KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+54
cici
Milijana
SannI-AlL
saška
senka
penelope
beta
lolipop
mamajednogprinca
red
malaplava
Ema78
seka 35
ninica2
LaFolie
lilya
dra00
KoMetaK
Mali Princ
nacKa
Shizika
Mirjana
M.
Nefertari
dr mali pariz
Vuchica
MIRKA85
noja
MAAKKI
shenon
maus
fenix
BiKsi :)
jagodica
lena
cufta
maki79
Xena
racili
bak
Mrvica
veki1
Botox
sanjicica
Akijeva
Jelica
anak
medolino
heart84
mijaki
Orline
Gramatika
lilly13
stefi :*
58 posters

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 30 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od M. 15/9/2012, 23:59

Moja drugarica je sve vreme pila čaj od brusnice i grickala je suvu, po savetu lekara iz doma zdravlja pošto je imala stalno po malo ešerihije. A u mom domu zdravlja u savetovalištu za trudnice stoji lista biljaka koje treba izbegavati, i među njima je brusnica (i lan, peršun, bosiljak, kim... svašta nešto). Ja sve koristim, ali baš u malim količinama.
M.
M.

Broj poruka : 317
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 30 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od shenon 16/9/2012, 00:39

E Boze, a ja lan svako jutro krkam, sto zbog toga da izbegnem zatvor, sto zbog omega 3 masnih kiselina jer ne jedem dovoljno ribe...sad cu obazrivo.
Za persun sam znala ali bosiljak i lan nisam...
Jos ja budala savetovala jednu trudnicu na drugom forumu da jede lan protiv zatvora... affraid
shenon
shenon

Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 16/9/2012, 10:33

jedva cekam kontrolu u ponedeljak
sada osecam sve cesce kako mi se skameni stomak
verovatno ima tu svega i onih laznih BH kontrakcija i on upre ledjima, i tako
osetim ga sada i gore da mi se igra sa rebarcima, al ne udara, samo onako ko neki mali psihopata da se igra i da ih cacka, a to mi je tako neprijatno nekako affraid
hahaha
nego, evo i sada a i sinoc, i ovih dana ponekad mi se desi da mi utrne sve dole, ako me razumete, kao oko mikice i oko cmara, taj deo, kao anesteziju da sam dobila, tako nekako, uglavnom kada sam u tom nekom polusedecem polozaju
jel se desava to jos nekome?
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 16/9/2012, 11:02

Mislim da ja imam te lazne kontrakcije, samo mi cudno da uvek uvece...
Zaboli me stomak kao pred menzis i stvrdne se, pa popusti...
Kontam da je to normalno, ali posto si ti bila pala, a i drugi delovi ti utrnu, sutra pitaj, strpni se malo, danas odmaraj...
shenon
shenon

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 16/9/2012, 12:01

te bh kontrakcije imam non stop i to uvece,a ovu utrnulost stalno,znaci cmar i grlic mng neprijatno,ili odjednom me dole zigne tako da nesvestno vrisnem,tako da milim da nije strasno,sta vise da je normalno,cak sam pitala i dr.kaze da bebe pritiskaju sve vise..
m. slazem se ni u cemu ne treba preterivati,ja znam za zalfiju i persun...
sutra idem da dam briseve,umirem od svraba..

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 16/9/2012, 14:10

dobar dan devojcice...
vratila se kucici pa uzivam sa muzicem, juce isli na ruckic u jedan fin restorancic, pa posle duvali svecice....sve bi bilo super da mene nisu spopali hemoroidi sa kojma inace kuburim vec godinama tako da je bas veselo, sedim na boku.... Embarassed
Ana je juce divljala po stomaku, a mama joj je opet kupila neku garderobicu (dobili u Aksi zimske stvarcice), doduse i sebe sam ponovila sa dve XL trenerke!!! Very Happy
danas bili majstori, deo posla oko decije sobe zavrsili, ostalo jos krecenje i tapete u sredu pa da narucujem ormare....
sutra se iznose tepisi da idu na dubinsko pranje, moram ici u nabavku paprika i paradajza da mi mama naptavi pindzur, ma svasta nesto....
i jos se spremam sutra ici u dnevnu bolnicu na kontrolu, ako uspem da se ukombinujem....
ma svasta nesto...
ljubim vas i zagrljaj

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 16/9/2012, 18:29

svakome nešto drugo Very Happy ja nemam osjećaj tog pritiskanja i utrnulosti, ali zato imam osjećaj da ću da se ugušim i da će želudac i pluća na usta da mi izađu - užas, još kako ležim i grudi pritisnu ''pod vrat'' pravo se ne može disati. Kad ustanemi malo mi lakše ali onda počnem da podrigujem ko nenormalna Embarassed
Juče sam se smorila, birali smo neke pločice za stan koji se pravi, pa pošto sam išla sa mamom i sestrom da i one sebi izaberu to je potrajalo 3 sata, mislim da nas onaj dečko što je pravio 3D prikaze mrzi, ali bar smo to rješili pa sam sad mirna do sljedećih biranja namještaja i sl. Kad sam došla kući samo sam se srušila na kauč.
Danas mi bila kuma pa me ofarbala f pa sad i ličim na nešto. Juče i danas sam puna aktivnosti  b od popodne samo ležanje koje će se nastaviti čitave sedmice.
Kontrola nam je tek 24. i to naveče u pola8, ko će dočekati?

Do ted vas pratim i ljubim
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 16/9/2012, 19:21

nesto smo manje aktivne vikendom. meni je nedelja dan za sredjivanje pa sam danas izvukla pramenove,izfen.se,obrve i ostale dlacice Very Happy ,sad se osecam lepo i jedva cekam kontrolu i ctg za nedelju,dve... ljubav

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 16/9/2012, 22:03

devojke ja sam se zabrinula,beban mi se ne javlja danas ceo dan sto je za njega neverovatno,inace je po ceo dan aktivan.samo sam ga jutros osetila malo dok sam bila u krevetu,onda sam bila dugo u putu ukolima i na nekom decijem krstenju i ceo dan nista.samo osetim povremeno kako kao unutra buba prema besici ali preko stomaka ga ne osetim .bas sam Sad
MIRKA85
MIRKA85

Broj poruka : 374
Godina : 39
Datum upisa : 18.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 16/9/2012, 23:37

uf javio se :) mali bezobraznik,kako me uplasio.a javio se tak kad mu je tata stigao sa posla,a meni nista ceo dan!!!al sinoc je bio aktivan do 2 posle ponoci,jer smo bili u izlasku pa je sigurno danas malo vise spavao ljubi ga majka :*
MIRKA85
MIRKA85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 16/9/2012, 23:38

uf javio se :) mali bezobraznik,kako me uplasio.a javio se tak kad mu je tata stigao sa posla,a meni nista ceo dan!!!al sinoc je bio aktivan do 2 posle ponoci,jer smo bili u izlasku pa je sigurno danas malo vise spavao ljubi ga majka :*
MIRKA85
MIRKA85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 16/9/2012, 23:40

MIRKA85
MIRKA85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MIRKA85 17/9/2012, 00:20

izvinite na ova tri ista posta,blokirao mi je internet pa je tako ispalo!
MIRKA85
MIRKA85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 17/9/2012, 10:58

MIRKA85 ::uf javio se :) mali bezobraznik,kako me uplasio.a javio se tak kad mu je tata stigao sa posla,a meni nista ceo dan!!!al sinoc je bio aktivan do 2 posle ponoci,jer smo bili u izlasku pa je sigurno danas malo vise spavao ljubi ga majka :*
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 30 582639
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 17/9/2012, 12:16

Mirka
Mislim da je to normalno, evo meni se desilo to u 30. nedelji. Pre neki dan se nije javila ceo dan, vec sam mislila kod dr ali sledeci je udarala...
Moja jedna prijateljica nije osecala malca i po par dana, pa se javi...
shenon
shenon

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/9/2012, 12:55

mirka, moja Ana ima dane kada je aktivna ali i one druge, kada se potpuno primiri...kazu sve je to normalno, ali naravno da ja panicim kada je nema...
Zatio ja nocas nisam mogla da spavam a bogami nije ni ona pa smo se zajedno prevrtale, ja po krevetu, ona po mom stomaku Wink
jutros u 6 oprala kosu i kao odoh ja u Visegradsku da jurim doktora, oni tamo imali neki jutarnji sastanak, sacekala da zavrse, nahvatala doktora na hodniku, ali posto je danas zauzet na nekim operacijama rekao mi je da dodjem sutra...nije problem, ionako mi je blizu...
juce sam bila Narodnom Frontu kod drugarice koja se porodila, nisu losi oni apartmani uopste, kreveti sa sve onim elektronskim podizanjem, sestra na raspolaganju za svaku pomoc, TV, kupatilo - sve uredno... samo sto je velika navala pa tesko da neko moze da garantuje da ces imati svoje mesto kad zagusti... i Visegradska ima te apartmane, cak su i jeftiniji, ali kazu da su manje uredni i da su obicni kreveti a ne ovi na dugmence koji su jako zgodni kada lezis posle rane sa CR...
dobih jos jedans avet, bez obzira pod kojom anestezijom se radi CR, da obavezno trazim pride i epidural da bih kasnije ostao i da bi se laganim dozama kontrolisao bol...moracu da pitam doktora vezano za to...
deo sredjivanje gotov, sutra se lepe decije tapete i kreci sobica...jupiiiiii
ja sam ok, samo me ubise hemoroidi, jedva sedim...ali uvek mora nesto...Kada legnem na stranu (sto meni prija) Ana me sutne, kada legnem na ledja, nezgodno mi zbog goooze, na stomak ipak ne mogu, i tak, stalno neko zavitlavanje....
a da, jutros me pita taxista (prvo me je strucno odmerio) a posto me vozi u GAK, kojin ste mesec, cetvrti????
a ja za nedelju dana u 7....stomak mi zaista nije veliki, zato je glava porasla...i jedva navucem XL trenerku...
eto svasta ispisah, sve vas ljubim, odoh da pijuckam zasladjen caj, kazu da omeskava znate vec sta Embarassed Laughing

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Akijeva 17/9/2012, 13:50

Inače nemam običaj, ali evo i mene da se javim. Bila sam danas na pregledu i posle kod drkoja me porađa da se dogovorimo, kako i šta. Ovako je kod mene: za dve nedelje kod anesteziologa da dobijem ono papirče da sam ok za epiduralnu, hospitalizacija za 4 nedelje (kontam oko 15og oktobra) i onda se čeka. Porađam se vaginalno, bogu hvala. Sve je ok, bebica se već namestila i čeka, samo mi rekoše biće mala, do 3 kg navodno. Samo da vidim s tom bakterijom šta će biti, da li će se zalečiti ili antibiotici. Toliko od mene, da ne dužim ff
Akijeva
Akijeva

Broj poruka : 241
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/9/2012, 14:06

Akijeva, bas se priblizilo... osmeh srce
bolje da je bebica oko 3kg nego mali tenk poput mog muza i mog brata (a nisam ni ja bila losa) koji su imali podosta preko 4kg....
lakse ce proci prirodan porodjaj a posle ce beka lepo da napreduje i ubuci se...
ljubac usne

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 17/9/2012, 16:32

Moja jetrva je sinoc ostala u bol.zbog kontrakc.i mozda je porode veceras,sutra, 15 joj dana kako je usla u 9.mes,bas sam uzbudjena,sinoc sam je otpratila,srce je i meni brze lupalo srce
Aki pa divno onda zagrljaj
Mijaki zanima me bas kakve su cene kod vas za apartmane??ja rezervisala tj.moj dr za od 10. inace danas sam kupovinu privela kraju jos da operem,popeglam sve i cekam... love

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 17/9/2012, 17:34

Akijeva, još četiri nedelje Very Happy
To ćeš biti punih 39, jel tako. Nemaš ticker, pa pretpostavljam, čini mi se da si nedelju dana ispred mene.
Baš lepo što ćeš moći prirodno, sjajno...

Nije malo 3kg, mada uvek iznenadi koji gram više naporodjaju.
Koliko ti sad procenjuju bebicu?
I ne dužiš, baš lepo kad se javiš sa izveštajem.

Mijaki, sutra virkanje Very Happy

Stefi, još tri nedelje lol!
Sitno...

Ti si završila kupovinu? Ajd nam napiši na temi bebi oprema šta si spremila, ako te ne mrzi Very Happy

Držimo fige jetrvi, al će kod vas biti dečice u familiji, baš lepo Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 30 275568
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 17/9/2012, 18:51

Ma ne mrzi me naravno,samo da nadjem gde to.. Very Happy

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/9/2012, 19:22

ceo dan sam prespavala, bice veselo nocas.... yes
stefi, neka je sa srecom jetrvi, da sve prodje kako treba (btw ne mogu da se setim ko mu dodje jetrva? izmesale mi se jetrva i svastika)... Embarassed
odoh da jedem sladoled, jos malo pa OGTT test, pa k'o velim da pozderem sve sto stignem do tada....
cmokic

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 17/9/2012, 19:33

Stefi, ti si stvarno šou, haha https://kutak.forumotion.com/t1374p225-bebi-oprema-za-pocetak#338863 Evo ti link Very Happy

Mijaki,, bre...to su osnove u Srbiji Laughing
Ima li ti muž brata? Ako ima, njeova žena je tebi jetrva. I ti njoj lol!
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/9/2012, 19:51

aaaaa, pa zato ne znam...nemamo mi jetrvu lol!
a i nekako ostro zvuci, bezmalo kao svekrva Rolling Eyes

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 17/9/2012, 19:54

Haha, meni gore zvuči zaova Laughing
Mada semoja mama sjajno slaže sa obe.

Ja nemam ni svekra ni svekrvu ni jetrvu ni zaovu, ni devera Laughing
Moje siroče jedinče Razz

MIrka, vidim da si se bila zabrinula, ali nema razloga. Ispočetka je i meni prolazilo po par dana da ne osetim ništa, a ti si osećala bar iznutra
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu