GRUDVA-Treća sreća
+44
Vuchica
dragana76ns
bak
missile
Kamilica
cekalica
Mali Princ
pegaz
saška
hany
Sneza
dragmilk
Jelica
ivka
Deni
maus
djole42
lolipop
KoMetaK
fmala
maza1972
fenix
beka80
Jejaaa
Mirjana
dr mali pariz
bebko
Gramatika
korpica
anak
MIRKA85
lilly13
MAAKKI
Orline
rada78
dra00
BiKsi :)
noja
lilya
jaca*caca
medolino
cicsa80
heart84
grudva
48 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 18 od 35
Strana 18 od 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Re: GRUDVA-Treća sreća
beka znam za to on je bas pitom i usao 9 je sa u kavez danas ce ga muz odneti kod sestre nemogu da podnesem ovaj haos pas po ceo dan histerise a on jadnicaak se sav istraumirao nece mu nista faliti da se nepusta iz kaveza bolje i to nego da je ostao napolje uginuo bi sigurno bitno je da ga smesti na sigurno nego da strepim moj pas je terijer i nepodnosi ptice a zivi u kuci pa mozes da zamislis situaciju
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
a da ja sam se vratila kuci sa 1 grudvicom mojom i sad je pazim i mazim a i kuce se vrti oko mene kao da oseca ljubav moja pa mi se sve umiljava kiss za sve
Bravo Za grudvicu!! sada uzivaj i mazi stomacic
Mazo,bravo,ajmo sada je dobra zurka u labu!!!
Mazo,bravo,ajmo sada je dobra zurka u labu!!!
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
grudva ::a da ja sam se vratila kuci sa 1 grudvicom mojom i sad je pazim i mazim a i kuce se vrti oko mene kao da oseca ljubav moja pa mi se sve umiljava kiss za sve
Grudvice
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Idemo Grudve, da se što pre zaoblite!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
grudva ::a da ja sam se vratila kuci sa 1 grudvicom mojom i sad je pazim i mazim a i kuce se vrti oko mene kao da oseca ljubav moja pa mi se sve umiljava kiss za sve
Odma saljem
Pa nek se tvoj pas nervira koliko oce
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Sad pazi i mazi grudvicu
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Rode stižuuuu...
Evo jedne slatke sličice za tvoj šareni dnevnik
Evo jedne slatke sličice za tvoj šareni dnevnik
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
lilya ::grudva ::a da ja sam se vratila kuci sa 1 grudvicom mojom i sad je pazim i mazim a i kuce se vrti oko mene kao da oseca ljubav moja pa mi se sve umiljava kiss za sve
Odma saljem
Pa nek se tvoj pas nervira koliko oce
hvala vam svima da vas nenabraja bice mi jos gore ako neku izostavim
imamm jedno pitanjce prosli put mi nista nije smetaalo niti bolelo paa sam lezala svo vreme naledjima ali sada evo posle 5 sati ubise ledja nikako mi neprija kako ste vi lezale kako valja a kako nee
Ja sam na leđima ležala i isto su me bolela,pa sam malo i na stranu,u početku samo na leđima -ali to je od progesterona koji primamo...lezi kako je tebi udobno
''Frontovke'' sretno
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
lilly hvala draga
mazo ja sam prosli put lezala 14 dana i nista me bolelo nije a sada nemogu ni 5 sati ovo dete definitivno ima da bude na m.m. on je vrednica i nema mira uopste samo nesto radi dok bi ja mogla beskonacno daleskarim ali sad mi neide
sta mi predlazete od vitamina da pijem do sad nista nisam cula sam da je brazilski orah dobar i sok od ananasa a dru i pa kazu ne ananas i da sok od pomorandze jel da
mazo ja sam prosli put lezala 14 dana i nista me bolelo nije a sada nemogu ni 5 sati ovo dete definitivno ima da bude na m.m. on je vrednica i nema mira uopste samo nesto radi dok bi ja mogla beskonacno daleskarim ali sad mi neide
sta mi predlazete od vitamina da pijem do sad nista nisam cula sam da je brazilski orah dobar i sok od ananasa a dru i pa kazu ne ananas i da sok od pomorandze jel da
Počinje odbrojavanje!
beka80- Broj poruka : 117
Godina : 44
Datum upisa : 19.03.2012
Evo mm se oduševio. On obožava ptice. Pita hoćeš li da nam pokloniš papagaja ako ne znaš šta bi sa njim. Pošto imaš psa....grudva ::beka znam za to on je bas pitom i usao 9 je sa u kavez danas ce ga muz odneti kod sestre nemogu da podnesem ovaj haos pas po ceo dan histerise a on jadnicaak se sav istraumirao nece mu nista faliti da se nepusta iz kaveza bolje i to nego da je ostao napolje uginuo bi sigurno bitno je da ga smesti na sigurno nego da strepim moj pas je terijer i nepodnosi ptice a zivi u kuci pa mozes da zamislis situaciju
beka80- Broj poruka : 117
Datum upisa : 19.03.2012
Uživaj sa tvojom grudivicom! Kažu da većina pasa predoseti trudnoću kod žene, ne znam kako, al važi to! Eto, tako i tvoj pas! Navijam za visoku betu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
i meni su tako svi razlicito, i ja sam onda otisla u prodavnicu i kupila sok od breskve taj najvise volim. ne pijem ni ananas, ni narandzu, ni orahe, ni nista, sto sam jela i pila, jela sam i pila sam, bebe ionako sad pa na dalje pocinju lagano da nam piju iskljucivo krv ne biraju bas od cega jegrudva ::
cestitam, draga, nek se ta grudvica lepo ugnjezdi i nek ti d. pomeri do 2013. tako nemirna.
a sto se lezanja tce, ma na koju stranu se navalis, na tu ce se zalepiti, ja sam to shvatila po principu zemljine teze, znaci ne valjda da stojis i hodas da se ne zalepi za grlic, a najpozeljnije je da dubis na glavi, da nosis posle visoko a? si vid'la kako sam promucurna
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Grudvice mila, i mene su leđa razbila prva dva dana, posle prestalo, tako da se nadam da će i tebe. Ležala sam na boku.
Uživaj i mazi mrvicu.
Uživaj i mazi mrvicu.
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
grudva ::lilly hvala draga
...
Ja ti preporučujem isto što i sebi: Folnak i Prenatal.
fmala ::
a sto se lezanja tce, ma na koju stranu se navalis, na tu ce se zalepiti, ja sam to shvatila po principu zemljine teze, znaci ne valjda da stojis i hodas da se ne zalepi za grlic, a najpozeljnije je da dubis na glavi, da nosis posle visoko a? si vid'la kako sam promucurna
Ma mnogo se nešto žalite...da vam ne fali zlatni?
Maza ti je preporučila odličnu kombinaciju!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
maza1972 ::grudva ::lilly hvala draga
...
Ja ti preporučujem isto što i sebi: Folnak i Prenatal.
Spavaš,spavaš trudnice
Ja bih još dodala ,ceđene pomorandže,može i pistaći ili badem,banane,eto,ma što više povrća i voća.
rado beka ali je vec ide kod sestre a i bice mi blizu da ga obilazim ako nalleti neki drugi teebi ga poklanjambeka80 ::Evo mm se oduševio. On obožava ptice. Pita hoćeš li da nam pokloniš papagaja ako ne znaš šta bi sa njim. Pošto imaš psa....grudva ::beka znam za to on je bas pitom i usao 9 je sa u kavez danas ce ga muz odneti kod sestre nemogu da podnesem ovaj haos pas po ceo dan histerise a on jadnicaak se sav istraumirao nece mu nista faliti da se nepusta iz kaveza bolje i to nego da je ostao napolje uginuo bi sigurno bitno je da ga smesti na sigurno nego da strepim moj pas je terijer i nepodnosi ptice a zivi u kuci pa mozes da zamislis situaciju
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Strana 18 od 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 18 od 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu