KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Milijana
*AIDA*
dragana76ns
Akijeva
key
bak
viktorija
pegaz
seka 35
MIRKA85
MAAKKI
buby
heart84
KoMetaK
Xena
Shizika
Zoka83
lolipop
Kamilica
natalija
Mrvica
lilya
djole42
Sneza
maus
Neeela
Nefertari
rada78
lena
anak
noja
bebko
Mirjana
cicsa80
Tanja83
darija79
lilly13
missile
saška
Mali Princ
Botox
cufta
Orline
makababy
shenon
Marija86
BiKsi :)
mijaki
stefi :*
dragmilk
Bokicalepotica
dr mali pariz
56 posters

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Orline 18/5/2012, 12:59

E super ste dopunile listu. Ja sam shenon zaboravila. A i sanjičicu, ne javlja se.

Sunce, konačno, narode lol!
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lena 18/5/2012, 13:08

Tako je, Orline! (Ej, ima li neka planina u BiH da se tako zove?)

A sad da taj spisak ponavljate bar na svakoj drugoj strani... Ko ce sve da vas pohvata (tako trudne).........! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 543728
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 13:09

Ima Wink
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 18/5/2012, 13:10

kolki ste vi sada orli,
kolko imate cm, kolko gramica?
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 13:12

Dobro, boki, moram da mirujem posle AC, al danas ne boli stomak. Kao da se malo smirilo. Smeta mi onaj šugavi Eritroicin, što mi propisao preventivno, muka mi svaki pu malo kad ga popijem.
Na UZ nedelju dana pre smi imali oko 130g, ne reče dr dužinu Very Happy
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 18/5/2012, 13:13

Orli, ne udaraj mi ceznju! Gde tacno?
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 13:13

Uh, al pravim gramatičke greške, bre...Porasli mi nokti, pa fulam na tastaturi Laughing
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 18/5/2012, 13:14

Orli kad vec pijes tako jak ab uzmi i neki probiotik uz to da ti ne napravi haos u stomaku.
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 18/5/2012, 13:18

130 gr, bravo za vas orle
ja sve preracunavam po cokoladi, za nju znam da ima 100 grama Wink
i danas citam na bebcu u ovoj nedelji kao imace beba mozda i do 30 gr
i ja to odma preracunavam kolko je to kockica ahahahahhaa
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 13:19

U pravu si nef...Nešto se ne sećam da sam ga ikad pila. Dovicin mi je bio još gori. Baš me nervira što moram celu kutiju. Lena je napisala da nije pila nikakav, i meni je to logično, sve se radi u sterilnim uslovima, ja nisam pod infekcijom bila, brisevi uredni. Al ajd, da ne budem neposlušna. Rolling Eyes

Hihi, boki, dve kockice Very Happy
Valjda je ova moja bekana došla do dve čokolade do sad Wink
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 13:20

Leno, imaš pp Wink
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 18/5/2012, 13:23

neki antibiotici ne smeju da se biju sa mlecnim proizvodima
retki su takvi ali mislim da samo oni iz grupe tetraciklina ne smeju s mlecnim prozivodima
e sad ne znam jel taj eritromicin tetraciklin
najbolje zvrcni dr koji ti ga je prepisao....

Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 18/5/2012, 13:23

biju = piju :)))))
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 13:26

Znam, boki, ali hvala u svakom slučaju Very Happy
Nije tetraciklin, to je neka posebna grupa, makrolidni antibiotici.
Ma još dva dana Wink
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 18/5/2012, 13:28

Orli kad ces znati rezultate ac? Gde si radila? sorry verovatno si pisala ali ne stizem bas sve da iscitam
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 18/5/2012, 13:49

Hi, hi, Orle, dve čokolade lol!
Bojana86 ::miro ti ne odustajes od tog porodjaja cak mesec dana ranije :)
pa pusti beku sto duze je u stomaku, to je bolje za nju
najbolje je da bude sve u svoje vreme, tj. kada se proceni da mora....
Boki, ja idem na CR. Ne po sopstvenoj odluci, već je dr rekao da tako treba zbog bebe. Znači, to je prva stavka zbog koje se mora neki dan ranije. Po UZ-u nam je termin oko 8.07, što nas takođe gura neki dan ranije. Treće, dr ide na neki seminar, simpozijum ili šta već u Istambul, i tamo ostaje neko vreme, tj. onda kada sam ja u 38, 39, 40 nedelji.
Svaka svima čast, ali ja želim da me isključivo on porađa, jer u njega imam poverenja.
Znači oko 20-og Juna je OK, to je 37-ma nedelja po ZM, a po zrelosti (ako se nešto ne promeni) čak 38-ma. Sasvim dovoljno!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 18/5/2012, 14:13

Vukašine, lepotooo! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 196545 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 690119 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 900131 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 729680
Mrvo, divan ti je sin Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 18 561840 Uživaj u svakom trenutku , svakom trenu tog trenutka provedenog sa njim!
Ej, cure, stvarno nema smisla strane puniti ovim istim spiskom. Nek se jedna prihvati da skuplja podatke na p.p., pa nek spisak osvane kad bude konačan, pa ga možemo deliti na majske porodilje-jer smo još u maju, junske, da ne kažem junice Laughing, julske porodilje itd. Tada će spisak i imati svoj smisao.
Inače ja sam vrednica od jutra, i sad dovršavam ručak, pa ću duže da odmaram, jer sam se preforsirala, pijaca, peglanje, ručak uz šporet duže...i baš sam se umorila.
Inače, i meni su prijateljice rekla da pijem probiotik uz panklav...nisam, i ništa mi falilo nije. Možda uz konsultaciju sama sa sobom, je li dr Orle,kako osećaš, tako i radi.
Pozdrav cure!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 18/5/2012, 14:58

Vukasin, mamina najlepsa dusa i sreca najveca osmeh srce . Mrvo, sin ti je lepotan smajli angel
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 18/5/2012, 15:02

ja dosla iz dz, nije palo nikakvo gledanje, jer verujem da sa modernom opremom u DZ dete ne moze da se vidi do barem petog meseca lol!
uzela neke recepte, i uput za komisiju, i vidim kako stvari stoje da DZ samo tome i sluzi...
cmokic

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 18/5/2012, 15:35

Very Happy
apsolutno te razumem, i da-meni DZ i ne služi ni za šta više sem doznaka i recepata
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 18/5/2012, 16:15

Vukasine love poljubci poljubci poljubci
Drugaruce, drage, lep vam taj spisak, mnooogo mi se svidja srcasti poljupci
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 18/5/2012, 18:11

mijaki ::ja dosla iz dz, nije palo nikakvo gledanje, jer verujem da sa modernom opremom u DZ dete ne moze da se vidi do barem petog meseca lol!
 b  b  b lol!
Ja krajem meseca prvi put od kada sam trudna idem u DZ, pošto mi ova žena koja je išla umesto mene ode na more. Razočarala sam se kao da su me 9 meseci maltretirali, a samo ću jednom otići. I znate šta? Uzimam fraxy, hranarinu i OTVARAM PORODILJSKO igra igra igra
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 18/5/2012, 19:56

jel smem nesto cure da pijem za grlo?uzasno me grebe i boli

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 20:27

Nefertari ::Orli kad ces znati rezultate ac? Gde si radila? sorry verovatno si pisala ali ne stizem bas sve da iscitam
Nef, izvini, nisam videla pitanje. Za tri nedelje rezultati.
Ima i ova nova neka PCR metoda, rezultati za dva dana, ali ja izabrah kompletnu citogenetiku, kad već ne može oboje u cenu
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 18/5/2012, 20:27

I da...radila u Jevremovoj.
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu