusevila sto mi je napokon ispod dva. Sutra idem da podignem rezultat. Pa posle toga na UZ...da malo spijuniramo ovo moje skakutavo cEdoviste.
U sredu kod endo...i tak...
Leti vreme...jos malo pa upoznavanje! Jedva cekam!
Stigao mi je rezultat tsh...1,...nesto, ovo nesto nisam zapamtila jer sam se odusevila sto mi je napokon ispod dva. Sutra idem da podignem rezultat. Pa posle toga na UZ...da malo spijuniramo ovo moje skakutavo cEdoviste.
U sredu kod endo...i tak...
Leti vreme...jos malo pa upoznavanje! Jedva cekam!
Tinche bravo za tsh, bravo za komisiju,
bas leti vreme ... zuji..jos 60 dana do upoznavanja,
valjda cete sutra konacno znati da li je Teodora
, jel pijes eut.?
bas leti vreme ... zuji..jos 60 dana do upoznavanja,
valjda cete sutra konacno znati da li je Teodora
, jel pijes eut.?
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Kako meni prolete, a tebiTinche :: Sl meseca otvaram porodiljsko.
Stigao mi je rezultat tsh...1,...nesto, ovo nesto nisam zapamtila jer sam se odusevila sto mi je napokon ispod dva. Sutra idem da podignem rezultat. Pa posle toga na
Bravo za TSH, vidiš da ne mora biti ispod dva za trudnoću
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Strana 11 od 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Strana 11 od 21
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu