Suncana majska jutra
+35
maza1972
buby
Mrvica
lolipop
LaFolie
missile
anak
MAAKKI
bebko
heart84
jaca*caca
Tinche
bak
cicsa80
Xena
caci
nacKa
djole42
Tanja83
BiKsi :)
Kamilica
lilya
Mirjana
korpica
Milijana
medolino
lilly13
KoMetaK
MARA
dr mali pariz
Gramatika
Orline
dra00
Republica
maus
39 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Suncana majska jutra
Лилиа, душо, нашла сам љубимца да ти поклоним.
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Jutro cure !
Evo malo za zagrevanje
Ljubim vas sve ,juče ne navatah dr. da pogleda rezultate pa odoh ponovo ....proći će mi dan po bolničkim hodnicima
Evo malo za zagrevanje
Ljubim vas sve ,juče ne navatah dr. da pogleda rezultate pa odoh ponovo ....proći će mi dan po bolničkim hodnicima
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Biksi :) ::
Mima, svaka ti čast koga sve i šta pobroja! Meni je u poslednjih godinu, koncentracija nula!
isto, samo što ja u poslednje vreme i zabušavam
Dobro jutro i od mene
napolju kiša lije već dva dana i vreme je samo za
a ponovo smo aktivirali grejanje nemere bez njega...
Đole i ovde srećan rođus i da se što manje cimaš u bolnici
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Dobro jutro ovog tmurnog dana
pizza - mljac
ma ti kako hoćeš, ako hoćeš kokodači - ja sam mislila ''raskokala'' (jaja ko u priči - kao uvod u piliće)Biksi :) ::Lili13, ma reci slobodno raskoKODAkala!
pizza - mljac
Da znaš da si joj izabrala pravog ljubimca, Lilya voli maceGramatika ::
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
lilly13 ::Da znaš da si joj izabrala pravog ljubimca, Lilya voli maceGramatika ::
Lilya OBOZAVA mace, ali skroz, skroz obozava. Hvala ti Gramatika
Djole, srecan rodjendan, zdrava, vesela i srecna sto godina bila
Drugarice, je ste se smrzle? Ja ko santa leda
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ovo je sve, samo ne suncano
obukla se kao da je februar
gledam u moje jadne biljke na terasi, cherry paradajz ce da mi propadne od kise i vetra
obukla se kao da je februar
gledam u moje jadne biljke na terasi, cherry paradajz ce da mi propadne od kise i vetra
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Dobro jutro.Jos jedno,tmurno i kisovito.Kod nas,mislim od nedelje da kisa nije gotovo stajala,bas bezveze.Dra,hvala na kafici.DJole,takodje hvala na posluzenju.Srecan rodjendan LaFolie,kod nas u nedelju celu noc duvao vetar,ujutru kad sam ustala,prvo sam otisla da vidim cvece,sreca,nista mu nije falilo a mislila sam,ko zna sta ce biti sa njim.Ne brini nista za cvece,nije toliko niska temperatura da bi ti propalo,taman ce malo da se nahrani od kisnice Maus, za tebe i Anci.Ostale cure Ja jos malo i na posao
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Samo na kratko, pa odoh da hvatam red na mulaka u policiji za registraciju...
Cure, dobar vam dan Jutarnji!
Dra, uživam u tvojim ...sad već reportažama
Korpice, dobro nam se vratila, i nek si mužu rekla, pa se posle zajedno smejali
Mimiće, planiram da dignem noge baš tad kad su oni mislili da me češljaju pedagogiju...ne bih baš sedela u kutiji bez prozora, tzv. Ministarstvu prosvete. Dođi vamo, ljubi te tetka!!
Lafe
Rode, je l to tonight?? Znači da je u svim gradovima, pa i kod nas...obavezno s dragim prošetam.
Hvala na brazilijani i kafi, ali i fotki koju dobih sinoć na mail... eeeee, Rode moj...
Aj, u zdravlje!
Cure, dobar vam dan Jutarnji!
Dra, uživam u tvojim ...sad već reportažama
Korpice, dobro nam se vratila, i nek si mužu rekla, pa se posle zajedno smejali
Mimiće, planiram da dignem noge baš tad kad su oni mislili da me češljaju pedagogiju...ne bih baš sedela u kutiji bez prozora, tzv. Ministarstvu prosvete. Dođi vamo, ljubi te tetka!!
Lafe
Rode, je l to tonight?? Znači da je u svim gradovima, pa i kod nas...obavezno s dragim prošetam.
Hvala na brazilijani i kafi, ali i fotki koju dobih sinoć na mail... eeeee, Rode moj...
Aj, u zdravlje!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dobar dan drugarice. Sedim u kancelariji, drzim hemijsku lovku u ruci i uhvatim sebe kako crtam sunce na svom dlanu. Znaci totalno sam poludela od ove kise. Sva sreca, pa nemam nikakvo cvece napolju, potpuni sam antitalenat za to, sve mi uvene, a i nekako sam ravnodusna po tom pitanju. Ali bih zato imala zooloski vrt u dvoristu, da me mm ne sputava u tome. Za sada imamo samo jednog opasnog macora, koji je u cudu zbog ovog vremena, jer je promenio garderobu, olinjao se, a opet dosla zima .
E sad sam zaboravila sta sam sve htela da vam kazem i koga da pomenem, samo znam da mi se svidja ova kafa u kisnim sumama i jedva cekam da vidim gde je pijemo sutra.
Ljubim vas sve do jedne
E sad sam zaboravila sta sam sve htela da vam kazem i koga da pomenem, samo znam da mi se svidja ova kafa u kisnim sumama i jedva cekam da vidim gde je pijemo sutra.
Ljubim vas sve do jedne
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
E Rode, drago mi je da ti se svidja slifa ne email-u! A Noć muzeja je u subotu, 19.5. u svim gradovima uglavnom ima nešto! Imaš i na njihovom sajtu, pa vidi šta je kod vas! Kod nas kreće u 18h pa do 2 po ponoći!
Što je preslatka ova maca za Lilya-u!
Lili13, ma raskokaću se ja kad bude trebalo, a za sad sam samo raskokodakana!
Pronašla sam konačno haljinu za svadbu, jeeeee, posle posla idem da je kupim.
Ajd u zdravlju mi ostajte!
Što je preslatka ova maca za Lilya-u!
Lili13, ma raskokaću se ja kad bude trebalo, a za sad sam samo raskokodakana!
Pronašla sam konačno haljinu za svadbu, jeeeee, posle posla idem da je kupim.
Ajd u zdravlju mi ostajte!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Evo Rode,malo Francuske u tvom Malom Parizu!
http://www.nocmuzeja.rs/2012/Les-chansons-inoubliables-Sabac-Pariz.html
http://www.nocmuzeja.rs/2012/Les-chansons-inoubliables-Sabac-Pariz.html
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Dan zeMske...
Vreme katastrofa tako da smo stalno u kuci
Danas u 17h kod Prof. Brdara na pregled i UZ kukova.Javljam sta smo uradili
Biksic,picerojka je mmmm, ma koje pravio i razvlacio Ti i Cole se razgacili pa sve puca od razvacenja iste
Maus,kako je "tetkino dete" Anci? Slika je andjeoska
Mili,vas tri prave princeze .Ljubim vas tako medene
Pari,slika iz Stanisica je... Nemam reci da napisem koliko je lepa...Divni ste tj ti sa tvojim najsjajnijim zvezdama i srecan ti ulazak u tridesetu nedelju duso moja draga
Cek,sta jos...
Znam da je kod Loliske sneg ,da je Lilya(ne znam jel 13 ili obicna ,a nemam vremena da listam strane) isla na koncerAt,da je bilo ludilo i da na slikama nisu dupe,kuk,struk,sise itd ali slicka iz Pragua vadi situaciju
Dra,nova vodja puta,valjda ,
Anak zvana teta Ana pocinje sa stimulacijom
Gramatikin muz ide kod Dr Vinke privatno al bez njU jel radi popodne,nema sanse da zameni smenu tako da ce morati da se snalazi sam,a ona ga ODMAH posle vata da radi nalaze
Korpica nam se VRNULA sa popravljenim laptopom,Meta je zakasnila na picerojku pa ode "gladna" u krevet ,Xena,crta po ruci ,Djolesku je rodjendanko ali trenutno VATA dr po bolnici ,Bebko zabusava i greje se kuci ,LaFolie se obukla kao da je februar i tuzna je jer ce joj propasti cherry paradajz ... Valjda sam sve upamtila
Ljubac za svaku po jedan
Biksic,picerojka je mmmm, ma koje pravio i razvlacio Ti i Cole se razgacili pa sve puca od razvacenja iste
Pari,slika iz Stanisica je... Nemam reci da napisem koliko je lepa...Divni ste tj ti sa tvojim najsjajnijim zvezdama i srecan ti ulazak u tridesetu nedelju duso moja draga
Cek,sta jos...
Znam da je kod Loliske sneg ,da je Lilya(ne znam jel 13 ili obicna ,a nemam vremena da listam strane) isla na koncerAt,da je bilo ludilo i da na slikama nisu dupe,kuk,struk,sise itd ali slicka iz Pragua vadi situaciju
Gramatikin muz ide kod Dr Vinke privatno al bez njU jel radi popodne,nema sanse da zameni smenu tako da ce morati da se snalazi sam,a ona ga ODMAH posle vata da radi nalaze
Korpica nam se VRNULA sa popravljenim laptopom,Meta je zakasnila na picerojku pa ode "gladna" u krevet ,Xena,crta po ruci ,Djolesku je rodjendanko ali trenutno VATA dr po bolnici ,Bebko zabusava i greje se kuci ,LaFolie se obukla kao da je februar i tuzna je jer ce joj propasti cherry paradajz ... Valjda sam sve upamtila
Ljubac za svaku po jedan
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Cure samo da vas pozdravim.
Malo mi je gusto na poslu i pred put.Imam josh sutra dan da sve zavrshim jer je ovde praznik od cetvrtka.Mashem svima, ljubim sve i vidimo se uskoro i kuckamo kad sam u Bgd-u.
U zdravlje moje cure
Malo mi je gusto na poslu i pred put.Imam josh sutra dan da sve zavrshim jer je ovde praznik od cetvrtka.Mashem svima, ljubim sve i vidimo se uskoro i kuckamo kad sam u Bgd-u.
U zdravlje moje cure
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Dobar dan, zene,
Samo da se zapljunem na brzinu, pa odoh da spremam rucak.
Tanjuska, hvala i da cekam rezultate kod vas u dnevniku? Vala i ti nisi losa, ali Maus, stvarno, svaka cast, dovoljno mi je da procitam tvoj post i znam ko je gde sta i s kim
Biksi, ja videh neku picu na fb i odmah ogladneh al sto rece Meta, ja vise volim kad musko mesi picu
Pari, je l te pustise preko reda na registraciji?
Korpice, pa i vi imate dve zanimacije kao i mi? Ja tako, kad mm uzme laptop, a u ruci drzi daljinski, kazem: Ne mozes da zausmes obe zanimacije
I kod nas sumorno, prava jesen vec drugi dan i ja ne izlazim iz kuce... a i nemam sta da obucem, lepo sam prosle nedelje izbacila zimsku garderobu i spremila letnju, kad ono udari ovaj kijamet Nadam se samo da prestane do nedelje jer planiram da slavim rodjendan na otvorenom, u selu, sa rostiljem... onako kao detinji... nisam slavila od 18-te
Djole, a ti danas slavis? Neka je srecan rodjendan a i svaki drugi dan
Ajd sad odoh inace ce mi dete ostati bez rucka
Samo da se zapljunem na brzinu, pa odoh da spremam rucak.
Tanjuska, hvala i da cekam rezultate kod vas u dnevniku? Vala i ti nisi losa, ali Maus, stvarno, svaka cast, dovoljno mi je da procitam tvoj post i znam ko je gde sta i s kim
Biksi, ja videh neku picu na fb i odmah ogladneh al sto rece Meta, ja vise volim kad musko mesi picu
Pari, je l te pustise preko reda na registraciji?
Korpice, pa i vi imate dve zanimacije kao i mi? Ja tako, kad mm uzme laptop, a u ruci drzi daljinski, kazem: Ne mozes da zausmes obe zanimacije
I kod nas sumorno, prava jesen vec drugi dan i ja ne izlazim iz kuce... a i nemam sta da obucem, lepo sam prosle nedelje izbacila zimsku garderobu i spremila letnju, kad ono udari ovaj kijamet Nadam se samo da prestane do nedelje jer planiram da slavim rodjendan na otvorenom, u selu, sa rostiljem... onako kao detinji... nisam slavila od 18-te
Djole, a ti danas slavis? Neka je srecan rodjendan a i svaki drugi dan
Ajd sad odoh inace ce mi dete ostati bez rucka
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Tanja83 ::Dan zeMske...
Cek,sta jos...
Ljubac za svaku po jedan
Tanja, svaka čast!
"Anak zvana teta Ana pocinje sa stimulacijom yes"
Da, da, Tanja, tetka je stalno na direktnoj sa Zrenjaninom
Da, da, Tanja, tetka je stalno na direktnoj sa Zrenjaninom
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Ja slutim da će ovo leto sve tete sa Kutka da šetaju
Hvala cure !
Ništa ne popamtih ko je gde ,šta ,kako ......jedino znam da mi Maus negde trazila recept za čupavce evE ga
https://kutak.forumotion.com/t2095-kolaei-iz-bakine-kuhinje
Verovale ili ne ,ni danas ne navatah dr. Reče sestra slatka medicinska "Sledećeg ponedeljka nacrtajte se u 7h pa ćemo zajedno da je vatamo"
Znači grupnjak u ponedeljak !
Ništa ne popamtih ko je gde ,šta ,kako ......jedino znam da mi Maus negde trazila recept za čupavce evE ga
https://kutak.forumotion.com/t2095-kolaei-iz-bakine-kuhinje
Verovale ili ne ,ni danas ne navatah dr. Reče sestra slatka medicinska "Sledećeg ponedeljka nacrtajte se u 7h pa ćemo zajedno da je vatamo"
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Napred, Anak!
djole39 ::
Tanja, srećno u 17h na UZ. PIŠI!!
Mili, nego šta, nego nisam ih ni pitala, samo sam gomilu obišla, i tek na vratima me jedan čiča, umoran i oznojen od stajanja u toj kapsuli od hosnika, opomenuo gde je rad...ja sam mu odgovorila da vidim red, ali da ove godine ja ne stojim u njemu. Samo je prevrnuo očima, a ja sam mu i pored toga uzvratila osmehom.
Anak, nov i interesantan avatar...simbolika?
Mili, nego šta, nego nisam ih ni pitala, samo sam gomilu obišla, i tek na vratima me jedan čiča, umoran i oznojen od stajanja u toj kapsuli od hosnika, opomenuo gde je rad...ja sam mu odgovorila da vidim red, ali da ove godine ja ne stojim u njemu. Samo je prevrnuo očima, a ja sam mu i pored toga uzvratila osmehom.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pozdrav majska jutra.
Evo stizemo i mi upisati koju recenicu.
Samo da vam mahnemo. Puno ste nam nedostajali. Malo da se ustalimo i druzimo se opet redovno sa vama.
Evo stizemo i mi upisati koju recenicu.
Samo da vam mahnemo. Puno ste nam nedostajali. Malo da se ustalimo i druzimo se opet redovno sa vama.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
da...to mi se izuzetno svidja..tako treba...mene sve nesto bilo sramota pa sve cekala da drugi kazu ajde,ona je trudna...a svi nesto cutali...svaka cast pari..tako trebadr mali pariz ::Tanja, srećno u 17h na UZ. PIŠI!!
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
oooo Mrvo, dobrodosla nazad... jedva cekam da cujem akko ste
Pari
Pari
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
I ne treba da stojiš u redu, dosta si se načekala
A avatar, recimo.....pripremni...
Planirala sam ga za ovaj postupak staviti kad krene bockanje.
Međutim, mm ode i mimo svih babskih, verskih, i ostalih priča, kupi haljinicu za krštenje naše lepotice neki dan. Zimus mi za Božić šetali po tržnom centru a one tek stigle, lepe, bež, sa džemperićem pride Ja ih gledala i patila. Neki dan kupovali njemu neki duks i ostala jedna, bile su skupe, nije ih bilo ni 10. Nisam odolela, samo rekla da bih volela da je to bila naša za krštenje. On je kupio, kaže pa biće, moramo je uzeti jer će nam nestati. Ja kažem ma nećemo, ne valja se...
Prošlo 10-ak dana....
Ovih dana plačem nešto bez veze...
Vratim se sa posla, a na ormar zakačena....
Kaže mm...4 puta smo slušali babske i ostale priče, sad ćemo slušati srce...
I rekao . Ti si moje a ono je reklo haljinica
I tako....haljinica će biti moj avatar od sledeće nedelje.
Ako Bog da.
A avatar, recimo.....pripremni...
Planirala sam ga za ovaj postupak staviti kad krene bockanje.
Međutim, mm ode i mimo svih babskih, verskih, i ostalih priča, kupi haljinicu za krštenje naše lepotice neki dan. Zimus mi za Božić šetali po tržnom centru a one tek stigle, lepe, bež, sa džemperićem pride Ja ih gledala i patila. Neki dan kupovali njemu neki duks i ostala jedna, bile su skupe, nije ih bilo ni 10. Nisam odolela, samo rekla da bih volela da je to bila naša za krštenje. On je kupio, kaže pa biće, moramo je uzeti jer će nam nestati. Ja kažem ma nećemo, ne valja se...
Prošlo 10-ak dana....
Ovih dana plačem nešto bez veze...
Vratim se sa posla, a na ormar zakačena....
Kaže mm...4 puta smo slušali babske i ostale priče, sad ćemo slušati srce...
I rekao . Ti si moje a ono je reklo haljinica
I tako....haljinica će biti moj avatar od sledeće nedelje.
Ako Bog da.
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
» Majska jutra