KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+71
Marija86
Xena
agata
misica
bokica
Likoli
tuli
nesalela
maja76
Sneza
daxi011
Nefertari
JocY
pegaz
Mirjana
Zoka83
MIRKA85
veki1
bak
Tanja83
missile
zoxa
twinsi
Dacaa
korpica
jagodica
lilya
Gramatika
bobica83
darija79
shenon
KoMetaK
krol
seka 35
Struzzo
lilly13
dra00
MAAKKI
natalija
maki79
Mali Princ
dragmilk
Akijeva
cici
cufta
racili
saška
stefi :*
rada78
Jelica
heart84
maus
Clara17
lena
nacKa
Orline
hany
SannI-AlL
Mrvica
anak
lolipop
BiKsi :)
mijaki
djole42
bebko
Shizika
medolino
Vuchica
Botox
dr mali pariz
noja
75 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Mirjana 4/8/2012, 11:43

O, ne mogu stići da vas pomenem sve, ali sam uspela pročitati. Ljubim sve princeze i prinčeve u svaki njihov gramčić i filosofski prstić srca srca srca srca srca
A što se kilaže tiče, ja sam se tek pred sam kraj ugojila. Ukupno 16kg! affraid
Iz bolnice se vratila sa tek 8kg manje, ali nije me briga! Samo nek je moj Cvrle tu srce
I da, super su i sobe i kolica likeit Uživajte u kupovini
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od stefi :* 4/8/2012, 13:13

mijaki mogle bi da znas usne javljam se ako dodjem Wink ,ali nesto izbegavam put zbog mucnina Mad uzecu nesto u boji zato sto nam je soba bela i ugradjeni su plakari u zidove tako da ce mi eventualno biti potrebna uz krevetac neka komodica i krevet for me,o igrackama da ne pricam..jao jedva cekam smajli angel

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 5/8/2012, 09:26

Heart, kad ukucam izabrem ticker na ticker factory i ukucam due date, pokazuje mi non sto da sam 55 nedelja i 2 dana...nesto nije ok...na onom drugom sajtu mi uopste ne daje mogucnost dareuzmem tickerw....?
Jelica
Jelica

Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 5/8/2012, 10:54

Jelice proveri da li na sajtu na kome pravis ticker ima da odbrojava ili da broji ... zeznula sam se bila kad sam pravila ticker pa sam slatko nasmejala ovde devojke jer je jedino moj ticker odbrojavao Very Happy
daxi011
daxi011

Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 5/8/2012, 12:03

jelice uzmi recimo klikni na moj tiker,pa gde pise pregnancy tako nesto,pa ide samo dalje dalje valjda neke strelice pokazuju,pa kad ti ponudi datum ti ukucaj svoj termin pa onda onda onaj link ispod sto ti ponudi iskopiraj na svoj prof.tako nekako ja sam jedva bila nasla kako

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 5/8/2012, 12:41

Jelice ja sam ti juce poslala pp sa objasnjenjem,nadam se da ce ti pomoci i meni je bilo malo komplikovano ali sam uspela Very Happy
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 5/8/2012, 13:13

Za sve trudnice jedan veliki poljubac sa Mljeta.
Obecavam da cu se za svaku od vas iskupati posteno ff ff ff
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 5/8/2012, 14:58

cmokic, cokic, nista drugo usne

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 5/8/2012, 15:02

Pozdrav okruglicama lepoticama sa nadom da vam se za 15ak dana pridružujemo smajli angel smajli angel
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 5/8/2012, 15:05

Devojke, hvala vam sad cu da pogledam! Anak, drzim fige!
Jelica
Jelica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 5/8/2012, 15:20

Devojke, hvala vam, bas sam glupa...sve vreme sam upisivala u due date datum poslednje menstr. umesto kada je ocekivani porodjaj...pa ste mi pomogle !
Jelica
Jelica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 5/8/2012, 16:32

Cure drage Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 543728
Anak, extra avatar! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 561840
Mijaki, super izvestaj sa UZ!! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 275568
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica 5/8/2012, 16:41

Đoković izgubi, a bebana lupka po stomaku -izgleda reaguje na tenis! Very Happy
Mijaki, Jelice, super za dobar uz!
Ja pokušavam da rasklonim igračke, sa mnogima se već ne igra, ali nemam ih gde. Šta god otvorite, postoji mogućnost da vam se neka gomila stropošta na glavu... Ne mogu ni da ih odnesem u selo, jer svaki čas iskopa neku za koju sam već mislila da ju je zaboravio. Valjda ću do kraja decembra uspeti bar krevetac malo da raskrčim. Inače, mi smo kupili krevet sa fiokom, ali sva je prilika da ćemo u njemu spavati muž i ja, a ne klinci! Very Happy
jagodica
jagodica

Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 5/8/2012, 17:18

Devojke, mene je od jutros boleo zeludac ili stomak negde tu oko zeluca narocito kad pojedem nesto. I onda je pocelo da mi krlja po stomaku i onda sam dobila proliv...da li je nekoga snaslo to isto, valjda mi nista nece biti, sta mislite?
Jelica
Jelica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 5/8/2012, 17:51

Jelice ako si pila naglo hladnu vodu hoce i od vode tako reaguje stomak ... sad si osetljivija pa je mozda to razlog ...
daxi011
daxi011

Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 5/8/2012, 21:02

Anak drzim fige.

Moja Nela je danas prvi put plivala sa mamom u moru, a da vidite kako mi deca na plazi bulje u stomak, umrla sam od smeha, klinac prvo gleda u moj pupak pa u svoj pa ga ceprka, cudno mu sto mi je tako ispupcen  b
shenon
shenon

Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 5/8/2012, 21:02

jelice, lep ti je ticker! nadam se da se stomacic smirio Wink

draga pariz kada se javnes ja se mnooogo obradujem, samo da znas! zvezdice su prave zvezde, prelepe, preslatke! a ti si koliko shvatih super mama, sve stizes! iskreno, nisam ni sumnjala osmeh srce

danas borba sa vrucinom, bez klime i dalje, mada mislim da sutra necu odoleti, pa sta bude...
Ana se sutirala svaki put kada legnem, pogotovu na ledja, mada izbegavam taj polozaj Wink
a ja srecnaaaaaaa, da me samo neko vidi....a kako se samo razigrala dok sam gledala i slusala emisiju ''Balkanskom ulicom'' a Tozovac bio gost....
svidja joj se ''....a ja sam negde rujno vino pio, lalalalaaa''
kakva skola, kakvi bakraci, Anci ce da bude pevacica i igracica...i da se lepo uda, nema da se muci, kakav fakultet, pa posao, pa kredit, pa obaveze i odgovornost... lol!
cmokic

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 5/8/2012, 22:04

Jelice imam i sad problema sa stomakom valjda je zeludac jer me onako presece pa potera u wc,bas se nekad uplasim da nisu te rane kontrakcije il nesto opasno jer ne znam kako da ih prepoznam...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 6/8/2012, 09:25

Ni ja ne znam kako izgledaju te rane kontrakcije a imala sam i ja situaciju sa prolivom samo me nije preterano zaboleo stomak...
shenon
shenon

Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica 6/8/2012, 09:30

Jelice, ako ti se nastave tegobe, moraš do doktora! Kako si danas?
Ja rane kontrakcije nisam osećala, samo ih je doktor video na uz. Jedini znak je bio što sam prokrvarila...
Anak, držim fige da nas obraduješ sa veeelikom betom!
Pozz
jagodica
jagodica

Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 6/8/2012, 10:23

Pozdrav okruglice ff
danas upeklo sunce pa je toliko toplo da mi sve zivo smeta,samo se preznojavam Very Happy ne znam kako vi izdrzavate toplotu?

Jelice,ja sam imala problema sa zatvorom a sada vec nedelju dana,odjednom me zaboli stomak,neki jak bol i pravac u wc,sto ti kazes proliv..ali nekako sam vec naucila na taj jaci bol i cim me zaboli znam sta me ceka..Verovatno od hrane,vode a i ove vrucine ubise...

Jedva cekam izvestaj od Loliske,danas ima ekspertni UZ love

Ljubim vas sve ljubav ljubav
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 6/8/2012, 12:35

Devojke, sinoc dok nisam zaspala me boleo zeludac...al posle onog jednog puta vise nisam imala proliv. Od jutros me ne boli vise zeludac...ali od kad sam doruckovala krce mi creva...valjda posto juce nisam jela nista celo popodne...nisam mogla jer bi me zaboleo zeludac jos vise cim pojedem nesto. Pa ko zna sta nam je...kao neki viruscic meni deluje i
I je od vrucina- klime...
Ladna voda, sladoled...ne znam...bitno da je proslo...nadam se da se nece vracati...
trudnica
Jelica
Jelica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 6/8/2012, 12:41

bili u DM
sad sela u restorancic na rucak...

sve je ok, imamo 570g, kaze doktorica... i pisu je pokazivala sestrama, mogu zamisliti pozu....hehe
inace prvo me uplasila, kaze jako je nisko i kako je to rekla moj mis picne da suta ko blesav, i podigne se, i ona se smeje, kaze naljutili smo ga :-D
i tako se ritao ceo pregled, bilo je mnogo smesno.....
pisonja moj....
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 6/8/2012, 13:05

Trudnice masem svima i sve vas grlim
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/8/2012, 13:30

stefi :* ::Jelice imam i sad problema sa stomakom valjda je zeludac jer me onako presece pa potera u wc,bas se nekad uplasim da nisu te rane kontrakcije il nesto opasno jer ne znam kako da ih prepoznam...
nemam puno vremena, sve vas pozdravljam i ljubim u vase stomake, vase grame koji su vec sad jako ozbiljni! Very Happy i cuvajte se vrucine,i nalivajte vodom!
Stefi...kako da ti kazem...zeludac i kontrakcije-nidje veze!
kontrakcije se prepoznaju kao kontrakcije Wink naime materica se stisne, zategne, kako god zelis da ti objasnim rec-kontahovanje, dakle to nije bilo kakav bol, nalik je menstrualnom,a to je dakle u vezi sa donjim, i niposto gornjim stomakom.
Te ceste stolice jesu u vezi sa kontrakcijama,ali onim krajnjim, kad vec i nema pauze izmedju njih...kao sto ih ja imadoh u noci izmedju 15.i 16.jula Laughing
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu