Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+59
cicsa80
korpica
dra00
Zoka83
mijaki
MAAKKI
buby
heart84
LaFolie
Bokicalepotica
Sneza
caci
sreda
Dacaa
Republica
bobica83
MARA
bak
Nefertari
dragmilk
nena beba
jaca*caca
djole42
Struzzo
nesalela
JocY
shenon
Milijana
Tanja83
zoxa
bebko
missile
Marija86
KoMetaK
Mirjana
*AIDA*
stefi :*
maki79
anak
Xena
lolipop
nacKa
Kamilica
lena
Botox
maus
lilly13
lilya
Mali Princ
BiKsi :)
noja
natalija
Akijeva
Sofka
vremejezabebe
dr mali pariz
Orline
Shizika
Mrvica
63 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
ej, Ripa, izluđuje me ona mačketina! razbiću je
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Hahahahah znam.I mene.
Kud mi posla Zhika ovo .
Em on, em ja nismo tipovi za igrice.
Ali mackica ne da mira.
Kud mi posla Zhika ovo .
Em on, em ja nismo tipovi za igrice.
Ali mackica ne da mira.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
dr mali pariz,
divan izvestaj! zvezdice su sjajne! Samo tako nastavite!
Sjajna je diskusija vodjena ovde vezana za to da li platiti ili ne doktorima. Razumem i jedne i druge. Jednostavno zivimo u sistemu koji funkcionise u sivoj zoni, i ljudi se trude da plivaju u tome kako znaju i umeju. Kad se bitka svede na licni nivo, svako ce da ucini ono sto je najbolje za sebe, za svoju bebu. To zna da bude borba za opstanak, prezivljavanje. Jer ne postoji sistem koji ce stati iza tebe.
Hvala vam na dobrodoslici! Pratim vas bas dugo, samo se nisam ukljucivala. Sada sam vec prevelika i preteska, pa dane uglavnom prespavam. U subotu ulazimo u 37. nedelju. Sutra idemo na kontrolu, CTG.
Republica, i mi smo inace tvoji sugradjani u Amst, samo sam sticajem okolnosti ovde ostala da izguram trudnocu i porodim se. I upoznali smo se sa pricom vezanom za trudnocu i porodjaj u .nl koju si i ti ispricala.
Puno vas pozdravljam, trudnaje!
divan izvestaj! zvezdice su sjajne! Samo tako nastavite!
Sjajna je diskusija vodjena ovde vezana za to da li platiti ili ne doktorima. Razumem i jedne i druge. Jednostavno zivimo u sistemu koji funkcionise u sivoj zoni, i ljudi se trude da plivaju u tome kako znaju i umeju. Kad se bitka svede na licni nivo, svako ce da ucini ono sto je najbolje za sebe, za svoju bebu. To zna da bude borba za opstanak, prezivljavanje. Jer ne postoji sistem koji ce stati iza tebe.
Hvala vam na dobrodoslici! Pratim vas bas dugo, samo se nisam ukljucivala. Sada sam vec prevelika i preteska, pa dane uglavnom prespavam. U subotu ulazimo u 37. nedelju. Sutra idemo na kontrolu, CTG.
Republica, i mi smo inace tvoji sugradjani u Amst, samo sam sticajem okolnosti ovde ostala da izguram trudnocu i porodim se. I upoznali smo se sa pricom vezanom za trudnocu i porodjaj u .nl koju si i ti ispricala.
Puno vas pozdravljam, trudnaje!
sreda- Broj poruka : 4
Datum upisa : 09.07.2011
sredo
Pari, šta reći, guze, grami, srdašca . Hvala Bogu... ama i hraniš ti to, za primer. Izveštaj, kao i obično - bombona (pu, pu, pu...)
a dragi mazi ručicu....
e , a kako si krenula da te je dr baČio te na sto, te na CTG, kad pomenu muža - zamislila sam kako je i njega dr baČio na krevet
btw, i ja mačketinu već pola sata
Pari, šta reći, guze, grami, srdašca . Hvala Bogu... ama i hraniš ti to, za primer. Izveštaj, kao i obično - bombona (pu, pu, pu...)
a dragi mazi ručicu....
e , a kako si krenula da te je dr baČio te na sto, te na CTG, kad pomenu muža - zamislila sam kako je i njega dr baČio na krevet
btw, i ja mačketinu već pola sata
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Pariz, odlican izvestaj!!! Znaci, smanjivanje aktivnosti! Jesi li zapamtila? Masala, oboje po 1013 g...
I ja sam pila Panklav!
Sredo, poradjas se u Bgd-u a zivis u A.? Ipak smo mi bolji?! Ne znam jesi li napisala, da li je i kod tebe bio neki VTO ili su blizanci iz "prirodnih radova"? Pitam da nije i VTO kojim slucajem radjena ovde pa da se bas oraspolozimo!
I ja sam pila Panklav!
Sredo, poradjas se u Bgd-u a zivis u A.? Ipak smo mi bolji?! Ne znam jesi li napisala, da li je i kod tebe bio neki VTO ili su blizanci iz "prirodnih radova"? Pitam da nije i VTO kojim slucajem radjena ovde pa da se bas oraspolozimo!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Pari divan izvestaj, lepo napisano kao i uvek Zvezdice mamine
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Oooo Sredo pa onda -Welkom Woensdag !!!
Znam isto par njih i koji su isto ucinili kao i ti Sredo.
Ako opet zatrudnim ne znam ...necu putovati prvo tromesecje ali nakon toga cu isto trazhiti dva mishljenja i u Ams-u & Bgd-u
Znam isto par njih i koji su isto ucinili kao i ti Sredo.
Ako opet zatrudnim ne znam ...necu putovati prvo tromesecje ali nakon toga cu isto trazhiti dva mishljenja i u Ams-u & Bgd-u
Republica- Broj poruka : 2478
Datum upisa : 01.07.2009
Pari, pu pu pu, idealka, ljubim ih ja u onih13g
Nego kakva je to gvozdjurija za zvakanje, mozda bih i ja mogla da pocnem sa tim. Jel bude tesko od toga?
Nego kakva je to gvozdjurija za zvakanje, mozda bih i ja mogla da pocnem sa tim. Jel bude tesko od toga?
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Pari, divan izvjestaj, drago mi je da sve savrseno!!!
Cijeli dan mislim na vas
Cijeli dan mislim na vas
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Divan izveštaj sa uz Rode moj! Sve sam zamislila, pa i tvog dragog kako odmara pored vas! Fenomenalan momenat, rekla bih. Šteta što ne bih tu, da isto to i fotografišem! Ljubim zvezdice! I tebe, naravski!
Bojana, naravno da protiv tog dr nije podneta krivična prijava, jer čime se nositi sa takvima, kad se nema para! A živimo u "pravnoj" državi, ubilo se! Komšija je kasnije dobio drugo dete, i fala Bogu sve je bilo u redu! Ali svaka čast njegovoj ženici, koja je to trauma, ne smem ni da zamišljam...
Bojana, naravno da protiv tog dr nije podneta krivična prijava, jer čime se nositi sa takvima, kad se nema para! A živimo u "pravnoj" državi, ubilo se! Komšija je kasnije dobio drugo dete, i fala Bogu sve je bilo u redu! Ali svaka čast njegovoj ženici, koja je to trauma, ne smem ni da zamišljam...
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala cure na lepim rečima...
Eto Lensi, i ti si pila ove tablete od kg...
Krsta me još bole od tolikog ležanja tamo. Sutra u Dom z. po doznake, a petak kontrola d-dimera i terapija...
Eto Lensi, i ti si pila ove tablete od kg...
Krsta me još bole od tolikog ležanja tamo. Sutra u Dom z. po doznake, a petak kontrola d-dimera i terapija...
Pariz, djasvi mi se sto te je doca odmah lepo stavio na CTG da ne lupate glavu ni ti ni on jesu li kontrak. ili nisu... ovako je provereno!!! Da nisu!
Jao, jeste, bole ledja kad te prikace na CTG, ja sam prvi put bas bila , jedva ustala, posle se naviknes.....
Jao, jeste, bole ledja kad te prikace na CTG, ja sam prvi put bas bila , jedva ustala, posle se naviknes.....
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
i sestra i muž su me kao kranom podizali.
Pa šta'š kad sam ki kit
Pa šta'š kad sam ki kit
Pariz bravo za virkanje i za neimanje kontrakcija! eh sta kit videces tek tamo pred kraj kolika ce ti trba biti
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Imam pitanje, da li je neko koristio za bilo kakvu infekciju u trudnoći vaginalete one tipa amoksicilin+nistatin što se prave? Meni je dr dala, ali mi nije napisala koju razmeru, da li 250mg ili 500 mg, a ja u apoteci rekla 500mg, mislim rekla sam da sam trudna, a apotekarka me gleda bledo i ne zna, pa mislim valjda bi trebala ipak i ona da zna koliko se daje za trudnice, a da opet idem u NF da pitam samo da li 500 ili 250, malo mi je to mnogo... Ima li neko ideju?
Akijeva- Broj poruka : 241
Datum upisa : 19.02.2012
Ustvari ispravka, rekla je Ampicilin.
Akijeva- Broj poruka : 241
Datum upisa : 19.02.2012
Pariz, lepi rezultati:), sem te bestije u grlu...
Mrvice - srecan prijem sutra , cekam najlepsi sms
I ja sam danas bila na CTG-u, i bilo je ok, - trajalo je jedno 45-50min - 30 min na ledjima i ostatak na boku. Klasika - apartman, tv i sestra svaki cas virka.
Onako kako ja zamisljam da bi trebalo svaka bolnica da izgleda.
Kontrakcija nema, ctg ok, ali je dr resio da ipak idem 2x a ne 1 nedeljno, tako da idem opet u subotu, i jos ne pominje da smanji utrogestan iako je rekao ako nema kontrakcija smanjicemo....ja mislila to ce odmah
Onda sisla u ordinaciju za briseve, i posto je bila dezurna dr kod koje nikad nisam bila, prvo mi je vise od 5 min objasnjavala da osecaj nece biti isti kao pre trudnoce i da je neprijatnije ali da ce se truditi da sto pre obavi i tako.Mislim se, zeno, guraj to vise i ne strasi me
E,, sad nije bilo uzivancija, ali nije ni bas tako gadno kako sam ocekivala posle uvoda
I tako mi uze briseve za sve...
Stigli bris grla i nosa- sterilni , orl pregled super, samo jos zuba da pogleda zube:), i to je to...
Ja pitala danas Jevremovce sta treba da ponesem u porodiliste - odgovor - apsolutno nista - licne karte i krstenice mene i mog dragog, a ko je vencan i vencani list.
Ni ulosci, ni gacice, ni pelene, spavacice,flasice,kozmetika....NISTA- ni garderoba za bebu, kaze sestra- kao sto ste sad dosli - tasnu i kraj.
Vratila sam se kucici - majstori sve zavrsili - ostalo samo da se okace slike i rasperede knjige - sto je inace najveci posao zbog moje opsesije knjigama
Akijeva, ticker je bas sladak
Ljubim vas sve
Inace na racun porodjaja - pisala sam vam kad je moj brat bio dezuran u hitnoj, i to vojnoj - istrcava covek iz tunela na sred Terazija mase ispred kola - oni stanu - zenica - romkinja - pocela da se poradja u prolazu, i sta ce, sidju dole i porode je, sve vec bilo krenulo, prevezli je u bolnicu sa bebicom i sve super
Eto, faktor srece, da ne moze bolje
Mrvice - srecan prijem sutra , cekam najlepsi sms
I ja sam danas bila na CTG-u, i bilo je ok, - trajalo je jedno 45-50min - 30 min na ledjima i ostatak na boku. Klasika - apartman, tv i sestra svaki cas virka.
Onako kako ja zamisljam da bi trebalo svaka bolnica da izgleda.
Kontrakcija nema, ctg ok, ali je dr resio da ipak idem 2x a ne 1 nedeljno, tako da idem opet u subotu, i jos ne pominje da smanji utrogestan iako je rekao ako nema kontrakcija smanjicemo....ja mislila to ce odmah
Onda sisla u ordinaciju za briseve, i posto je bila dezurna dr kod koje nikad nisam bila, prvo mi je vise od 5 min objasnjavala da osecaj nece biti isti kao pre trudnoce i da je neprijatnije ali da ce se truditi da sto pre obavi i tako.Mislim se, zeno, guraj to vise i ne strasi me
E,, sad nije bilo uzivancija, ali nije ni bas tako gadno kako sam ocekivala posle uvoda
I tako mi uze briseve za sve...
Stigli bris grla i nosa- sterilni , orl pregled super, samo jos zuba da pogleda zube:), i to je to...
Ja pitala danas Jevremovce sta treba da ponesem u porodiliste - odgovor - apsolutno nista - licne karte i krstenice mene i mog dragog, a ko je vencan i vencani list.
Ni ulosci, ni gacice, ni pelene, spavacice,flasice,kozmetika....NISTA- ni garderoba za bebu, kaze sestra- kao sto ste sad dosli - tasnu i kraj.
Vratila sam se kucici - majstori sve zavrsili - ostalo samo da se okace slike i rasperede knjige - sto je inace najveci posao zbog moje opsesije knjigama
Akijeva, ticker je bas sladak
Ljubim vas sve
Inace na racun porodjaja - pisala sam vam kad je moj brat bio dezuran u hitnoj, i to vojnoj - istrcava covek iz tunela na sred Terazija mase ispred kola - oni stanu - zenica - romkinja - pocela da se poradja u prolazu, i sta ce, sidju dole i porode je, sve vec bilo krenulo, prevezli je u bolnicu sa bebicom i sve super
Eto, faktor srece, da ne moze bolje
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Mali Prinče, pa gde si ti? Sretna ti 33 nedelja dušo. Vidim sve dobro, pu pu pu...Samo da te onda ljubnem
Pariz, lepo, lepo, samo tako nastavi.
Mrvice, mila ti baš sitno brojiš...
Pariz, lepo, lepo, samo tako nastavi.
Mrvice, mila ti baš sitno brojiš...
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
jao jedva cekam dorucak (ostalo mi malo dzige od juce, spremila ja to u frizider, pa cu sad da podgrejem)
inace, kako vi spavate ovih dana, jel imate neke nesanice
sinoc oka sklopila nisam...
inace, kako vi spavate ovih dana, jel imate neke nesanice
sinoc oka sklopila nisam...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
evo jedne divne vesti
https://m.facebook.com/event.php?eid=340595146004206&_rdr
https://m.facebook.com/event.php?eid=340595146004206&_rdr
Trudnice dobro jutro!
Prvo da ljubnem Dusana i Ivonu guzice od 1013 grama a i njihovu mamu da se ne naljuti Bravo za dobar ctg i ostale nalaze, bravo za batu i seku koji sve dele, pa cak i grame i rastu isto, razvijaju se isto...ljubav
Nekim trudnicama bude muka od CTG-a, valjda zato sto im ne prija lezanje na ledjima, ai onaj kais kada stegnu preko stomaka.
Prince i kod tebe sve ok, naravno!I brisevi uzeti Srecna 33. nedelja, jos malo Kuca sredjena, sad je sve tipitop.
Akijeva zaista ne znam nista u vezi tih vaginaleta.
Bojance kakva je to vest? Ja nemam nalog na fejsu pa ne mogu da vidim. Smaza li dzigu?
Svima poljubac i zagrljaj!
Prvo da ljubnem Dusana i Ivonu guzice od 1013 grama a i njihovu mamu da se ne naljuti Bravo za dobar ctg i ostale nalaze, bravo za batu i seku koji sve dele, pa cak i grame i rastu isto, razvijaju se isto...ljubav
Nekim trudnicama bude muka od CTG-a, valjda zato sto im ne prija lezanje na ledjima, ai onaj kais kada stegnu preko stomaka.
Prince i kod tebe sve ok, naravno!I brisevi uzeti Srecna 33. nedelja, jos malo Kuca sredjena, sad je sve tipitop.
Akijeva zaista ne znam nista u vezi tih vaginaleta.
Bojance kakva je to vest? Ja nemam nalog na fejsu pa ne mogu da vidim. Smaza li dzigu?
Svima poljubac i zagrljaj!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
smazah je, ko macka slaninicu :)))
sve sam brke umusavila
to je kurs/obuka za Dule (Doula, eng.), zene koje treba da pomazu trudnicama u toku poroda, pratnja na porodjaju....
bas sam skoro citala kako je to na zapadu skroz normalno da svaka zena ima svoju Dulu, koja ce da je vodi kroz porod
sve sam brke umusavila
to je kurs/obuka za Dule (Doula, eng.), zene koje treba da pomazu trudnicama u toku poroda, pratnja na porodjaju....
bas sam skoro citala kako je to na zapadu skroz normalno da svaka zena ima svoju Dulu, koja ce da je vodi kroz porod
msm, kada kazem svaka zena, mislim na one koje zele da imaju takvu pomoc :)
Samo da vam se javim, juce bila kod moje dr na uz, bebac ne raste, nema srcane radnje.
Njena, i moja teorija je da, posto sam jako lose regovala na fraxi, a i kasno je ukljucen, 2 dana posle bete, da jednostavno nije odradio posao kako treba. Dovoljno je da se jedan mali krvni sud zapusi u tom periodu i ... Ja sam i dalje sva u pecatima, cesem se do krvi, pre dva dana sam presla na clexane, valjda ce biti bolje.
U subotu na kontrolni uz kod nje, o ponedeljak u Front, pa da zavsim i sa tim.
Samo da nahvatam Elezovica da mi da uputstva sta i kako posle i do kad da primam fraxi, tj clexan
Juce radila d dimer, 370 je tako da mislim da je onih 750 i ko zna koliko je bilo na otpustu, ipak bilo previse za tako malu trudnocu. I kad su mi bili trombociti preko 400, dr mi je rekla, dobro je, pali su... A koliko su bili....
Ja sam ok, do pola sam svarila info i otplakala, od pola cu posle, mnogo bi bilo.....
Ljubim vas, kuckamo se
Njena, i moja teorija je da, posto sam jako lose regovala na fraxi, a i kasno je ukljucen, 2 dana posle bete, da jednostavno nije odradio posao kako treba. Dovoljno je da se jedan mali krvni sud zapusi u tom periodu i ... Ja sam i dalje sva u pecatima, cesem se do krvi, pre dva dana sam presla na clexane, valjda ce biti bolje.
U subotu na kontrolni uz kod nje, o ponedeljak u Front, pa da zavsim i sa tim.
Samo da nahvatam Elezovica da mi da uputstva sta i kako posle i do kad da primam fraxi, tj clexan
Juce radila d dimer, 370 je tako da mislim da je onih 750 i ko zna koliko je bilo na otpustu, ipak bilo previse za tako malu trudnocu. I kad su mi bili trombociti preko 400, dr mi je rekla, dobro je, pali su... A koliko su bili....
Ja sam ok, do pola sam svarila info i otplakala, od pola cu posle, mnogo bi bilo.....
Ljubim vas, kuckamo se
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Bak, mila, ja mislim na tebe i trazim te i bash mi krivo shto te ovakvu pronadjem. Zao mi je shto morash biti hrabra kad samo treba da si radosna.
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu