Korak po korak na putu do bete +
+66
Jelica
SSanja
daxi011
babybe
Botox
Deni
lena
Republica
Sofka
7-patuljaka
Simona
nacKa
KoMetaK
heart84
red
maki79
saška
laKole
shenon
Mali Princ
fenix
Tanja83
noja
Mrvica
JocY
Xena
maus
bak
Vuchica
Jejaaa
dra00
jaca*caca
bulevarka
ciklama
ninica2
bebko
MAAKKI
Kamilica
hany
BiKsi :)
mackica
ivka
Mirjana
korpica
lolipop
lilly13
MIRKA85
lilya
dragana76ns
ananana
beka80
maza1972
mijaki
Struzzo
dr mali pariz
anak
missile
rada78
boba_ns
darija79
pegaz
bebica mala
Orline
labradorka
LaFolie
medolino
70 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Eh sad kad moram da lajem..... lezim kao mumija I bojim se makar malo da senapnem da ne odu pasuljcici
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
LaFolie, draga, neće pasuljčići...nisu u tegli da se izvrnu
Hormoni, utrogestani, stres-napetost, sve to utiče na stolicu, poslušaj Bixu.
Lilyo, pa ti u ponedeljak na remont? Naravno da neće odbiti novac koji si im donela. Opušteno!
Lilyo, pa ti u ponedeljak na remont? Naravno da neće odbiti novac koji si im donela. Opušteno!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
LaFolie i kod mene je bilo isto tako "napeto " do danas... Ja sam rešila ti mikroklizmom
Lilly draga, Betanija radi punom parom! Samo napred, opušteno na histeroskopiji, za 2 sata si kući
Lilly draga, Betanija radi punom parom! Samo napred, opušteno na histeroskopiji, za 2 sata si kući
rada78- Broj poruka : 1030
Datum upisa : 04.05.2011
dr mali pariz ::LaFolie, draga, neće pasuljčići...nisu u tegli da se izvrnu
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Hvala drugarice drage, na odgovorima i podrsci
Malo mi je ipak trema, znam da nije nista strasno, ali ipak to sirenje nogu opet pred ljudima koje prvi put vidim. Nisam se jos uvek navikla, neprijatno mi je, eto.
Malo mi je ipak trema, znam da nije nista strasno, ali ipak to sirenje nogu opet pred ljudima koje prvi put vidim. Nisam se jos uvek navikla, neprijatno mi je, eto.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Devojke jel znate nakon koliko vremena od neuspesne VTO se moze uraditi laparoskopija i histeroskopija? Jos mi je jedino to ostalo da uradim pa sam mislila dok cekam na sledeci postupak da odradim i to. Odgovaralo bi mi u junu zbog posla ali ne znam jel to prerano
boba_ns- Broj poruka : 80
Datum upisa : 06.11.2010
LaFolie draga nece decica nigde, oni su se vec zakacili za mamicu Sad cekamo veliku
Rado78 za veliku betu
Jaco*Caco ti bese isto cekas betu, navijamo
Mirka srecno na ET, da se bebice lepo ugnezde
Kamilice
E sad kako stvari stoje kod mene, resila sam da probam iz prirodnog ciklusa par puta, juce mi je bio 10 dan ciklusa i otisla sam na UZ, kako mi je i rekla dr. stanje sledece, na desnom jajniku vidi se folikul od 13mm, na levom ima puno malih, endometrijum 7 mm, estradiol 74, dr mi je rekla da joj se sve to svidja i da sutra opet ponovim estradiol i da dodjem na UZ da vidimo sta se dalje desava
Rado78 za veliku betu
Jaco*Caco ti bese isto cekas betu, navijamo
Mirka srecno na ET, da se bebice lepo ugnezde
Kamilice
E sad kako stvari stoje kod mene, resila sam da probam iz prirodnog ciklusa par puta, juce mi je bio 10 dan ciklusa i otisla sam na UZ, kako mi je i rekla dr. stanje sledece, na desnom jajniku vidi se folikul od 13mm, na levom ima puno malih, endometrijum 7 mm, estradiol 74, dr mi je rekla da joj se sve to svidja i da sutra opet ponovim estradiol i da dodjem na UZ da vidimo sta se dalje desava
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
heart84 ::
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
boba_ns ::Devojke jel znate nakon koliko vremena od neuspesne VTO se moze uraditi laparoskopija i histeroskopija? Jos mi je jedino to ostalo da uradim pa sam mislila dok cekam na sledeci postupak da odradim i to. Odgovaralo bi mi u junu zbog posla ali ne znam jel to prerano
Bobo, meni je dr u Bisu objasnila da se histero radi u postupku pred VTO. Ja sam npr radila VTO u martu. Prosle nedelje sam dobila, u ponedeljak idem na histero, a nakon ciklusa posle histero idem na FET. Rekla mi je da histero ima smisla samo ako u sledecem ciklusu radis VTO i da ne vazi nakon 2 - 3 ciklusa.
Za laparo nista ne znam.
Heart, bas mi se svidja tvoja akcija.
Lilya, kod tebe to ide bas brzo
I ja imam zamrznute embrione, pa bih mogla posle histero i laparoskopije da idem na FET. Super, ja sam mislila da mora biti veci razmak posle VTO. Hvala ti draga
I ja imam zamrznute embrione, pa bih mogla posle histero i laparoskopije da idem na FET. Super, ja sam mislila da mora biti veci razmak posle VTO. Hvala ti draga
A šta se dešava sa zamrznutim embrionima u državnoj ustanovi, msm kako doći do njih? opet prijave za ulazak u program, komisije....
Mislim da to nema veze sa fondom i komisijama posto sami placamo. Mislim da se dogovaramo sa svojim dr kad je najbolje vreme da to uradimo i oko terapije pre transfera. Nisam sigurna da li se placa i ET, neko je pominjao cifru od 50.000. Meni to nisu pomenuli u Betaniji. Rado, koliko si ih zamrzla?
boba_ns ::Lilya, kod tebe to ide bas brzo
Meni je dr Sonja rekla da je OK posle dva ciklusa od VTO i ja tako i idem. Doduse, ovaj sam dobila ranije (mada posto sam prokrvarila nakon VTO pitanje je i da li sam dobila ranije ili na vreme), ali sve je to od stimulacije.
Racunam ako pu, pu, pu ovog puta ne uspe da se od septembra spremam za nove pobeda, ali sad ne bi da razmisljam o tome, sad se fokusiram na nase pingvine u Pragu koji nas cekaju
Rado, ja ti tu ne mogu pomoci, pitaj u Betaniji. Sad i ti razmisljaj o malenim mrvicama koje su kod tebe, ima vremena za smrzlice, to kad budete zeleli jos dece
boba_ns ::Mislim da to nema veze sa fondom i komisijama posto sami placamo. Mislim da se dogovaramo sa svojim dr kad je najbolje vreme da to uradimo i oko terapije pre transfera. Nisam sigurna da li se placa i ET, neko je pominjao cifru od 50.000. Meni to nisu pomenuli u Betaniji. Rado, koliko si ih zamrzla?
Sami plaćamo ceo postupak?????
lilly vidi kakvo je vreme-za razmišljanje
Ja sam vec platila 35.000 zamrzavanje. Ne znam za ostalo...u svoj onoj frci nisam nista ni pitala jer sam se nadala da mi nece ni trebati. A tebi Rado sigurno nece trebati, nemoj o tome da razmisljas
boba_ns ::Ja sam vec platila 35.000 zamrzavanje. Ne znam za ostalo...u svoj onoj frci nisam nista ni pitala jer sam se nadala da mi nece ni trebati. A tebi Rado sigurno nece trebati, nemoj o tome da razmisljas
bobo udario danas neki živac, ne pitaj, tek je 5dPT
Joj razumem te savrseno
Jos nedelju dana i svi cemo se radovati sa tobom, veruj mi
Jos nedelju dana i svi cemo se radovati sa tobom, veruj mi
Uf to cekanje je najgore, koliko sam samo puta bila u toj situaciji, izdrzite devojke jos malo, pa da slavimo
ET odradjen,vracena dva embiona!!!
Nisu smeli vise da ubace jer imam malo godina i u pitanju je hiperstimulacija,oni su sigurni da ce da uspe.Molim Boga za pozitivnu Betu 7.maja.
Jos sam u Betaniji,mozda sutra kuci.
Ljubim vas!!!
Nisu smeli vise da ubace jer imam malo godina i u pitanju je hiperstimulacija,oni su sigurni da ce da uspe.Molim Boga za pozitivnu Betu 7.maja.
Ljubim vas!!!
MIRKA85- Broj poruka : 374
Godina : 39
Datum upisa : 18.04.2011
za dve bebice Mirka
I mis mo sigurni da ce da uspeMIRKA85 ::ET odradjen,vracena dva embiona!!!
Ljubim vas!!!
Bravo Mirkla, bas lepe vesti
MIRKA85 ::ET odradjen,vracena dva embiona!!!
Ljubim vas!!!
nadam se da ćeš brzo kući i navijam za
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Mirka trudnice za 7 . Maj najlepsi dan mazi tibu
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011