KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BioBalans

4 posters

Ići dole

BioBalans Empty BioBalans

Počalji od TetaSneki 28/1/2008, 23:21

Dr. Goca mi je preporučila BioBalans zbog gasova u stomaku (videla je na UZ). Kad sam pročitala šta je to u stvari i kako deluje odmah sam probala i moram da vam preporučim.

Ujutru pre doručka potopim ga u jogurt i nakon par minuta može da se jede. Uzimam ga dve nedelje i odmah sam osetila da mi creva mnogo, mnogo bolje rade. Stvarno sa zadovoljna.
Evo jedan link gde možete da pročitate nešto više.
Inače ima ga u apotekama (izgleda samo u privatnim) i u prodavnicama zdrave hrane.
http://www.biobalans.com/
A vidim da mogu da ga koriste i trudnice, čak im se i preporučuje.
TetaSneki
TetaSneki

Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

BioBalans Empty Re: BioBalans

Počalji od HappyGirl 29/1/2008, 10:06

Čula sam za njega. Doduše nije mi bio potreban, ali već godinama se reklamira i viđam ga u prodavnicama zdrave hrane. Hvala Bogu i doktorki što ti rešiše problem g g g To Sneki f
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nadalina 29/1/2008, 11:00

Cula sam za taj preparat samo lepe stvari, i nadam se da ce pomoci onima koji imaju problem...
Jos jedna stvar za koju sam cula da podstice pravilnu peristaltiku creva - to je ona celuloza koja se u vidu tracica nalazi na pomorandzama i nesto manje na mandarinama...Deca a i mnogi odrasli to skidaju koliko god mogu jer je blago gorkastog ukusa, a u stvari je to jako zdravo, tacnije jako korisno za nase organe za varenje pri kraju tog "lanca varenja"...
Zato, navalite na pomorandze, i skidajte samo naradzastu koru!
nadalina
nadalina

Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TetaSneki 30/1/2008, 20:20

:aa13:
TetaSneki
TetaSneki

Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bety boop 21/1/2009, 16:50

Sve sto mogu da ti kazem je da je dr. Goca je upravu! Ja sam imala bas bas veliki problem i pila sam Biobalans classic, imas nekoliko ukusa vanila, cimet
Meni se svidja najvise cimet i to kombinacija sa vocnim jogurtom. Pomogao mi je i smanjila mi se nadutost stomaka, sto je ne mogu da ti opisem kakvo olaksanje. ima na njihovom sajtu bas dobro objasnjeno sta na sta utice lekovito dejstvo biobalansa
Ha, a postoji jos jedna olaksica u svemu, ne moras da ides u apoteku vec mozes da porucis online i oni ti isporuce na kucnu adresu, a ti platis pouzecem
Odlicno je. I nema razmisljanja sutra Laughing

Bety boop

Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu