Korak po korak na putu do bete +
+70
JecaPereca
Likoli
beta
breskva
darling_buds
anela
ciklama
nacKa
Simona
zoxa
Tanja83
Ema78
jaca*caca
noja
maus
Deni
menora72
Xena
ananana
maki79
Struzzo
Djordjee
bak
veki1
ninica2
cufta
mare41
dragana76ns
dr mali pariz
Erata
Annie
Dacaa
red
grudva
vasilija1980
lolipop
Mirjana
missile
korpica
Anavi
ahosame
cicsa80
Gramatika
SannI-AlL
KoMetaK
mijaki
saška
JocY
LaFolie
heart84
hany
bulevarka
BiKsi :)
ivi
pegaz
MAAKKI
maruska
anak
Jelica
dra00
sareni leptir
lilya
lilly13
Orline
medolino
bebica mala
Vuchica
djole42
daxi011
laKole
74 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Meta srecno!!!
Pegaz, da brzo prodju dani do velike Bete pa da slavimo
I meni se blizi postupak, sto je blize meni veca trema. Danas sam dobila,od 5.dc pocinjem microgynon i zakazujem histeroskopiju i odmah pocetak bockanja, ovaj put kratak protokol i teska artiljerija, kaze dr.Kopitovic ukljucujemo sve,...ne zna da li i kako pomazu sve te silne boce ali zene su lepse trudne sa njima Dao Bog da i meni pomogne ovaj put.
Radila sam sve analize od imunologije,sudske, tromboze,... to je sve ok, Juce sam podila rezultate na vitamine,sve je ok, stitna dobra, VitD dobar, ali me jako brine insulin i treba mi vas emisljenje.
Kod dr.Edite sam vac sedam meseci i ona me vodi, ona se nesto ne sekira,ali ja kada sam videla rezultat slosilo mi se
Pisacu na temi OGTT! Ako neka nadje vremena neka baci pogled, znaci mi puno vase misljenje i savet!
Pegaz, da brzo prodju dani do velike Bete pa da slavimo
I meni se blizi postupak, sto je blize meni veca trema. Danas sam dobila,od 5.dc pocinjem microgynon i zakazujem histeroskopiju i odmah pocetak bockanja, ovaj put kratak protokol i teska artiljerija, kaze dr.Kopitovic ukljucujemo sve,...ne zna da li i kako pomazu sve te silne boce ali zene su lepse trudne sa njima Dao Bog da i meni pomogne ovaj put.
Radila sam sve analize od imunologije,sudske, tromboze,... to je sve ok, Juce sam podila rezultate na vitamine,sve je ok, stitna dobra, VitD dobar, ali me jako brine insulin i treba mi vas emisljenje.
Kod dr.Edite sam vac sedam meseci i ona me vodi, ona se nesto ne sekira,ali ja kada sam videla rezultat slosilo mi se
Pisacu na temi OGTT! Ako neka nadje vremena neka baci pogled, znaci mi puno vase misljenje i savet!
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Meta, zato ćemo mi (kad krenemo) ići vozom. Ja bih se pogubila u svemu tome, ionako sam smetena! Još jednom ti želim svu moguću sreću, navijam za tebe i bebe i čekam izveštaj! Anak, kad beše radiš betu? Ne znam ni koji je datum, ali mislim da će skoro? Srećno!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
P.S. Pegaz, i za tebe navijam jako, i srećno svim devojkama koje su u postupku!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Meta, zelim ti puno srece!
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Meta srećno...
Ananana ne brini biće sve ok...
Cure hvala što navijate...
Da vam samo kažem da sam ja juče ispeglala par majica, spremila doručak, sinoć imala goste pa posle njih sve rasklonila malo mi mm pomogao,malo sam ležala u toku dana a tek bio 4. dan posle et... e sad je li tako da nisam normalna? Mm kaže da nisam i da se slabo pazim ali ja prošli put bila stalno u krevetu pa ništa e sad sve kontra radim...
Ananana ne brini biće sve ok...
Cure hvala što navijate...
Da vam samo kažem da sam ja juče ispeglala par majica, spremila doručak, sinoć imala goste pa posle njih sve rasklonila malo mi mm pomogao,malo sam ležala u toku dana a tek bio 4. dan posle et... e sad je li tako da nisam normalna? Mm kaže da nisam i da se slabo pazim ali ja prošli put bila stalno u krevetu pa ništa e sad sve kontra radim...
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Meta, kod tebe sou program! Frka, trka, ali neka se na kraju zavrsi sa
Pegaz, ja jos nisam imala VTO, ali sam citala svasta. Uglavnom postoje 3 razlicita gledista kod lekara: 1. Strogo mirovanje bez seksa, 2. Mirovanje 7 dana, a onda lagane setnje, bez seksa, 3. Normalno ponasanje, bez teskih aktivnosti + seks (jer enzimi iz sperme podsticu matericu i da se embrioni zakace).
Moje misljenje je da je broj 3 najrealnija situacija, jer zena i kada prirodnim putem zacne, ona to jos uvek ne zna i normalno radi i na poslu i u kuci, spava sa svojim muzem itd. Posto pretpostavlja da moze biti trudna, jer radi na tome, ne izlaze se teskim naporima. Da ne govorim o zenama koje i ne znaju da su trudne, ili nekad na selima, kada je bilo i teskog rada tih 15 dana. Ovo je logicno 100%.
Medjutim, bez obzira na logiku, ja bih mirovala i ne bih imala odnose...to je psiha, pa kad ti kazu, uradices tako, sve samo da uspe...
Tako, nisi nista tesko podizala, nista tesko radila, danas malo vise odmaraj i to je to...kad samo lezis ne valja ni to. Neki doktori su strogo protiv toga, zbog prokrvljenosti materice. Kazu niste bolesne i ne treba stalno lezati.
Eto, udavih ja od rane zore
Pegaz, ja jos nisam imala VTO, ali sam citala svasta. Uglavnom postoje 3 razlicita gledista kod lekara: 1. Strogo mirovanje bez seksa, 2. Mirovanje 7 dana, a onda lagane setnje, bez seksa, 3. Normalno ponasanje, bez teskih aktivnosti + seks (jer enzimi iz sperme podsticu matericu i da se embrioni zakace).
Moje misljenje je da je broj 3 najrealnija situacija, jer zena i kada prirodnim putem zacne, ona to jos uvek ne zna i normalno radi i na poslu i u kuci, spava sa svojim muzem itd. Posto pretpostavlja da moze biti trudna, jer radi na tome, ne izlaze se teskim naporima. Da ne govorim o zenama koje i ne znaju da su trudne, ili nekad na selima, kada je bilo i teskog rada tih 15 dana. Ovo je logicno 100%.
Medjutim, bez obzira na logiku, ja bih mirovala i ne bih imala odnose...to je psiha, pa kad ti kazu, uradices tako, sve samo da uspe...
Tako, nisi nista tesko podizala, nista tesko radila, danas malo vise odmaraj i to je to...kad samo lezis ne valja ni to. Neki doktori su strogo protiv toga, zbog prokrvljenosti materice. Kazu niste bolesne i ne treba stalno lezati.
Eto, udavih ja od rane zore
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Ima I 4. Opcija za ponasanje Poole et( po mojim dr): normalno ponasanje bez sexa is diva razloga: 1. Green je materie, 2. Veliki i oteceni jajnici.
Ja sam prvih par dana mirovala, a onda se vratila na posao...mislim da je to ok.
Ja sam prvih par dana mirovala, a onda se vratila na posao...mislim da je to ok.
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Pegaz, ja sam isto peglala (spremala garderobu za povratak na posao , kuvala, presadjivala cvece, nista tesko ali opet nisam lezala po ceo dan...
fizicki ne znam kako je to uticalo na moje mrvice ali sam se ponasala normalno da bih psihicki ostala u jednom komadu...
fizicki ne znam kako je to uticalo na moje mrvice ali sam se ponasala normalno da bih psihicki ostala u jednom komadu...
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
mijaki :: ali sam se ponasala normalno da bih psihicki ostala u jednom komadu...
mijaki :: ali sam se ponasala normalno da bih psihicki ostala u jednom komadu...
O Bože dva puta poslah poruku a nema edit...
htedoh reći da si upravu za tu psihu, ja sam pršli put samo nešto istraživala po internetu i previše razmišljala o postupku i šta će biti jer sam stalno bila u krevetu pa valjda višak vremena me opteretio a sad se stalno s nečim zanimam evo npr danas ću da pravim krofnice od banana pa ćemo malo pozvati kumove i tako da prođe dan, u utorak idem da primim progesteron...
ma nešto sam sva srećna ne znam šta mi je valjda će biti sve to pozitivno završiti...
a jedino ništa od
htedoh reći da si upravu za tu psihu, ja sam pršli put samo nešto istraživala po internetu i previše razmišljala o postupku i šta će biti jer sam stalno bila u krevetu pa valjda višak vremena me opteretio a sad se stalno s nečim zanimam evo npr danas ću da pravim krofnice od banana pa ćemo malo pozvati kumove i tako da prođe dan, u utorak idem da primim progesteron...
ma nešto sam sva srećna ne znam šta mi je valjda će biti sve to pozitivno završiti...
a jedino ništa od
Biksi :) ::Dra, kako si ti, bas malopre sedim na terasi i razmisljam o tebi, znam da si rekla da treba da se odlucis do 20. ak se ne varam, i tako, ja mislim na tebe i tvoju situaciju... Ne, nisam luda. Neg znas ono, pre godinu dana i jace si ostala bez mame, te nije bilo bebe, onda se to ispuni, al opet iskusenje pred tobom sta i kako, eto, htedoh to podeliti s tobom, nadam se da razumes o cemu pricam?!
Biksi moja mila, ja zbog svega ovoga jos nisam opustena pa zato i nisam cesto na forumu i ne pisem mnogo. Odlucili smo, radicemo krajem meseca. Meni mucnine nikako da prestanu, ne mogu da jedem normalno, a opet sam se ugojila 4kg .
Neverovatno je kako mi je sve ovo vratilo volju i radost koju nisam dugo imala. Sto se tice raspolozenja ono je odlicno , samo sto jos nisam opustena a bice i to nadam se uskoro. Puno te i
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
E da ve pitam nesto. Moze li neko da usvoji dete a da se ne zeni? Da nema zenu da je neozenjen?
Djordjee- Broj poruka : 35
Datum upisa : 13.08.2012
Djordje, ne moze! Ali moze da napravi dete, a da se ne ozeni, to moze!
Samo da se javim posle prve posete dr Sonji.
Situacija kakao je dr Biljana i pretpostavila, najverovatnije sutra vece stop i cetvrtak aspiracija, ali sutra cemo znati posle pregleda. Ima oko 7 folikula, iako je dr ocekivala vise s' obzirom na vecu dozu. Lepo smo se danas ispricale, sutra da mm donese uzorak, da zamrznu, zlu ne trebalo za cetvrtak, meni uradili hormone. Cini se da misle na svaku sitnicu! Opustila sam se najzad posle posete njoj, i ako sam se kod nje sve vreme preznojavala
Ljubim i zelim srecu svima, jer nemam vremena za citanje, odoh na pivce, koje mi je Sonja rekla da mogu da pijem zbog endometrijuma, koji je 7.7 za sada
Situacija kakao je dr Biljana i pretpostavila, najverovatnije sutra vece stop i cetvrtak aspiracija, ali sutra cemo znati posle pregleda. Ima oko 7 folikula, iako je dr ocekivala vise s' obzirom na vecu dozu. Lepo smo se danas ispricale, sutra da mm donese uzorak, da zamrznu, zlu ne trebalo za cetvrtak, meni uradili hormone. Cini se da misle na svaku sitnicu! Opustila sam se najzad posle posete njoj, i ako sam se kod nje sve vreme preznojavala
Ljubim i zelim srecu svima, jer nemam vremena za citanje, odoh na pivce, koje mi je Sonja rekla da mogu da pijem zbog endometrijuma, koji je 7.7 za sada
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Bravo Meta! Endometrijum je preko 7, a u četvrtak ima da bude ko bombona!
Meta, zvekni jednu bekerovku za mene
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Bravo Meta sve je to kao bombonica, udri ti po pivcu i do cetvrtka ima da bude ok.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Abe cujete li vi mene sto ve pitam? Mogu li da usvojim dete, a da nisam ozenjen. Da budem samohrani otac?
Djordjee- Broj poruka : 35
Datum upisa : 13.08.2012
Djordje imas na netu gomilu sajtova vezanih za to pa malo cunjaj, uglavnom ne mozes, ali neko ti rece da mozes da napravis pa da budes otac
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Metaurina ::Samo da se javim posle prve posete dr Sonji.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Meta bravisimo za dobar izvestaj od dr Sonje. Sad udri po pivcetu i ne brigaj mnogo.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Meta BRAVO!!!Lepo sve ide,kako i treba,posle haosa koji si imala u Srbiji,sad sledi idila i uspešna praška misija .
Pegaz
Pegaz
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Meta bravo samo napred...
Meto
Pegaz