KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 15 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od lilya 26/9/2012, 13:42

dr mali pariz ::
Tanja83 ::

P.S.Bravo za kontrolu,za dobre nalaze i ako se "cuvate" tj imate redovan [Only admins are allowed to see this image] ko ja i moj dragi,e onda ces ostati trudna 2015god lol!

[Only admins are allowed to see this image]

Ijaoj Tanja...  b  b  b
Smejem se ovde, gledaju me ljudi da li sam normalna Very Happy

Pari, bravo za kontrolu as
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 15 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od Tinche 26/9/2012, 13:59

Ljubim moje duse dezdaste!!!

Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 26/9/2012, 23:14

Mamaaaa, sad tek vidim slike, pa ti si se u tip top formu vratila!! Super izgledas!

A mali macici... raspilavila sam se koliko su slatki srca
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 27/9/2012, 21:07

a tu sam i jaaaaaaaaaaaaaaa

OVA SLIKA MI JE ZA NASLOVNU STRANU NEKE NOVINE- MOJA BEBA ILI NEKA DRUGA....Predivni ste, super za tvoju kontrolicu...sve je super, samo neka napreduju....verujem da vam nije lako ali ljubav je ljubav.....njihov osmeh sve nadoknadi...Ljubim vas medići...
usne usne usne
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 28/9/2012, 16:41

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sestro slatka kakva fotka, razoružava potpuno! Oduševljena sam, nemam reči da opišem koliko ste divni ovde! Što reče Nešalela, za naslovnicu nekog časopisa! Istopila sam se! A ti, mačkice, odlično izgledaš, svaka čast, riba bila, riba ostala! [Only admins are allowed to see this image] Drago mi je da je tamo dole kod tebe sve ok, samo nek je tako!

P.S. Sad mi Iv lični na tebe, a Dule na tatu, tako da neću više da razmišljam, lepa deca i tačka!

P.S.S. Kakve Iv ima oči, prelepe! [Only admins are allowed to see this image]

Ljubim ih u bradice okruglaste, u obraze bucmaste i u te mile podvaljčiće! I naravno, u kosice tršave! [Only admins are allowed to see this image]

I tebe mam puno ljubim! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 29/9/2012, 17:01

Ja dosla samo da vas ljubnem, i tek sad se zagledah malo bolje u ovu predivnu lsiku, pa oni oboje lice na mamu! Bar meni! Preslatki ste! osmeh srce osmeh srce osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 29/9/2012, 17:15

I opet ja...ali PRELEPI ste mi na ovoj slici!!! Uvek duuuuugo gledam! [Only admins are allowed to see this image]
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 29/9/2012, 22:43

osmeh srce osmeh srce osmeh srce cveće
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 30/9/2012, 18:22

Kako su naše zvezde manekeni [Only admins are allowed to see this image]
Samo da poljubim Very Happy
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/10/2012, 13:15

Hvala tete, hvala!
Zvezde su dobre, porasle, sad, cini mi se, ivona uzima vodjstvo u kilazi,ali vec cemo sutra videti,kad idemo na kontrolu nakon 2 meseca zivota, i pregled za vakcinu-kojih u Sabackoj bolnici NEMA,ali svejedno cemo pentaxim uzimati.
Ivoni smo sad uzeli Novalac AR hranu (za beke koje bljuckaju), i dajemo joj nocu tu hranu, a preko dana obican Aptamil, kako ne bi imala zatvor, jer dok jede tu hranu, nema stolicu.
Slatki su, sta da kazem, najlepsi su,moji su lol!
Nekad se zaplacem gledajuci ih kad spavaju. tad me secanja na sve sto im je prethodilo diraju. Sve dodje tad , i brak, i borba i borba i borba kojoj kraja videla nisam...a onda sevne porodjaj, sva ona frka noci 15. jula, sve dogodovstine iz bolnice, njihov prvi miris, nasi prvi pogledi , a onda se osvestim i vidim i gledam ih pred sobom, vec porasle Very Happy, vec uveliko zavisne od mene, od mog muza, tu su i osmesi koje upucuju svojoj bakisi koja ih cuva, koja im tepa, koja ih neumorno nosa Very Happy...sve je drugacije, ispunjenije, bogatije. Bogatija nam kuca, bogatiji i mi tim novim, nemerljivim emocijama. [Only admins are allowed to see this image]
Sto se tice noci, nekad se probude samo 2x, ali to je retko lol!
sinoc su oko 22h zaspali, budila sam se u 1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h, i u 7h ustala lol!
pretpostavljate kako sam lol!
no, sve je to o.k.
Juce smo se ponovili u vrteske za krevetac. Posto jednu moramo menjati Rolling Eyes, jer joj kutija ne radi, namestili smo samo batinu, pa evo da vidite to prvo ushicenje muzickom vrteskom [Only admins are allowed to see this image]
tete, pozdravljamo vas!! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 1/10/2012, 13:21

Dusanove radosti osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce Mogu da cujem njegovo gugutanje i ciku lol!
Ivona je primetila fotoaparat pa se namestila za slikanje lol!
Duse dve jedva cekam da vas vidim osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/10/2012, 13:22

maus ::Dusanove radosti [Only admins are allowed to see this image] Mogu da cujem njegovo gugutanje i ciku lol!
Ivona je primetila fotoaparat pa se namestila za slikanje lol!
Duse dve jedva cekam da vas vidim [Only admins are allowed to see this image]
lol! pobrkala si loncice!!! lol!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 1/10/2012, 13:24

Daaaaaaaj nemoguce!!!! Jesi li ti sigurna Wink
Ja sigurna da Dusan gleda u vrtesku a Iv gleda u fotoaparat Very Happy
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/10/2012, 13:27

lol!
nemo' zekis, pa vidi Ducija, pljunuti decak! Laughing
jest da nam je seka jos malo celava, ustvari i nije vise,al joj ostatak kose bas duzi, pa se nova kosica ne vidi.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 1/10/2012, 13:32

dr mali pariz ::lol!
nemo' zekis, pa vidi Ducija, pljunuti decak! Laughing
jest da nam je seka jos malo celava, ustvari i nije vise,al joj ostatak kose bas duzi, pa se nova kosica ne vidi.

Oni meni jako lice i zato sam pobrkala loncice, tj decu moju dragu. Luda tetka Mima 100%. A i slikala si ih iz daleka yes
Ni Anci nije mogla da se pofali duzinom kose sa nepuna 3 meseca i vid` je sada.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 1/10/2012, 13:42

bass su slatki i nemozes opste odrediti ko je ko od njih dvoje .sto malo ivonu ne oblacis u roze da nam je lakse razlikovati

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/10/2012, 13:47

Very Happy
Vidis Nina, nisam o tome razmisljala. Ima dosta roze stvarcica sto je dobila od dragih drugarica,ali ja ne volim roze...sto ne znaci da ih ne oblaci, jednostavno se potrfilo u fotkanju lol!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 1/10/2012, 13:53

jel ivona u zutim pantalonicama il belim, nacisto ste me zbunile :)))))
uglavnom, oni su meni slatki skroz <3
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 1/10/2012, 13:59

Pet puta se vracam na postove pa na sliku pa na postove pa na sliku i tako u krug i sad kapiram da sam ih i ja pomesala, a na onoj gde ste svi troje zajedno, ja pojma nemam ko je ko lol!
Nema ni veze, oboje su slatki ko med osmeh srce
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/10/2012, 14:05

lol!
Dusan je u zutim pantalonicama, sa vecim obrazima i podvaljkom i tim nasmejanim okama,a Ivona je ta cica vecito ljubopitivog pogleda, sva zachudjena,a tu odusevljena Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 1/10/2012, 14:05

Bojana86 ::jel ivona u zutim pantalonicama il belim, nacisto ste me zbunile :)))))
uglavnom, oni su meni slatki skroz <3
Iv je u belim pantalonicama a Dusan u zutim.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 1/10/2012, 14:13

Ma zar su bitne pantalonice, medeni su svakako angel angel
a samo mama zna da ih razlikuje i tata naravno Wink
Stavno mozes da posaljes sliku za moju Bebu ili nasladji osmeh mislim da ima takav rublika

sreca sreca sreca
cici
cici

Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 1/10/2012, 14:14

Medovi mojiiii!!!! Kako su slatki i smesni!!! Mekanici mirisni!!!

Ljubi ih teta Tina milion puta!!!

Stvarno, Pari, tako kada ti se sve vrati ...samo gutas kendle dok ih gledas. A vredelo je...i znam da bi i duplo prosla i presla kada bi znala da ces ovakvu duplu nagradu dobiti na kraju!!!
Divna si kako pricas o umoru...i budjenju...i tvoje "no, sve je to ok" je stvarno iskreno i sa puno ljubavi. [Only admins are allowed to see this image]
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 1/10/2012, 15:17

andjelcici prelepi srca srca srca

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 1/10/2012, 17:08

Duse su to mile
Ja njih dvoje razlikujem,po tome sto je Pari jednom prilikom rekla da Iv klempavi usi ko baka lol! ,i sad kad ih pogledam prvo usi i znam ko je ko.
Oni meni imasju potpuno iste nosice.
Uzivaj Pari koliko god bilo tesko najlepsi su dok su ti na rukama i ovako mali.
Vredelo je boriti se i cekati kad si ovako lepo nagradjena.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu