KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dnevnik malog princa Vasilija!

+30
Shizika
Orline
Tanja83
nina :)
dr mali pariz
lolipop
caci
cufta
Mirjana
KoMetaK
MARA
Mali Princ
key
Gramatika
buby
Tinche
missile
LaFolie
Sneza
BiKsi :)
Nefertari
medolino
maus
Simona
misica
Milijana
cici
dragana76ns
bobica83
mamajednogprinca
34 posters

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

Dnevnik malog princa Vasilija! - Page 2 Empty Re: Dnevnik malog princa Vasilija!

Počalji od key 27/8/2012, 22:08

SRECNO OTVARANJE DNEVNIKA!
VASILIJE JE PRESLADAK! angel
key
key

Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Dnevnik malog princa Vasilija! - Page 2 Empty Re: Dnevnik malog princa Vasilija!

Počalji od mamajednogprinca 28/8/2012, 07:37

Tince,buby,ke,gramatika hvala na lepim reciima osmeh srce
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Broj poruka : 241
Godina : 35
Datum upisa : 19.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamajednogprinca 28/8/2012, 07:42

Mi smo bili u petak na kontroli i Vasilije je anemican dosta i kazu da zato odbija hranu vrlo slabo jede dali su mu gvozdje da pije dva put dnevno ,ali to i i nije najveci problema vec su mi sada prvi put rekli da mu se jedan testis nije spustio a on vec ima 8,5mmesci i bas sam se zabrinula i uplasila cim se nasa dr vrati sa odmora trazicu uput za uróloga ova doktork akao kaze da cekamo do dve godine pa ako se ne spusti onda da vidimo sta da se radi ali ja ne bih tako cekala, imali neko iskustva sa ovoakvom situacijom citala sam svasta po netu i bas se uplasila.Ne mogu da verujem da mi nko to do sada nije spominjao a ja stvarno nisam pipala da provravam jer sam mislila da ako mi niko nista ne govori da je sve ok.Svaki savet je dobrodosao.
I da imao je 7600i 73 cm
ljubav
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 28/8/2012, 09:05

Dobrodosli!!!
Divan momak, ma prava momcina!!! [Only admins are allowed to see this image]
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 28/8/2012, 11:49

Mama, ja nemam nikakva iskustva, ali sam malo čitala i razgovarala o tim stvarima sa drugaricama. Znam da se čeka neki uzrast deteta da se sam testis spusti, a sko ne dođe do toga, uspašno to odrade dr i onda bude ok!
Msm, ne boj se, meni koleginica pričala da se njenom mužu nije spustio testis, a roditelji primitivci nisu hteli da ga vode na intervenciju, bilo ih sramota! [Only admins are allowed to see this image]
Uglavnom, on je već imao 2 deteta i prilikom nekog fizičkog napora ga to zabolelo, morao u bolnicu. Lekari se šokirali da nikada ništa nije preduzeto na tu temu,takoi da su ga "sredili" pod stare dane. Naravno, on je imao veliku sreću da se ništa nije iskomlikovalo...
Tako da ne brini, vidi šta će dr reći, ako nisi sigurna, potraži još neko mišljenje.
[Only admins are allowed to see this image]
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamajednogprinca 29/8/2012, 08:33

Hvala gramatika ,vodicu ga kod urologa da vidim sta ima ui on da kaze p cemo vidti sta ce biti.

Danas nam je izasao PRVI ZUB x d d d d d d
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 29/8/2012, 09:01

PRVI ZUBIĆ!!!! igra
Ljubac za malog anđela Vasu!
vv
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 29/8/2012, 09:02

buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 29/8/2012, 09:34

Nek je sa srecom otvaranje dnevnika,prvi zub i mamin rodjendan
Uzivajte
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 29/8/2012, 12:34

Neka je sa srećom prvi zub! Svi da lepo izrastu i lepo ga služe!
Mami srećan rođendan! [Only admins are allowed to see this image]
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 29/8/2012, 14:48

Srecno otvaranje dnevnika i srecan prvi zubic medenom decaku! osmeh srce smajli angel
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od misica 29/8/2012, 15:14

Bravo za zubic sada mama da mu kupis nesto belo!!!! Very Happy
misica
misica

Broj poruka : 15
Datum upisa : 05.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 29/8/2012, 22:46

misica ::Bravo za zubic sada mama da mu kupis nesto belo!!!! Very Happy

Čak sam videla bele benkice i slične stvari sa natpisom prvi zub i sl.
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/9/2012, 20:25

mamajednogprinca ::Mi smo bili u petak na kontroli i Vasilije je anemican dosta i kazu da zato odbija hranu vrlo slabo jede dali su mu gvozdje da pije dva put dnevno ,ali to i i nije najveci problema vec su mi sada prvi put rekli da mu se jedan testis nije spustio a on vec ima 8,5mmesci i bas sam se zabrinula i uplasila cim se nasa dr vrati sa odmora trazicu uput za uróloga ova doktork akao kaze da cekamo do dve godine pa ako se ne spusti onda da vidimo sta da se radi ali ja ne bih tako cekala, imali neko iskustva sa ovoakvom situacijom citala sam svasta po netu i bas se uplasila.Ne mogu da verujem da mi nko to do sada nije spominjao a ja stvarno nisam pipala da provravam jer sam mislila da ako mi niko nista ne govori da je sve ok.Svaki savet je dobrodosao.
I da imao je 7600i 73 cm
Hej MJP, prvo da vam čestitam prvi zub! A onda da prenesem iskustvo mog brata i snajke, sa njihovim malcem i nespustenim testisom. Dakle, moj bratić je operisan malo posle prvog rodjendana, sve je trajalo kratko, bili su samo dva ili tri dana u bolnici. Medjutim, ta prva operacija mu nije uspela. Ja sam bila baš besna, dr im je rekao da se dešava, ma je li boga mu! [Only admins are allowed to see this image] ! Onda je išao nakon godinu dana na još jednu operaciju, i ta je druga bila uspešna! Ista procedura, samo je meni bilo neizmerno žao što je morao za tako kreatko vreme ići na dve operacije, pritom tako mali, a radi se u potpunoj anesteziji! Svakako mislim da to treba uraditi, dok je dete manje, da kasnije nema problema (mom mužu su to radili pred polazak u prvi razred, ako se dobro sećam svekrvine priče, ali za mene je to kasno!) Ono što je najbitnije, ako uopšte bude morao otići na operaciju, je da nadjete odličnog i proverenog doktora! OBAVEZNO! I ja ga ne bih mučila s tim stvarima dok ne skine pelene! Mislim da je onda dosta komplikovanije za zarastanje rane! Moj bratić za koji dan puni 3. godine, i da kucnem nema problema. Rez je već prilično izbledeo i nije veliki, dok poraste, neće se ni videti! Oporavak kod kuće je isto fino podneo, nije smeo da trči i skače, sav je bio smiren, valjda nije ni mogao drugačije, verujem da ga je možda malo bolelo, pa zbog toga.

Nadam se da će se Vasu sve to samo povući, i da neće morati na operaciju, al eto, čisto iskustvo, da znaš da nije ni to nešto previše strašno!

Ljubac!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamajednogprinca 4/9/2012, 09:47

Bixi hvala na detajnom postu znaci mi,icicemo tamo krajem meseca u tirsovu kod urologa pa cemo videti sta ce on reci. yes
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 6/9/2012, 18:55

Hi hi hi!

Što se tiče testisa, znam samo da je meni dr pre neki dan rekla da mu skinem pampers da vidi da li mu je još uvek uvećan testis affraid A mene niko nije obavestio da mu je nešto uvećano! Htela ja da joj predložim da dovedem tatu, pa da uporedi Laughing Možda je ipak sve u redu, je l da?
Šalim se malo. Nemoj se plašiti, ali istraži to do kraja.
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od misica 6/9/2012, 23:46

MJP ja sam zdravstveni radnik i preporucila bi ti da nadjes Dr Djordjevica urolog u tirsovoj.I obavezno ako je potrebna intervencija uradi dok se ne skinu pelene mnogo je lakse !!! Srecno!!!! Very Happy
Princ ti je presladak!!! sreca
misica
misica

Broj poruka : 15
Datum upisa : 05.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 7/9/2012, 08:09

Jeste, dr Miroslav Djordjević, urolog u "Tiršovoj"
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 8/9/2012, 11:08

Mi smo operisali testise posle godine tacnije pre petog rogendana.
Nije bilo strasno. To smo radili u privatnoj klinici u Skoplju.
Moj ti je savet draga moja da ne zuris jer imate dosta vremena da se to sredi ali nemojte cekati ko mi. yes
Ali sto se anemoije tice e tu nemoj da cekas ni sekundu,pokusavaj prvo hranom pa i preparatima. Jer ako se to nesredi to moze da se provlaci kroz celi zivot. yes
Ljubimo vas ljubav ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 8/9/2012, 12:38

E Caci, odlično izgledaš na slici ns avataru
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamajednogprinca 8/9/2012, 15:05

Hvala cufto i misice postrazicemo tog urologa u tirsovoj,i hvala caci na podeljeenom iskustvu ,stvarno ste sve divne love
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 8/9/2012, 16:37

cufta ::E Caci, odlično izgledaš na slici ns avataru

hvala ljubav ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamajednogprinca 10/9/2012, 08:47

Evo samo par slicica iz jucersnje setnje na brzinu izvestaj kada mi Vasa dopsti.
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 10/9/2012, 08:50

Vidim da ste uzivali osmeh srce
Bravo za prvu posetu zoo radost radost radost radost radost radost radost radost
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/9/2012, 11:18

Duša mala, kako se radovao! zagrljaj

PMJPV (Ponosna Mamo Jednog Princa Vase), čekamo izveštaj! Wink

cveće

missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu