KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa

5 posters

Ići dole

kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa Empty kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa

Počalji od rostova 3/8/2012, 12:01

Dragi moji,nova sam na forumu pa me interesuje da li neko zna sta se desava kada na porodiljskom ostanete bez primanja i zdravstvenog osiguranja zato sto poslodavac ne uplacuje doprinose i naknade za rad
hvala

rostova

Broj poruka : 2
Datum upisa : 02.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa Empty Re: kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa

Počalji od Gramatika 3/8/2012, 13:21

rostova ::Dragi moji,nova sam na forumu pa me interesuje da li neko zna sta se desava kada na porodiljskom ostanete bez primanja i zdravstvenog osiguranja zato sto poslodavac ne uplacuje doprinose i naknade za rad
hvala
Žao mi je što ne mogu da ti dam odgovor, ali ovde ima devojaka koje bi to mogle. Samo da vide temu.
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa Empty Re: kada na porodiljskom ostanes bez nadoknade i doprinosa

Počalji od Vuchica 3/8/2012, 13:35

rostova, kod mene u firmi je bio takav slucaj. Neko iz racunovodstvene sluzbe mora da se pozabavi time, da preda dokumentaciju u socijalno.

Ako firma nije uplacivala, ti ipak imas pravo na minimalac, to je sigurno! Nijedna porodilja kod mene nije ostala bez toga, doduse proslo je izvesno vreme dok su im pare legle. Problem moze da bude ako je firma u haosu, pa nema ko to sve da odradi...

nisam ti mnogo pomogla, nadam se da ce sve biti ok ff
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 3/8/2012, 14:07

Gramatika ::
rostova ::Dragi moji,nova sam na forumu pa me interesuje da li neko zna sta se desava kada na porodiljskom ostanete bez primanja i zdravstvenog osiguranja zato sto poslodavac ne uplacuje doprinose i naknade za rad
hvala
Žao mi je što ne mogu da ti dam odgovor, ali ovde ima devojaka koje bi to mogle. Samo da vide temu.

A nece je videti jer nije postavljena tamo gde joj je mesto.

Rostova, nadam se da ces, prateci ovaj link, naci odgovore na tvoje pitanje. Srecno!
https://kutak.forumotion.com/t460-trudnicko-i-porodiljsko-bolovanje-pravne-zavrzlame-i-saveti?highlight=pravne+zavrzlame
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rostova 3/8/2012, 18:32

hvala vam. kod mene u firmi je to regulisano da kad poslodavac meni uplati drzava mu vrati novac. a posto on nista ne uplacuje nista mu drzava ne vraca ja nista ne dobijam i nemam zdravstveno. pitam se da li je prijava inspekciji jedino resenje posto ne bih odmah da ga prijavim.ili moze to da se resi na neki drugi nacin?ako sam dobro razumela vuchicu neko iz racunovodstva bi trebao da resi moj slucaj sa socijalnim,i da bez obzira sto mi on ne placa da bi drzava ipak trebala da mi da neku nadoknadu??

rostova

Broj poruka : 2
Datum upisa : 02.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 3/8/2012, 19:10

Draga rostovo, dobrodošli na Kutak! Zamolila bi da prepisku nastavite na temi gde vas je već uputila cicsa 80.
Kada vidite ovaj post vaša tema će biti obrisana. Hvala na razumevanju!
Pozdrav!
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu