Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+71
Marija86
Xena
agata
misica
bokica
Likoli
tuli
nesalela
maja76
Sneza
daxi011
Nefertari
JocY
pegaz
Mirjana
Zoka83
MIRKA85
veki1
bak
Tanja83
missile
zoxa
twinsi
Dacaa
korpica
jagodica
lilya
Gramatika
bobica83
darija79
shenon
KoMetaK
krol
seka 35
Struzzo
lilly13
dra00
MAAKKI
natalija
maki79
Mali Princ
dragmilk
Akijeva
cici
cufta
racili
saška
stefi :*
rada78
Jelica
heart84
maus
Clara17
lena
nacKa
Orline
hany
SannI-AlL
Mrvica
anak
lolipop
BiKsi :)
mijaki
djole42
bebko
Shizika
medolino
Vuchica
Botox
dr mali pariz
noja
75 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
O, ne mogu stići da vas pomenem sve, ali sam uspela pročitati. Ljubim sve princeze i prinčeve u svaki njihov gramčić i filosofski prstić
A što se kilaže tiče, ja sam se tek pred sam kraj ugojila. Ukupno 16kg!
Iz bolnice se vratila sa tek 8kg manje, ali nije me briga! Samo nek je moj Cvrle tu
I da, super su i sobe i kolica Uživajte u kupovini
A što se kilaže tiče, ja sam se tek pred sam kraj ugojila. Ukupno 16kg!
Iz bolnice se vratila sa tek 8kg manje, ali nije me briga! Samo nek je moj Cvrle tu
I da, super su i sobe i kolica Uživajte u kupovini
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
mijaki mogle bi da znas javljam se ako dodjem ,ali nesto izbegavam put zbog mucnina uzecu nesto u boji zato sto nam je soba bela i ugradjeni su plakari u zidove tako da ce mi eventualno biti potrebna uz krevetac neka komodica i krevet for me,o igrackama da ne pricam..jao jedva cekam
stefi :*- Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012
Heart, kad ukucam izabrem ticker na ticker factory i ukucam due date, pokazuje mi non sto da sam 55 nedelja i 2 dana...nesto nije ok...na onom drugom sajtu mi uopste ne daje mogucnost dareuzmem tickerw....?
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Jelice proveri da li na sajtu na kome pravis ticker ima da odbrojava ili da broji ... zeznula sam se bila kad sam pravila ticker pa sam slatko nasmejala ovde devojke jer je jedino moj ticker odbrojavao
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
jelice uzmi recimo klikni na moj tiker,pa gde pise pregnancy tako nesto,pa ide samo dalje dalje valjda neke strelice pokazuju,pa kad ti ponudi datum ti ukucaj svoj termin pa onda onda onaj link ispod sto ti ponudi iskopiraj na svoj prof.tako nekako ja sam jedva bila nasla kako
Jelice ja sam ti juce poslala pp sa objasnjenjem,nadam se da ce ti pomoci i meni je bilo malo komplikovano ali sam uspela
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Za sve trudnice jedan veliki poljubac sa Mljeta.
Obecavam da cu se za svaku od vas iskupati posteno
Obecavam da cu se za svaku od vas iskupati posteno
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
cmokic, cokic, nista drugo
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Pozdrav okruglicama lepoticama sa nadom da vam se za 15ak dana pridružujemo
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Devojke, hvala vam sad cu da pogledam! Anak, drzim fige!
Devojke, hvala vam, bas sam glupa...sve vreme sam upisivala u due date datum poslednje menstr. umesto kada je ocekivani porodjaj...pa ste mi pomogle !
Cure drage
Anak, extra avatar!
Mijaki, super izvestaj sa UZ!!
Anak, extra avatar!
Mijaki, super izvestaj sa UZ!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Đoković izgubi, a bebana lupka po stomaku -izgleda reaguje na tenis!
Mijaki, Jelice, super za dobar uz!
Ja pokušavam da rasklonim igračke, sa mnogima se već ne igra, ali nemam ih gde. Šta god otvorite, postoji mogućnost da vam se neka gomila stropošta na glavu... Ne mogu ni da ih odnesem u selo, jer svaki čas iskopa neku za koju sam već mislila da ju je zaboravio. Valjda ću do kraja decembra uspeti bar krevetac malo da raskrčim. Inače, mi smo kupili krevet sa fiokom, ali sva je prilika da ćemo u njemu spavati muž i ja, a ne klinci!
Mijaki, Jelice, super za dobar uz!
Ja pokušavam da rasklonim igračke, sa mnogima se već ne igra, ali nemam ih gde. Šta god otvorite, postoji mogućnost da vam se neka gomila stropošta na glavu... Ne mogu ni da ih odnesem u selo, jer svaki čas iskopa neku za koju sam već mislila da ju je zaboravio. Valjda ću do kraja decembra uspeti bar krevetac malo da raskrčim. Inače, mi smo kupili krevet sa fiokom, ali sva je prilika da ćemo u njemu spavati muž i ja, a ne klinci!
jagodica- Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011
Devojke, mene je od jutros boleo zeludac ili stomak negde tu oko zeluca narocito kad pojedem nesto. I onda je pocelo da mi krlja po stomaku i onda sam dobila proliv...da li je nekoga snaslo to isto, valjda mi nista nece biti, sta mislite?
Jelice ako si pila naglo hladnu vodu hoce i od vode tako reaguje stomak ... sad si osetljivija pa je mozda to razlog ...
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Anak drzim fige.
Moja Nela je danas prvi put plivala sa mamom u moru, a da vidite kako mi deca na plazi bulje u stomak, umrla sam od smeha, klinac prvo gleda u moj pupak pa u svoj pa ga ceprka, cudno mu sto mi je tako ispupcen
Moja Nela je danas prvi put plivala sa mamom u moru, a da vidite kako mi deca na plazi bulje u stomak, umrla sam od smeha, klinac prvo gleda u moj pupak pa u svoj pa ga ceprka, cudno mu sto mi je tako ispupcen
shenon- Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010
jelice, lep ti je ticker! nadam se da se stomacic smirio
draga pariz kada se javnes ja se mnooogo obradujem, samo da znas! zvezdice su prave zvezde, prelepe, preslatke! a ti si koliko shvatih super mama, sve stizes! iskreno, nisam ni sumnjala
danas borba sa vrucinom, bez klime i dalje, mada mislim da sutra necu odoleti, pa sta bude...
Ana se sutirala svaki put kada legnem, pogotovu na ledja, mada izbegavam taj polozaj
a ja srecnaaaaaaa, da me samo neko vidi....a kako se samo razigrala dok sam gledala i slusala emisiju ''Balkanskom ulicom'' a Tozovac bio gost....
svidja joj se ''....a ja sam negde rujno vino pio, lalalalaaa''
kakva skola, kakvi bakraci, Anci ce da bude pevacica i igracica...i da se lepo uda, nema da se muci, kakav fakultet, pa posao, pa kredit, pa obaveze i odgovornost...
cmokic
draga pariz kada se javnes ja se mnooogo obradujem, samo da znas! zvezdice su prave zvezde, prelepe, preslatke! a ti si koliko shvatih super mama, sve stizes! iskreno, nisam ni sumnjala
danas borba sa vrucinom, bez klime i dalje, mada mislim da sutra necu odoleti, pa sta bude...
Ana se sutirala svaki put kada legnem, pogotovu na ledja, mada izbegavam taj polozaj
a ja srecnaaaaaaa, da me samo neko vidi....a kako se samo razigrala dok sam gledala i slusala emisiju ''Balkanskom ulicom'' a Tozovac bio gost....
svidja joj se ''....a ja sam negde rujno vino pio, lalalalaaa''
kakva skola, kakvi bakraci, Anci ce da bude pevacica i igracica...i da se lepo uda, nema da se muci, kakav fakultet, pa posao, pa kredit, pa obaveze i odgovornost...
cmokic
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Jelice imam i sad problema sa stomakom valjda je zeludac jer me onako presece pa potera u wc,bas se nekad uplasim da nisu te rane kontrakcije il nesto opasno jer ne znam kako da ih prepoznam...
Ni ja ne znam kako izgledaju te rane kontrakcije a imala sam i ja situaciju sa prolivom samo me nije preterano zaboleo stomak...
shenon- Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010
Jelice, ako ti se nastave tegobe, moraš do doktora! Kako si danas?
Ja rane kontrakcije nisam osećala, samo ih je doktor video na uz. Jedini znak je bio što sam prokrvarila...
Anak, držim fige da nas obraduješ sa veeelikom betom!
Pozz
Ja rane kontrakcije nisam osećala, samo ih je doktor video na uz. Jedini znak je bio što sam prokrvarila...
Anak, držim fige da nas obraduješ sa veeelikom betom!
Pozz
jagodica- Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011
Pozdrav okruglice
danas upeklo sunce pa je toliko toplo da mi sve zivo smeta,samo se preznojavam ne znam kako vi izdrzavate toplotu?
Jelice,ja sam imala problema sa zatvorom a sada vec nedelju dana,odjednom me zaboli stomak,neki jak bol i pravac u wc,sto ti kazes proliv..ali nekako sam vec naucila na taj jaci bol i cim me zaboli znam sta me ceka..Verovatno od hrane,vode a i ove vrucine ubise...
Jedva cekam izvestaj od Loliske,danas ima ekspertni UZ
Ljubim vas sve
danas upeklo sunce pa je toliko toplo da mi sve zivo smeta,samo se preznojavam ne znam kako vi izdrzavate toplotu?
Jelice,ja sam imala problema sa zatvorom a sada vec nedelju dana,odjednom me zaboli stomak,neki jak bol i pravac u wc,sto ti kazes proliv..ali nekako sam vec naucila na taj jaci bol i cim me zaboli znam sta me ceka..Verovatno od hrane,vode a i ove vrucine ubise...
Jedva cekam izvestaj od Loliske,danas ima ekspertni UZ
Ljubim vas sve
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Devojke, sinoc dok nisam zaspala me boleo zeludac...al posle onog jednog puta vise nisam imala proliv. Od jutros me ne boli vise zeludac...ali od kad sam doruckovala krce mi creva...valjda posto juce nisam jela nista celo popodne...nisam mogla jer bi me zaboleo zeludac jos vise cim pojedem nesto. Pa ko zna sta nam je...kao neki viruscic meni deluje i
I je od vrucina- klime...
Ladna voda, sladoled...ne znam...bitno da je proslo...nadam se da se nece vracati...
I je od vrucina- klime...
Ladna voda, sladoled...ne znam...bitno da je proslo...nadam se da se nece vracati...
bili u DM
sad sela u restorancic na rucak...
sve je ok, imamo 570g, kaze doktorica... i pisu je pokazivala sestrama, mogu zamisliti pozu....hehe
inace prvo me uplasila, kaze jako je nisko i kako je to rekla moj mis picne da suta ko blesav, i podigne se, i ona se smeje, kaze naljutili smo ga :-D
i tako se ritao ceo pregled, bilo je mnogo smesno.....
pisonja moj....
sad sela u restorancic na rucak...
sve je ok, imamo 570g, kaze doktorica... i pisu je pokazivala sestrama, mogu zamisliti pozu....hehe
inace prvo me uplasila, kaze jako je nisko i kako je to rekla moj mis picne da suta ko blesav, i podigne se, i ona se smeje, kaze naljutili smo ga :-D
i tako se ritao ceo pregled, bilo je mnogo smesno.....
pisonja moj....
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Trudnice masem svima i sve vas grlim
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
nemam puno vremena, sve vas pozdravljam i ljubim u vase stomake, vase grame koji su vec sad jako ozbiljni! i cuvajte se vrucine,i nalivajte vodom!stefi :* ::Jelice imam i sad problema sa stomakom valjda je zeludac jer me onako presece pa potera u wc,bas se nekad uplasim da nisu te rane kontrakcije il nesto opasno jer ne znam kako da ih prepoznam...
Stefi...kako da ti kazem...zeludac i kontrakcije-nidje veze!
kontrakcije se prepoznaju kao kontrakcije naime materica se stisne, zategne, kako god zelis da ti objasnim rec-kontahovanje, dakle to nije bilo kakav bol, nalik je menstrualnom,a to je dakle u vezi sa donjim, i niposto gornjim stomakom.
Te ceste stolice jesu u vezi sa kontrakcijama,ali onim krajnjim, kad vec i nema pauze izmedju njih...kao sto ih ja imadoh u noci izmedju 15.i 16.jula
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu