VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
+70
OKacica
nina :)
dragmilk
pegaz
Mirjana
Tanja83
Malina
Bekanicaa
Milijana
ninica2
MAAKKI
Simona
missile
ananana
Xena
korpica
maus
jagodica
cicsa80
dra00
ragaco
KoMetaK
maruska
Jelica
SannI-AlL
veki1
medolino
Dionisia
ivi
laKole
menora72
nacKa
Gramatika
3023456
bebko
daxi011
Erata
lilly13
anela
mijaki
ciklama
LaFolie
saška
bridget jones
Struzzo
noja
jelena78
BiKsi :)
anak
tisa
beka80
senka
djole42
JocY
Deni
dragana76ns
dr mali pariz
Orline
lolipop
maza1972
makica84
bebica mala
lilya
maki79
heart84
red
Vuchica
cekalica
bak
grudva
74 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
Menora, svaka cast i tebi i svim zenama koje se usude na asp bez anestezije......umesto da sam otupela na bolove, ja na samu pomisao asp.(posto je ćerkica gledala asp. na youtubu) nema sanse i tacka.
Devojke,napred na prirodnjake ko moze....i srecno svima
Devojke,napred na prirodnjake ko moze....i srecno svima
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Sto se tice anestezije ja sam je trazila, meni je dr. rekla ovako ako necete nista da vas boli onda bolje uzmite anesteziju. Sa mnom su bile jos 3 devojke koje su isle bez anestezije, tj. i one su dobile valjda neku lokalnu anesteziju, tako mi je objasnila ova devojka sto je lezala sa mnom, i njima su bocnuli inekciju unutra to je valjda ta lokalna.
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Draganice maco , majke mi je smehotresna olimpijada eto ja koja jaucem od one odvratne "kasike" koja se tura za ginekoloski pregled
evo .tvrdim vam da za aspiraciju nikad vise necu traziti anesteziju ( za do 10 folikula )
nego bila mi sipma anegdotica od sinoc , obijamo sinoc apoteke za dovicin i nema ga pa nema ...najzad u mojoj ulici apoteka ,uzimam antiobitik , utrogestan od 200 (ima ga ) i jos nesto
pita me Apotekarka jaoooo pa jeste li vi trudni ???
rekoh nisam jos al cu da BIDNEM u ponedeljak (pupupupupu) , pogleda me ona malo cudno i kaze pa i ja sam trudna eeeeeeeee oma sam namestila nos na oni mali otvor za lekove i povuce me zena za nos ...
evo .tvrdim vam da za aspiraciju nikad vise necu traziti anesteziju ( za do 10 folikula )
nego bila mi sipma anegdotica od sinoc , obijamo sinoc apoteke za dovicin i nema ga pa nema ...najzad u mojoj ulici apoteka ,uzimam antiobitik , utrogestan od 200 (ima ga ) i jos nesto
pita me Apotekarka jaoooo pa jeste li vi trudni ???
rekoh nisam jos al cu da BIDNEM u ponedeljak (pupupupupu) , pogleda me ona malo cudno i kaze pa i ja sam trudna eeeeeeeee oma sam namestila nos na oni mali otvor za lekove i povuce me zena za nos ...
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Ja isto padam u nesvest od one odvratne "kašike na rastezanje" kod "običnih pregleda. A na aspiraciji, ma ni da trepnem. Šta ti je čovek
Menora, prvi susret posle postupka-pa sa trudnicom. Pa još te povukla za nosić.....Ne može da omane
Menora, prvi susret posle postupka-pa sa trudnicom. Pa još te povukla za nosić.....Ne može da omane
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Menora za Buca
Inače,ja sam godinama bila pacijent dr Crnogorac-od ,može se reći,njenih početaka sa VTO.Nekako mi je legla i uvek je bila kooperativna ,preduzimljiva i izlazila u susret.Ipak je ona vlasnica Čak sam ostala trudna kad mi je ona radila ET.Kada sam prošle godine išla na FET,ona je bila dobrano trudna sedmi mesec,ali je kad je čula da ja dolazim,došla i uradila mi ona ET odleđenih blasti.Htela je ,kaže da mi donese sreću,ali jbga,nije.No, i pored toga imam lepo mišljenje o njoj, i znam da je dobar učenik i da je naučila znanje .Jedino što su cene za neke stvari preduvane,bar ja tako mislim.
LaFolie da nam Keiki raste i poraste u jednu divnu bebu,navijam jako najjače
Ajmo prirodnjaci!!!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Za prirodnjake!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Menora, sta se desava kod tebe?
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Sanny fala dZevojke sve vas
cekam da se Buco ako Bog da ubuci i polaste i da doDZe kod maman ,jos ne znam kad ,opustenicija ... javljam
cekam da se Buco ako Bog da ubuci i polaste i da doDZe kod maman ,jos ne znam kad ,opustenicija ... javljam
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
Uja drugari ... nije me bilo ... mrzi me da sednem za racunar ... a mrzelo me i do laboratorije da odem da uradim hormone ...
Ali uradih ih konacno :
Ukupna cena za ove hormone sa vadjenjem krvi je : 5.286,00 din (danas srednji kurs NBS 115,37 din/eur) = 45,82 eur
PITANJCE : Da li sam uradila sve potrebne hormone ?
Sada cekam da uradim briseve i posle toga da planiram odlazak kod lekara ...
Ali uradih ih konacno :
HORMON | REZULTAT | REF.VR. | CENA |
TSH | 0,801 | 0,40 - 4,00 mIU/ml | 472 din |
FT4 | 16,17 | 12,00 - 22,00 pmol/l | 596 din |
FT3 | 4,05 | 3,10 - 6,80 pmol/l | 596 din |
FSH | 10,6 | FOL. FAZA : 3,5 - 12,5 mlU/ml | 673 din |
LH | 4,99 | FOL. FAZA : 2,4 - 12,6 mlU/ml | 673 din |
ESTRADIOL | 39,1 | FOL. FAZA : 25 - 195 pg/ml | 733 din |
PROLAKTIN | 188 | 40,0 - 530,0 mlU/L | 757 din |
PROGESTERON | 1,29 | FOL. FAZA : 0,15 - 1,10 ng/ml | 689 din |
Ukupna cena za ove hormone sa vadjenjem krvi je : 5.286,00 din (danas srednji kurs NBS 115,37 din/eur) = 45,82 eur
PITANJCE : Da li sam uradila sve potrebne hormone ?
Sada cekam da uradim briseve i posle toga da planiram odlazak kod lekara ...
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Daxi, mislim samo da progesteron nema smisla vaditi u prvoj fazi ciklusa... on je kasnije vazan...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Vuchica ::Daxi, mislim samo da progesteron nema smisla vaditi u prvoj fazi ciklusa... on je kasnije vazan...
Hmmm ... u prethodnom ciklusu su mi rekli da vadim progesteron 2-3 dan ciklusa i jedan ciklus smo preskocili jer je Progesteron tada bio visok ...
Zasto je to tako uradjeno nisam pitala ... dr mi je samo rekla Progesteron je visok ne sme da krene sa stimulacijom ...
Menora, držimo fige za bucka
LaFolie, sanjala sam te Retko jako sanjam bilo šta u vezi foruma, ali ima veze sa Keiki, ne znam kako, kao gledam slike orhideje i keiki na FB, a čak se i ne znamo. Neka trudnička konfuzija, ali ako ubodem zaslužila sam čokoladu
Vuchice, radi se i progesteron trećeg dana ciklusa, samo ne iz istih razloga kao 21. Taj 21.dana služi da se potvrdi ovulacija.
Daxi, toi je klasičan komplet za 3.dc. poneko traži i testosteron, ali to je to. I svi su taman kako treba, FSH malko štrči iznad LH, ali sasvim u skladu sa godinama, i nije previsok.
LaFolie, sanjala sam te Retko jako sanjam bilo šta u vezi foruma, ali ima veze sa Keiki, ne znam kako, kao gledam slike orhideje i keiki na FB, a čak se i ne znamo. Neka trudnička konfuzija, ali ako ubodem zaslužila sam čokoladu
Vuchice, radi se i progesteron trećeg dana ciklusa, samo ne iz istih razloga kao 21. Taj 21.dana služi da se potvrdi ovulacija.
Daxi, toi je klasičan komplet za 3.dc. poneko traži i testosteron, ali to je to. I svi su taman kako treba, FSH malko štrči iznad LH, ali sasvim u skladu sa godinama, i nije previsok.
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
orline ::
sta sam radila u snu?
imam u cetvrtak prvi UZ
LaFolie ::orline ::
sta sam radila u snu?
imam u cetvrtak prvi UZ
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Ništa Okačila slike Orhideje i Keiki na FB, a ja gledam i divim se
Malo li je
Držim fige za UZ
Malo li je
Držim fige za UZ
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
LaFolie drzim pesnice
orline hvala
orline hvala
hvala puno svima!!!
ne ocekujem previse, a nisam ni u frci, ako imam folikul super, ako nemam, tu je i blasta :)
kod mene uvek bude folikul, ali on uglavnom ne pukne, nego nastavi da raste u cistu. Nizak mi je progesteron, ocekujem da ce pregnil da uradi posao
ne ocekujem previse, a nisam ni u frci, ako imam folikul super, ako nemam, tu je i blasta :)
kod mene uvek bude folikul, ali on uglavnom ne pukne, nego nastavi da raste u cistu. Nizak mi je progesteron, ocekujem da ce pregnil da uradi posao
Nije Orli bezveze sanjala Keiki! Biće to beba i po!
Daxi, ako su ti ovo hormoni za VTO, onda treba i testosteron i AMH. Bar su meni tražili.
Daxi, ako su ti ovo hormoni za VTO, onda treba i testosteron i AMH. Bar su meni tražili.
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
jao ne bih radila do 2014te
Gramatika hvala punooooo
imam AMH iz Marta 2012 a Testosteron ....hmmm .... i to sam radila za 2. vto ...
koliko taj testosteron mora da bude najmanje star da bi prihvatili ?
ako mora vadicu ponovo ... a ovaj amh valjda ce prihvatiti ovaj ...
imam AMH iz Marta 2012 a Testosteron ....hmmm .... i to sam radila za 2. vto ...
koliko taj testosteron mora da bude najmanje star da bi prihvatili ?
ako mora vadicu ponovo ... a ovaj amh valjda ce prihvatiti ovaj ...
Ne znam tačno, ono preko RZZO, najviše 6 meseci.
Meni su bili pred prirodnjak stariji od toga, ali dr nije tražila nove, jer nisam dobijala stimulaciju. Tako da verujem da to može da prođe.
Meni su bili pred prirodnjak stariji od toga, ali dr nije tražila nove, jer nisam dobijala stimulaciju. Tako da verujem da to može da prođe.
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Gramatika ::Ne znam tačno, ono preko RZZO, najviše 6 meseci.
Faja
Pogledacu malo po forumu ... trebalo bi da se taj testosteron ne menja tako lako ako neko vec nema problem sa tim a kod mene to nije konstatovano kao problem ...
evo nasla sam doduse radila sam u dve razlicite laboratorije :
Septembar 2010. ........... rezultat 0.064 ng/ml ................. referentne vred. : 0.06-0.82
Februar 2011. ...............rezultat 1,44 nmol/l .................. referentna vred. : 0.45-3.74
nadam se da ja nisam slucaj koji treba da brine o ovom hormonu
sto pregnil? utrici tu cine svoje. Napred Lafe!LaFolie ::Nizak mi je progesteron, ocekujem da ce pregnil da uradi posao
Daxi, visok progesteron u 1. fazi, mada kod tebe nije mnogo iznad, ukazuje na neki probl. u kasnijim fazama, ali ne znam konkret.,nesto sam o tome citala, i to mislim na nasem forumu.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pari hvala ... prelistacu ...
ako neka zna na kojoj temi je to vezano za povisen progesteron u 1. fazi i na sta ukazuje molim za link ka toj temi/postu ...
ako neka zna na kojoj temi je to vezano za povisen progesteron u 1. fazi i na sta ukazuje molim za link ka toj temi/postu ...
Sad se nesto setih kroz maglu vec sam vas davila na temu tog mog POVISENOG Progesterona ... no sve ovde uglavnom imate nizak pa sam ja bila kao crna ovca sa tim mojim povisenim ...
potrazicu pa pisem na toj temi za Progesteron ... da ovde ne zatrpavam ...ne mogu svega da se setim ... izvinte ...
potrazicu pa pisem na toj temi za Progesteron ... da ovde ne zatrpavam ...ne mogu svega da se setim ... izvinte ...
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
» IUI dnevnici
» BIKSI :) - FET iz prirodnog ciklusa
» IUI dnevnici